Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 173
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
   Рени да ти е жив и здрав таткото
Карил за помпата -ще взема и електрическа.
   за свещичките има едни като фоерверги мисле че с тях ще е забавно

# 181
  Еее,от сутринта съм ви зачела,и все някой в офиса ми пречи да ви дочета Mr. Green
  Да започвам наред Wink
  Рени,да ти е жив и здрав рожденника,с много любов да те дарява/и ти него Wink/,много хубава двойка сте,пу-пу-пу Heart EyesХайде,както каза една мама,работете за мома Grinning
  Крео,нямаме никакви роднини в София/изселиха се оттам Laughing/,но ми е много любопитно да видя тая двойничка на София Wink
   Дени,сигурно искаше да кажеш,че София е заформила пухкави бузи Wink,не че и Габито й отстъпва JoyИ моля,моля Crossing Arms,за ранното лягане,съм ти "партия" Peace-аз,след като се навечерям около 20.00ч.,до 21.30-22.00 със зор издържам/нали наш'та мома е раннолягаща,и не я мисля от 19.30 нататък/ Wink
 Бедствието,Рали,къде се загубихте?!?Рали,вие с кола ли ще пътувате до Ст.Загора?
  За рожденния ден-прави сте,май татковците за бавачки ги взимаме LaughingАма нашия тати ще е от най-ощетените Confused,ако трябва да си "ляга" в 19.30-дано дотогава София си удължи часа на лягане Confused-пробвала съм я,но като наближи точи час и се започва едно мрънкане,хленчене,няма угодия-ни на ръце,ни с играчки,с нищо... Sad
  Благодаря на всички за мненията относно проходилките HugЕдна колежка ми обеща да ми даде нейната,поне да пробвам дребосъчка;а иначе за възможността да свърша нещо-добра работа ми върши и столчето за хранене-слагам я в него,и тя си кротува Peace
  Още нещо щях да пиша.... newsm78
  Нищо де,като се сетя
  целувки на всички Heart Eyes

# 182
  • Плевен
И аз си мисля,че е последния от осмете предни.Имаме 7само един остана и сигурно той я мъчи.
....
10 Който иска да си набави или измисли, ушие някакъв костюм или шапка или незнам кво КАРНАВАЛНО за детето, за да е по-атрактивно, забавно и шарено...
ДА СИ РАЗМЕНЯМЕ ПОДАРЪЦИ с цена от 10-15 лв.
11. Всяка мама да носи РЕДБУЛ за да може татковците да са заредени за през нощта, когато ние ЩЕ КУПОНЯСВАМЕ А ТЕ ЩЕ ПАЗЯТ ДЕЦАТА Mr. Green

Аз също си мислех за някакви карнавални костюми или нещо такова,ще е много хубаво.
Редбул ще трябва здължително. Laughing
А как ще сане с подаръците?

# 183
  • София
Ренка, честит ти рожденник мацка!Да ти е жив и здрав и догодина , виждаш ли тези, дето се целуват във водата?! Това да сте вие с мъж ти и да си правите третия син Joy:
Значи татковците един вид ще послужат за бавачки на децата Mr. Green (то май затова ги взимаме Wink). Май втори път няма да се навият да дойдат Mr. Green Само не знам как ще отменят кърмещите майки Joy
Айде Бубе да не се косиш толкова за мъжете, че току виж сме ги заварили в някоя стая да се наливат с уиски, а децата да спят натръшкани от алкохолните изпарения и догодина ние да не искаме компанията им.
 hahaha

# 184
Здравейте!

Рени, честит ти рожденик- много добър подарък, може да ти открадна идеята за 32-ия РД на Момчил Simple Smile И като го споменах да кажа, че днес докато стигна на работа побелях от нерви. Сутринта случайно виждаме, че шофьорската книжка на момчил важи до 28-09.2007!!! Бързо взехме медицинско от лекарката и отидохме в КАТ да подава документи за нова. Обаче се оказа, че е записан в КАТ Пазарджик и сега 1 месец ще го отписват Crazy през това време не може да кара! И аз - шофьорка от 3 дни оставам единствения правоспособен шофьор в къщи, но поне ще се науча. За сега съм се качвала само 2 пъти (ама ЧАК онзи ден успях да отида да си взема книжката от КАТ), но не ме е страх... ще видим-...

Цвети, аз нещо май не съм разбрала, ама този магазин дето ще го откривате в него ли работиш... и той е в Люлин, кой Люлин и кой магазин...? Ние мамите сме в 9 и 10ти Люлин.

Фъстъче, магазинът се казва ЗОНА- голяма 7 етажна стъкле сграда, която се намира на кръстовището орион, но мога да изляза и да дойда където ви е удобно и където се виждате по принцип Simple Smile

# 185
  • София

Цвети, аз нещо май не съм разбрала, ама този магазин дето ще го откривате в него ли работиш... и той е в Люлин, кой Люлин и кой магазин...? Ние мамите сме в 9 и 10ти Люлин.

Фъстъче, магазинът се казва ЗОНА- голяма 7 етажна стъкле сграда, която се намира на кръстовището орион, но мога да изляза и да дойда където ви е удобно и където се виждате по принцип Simple Smile

Знам го... знам го... все се чудех какво ще е това голямо стъклено нещо... Ами ще звънкаме тогава... то не че много сме организирани тука... я има на месеца по веднъж да се съберем, иначе май всяка джитка пред блока със съседките... Но при първа възможност ще се съберем.

# 186
Григ, душко, мерсаж за пожеланията, ма немож ли щерка, а  Wink!
Благодаря и на всички останали за пожеланията! Да ви се връща тъпканоооооооооо Mr. Green Joy Mr. Green!
Цвети, аз мога да ти дам още много екстремни идеи за подаръци, ако Момчил си пада по такъв род забавления  Peace!

# 187
  • София
Григ, душко, мерсаж за пожеланията, ма немож ли щерка, а  Wink!
Ти щерките остави на нас...Я виж рожденника  ти какви мъже прави! Дайте още един, че като гледам статистиката- мъжкото скоро ще е по-скъпо. Joy
Пак съм изпуснала клюката за подаръците.... newsm78

# 188
Габи, съжалявам, мила...грешка на езика (в случая на клавиатурата) Crazy
grig, то аз съм за бой, че пропуснах да ти кажа...идеята е всеки да вземи един подарък, който да става и за момиче и за момче, и на РД с жребий ще определим кой на кого да подарява... Gift
Цвети, то мен още ме е страх като карам градско... Embarassed

# 189
  • София
ММММММММ Денииии, как ми хареса новия ти аватар Grinning Нали си чувала че половинките в ИДЕАЛНАТА двойка си приличат визуално?! Виж ги наще, а? Joy Joy Joy Аз подавам официална молба да се сродяваме. Свата на мен ми пасва идеално Joy, а довечера ще титам мъжо за сватята!
П.С. Споко Цвете, аз и за Бу съм се наредила, ама там видях че Ема е налазила,та...няма да пререждаме никого. Joy

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 15:58 от grig

# 190
здравейте,
рядко се вясвам напоследък,ама времето ми е кът наистина.
Моята бебонка е доста буйна,а какво кротко бебе бе6е  ooooh!

Имаме си цели 8 зъба,тежим 9,100 кг и сме 80 см.Доки каза 4е била гигант на дължина,ама то как ина4е с тоя 2 метров татко.

Проходилка ползвам не за не6то друго ами просто за да имам малко свободно време.Ина4е се изправя,кра4и като я държа за ръце.

Много цунки на вси4ки бебоци от италианско и на вси4ки мами лек ден  Hug

# 191
Eй, Бимба, добре появила се Simple Smile пусни снимки на Алесия. Моята мома е 69 см, наистина доста сте напред Simple Smile

Григ, не си пропуснала, ами аз четох в скайп- Рени е подарила а мъжа си скок с бънджи- сори, ако издавам някоя тайна, ама много ми хареса Simple Smile И наистина Тедката е голям сладур,нооооооооооо моля на опашката Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 192
Ето ни  Mr. Green
Ох Цвети дано се поспре малко моята мома,4е хи4 не харесвам високи жени  Confused
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=4146368

# 193
  • София
Здравейте Sunglasses

Много ме мързи да пиша напоследък, нооо чета!

Агнешко е ял нашия на ХИПП от пюретата, какаов крем също от кухнята - не мисля, че съдържа много истинско какао.

Как приспивате бебоците? Борис заспива само на цица или в количката навън, както свикна на морето - ужас! А снощи като заформи един купон - два часа борба беше...

lightblue, къде снимат Теа? Правят ли кастинги или нещо такова, защото Борето мисля, че е доста фотогеничен, не  че си е мой Mr. Green, та бих пратила снимки. Между другото, обадиха ми се лятото от някаква агенция, ама ние не бяхме в София, и им затрих телефона.

Честито на празнуващите  bouquet

# 194
Честит рожден на половинката на Рени!   ura

При нас днес имаше премиера : на моята щерка за първи път не и хареса нещо за ядене! Десерта днес беше мляко с овесени ядки и дребната на втората лъжичка почна да прави физиономии, че ще повръща. Ама то си беше гадничко, хич не ги харесвам и аз тия овесени ядки, едни такива лигави...  Sick Ама полезни де, ще видим нататък дали ще ги яде.
А вчера лещата и я дадох в крайна сметка, мина безболезнено  Peace

Карил, как е носа днес? Може да си инхалирала нещо, което да е раздразнило лигавицата... Ама пък то тогава и двете ноздри щяха да те болят  newsm78 Абе ако ти е минало, го забрави!

Общи условия

Активация на акаунт