Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 165
  • 290
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Рени, да ти е жив и здрав рожденника!!! Много да се обичате!!
А третото нека е момиче. Една малка глезанка на мама, тати и батковците Wink

Добре, че застудя, че се оживи малко темичката.

Дени, като прочетох "24 семейства" си помислих, че нещо не виждам добре. Нали съм малко недоспала напоследък.  Mr. Green Първата мисъл, която ми дойде е "ле-ле какъв купон ще си спретнем". Hug  Представяте ли си около 40 възрастни с още толкова, че и повече дечица. Страхотно ще бъде. newsm68 newsm44
Хайде момичета да закръглим бройката поне на 30.  Grinning

Цвети, тъкмо щях да питам кога си сменила пак работата Blush Пожелавам ти безаварийно шофиране из софийските улици. Peace

Софко, като минаваш през дерето обади се. Аз съм в Дървеница. А за разходките. Аз смятам Ники така да ги извеждам през зимата -   лятна количка + дебели дрехи.

А за скайпа там съм k_kutzarova.

за сега толкова. Стискайте палци довечера да успея да изляза на среща с колегите.  Ангажирахме трудно свекървата да дойде да гледа Ники. Дано не плаче много милия, че само като му се изгубя от поглед и веднага реееееееев.

# 196
  • София, Дианабад
Привет  Laughing
РЕНИ, да ти е жив и здрав мъжа! Да те слуша и до помага много за юнаците, че да има жена-магистърка Laughing

Изчезвам, че дребния непослушко се събуди, спал е само 1 час  #Crazy #Crazy #Crazy

Бимба, Бедствие - добре сте се завърнали. Наскоро си мислех, че се загубихте..

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 16:31 от Дари М

# 197
Софи,
ми заспива сама,понеже така я нау4их.Доста се бе6е разлигавила докато си бяхме в БГ.Заспива6е ми към 23.00 4аса и все иска6е компания.Хубаво ама един ден ми писна и ръководена по една книжка запо4нах да я оставям да заспива сама,след като всяка ве4ер правим един и съ6т ритуал преди заспиване (миене на зъбки,слагане на пижамка,пиене на лайка).
И така доста рев изрева ама за 2 седмици свикна и сега то4но в 21.00 след миенете на зъбки,пиенете на лайка и пеене на песни4ката "Когато бях ов4ар4е",загасям лампата и излизам,а тя заспива сами4ка  Mr. Green

# 198
абе така и така имам време да взема да ви питам,
ва6ите бебоци папкат ли Непасирана храна.Моята беба не иска и да 4уе.Мъ4а я тука с един кус кус и с един ориз ама не иска и това е,гади и се.Все трябва да пасирам  Rolling Eyes
Сами бисквитки хруска с кеф  Mr. Green
Ина4е полека полека свиква да пие от 4а6а,въпреки 4е 4есто се задавя  Thinking

# 199
  • София, Дианабад
Dealema, и Борис в началото отказваше и ориз и кус кус, а той ядене не отказва.  Сега вече всичко си хапва на парченца, даже кухнята не я пасирам, само ги мачкам, ако се налага. Направи й постепенен преход. В съвсем пасираната храна слагай по някое парченце. Друга идея нямам.

За РД, да питам вие бебефони ползвате ли? Само не знам как ще различаваме бебешорите. #Crazy

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 17:06 от Дари М

# 200
  Бимба, моичкия яде по-едро пасирана храна от известно време! Ако обаче има някой морков, който да е по-едър от това на което е свикнал, се започва усилено дъвкане, мърдолечкане на "нещото" в устата, не рядко следва изплюване за проверка и т.н. докато не ми писне и не взема парченцето  Mr. Green! Кус куса на Плазмон си го хапва без проблем и а не взимам от най-ситния  Peace!
  Пробвай да  и слагаш по малко кус кус в пюретата! Боил така свикна да има и едри неща в пюрето  Peace!

Мацки, ето да видите каква тортичка успях да спретна на мъжлето! Безмлечна та да мога и аз да се облажа  Mr. Green!   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=87120&photo=17

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 18:44 от benighted

# 201
  bouquet
ne6to mi blokira kir
6te pi6a posle

# 202
БИМБА, добре си се завърнала  HugДани яде малки парчета банан, отхапва си сам, яде солети - дебели и тънки, бисквити. Яде пюрета в които ориза е цял, леща яде, и настъргана ябълка. Просто някои деца по-трудно свикват, но ще трябва да ги приучаваме полека лека към непасирана храна, а смачкана. newsm78Аз да речем печена чушка му дадох да пробва, като откъснах с пръсти малко парче и го смачках също с пръсти. Давам често да яде от ръка, защото от лъжичка отказва. Mr. Greenкученце Joy

ЦВЕТИ, докато се притесняваш да караш, няма да караш. На мен първия път като се качих в моята кола, така ми трепереше крака че.... #Crazy #CrazyДа не говорим че ТРЯБВАШЕ ДА ПЪТУВАМ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДО СОФИЯ!!!! #CrazyПОЗНАЙ кво ми е било. Но ТРЪГНАХ и с триста притеснения стигнах. Карала съм само на  hahahaтрета\най-много\ защото така бях карала учебната кола..Около мен шофьорите се чудеха тая нормална ли е или..

ДАРИ М, Дани днес също спа малко преди обяд. Сега заспа преди час, пък ще видим докога?! ooooh! Thinking

СЛЕД ЧЕТИРИМЕСЕЧНО и половина НЕ ходене на консултация ДНЕС тържествено цялото семейство отидохме.  Mr. GreenСамо дето Д-рката е в болничен. JoyСестрата премери Данаил и е - 8.900 кг и е висок 74 см. За четири месеца е порастнал с 3 см.  Laughing По меренето излезе че гръдната обиколка му е минус 1 см  Joy Joy Joy..ох ще падна Laughing Иначе отново отложихме ваксината, заради отстъствието на ДОк. Flutter

Мами - за това как заспиват децата...МОйто заспива с АМ, освен когато не е мнооого ама мноооооого изморено и заспива право Wink

КРЕО, приеми ме в скайпа!!! и ще те поканим в НОЕМВРИйския чат.. Peace

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 21:49 от Кaril

# 203
  • София
Момичета, да се похваля и тук - Алекс ПРОХОДИ тази вечер. На мама порасналото момче!!! Mr. Green Хайде по случая ви черпя с питка

# 204
къде го този ноемврийски чат бе момичета ?
честито на рожденниците , аз нали все съм пропуснала нещо , да сте живи , здрави и късметлии !  bouquet
смахнала съм се нещо . Днес цял ден садих цветя  #Crazyоворих с мъжа , на линия сме за Стара Загора  Laughingми то пуста душа чергарска тряе ли на едно място да стои ?Simple Smile
за подаръците не разбрах  newsm78 иначе по украс, почерпки и т.н ,с какво да помогнем ?
цунки сладурки

# 205
Бимба, добре си се завърнала сред нас!  bouquet А Алесия е голяма красавица...страхотно очи... 4470
София, Тедката заспива сам в леглото си...от малък е така...заспиваше в мен на ръце, само когато имаше колики...
Деси, този чат е в Skype...аз съм с ник piddobrevi...заповядай...много е весело Mr. Green Пусни едно ЛС с въпроси относно общия РД...

Спокойна нощ! smile3524

# 206
Добър вечер и от нас.Малката шушулка току що заспа / с триста зора/и реших да седна малко на компа.Дени,мерси мила за отговора,но Симито от няколко месеца ми отказа и сутришното АМ и за това се притеснявам че това дете не пие никакво мляко.
София,Симона заспива единствено и само на ръце,откакто се е родила.
Бимба,малката бонбонка е страхотна.
Bubalina,честито проходило ти юначе. Peace
П.С. А за общия РД много  ми се иска и ние да дойдем,но  първо ще говоря с мъжо,ако до тогава все още може да се резервират места.
Лека и спокойна нощ ви желая.Целувки на малките сладури.

# 207
Рени, да ти е жив и здрав рожденника и много да ви обича  Hug
Верче, честито ти пешеходче  Hug Все на хубави места да го отведат крачката  Peace
София, Теа я снимат в едно фото-студио, с което работи сп."Моето бебе".А иначе няма кастинги, просто си я харесаха в магазина и ме питаха дали съм съгласна да я снимат за рекламата им.

Аз днес следобед пропуснах чат-а, ама имах гости...бяха 3 бебета ан куп и обърнаха цялата къща с главата на доло.При всички играчки и тримата се бореха за една и съща  Rolling Eyes  Laughing

Сега си лягам а утре ще пия кафенце са вас в Скайп-а  Hug

Лека нощ  Hug

# 208
Добро утро мами!

# 209
Ооо, мерси, мерси, добро да е!!!    Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт