Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони!!!

• 12 156
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Привет банда! Peace

Клю, какви са тези човалчета за количка, или не разбрах нещо... newsm78

Бимба, добре дошла и от мене!
  bouquet

Бубалина, честито проходило човече! Hug

Рени, браво, каква торта си спретнала, и всичко изглежда приготвено много тертиплийски и с много любов! Честито на рожденика, да е жив и здрав! Simple Smile

Наде, аз научих Ангелчо да показва с ръчичка за "Дай пет" Laughing
Много съжалявам , че чак сега са ти открили диабета, дано правилно да го лекуват, а ти да се чувставш добре!   

Леле сега как гръмна при нас, отивам да видя боба Mr. Green
До скоро, петък вечер е време за купон! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 226
Здравейте момичета!

Да се отчетем и ние:

За спинкането:

Аля заспива само на ръце! Като слушам тук как малките зайчета заспиват самички, мале-е-е-е-е, срам ме хваща... Embarassed Не знам, може би аз така я разглезих. Като се върна в къщи, само ми е в ръцете. За радост мама Мими не се сърди.  Grinning

За РД:

1. Деничка, колко е голяма залата? Квадратура демек... Wink Беше споменала нещо за 30 човека, ама това куверти ли е (сиреч 30 човека седнали на маси, като в ресторант) или-и-и-и...
2. Ами и ако родителите се пременим като за бал...  newsm78 Сиреч с някакви костюми, какво ще кажете?
3. Кой е главен отговорник за украсата? С какво да помогнем ние?

За зъбките:

Ние вече имаме пробили 4 кътника, вече са общо 12 зъба. До сега не сме имали проблеми с резците, ама тези кътници-и-и-и-и-и... #Cussing out Добре, че пробиха два по два, почти едновременно, та наведнъж минаха мъките. И температура дигна, и се будеше вечер с як плач - нещо непознато за нас досега. Та така...

Цунки!  Heart Eyes  

# 227
  • София
Наде, с теб сме! Praynig
Сигурна съм, че скоро ще възобновите бебеправенето. Wink

dil, мила, излизай от тази дупка!
Не ти е лесно с тези тримата на куп в къщи. Единственото с което мога да ти помогна е да взема единият за зет /ама какъв избор имам само, а?/, само удържай положението до тогава Grinning

# 228
  • София
Първо, за да не забравя,
 Тали, голям купон да си спретнете с Вики, Андрей и всички гости. newsm59  bigdance2 Tada Чакаме снимки с нетърпение.

Наде, дано се оправят проблемите ти скоро и да се зарадваш с още една малка душичка Heart Eyes

Да ви се похваля. Днес опитах от вкусната торта на Рени. newsm38 Облизах си пръстите. Много вкусно беше.

Боил и Ема се опитваха да играят с Никола, а той само ревеше. Направо срам ме хвана Embarassed  Горкото не е свикнало да играе с други деца в домашна обстановка.

# 229
Д-р Дженд, и ние сме така за спинкането, не заспива сам, токъв филм искам и аз да гледам, ама.............само на ръце преди, а и сега, или люш люш в кошарата, или вечер на спалнята на приглушена светлина, с тиха музика, на нощна лампа в човалчето и после бам в креватчето...ама и през деня не спи вкъщи, абе направо си е лепнат за мене всеки момент, като кенгуру съм... Joy

леле, сега дадах един крем лимон от кухнята, а са слагали изкуственяк сок, а нали и лимона е цитрус, уф какво спретнах на детенцето, сега ми е жал и ме е страх да не му стане нещо... ooooh! ooooh! ooooh!

# 230
  • София - Дианабад
Добър вечер! Grinning
Верче, честито прохождане на Алекс! Здрави и силни крачета!  bouquet
Наде, оная докторка наистина си е за  #2gunfire. Добре поне, че са ти го открили сега. Стискам палци бързичко да се оправиш и да продължите с опитите за братчето. Няма самичка да я оставите Ачето, я! Трябва си и братче Peace!
Рени, честито на мъжа ти на патерица! Да ти е здрав и да се обичате мнооого!  bouquet А тортата  е страхотна, като гледам Simple Smile.
Дил, дано скоро да се оправи положението със стачката, ти да излезеш от сатурнова дупка и пак да си ок! Peace
kreo , може ли да ми кажеш къде е този магазин за украса на Женския пазар? Да пратя свекито да разгледа и да купи нещо.
Сончеее, много да се веселите в неделя и да направите снимки - ние ги чакамеее Grinning.

Приятна вечер!
 Heart Eyes

# 231
Kreo и ние сме така заспиваме само на гърда и по същия начин когато съм в кухнята Никол се набира на краката ми Joy Това сигурно ще е от името нали сме адашчета  Laughing
Наде дано по бързо се оправиш и се върнете към основната задача  fertilization
Ние утре сме за тапети и ще почваме ремонт на дневната, което означава че най вероятно рождения си ден ще го изкараме в ремонт, но важното е за на детето годинката всичко да е оправено.
Лека вечер! Аз отивам да гладя докато Никол спи, че ако е като снощи да се будим през час и да сучем цяла вечер направо  #Crazy тези зъбки......... Rolling Eyes
Роси 74 пратих ти ЛС

# 232
Bubalina, честито ви проходило Алексче   bouquet

Наде, ти си силна и вярвам, че щепребориш и това  Peace Стискам палци скоро да споделиш с нас Хубава новина  Heart Eyes

Дилянка, милинка, надявам се това да е за следващите 5 години поне  Wink Когато имаш нужда, само свиркай и ги пращай малки и големи насам  Hug

MagieA, да ви е жив и здрав Юнака  Grinning добре се ориентира малкия ...хааа,амлък, но вече знае  Laughing

Габи заспиваше самичка, но сега иска да съм в стаята,докато заспи. Вчера взе телефона,сложи го на ухото си, но нямаше никой .. (обикновено майка ми й говори). Обадих се на майка и тя започна да й говори, а Габриела слушае сериозна на телефона и отвреме на време отговаряше с Ало?!,Ало?! .... много се смяхме  Joy

# 233
Наде, стискам палци за адекватно и своевременно лечение, мила! Кураж!
Ами не ми остава друго, освен да добавя адашчето  към сладурковците на Крео и Пети_н - дребното заспива на гърдата /най-често/, на ръце или в количката.    Confused
 Днес бяхме на очен лекар и поръчахме очилцата на Ники  Tired. Как ще го учим да ги търпи, ум не ми го побира. Ама няма начин, някак ще се лъжем... Thinking
Верче, честито прохождане на чаровника Алекс!
Дил, желая ти скорошно открадване на няколко часа, посветени на теб самата, мила!  Hug
Рени, ако ще правите опити за девойка догодина, подплатени с изчисления и гарантирано опичане на работата  до мома, да ме осветлиш и мен, моляяя  Mr. Green, да нападам мъжО
За Рождения ден си мислех, че освен украса и играчки, не е лошо да си вземем разклонители повечко....че с толкова бейбифони  Thinking Нашият не сме го ползвали до сега на батерии  newsm78

# 234
добро утро,кайфето днес ще е от мен почерпете се.

# 235
  • Плевен
Добро утро  Simple Smile
Закуската от мен

# 236
Добро съботно утро мами!!

ДИМА, мерси за кафето, НАДИ - прекрасна закуска... Hug

КИЧО, следващия РД сте с нас!!

НИе с мъжо се борихме цяла нощ с ДАни, който иска САМО МЕНЕ и НЕ ще татко си  Cry..

НАДЕ, тая гинеколожка, кьорава ли е била за кръвната ти захар  ooooh! Стискам палци нещата да се регулират бързо и да се зарадвате с още едно цвете!!! Flutterама мъжко  Peace

МАГИ, явно медицината ще ви е призвание baby_neutral

ВЕСЕ, за разклонителите си права...Нашия БЕБЕФОН Е И С БАкТЕРИИ Mr. Greenно ще си взема и разклонител Peace

ДЖЕНД, за възрастните ....мноо ще ни е трудно да си набавим карнавални костюми  newsm78пък и нашия татко става само за  hahahaКАРЛСОН ама нали се сещате...никога няма да позволи да му сложа шапка с пискюл и перка на гърба  Joy Joy Joy

ТАЛИ като
пробвам джаджата ще ти дам отзиви..още не съм..ВЕСЕЛ купон!!

ГУГИ, често като аспирираш с помпето.. Naughtyняма страшно!! слагай и физ разствор, яко и после дърпай да промиеш.. Peace

ДИЛ, миличка съчувствам ти..почти съм като теб... TiredСамо ти може да ме разбереш ..и за количествата пране което простираме с часове... Mr. Green

исках още нещо да пиша ...ама забравих..
а да...

КЛЮ чувалчетата са в магазините на ТСМ или БИГ ШОП около 30 лв са  , но на намаление са били и по-евтини..АКО ВИДЯ ЩЕ ТИ ЗВЪННА да ти кажа..ВИЖ с Гугъл в детските магазини секънд хенд, както и в "Продавам" или в Продавалника.

имам спешно питане....КЪДЕ В СОФИЯ МОЖЕМ С МЪЖО ДА ОСТАВИМ ДАНИ - В КОЙ ДЕТСКИ ЦЕНТЪР ???? СТава дума за 3-4 часа, а през това време ние да починем малко  Praynig

# 237
Привет и от мен!
Нади, мерси за кафенцето и за закуската  newsm10.
Честити месечинки на тези които празнуват.

# 238
Аз както винаги съм пропуснала половината интересни съобщения  newsm12
Наде съжалявам за неадекватността на гинеколожката ти Sad. Стискам палци всичко да се оправи и си права, че от злините имаш по-малката. По време на бременността има значение как ще те следят. Моята също не беше кой зне каква и просто имам късмет,че ми беше безпроблемна бременността. Е нещо свърши: поради ниския хемоглобин ме прати на хематолог и се указа, че имам  средиземноморска анемия (таласемия - звучи ужасно) и има 50 % шанс бебо да я няма. Но не е фатално. По-странното е че так аи не ме запомни и на всяко изследване искаше да ме праща при хематолог или да ми дава желязо, а то ми е противопоказно. Ама какво да се прави на късмет. Живот и здраве за другата ще знам Simple Smile
КАРИЛ ще се радвам да имаме лекар Simple Smile стига с тези инженери в къщи  Mr. Green само акъл си даваме Simple Smile

# 239
  • София
Днес излязохме за малко. Как ни одуха вятъра......... ooooh!

Трябва да се пазаруват дрешки за малката хала, защото няма нищо по-плътно.  Идеи от къде мога да взема хубаво якенце и ватирано панталонче? Ама да не са много зимни, че току виж пък тия дни светнало пак слънцето.   Nature Partly Sunny  Макар че сега четох, че Топлофикация приканвала абонатите да подават заявления за пускане на парното Shocked Кога дойде зимата???? cold

Горис, магазинчето се намира на ул. Цар Симеон. Като вървиш по Мария Луиза към гарата, се пада втората пресечка след Пиротска. Намира се от лявата страна. Магазинът е доста големичък и има интересни неща вътре. Последния път като ходих имаше едни сипмапични крилца,които могат да се закрепят за гърба на детето.
Е, на нашите бебоци ще е малко трудно, но пък може да се намерят и други неща.

Весе, защо ще му слагате очила на Никълчо?

Карил, ако имаш телефона на Мерелин и се обади и я питай. Мисля, че тя беше споменала за някакъв клуб, в който е оставяла Ния.

И аз как си мечтая за почивка, ама НЕМА. За рожденния ден ми подариха масаж и още не мога да се организирам да отида. Нашият татко днес пак е на работа, а баба му си пита ушите да го гледа. Май ще чакам майка ми да дойде от Разград към края на другия месец, пък тогава.

Общи условия

Активация на акаунт