В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 983
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
Чаена, съболезнования за дядо ти! Ама вие да не се изместихте в къща? Аз явно не съм разбрала. Много хубаво ако ще имате двор.
В интерес на истината и аз искам пързалка-къщичка-люлка от тези свързаните комплекти и даже си търсим напоследък, ама така и не на сериозно. Мъжо вика, че зимата нямало да я ползва дребната и се опъва. Аз пък не се отказвам. И тук не са ефтини и се оглеждам за нещо втора употреба, то и за това нищо не откривам още, че кога да ти обикалям за ползвани.

Цвети, сега ще проверя дали имам нещо тук на работа в компа, ако ли не ще чакаш да изровя от къщи Mr. Green

# 181
С  какви обувки извеждате децата сега полу ботуш- бота, или ниски? И като цяло с какви дрехи, аз се видях в чудо навънка студено, в колата сабличам, после обличам като слезем, после като влезем в някъде пак събличам и после пак обличам  newsm78

# 182
Аги, много съжалявам за дядо ти! Confused

Кате, Пламен тръгна ли на ясла? За къпането - да е в/у нехлъзгащите се постелки, т.к. ограничават периметъра на действие, и с играчки, да се забавлява. Друго не се сещам. Също да се къпят заедно с бати - да гледа, как се стои мирно; или просто и Митко, да присъства, ако ти е трудно и двамата, да ги къпеш. Peace

Да, с Мамчето се чуваме редовно. Борят се със силни колики. Има жена, която гледа Калоян, т.е. баткото, и помага за каквото има нужда. Справят се! Grinning

Смини, защо наистина се мъчите в едно жилище!?  Rolling Eyes Изпрати априлски поздрав на Цачи, моля! Hug

Елима чете.

Обувки и облекло - при нас все още е към 20 градуса денем - така че е по жилетка/тънко яке и ниски обувки. И понеже почти не ползва количка напоследък и все е потна от дългите разстояния. Blush

Нови умения - проявява интерес, да се облича сама и понеже й е трудно с нейните дрехи, навлича батковите си. От вчера "храни" и "пои" кукли, мечета и пр. Flutter

Последна редакция: сб, 13 окт 2007, 13:48 от envia

# 183
Аги, много съжалявам zа дядо ти   Cry  А zа какви деца говориШ, гледа4ка ли стана?  newsm78  НеЩо не съм в 4ас явно  Laughing  С нетърпение 4акаме снимки на новата къЩа  Peace

Бубс, zа какво колело става въпрос, с 2 колела или с 3?  newsm78  Сминс, онова не е нестабилно, понеже е ниско и краката са на zемята  Peace  Тук се нари4а Лауфрад, демек, колело zа ходене.

Мис, и аz искам да й вzемем такава къЩа, даже съм си иzбрала една  Laughing  Може би Ще обработвам мъжът ми да я вzемем сега, понеже преди Коледа полу4аваме 10% отстъпка в един много голям интернет магаzин zа игра4ки  Laughing  А тя е над 200?, та 10% отстъпка няма да са малко  Wink

Ренка, къде беШе мъжът ти? Бирата доживя ли да го види?  Laughing  Моят съЩо се прибра сноЩи след големи перепети. Влаковете ста4куваха, но само регионалните, та поне до Франкфурт стигна. От там хвана такси, оба4е имаШе катастрофа, един камион с някакви вzривоопасни химикалии се беШе обърнал и цялата магистрала беШе zатворена (и то в петък ве4ер, когато не само 4е няма влакове, но и по4на есенната ваканция  ooooh! ) Та трябваШе да отидат на иzвънградския, където имаШе 10км zадръстване.... От супера, който е на 4км от нас, до нас идваха zа 30 минути  ooooh!  Накрая плати 130 ? zа таксито  Laughing  Е, важното е 4е си е тук сега.

И хайде малко добри новини от нас, най сетне. Милена е добре  Grinning Grinning Grinning  от в4ера на обяд не е имала Т° и носът й съЩо мина. Мнооооого съм Щастлива, тя дефакто го иzкара zа ден и полувина. И аz се 4увствам ве4е по добре  Grinning

Хайде мацки, весел уикенд от нас  Heart Eyes

# 184
Еее, Танче радвам се че Миленка е добре, а ти как си? Сега като имаш помощник поне можеш да си отдъхнеш.

# 185
  • София
ТанчеHug!
Дай го този сайт за играчки и всички ли ползват отстъпката?

Мирелка, за съжаление започва сезона със събличай-обличай - какго мразя!

# 186
  • София
Ренка, къде беШе мъжът ти? Бирата доживя ли да го види?  Laughing 
В Милано беше, в командировка. Бирата не го дочака  Mr. Green Не  знам откъде е идвал самолета му, ама имал 6,5 ч. закъснение и Пепи се прибра хремав и супер изнервен някъде след полунощ. Ние не го и видяхме много де, че днес по обед тръгна на работа, уж за 1 час само, а то вече се мръкна  Rolling Eyes Отгоре на всичкото, току що се обади, че като е тръгвал за насам е спукал гума, та кой знае кога ще се прибере.  ooooh!

Вени, то това, че ще има безредици, всеки можеше да ти го каже - то е повече от ясно. От началото на година дали има и 1 ден, без някой да стачкува и протестира. Усещам как още малко да се вдигне инфлацията, и ще се повтори зимата на 97-ма.
Между другото, тогава си мислех, че случи ли се още веднъж таковяа нещо, си хващам багажерийте и изфирясвам от тая държава, ама сега с мъж и дете май вече не съм толковакатегорична.

# 187
Вени, не, пък и нямат доставка до БГ  Sad  И все zабравям да те поzдравя zа новата работа  Blush  4естито   bouquet

Оооо Ренка, Миланското летиЩе е иzвестно zа zакъснения и анулирани полети, хи4 не оби4ам да пътувам преz него, zа Ал Италия пък няма какво да кажа, и те са всеиzвестни  ooooh!  ooooh!
А zа инфлацията, кво да кажа, аz се уплаШих като видях цените в супермаркетите това лято, а хем бях там преz април. Не малко стоки са по евтини тук, абсурдно е това. Таzи сутрин се 4ухме с татко ми и той zа пореден път псуваШе държавата и каzа, 4е съжалявал 4е се е върнал да живее там  Sad  Хем е с немска пенсия, хем не zнае как Ще живее ако оЩе ско4ат цените. НиЩо 4удно да се върне в Германия на стари години  Confused

# 188
Татянка, браво на вас двечките Hug

Чаена, приеми и моите съболезнования за дядо ти Cry

Днес тук времето много есенно Rolling EyesТова стоене в нас от сега започва да ми тежи.
Изпратих Пресил и баща му за последната инжекция и се възползвам да поседя спокойно пред компа Simple Smile

# 189
Аz пратих моите zа лимон  Laughing

# 190
За някое коктейлче, м? Mr. Green

# 191
Ами, zа рибата   chef  (нали и аz пия оЩе лекарства  Sad )

# 192
  • София
Като спомена коктейли... Зълвата каза, че на морето в някакъв бар е пила "Добра майка", бил 200мл.  и съдържанието му 50/50 твърд алкохол/ликьорчета, без никакви безалкохолни  Mr. Green Ако някой знае рецептата, да свирка!  Grinning Сигурно след 1 такъв ще съм страшно добра майка  Mr. Green

Моят се прибра за 1/2 час и после му се обадиха, та пак изхвърча за офиса  #Cussing out Пържолите станаха на подметки, всичко изстина, а най-кофтито е, че не мога да си отворя винцето, макар че то е някво италианско и не очаквам да е нещо особено, ама все пак...  Rolling Eyes

# 193
Ние днес стигнахме вече и до Инфекциозна, но не ни взеха за щастие. Сега пие лекарства и го наливам с вода през няколко минути. Направо се скапах тия дни тотално. А щурчо си щурее все едно нищо му няма.

# 194
Чаена, съболезнования и от мен!

Смин, тези свекърви...нямам думи просто!

за коледа още не съм мислила какво ще вземаме за Димито, но със сигурност ще има и играчка.

Ние продължаваме с инжекциите до понеделник. Каква беше тази болест незнам, втора опаковка АБ и той до понеделник +проспан.

Тази вечер съм сама и мисля да отивам да си лягам, че съм се зарибила тук с една книга. И си чета през деня, а Димитрина се мота около мен, но накрая вече взе да блъска книгата и да иска да й обръщам внимание.

Общи условия

Активация на акаунт