Да, в къща живеем вече, Саш сега слага дръвца за през нощта да не изстинат радиаторите. Сега е топло и се справяме, зимата кой знае колко ще трябва да се бъркаме за дърва и въглища, както се сещате газово котле или електрическо не можехме да сложим - нямаме газификация, а токът не е ясно какви цени ще стигне в близкото бъдеще.
За пързалката на Чико - непосилно е да купим такава на Тони, ако имах пари повечко щях да се метна на едни, които са комбинирани - къща+2 пързалки и т.н, но не би. Мислех си за някоя по-евтина или 2 ръка.
А, между другото взех от "моя магазин" /секънд/ един пакет чисто нови кърпички /вакуумирани/, но не мога да схвана нещо - просто бебшки мокри кърпи ли са или нещо друго. Може ли някой да схване написаното "skum vaskeklude" на датски е и не чаткам. Най-странно ми се вижда, че пише, че са 3,5мм, 19/19см. Поне при нас не пишат такива подробности и се пуля, но утре ще ги отворя.
На Тони взехме обувки на Шукидс, най-малкия им 23 номер, обаче се оказаха много големи за сега, пак ще купуваме, по-малки, а тези ще са за зимата. Милото ми дете, ходи с едни гуменки-евтинджоси, гледам да е облечен добре нагоре, а краката така или иначе са топли засега от движението. Когато е в количката е завит и закрепвам положението...
Днес бяхме на погача на племенничката, а сега се връщаме от гости при един мой приятел , който си има бебе. Видяхме го това синеоко съкровище - не гъкна, не шукна цяла вечер. Само гледа и попива, голям сладур на 2 месеца

Ексче, слончетата бяха много харесани!
/подарък за мамата, все пак на моят приятел син е родила, пък и хубав! За болестите - Тони днес кихня няколко пъти, но по не ми хареса, че сега вечерта кихна и имаше малко секрет. Ако пак го хване хремата ще му праснат Аб вече, това ме плаши...Пръскам Стеримар и от утре и капки ще приложа на своя глава. Олинт дали може? Някой знае ли ?Имам и Проспан, при първи признаци и него включвам.
Фор кидс може ли да му даваме по време на болест?Това витамини ли са или имуностимулатор?
). ВсъЩност, до сега само 2 пъти й капнах от тях.
Ма карай, това ще да е - мокри кърпи са....Утре ще ги отворя:)
.,но няма поглед в/у ефекта му.
.
.До сега не съм му слагала капки....Дано има по-различен ефект от промивките ми
.За месец и 1 седмица сме за 3ти път с хрема
!

Звънях на доки, ферус фосфорикум да давам...е, нямам го в колекцията, пак ще купувам поредното хомеопатично.