В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 977
  • 274
  •   1
Отговори
# 225
4естит имен ден на брат4ето  Hug

Вени, погледни в подфорум "На Паzар", има тема "Има ли желаеЩи zа Preissturz II", там се събират моми4ета zа една обЩа поръ4ка от един австрийски сайт с много голям иzбор на игра4ки, на добри цени (www.preissturz.at). Те доставят до БГ среЩу 14 ?  Grinning  Та ако искаШ, можеШ да се вклю4иШ към тях. А може и вие да се органиzирате тук, с еzика Ще ви помогна  Peace Имат страхотни работи на ФП до 20?  Peace  По късно мога да иzровя линкове, сега ни предстои баня  Mr. Green

Вени, ето я http://www.preissturz.at/Suche-Kat278/fisher_price_formel_junior … zer_-Art1512.html   Wink

Друга идея zа мом4енца (но и zа моми4ета) е летиЩе с хеликоптър и раzни други екстри http://www.fisherprice.at/fisher-price-little-people-Kat119/fish … p-Art35351.html#x

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 21:58 от Tatjana

# 226
юлче, добре че се оправят нещата при вас.
Мога да си представя какво ти е коствало.

смин, честит празник на братчето!  bouquet

Аз за коледни подаръци още не мисля, повече ме тревожи дали на тези хубави празници, втори в живота на Пресил, няма да съм далеч от него SadВъпреки страхотният повод.

# 227
  • София
Сминсче, Таня весел празник!  Hug

Реа вече 4 дни подред или си пропуска спането или спи по 15-30 мин. Полудяла съм! Какво да правя? Днес я събудих в 9 сутринта , на обяд спа 15 мин и чак сега успях да я сложа да спи. Нямам време за нищо, за нищо, ужассссссс!

Лека нощ на всички!

# 228
  • Русе
Добро утро!

Смин, да ти е живо и здраво братчето и по-често да се връща!  bouquet

ramama, разбирам те прекрасно...  ooooh! Аз се примирих, че не съм случила на спящи деца. Преслав отдавна не го слагаме следобяд (а в ДГ голям зор виждат с него). Вчера по изключение сам пожела да легне, ама щото е болен. Диди също взе да прави номера - не иска да спи и се тръшка обидено, почвам сериозно да се притеснявам как ще я оставя с преспиване в яслата. Tired
Може и период да е - и други се оплакаха! Thinking

Фил, недей сега така  Naughty... Мисля си, че по Коледа, може и да си далеч  Wink, ама за НГ съм сигурна, че ще сте всички заедно.  Peace

# 229
  • София
Добро утро!
Танче, мерси!

Снощи сложихме децата в 9 да си лягат и сутринта в 7.30 ги чух събудени! През ноща Мати се събудил, пак заспал, после пак се будил, но аз нищо не съм разбрала newsm44!

Фил, дори да си далеч ще е само веднъж! Недей да го мислиш това! Моята снаха, която е с термин 30.12 и е родена на 23.12 е планирала секцио на 17.12, защото не искала да празнува Рд или Коледа в болницата, ако изчака още една седмица, а те искат бебето да се роди в неделя. Освен това винаги нейния Рд щял да бледнее в сравнение с този на детето, ако са по-близо. Така на първото си дете провениха зодията, защото задържаха с лекарства раждането 1 ден, сега пък това! #2gunfire #2gunfire

Рамама, това е много неприятно - все още имат нужда от този сън! Иленка, слагай малката да спи - може би просто гледа от батко си или изживява съпротива към съня!

Хайде ново преброяване за среща на 28 от 10 часа в Маето гардже, където намерих свободен час!

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 08:59 от Вени*

# 230
Добро утро! Grinning

На патерици:
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МТаня!  bouquet
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА БРАТЧЕТО НА СМИНИ!  bouquet

Аги, аз пак не разбрах - деца ли гледаш в новата къща!? newsm78

За Коледа и на двамата - дреха+играчка. На Вили се очертава количка за кукли.

И тук вече е доста студено, но се очертава слънчев ден.  Grinning

# 231
  • Варна
Смини, Да ти живо и здраво братчето!
Честит РД на МТаня!
Чаена, моите съболезнования!И аз загубих дядо си....

Ники изкара горно куче, сега чакаме другото. Той също спи със зор на обяд. Вчера се изпокарахме с баща му точно по тази причина.
Фил, стискаме палци, да изкарате весел празник всички заедно  bouquet
Ники още няма обувки, а е много студено и не мога да обикалям. Тоя вятър ще ни умори  Twisted Evil
В сряда ще трябва да кибича пред яслатата и ме пишете болна още от сега...
Пос;е пак ще пиша, че загубих нишката Crazy
Юле, радвам се за вас..

# 232
  • София
Добро утро!  Coffee

Фил, не го мисли от сега. Когато и да стане събитието, по празниците ще си най-щастливата майка на света.  Peace

А аз да ви се оплача, направих страшно малоумна грешка с малкия, без въобще да се замисля за последиците!  ooooh! Нали сме в гарсониера и имаме само 2 стаи - миниатюрна спалничка, в която има място само за нашето легло и кошарата на малкия, и една голяма стая, която ни е за всичко останало. Та когато се случваше малкия да направи грандиозно мазало, го заточавах в спалнята, хем да се чувства наказан, хем да мога да изчистя, преди да е разнесъл всичко. И сега не иска да спи там, дори да го преместим след като е заспал, като се събуди и види, че е в спалнята и почва да пищи.  ooooh! Толкова ме е яд, че го допуснах, хем знам, че с децата всяко действие трябва да се обмисля 100 хода напред. Наслагах играчки там и ходим да играем заедно, ама пак няма ефект. А мислехме от др. година това да е само негова стая...  ooooh!  Хайде, дано като се оплаках тук, нещата да се оправят.  Grinning

Играчки за Вальо определено не бих поръчвала от чужбинско, той какъвто е деструктивен тип, ще му отнеме по-малко време да ги счупи, отколкото да пристигнат. А и разгледах няколко книжарници в квартала, дори в тях имаше доста голям избор на играчки.

# 233
Добро утро! Simple Smile

Днес поспах малко повече от обикновено, чак не вярвам че ми се случи.
Тук е голям студ, едва ли предиобед ще можем да излезем.

Иленко, нали знаеш, НГ не ми е тръпка, за туй съм разтревожена за Коледа Simple Smile

Съчувствам на майките на неспящи следобед дечица ConfusedНо съм сигурна, че е някакъв етап, ще мине.

# 234
Добро утро  Hug
вчера ходихме на видим бебето в Св. София, толко е сладка и с какви големи бузки е  Heart Eyes, в събота вечерта празнувахме в една кръчма та до сутринта изкарахме.

# 235
  • 2 етажа над тавана
Скъпи мои, най-сетне се завърнахме от Велинград, след дългото отсъствие сякаш съм на светлинни години от вас.
Не мога да обещая, че ще прочета всичко изписано, просто надали ще имам толкова свободно време, но пък вече съм на линия и ще се включвам в темите, а и ще се отчета на срещата на 28ми, която се заформя.
Предстои ми основно чистене на апартамента, но кога ще стане направо не ми го побира главата, след като Маги ме обсебва отвсякъде, а плановете за ясла пропаднаха на този етап.
Здраве да е.
Много ми липсвахте.
Целувки на всички и най-специално на бременните сладурани!
До по-късно! Heart Eyes

# 236
Бабълка,
добре завърнала се!
Разказвай и показвай снимки!
Много липсвахте с Маги!

Hug Heart Eyes Hug

# 237
  • София
Пете, да ви е жива и здрава малката бузанка!   bouquet

Танче, мн ми харесва играчката, която предлагаш - хем не заема много място (както ми се струват жп играчките), хем е тематична с местожителството ни. От снимката обаче неразбирам какво "прави" тази играчка, само се пързалят разните му въртолетчета ли?

И при нас има слънце, но е як студ. Следобед сме на преглед, незнам какво се обърка, в петък беше ок, а от неделя се скъсва да кашля, до 2ч незаспиваме, защото кашля непрестанно, а носа му тече също нон стоп. Както и да ги гледам нещата ще пие АБ, а това го приемам като личен неуспех. 4 дни - ясла и вече 2 седмици лечение, а не се знае дали ще са само 2. Някъде нещо сбърках в отглеждането на здравото ми дете  Sad... Като почнах да чета за бебета първата статия, което си разпечатах беше за зазакаляването и си останах само с прочитането й  Confused

Ех, щях да пиша голямата клюка за завръщането на Бабълчето, но тя ме изпреварила  Mr. Green Hug

# 238
Бабълка, и тук да ти кажа-добре сте се завърнали! Hug
Липсваше! Heart Eyes
Не си на никакви светлинни години, ще видиш Wink

# 239
  • София
Момичета, от къде да си купя индрише? Майката на Дес каза домпром сироп за кашлица обаче туй индрише... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт