В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 983
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, много благодаря за съпричастността! Sad

Да, в къща живеем вече, Саш сега слага дръвца за през нощта да не изстинат радиаторите. Сега е топло и се справяме, зимата кой знае колко ще трябва да се бъркаме за дърва и въглища, както се сещате газово котле или електрическо не можехме да сложим - нямаме газификация, а токът не е ясно какви цени ще стигне в близкото бъдеще.

За пързалката на Чико - непосилно е да купим такава на Тони, ако имах пари повечко щях да се метна на едни, които са комбинирани - къща+2 пързалки и т.н, но не би. Мислех си за някоя по-евтина или 2 ръка.

А, между другото взех от "моя магазин" /секънд/ един пакет чисто нови кърпички /вакуумирани/, но не мога да схвана нещо - просто бебшки мокри кърпи ли са или нещо друго. Може ли някой да схване написаното "skum vaskeklude" на датски е и не чаткам. Най-странно ми се вижда, че пише, че са 3,5мм, 19/19см. Поне при нас не пишат такива подробности и се пуля, но утре ще ги отворя.

На Тони взехме обувки на Шукидс, най-малкия им 23 номер, обаче се оказаха много големи за сега, пак ще купуваме, по-малки, а тези ще са за зимата. Милото ми дете, ходи с едни гуменки-евтинджоси, гледам да е облечен добре нагоре, а краката така или иначе са топли засега от движението. Когато е в количката е завит и закрепвам положението...

Днес бяхме на погача на племенничката, а сега се връщаме от гости при един мой приятел , който си има бебе. Видяхме го това синеоко съкровище - не гъкна, не шукна цяла вечер. Само гледа и попива, голям сладур на 2 месеца  Grinning
Ексче, слончетата бяха много харесани!  bouquet /подарък за мамата, все пак на моят приятел син е родила, пък и хубав! Laughing

За болестите - Тони днес кихня няколко пъти, но по не ми хареса, че сега вечерта кихна и имаше малко секрет. Ако пак го хване хремата ще му праснат Аб вече, това ме плаши...Пръскам Стеримар и от утре и капки ще приложа на своя глава. Олинт дали може? Някой знае ли ?Имам и Проспан, при първи признаци и него включвам.
Фор кидс може ли да му даваме по време на болест?Това витамини ли са или имуностимулатор?

# 196
Аги, Олинт има zа деца и един zа кърма4ета, може от него по една капка във всяка ноzдра, макс. 3 пъти дневно. Оба4е ли4но аz го слагах само преди лягане, zа да може да спинка хубаво (и аz де  Blush ). ВсъЩност, до сега само 2 пъти й капнах от тях.

От датския ниЩо не раzбирам.

# 197
Танче, моят е обикновен спрей.
А в теб ми бе надеждата да разчетеш! WhistlingМа карай, това ще да е - мокри кърпи са....Утре ще ги отворя:)

# 198
  • София
Ние също бяхме на гости - детски РД, който си прерасна в хапване и пийване! Уж беше от 6-6.30, а реално седнахме на масата в 7.30, че и по-късно. Добре, че не взехме Мати с нас!

Танче, жалко, че не доставят, а за българските цени - ако ги видиш сега...вече си е за уплаха!

Ренка, какво работи мъжа ти, че така изкача по никое време?

# 199
Еееее, айде пак почнахте да ме плашите с тез цени значи. Явно съм прекалено голям оптимист аз, че  ще се оправяме и там добре. Танче, баща ми затуй толкоз години блъска там, че да може и той с немска пенсия в БГ да живее на старини, ще ми бъде жал ако се окаже недостатъчна.

Олинт и аз ползвах за Лекса на скоро като се разсополиви. Бях го взела като си ходихме в БГ, нали в началото я хвана какво ли не, та това ми дадоха от аптеката. После докторката каза да не си и помислям да го ползвам и аз не го, ама си го взех тука (все пак нова опаковка), та се престраших този път и го ползвах.

# 200
Ч Р Д на МТаня  bouquet
Юли от вчера е с Т и нищо друго Sad SadПодозирам"кучетата" Twisted Evil.

# 201
Добър ден!

Честит рожден ден на МТаня!  bouquet

Ванче, ти консултирала ли си се с док, преди да даваш имуностимулиращият сироп?
Дано Т е от кучетата.

# 202
  • София
Привет!ЧРД на МТаня!

Ванче, дано! Кой кучета чакаш - горни или долни?

Ние вчера преместихме леглото на Мати в детската и довечера ще видим какво ще стане! Той е при баба си сега!

Хайде по темата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=227666.new#new, че време не остана! Нуни предлага да сменим мястото, не деня, защото много от хората немогат на 3-4-ти!

Значи в Моето гардже има свободно на 27.10 след 1 часа, на 28-ми преди 5 часа! http://www.moetogardze.com/contact.htm

Мики маус на Борис 1-ви няма свободни чакове!

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 10:14 от Вени*

# 203
Ванче, ти консултирала ли си се с док, преди да даваш имуностимулиращият сироп?
Дано Т е от кучетата.
Ами да-- с нашата педка, която се опита да ме убеди да взема Коластра/предполагам нейна позната е дистибутор/,но като видя че няма да ме убеди и се съгласи,така да се каже на Фор Кидс.Каза, че съставките са му добри Peace.,но няма поглед в/у ефекта му.
Ванче, дано! Кой кучета чакаш - горни или долни?
Вени, горните са на финала ама и долните са тръгнали Tired.

# 204
Честит рожден ден на МТаня  bouquet
Бъди здрава и много щастлива!
Весел празник  

Ние сме с маратонки все още.
И аз вчера купих Олинт 0,05.Пише за деца от 2 до 6 години newsm78.До сега не съм му слагала капки....Дано има по-различен ефект от промивките ми Praynig.За месец и 1 седмица сме за 3ти път с хрема Shocked.Питах педиатъра му дали може да е ввследствие на понижен имунитет от никненето на зъби.Каза ,че  е възможно newsm78Ама вече 3ти път с хрема...И веднъж със зачервено гърло Cry!
Всички болни да оздравяват Hug

Аги-Приеми и моите съболезнования

П.П.Абе за какви кучета иде реч newsm78

# 205
П.П.Абе за какви кучета иде реч newsm78
За кучешките зъби  Peace,май Иленката ги кръсти така Wink

# 206
  • София
В Патета има само обедни часове.

Ако искате да питам пре нас в клуба, но ще е далече за живущите в источни райони.

# 207
  • София
Честит рожден ден на Танчето!

Ренка, какво работи мъжа ти, че така изкача по никое време?

Програмист е, основно! Иначе се занимава с още 100 неща, кое от кое по-безсмислени.  ooooh!

За срещата тоя път няма да можем да се класираме, че следващите 2 уикенда са ни заети,но ако има коледна, ще сме на линия.   Peace

Идея за коледен подарък на момченцата (а може и на момиченца) - количка с дистанционно! Пепи му донесе едно Ферари и 2 дена пада страшна игра - ние я управляваме, а той я преследва с БУ-то си, после пък количката го гони и той бяга, голям смях пада. А и почна вече да я управлява сам с дистанционното, не много успешно засега, особено със завоите, но ни изненада, мислехме, че е много рано за такива колички.

# 208
Хай!
Тони от вчера киха, нещо ми се струва, че пак го хваша хрема, само си събува чорапите и ходи бос! #Cussing out Звънях на доки, ферус фосфорикум да давам...е, нямам го в колекцията, пак ще купувам поредното хомеопатично.
Отиваме за есенни обувки! Mr. Green

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 12:14 от Чаено момиче

# 209
  • София
От петък нямам нет и чак сега влезнах в цивилизацията Crazy

Аги, съжалявам за дядо ти! Сигурна съм, че сега е на по-добро място!

За течащ нос давам - Макситрол (мноооооого ми е странно, че на листовката пише, че е за очи и думичка няма за носа), а вечер слагам Ксилометазолин за отпушване.
НО моя съвет е да се правят промивки на нослето с NaCl 0,09%, банка от половин кило е под 2 лв, а е ефикасно и незаменимо подпомагащо лечението средство. Досега пръсках със Стеримар, физиологичен р-р на малки ампулки, но чак сега се светнах аз този вариант на солена вода.

Ужким Стаско да върви на оправяне, както каза лекарката в петък, от снощи кашля зверски, носа му е запушен и спи много лошо.

Общи условия

Активация на акаунт