Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 13 001
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Нита, късмет сте имали Praynig Дано никога повече да не се случва!
Бета, цункай малката по нослето от нас  Hug

Момичета, като се върна ще кача снимки Hug

Мерси.то, винаги има две менения по въпроса, само дето нашата тема не е за "опровержения" ...Айде със здраве Peace

# 241
Отговор опровержение на впечатленията на NAN от Карловското АГ.
Често се случва така , че хора с които не сме се виждали отдавна  се случва да се срещнем случайно без предварителна уговорка.Така стана и вчера .Видях колежки , с които не съм се виждала от 1 година .Едната ми сподели , че наскоро след установена бременост получила страхотен кръвоизлив (преди две седмици).Отишла в Карловското АГ и докторът и предписал фолиева киселина и я оставил да пренощува.На другия ден след кръвоизлив в продължение на 20 часа от видеозона се установява , че е имала спонтанен аборт.Правят и кюртаж(не съм сигурна в правописа) и преди да я изпишат я карат да подпише документи , в които е описано лечението и включващо няколко системи."Къде и на кого бяха включени тези системи ,колежке не знам , но ме накараха да подпиша."-цитирам думите и.Това не е всичко. Другата колежка с кръвоизлив не получава първа помощ , не и вливат кръв , но я принуждават да се подпише за същото лечение - няколко преливания. Тя милата си хванала пътя за Плевен при родителите си и професорът , който я прегледал на частно се ужасил от отношенията на тукашните лекари -имала спукване на кисти с обилен кръвоизлив без лечение ,но хората си отчитат разход на консумативи.Така , че си имала невероятен късмет или връзки , за да имат такова отношение към теб и не предлагай тази кошмарна болница за пример , защото или имаш връзки или лекарите там работят по симпатия.Понеже моите преживелици били доста отдавна сега имам възможност да те опровергая със случаи от преди десетина дена .Дано на никой не се наложи да посещава болници , а най- малко препоръчвам Карловската!
Мерис, това е отчетна тема, в която всяка от нас споделя впечатления, или пък каквото и да било. Не ни е нужно твоето опровержение. Ако имаш да кажеш нещо против  Карловската болница си пусни отделна тема! Тук определено не е мястото на подобни коментари!

Нита, наистина сте се разминали с малкото зло. Важното е, че сте здрави.  Hug Относно столчетата за кола, съм напълно съгласна с теб. Ема ВИНАГИ, ама винаги я слагам в столчето, дори и за 5 метра. Тук, а и не само, всички карат  като за последно и не ми се рискува.

Пиги, още не сме си купили гардероб. Я кажи къде е този магазин. И се включвай по-често.

Дю, сушоара е на Ровента, малък 1000 оборота, но пък има ефект при мен. Моята коса е права, просто я доизправям(придавам някаква ф-ма). Струва 84 лв.

Анет, много хубаво, че сте случили на бавачка. Аз така и не се престраших за бавачка.

Арлина, страхотни снимки. И аз мноооого обичам да пътувам.

Сега разгледах снимките на нашите сладки дечица. Толкова са пораснали, особено впечатление ми направи Максималния на Поли.Помня го съвсем като бебе, а сега е голямо момче.

Нани, радвам се, че Данката се е оправил. И на Ема ибиват зъби, и е нещо страшно нощем, като се закачи а мен няма пускане в продължение на час.

Изчезвам, че звяра е гладен.

# 242
  • Казанлък(Бургас)
Добро утро!

# 243
  • София
Добро утро
 :wavey:Meris.to, Нан много добре е обяснила, че не е имала връзки и е споделила с нас радостта си от нормалното отношение в болницата, такова каквото би трябвало да бъде навсякъде. Опровержението ти- не в нашата тема  Naughty
Лала, какво му е на Пипи? Дано скоро да оздравее  Praynig
Момичета мен ме мъчи една хрема, ужасна болка в гърлото, не мога да преглъщам. От събота съм така и от днес вече съм на антибиотик, пробвах всичко друго, но не помага  smile3514
Пазете се много, да не се разболеете, че е много неприятно  Sad

# 244
Добро утро

ivka76 направи си гаргара с лайка и хлебна сода - много помага. Няколко пъти на ден по 5 минути. Гарантирам ти мигновенно успокояване на болката. Сигурно знаеш как се прави, но ще напиша за всеки случай : 1/2ч.чаша вода, една шепа лайка - нека е повечко. Запарваш. Прецеждаш и слагаш една пълна с връх с.лъжица сода. Гаргара.

Лаластискам палци бързо да се оправяте.

# 245
Попова, благодаря за инфото. Явно при мен няма да върши работа с тия букли. Ще се прежаля и ще си купя хубава преса.

И аз съм със сополи от два дни, гърлото ме наболява леко. Дано Гергана не прихване  Praynig

Hug за всички!!!

# 246
  • София
Здравейте!
Ренито-не се сърдя,просто използвахме хубавото време тези дни и по цял ден сме навън,а като се прибера домакинствам.
Нита-Господ е бил с вас,дано не ви се случва вече такова нещо Praynig!Малкия едва го навирам в столчето,всеки път е борба,крясъци,писъци,абе ужас..да си призная,често се предавам и го взимам на ръце. Embarassed
И Влади спи много зле,ако има вариант постоянно ще ми е на цицата,вече не издържам,преди като нямаше зъби можех да си спя,докато той цока,а сега си умирам от болка от острите му зъбки #Crazy
По въпроса за цветята-вкъщи имам страшно много,но са нависоко и по терасите,направо незнам какво ще правя като тръгна да ги прибирам.Иначе в хола имам една палма,в която редовно се бърка и май ще я изкарвам на площадкада във входа м/у стълбите.
Пиги-где го тоя магазин за мебели?
Иси-как са твоите момчета? Hug
Иначе и аз съм с болки в гърлото и ще опитам от гаргарата на Бо.
Чао засега Simple Smile

# 247
  • София
Забравих да изпратя много целувки на малкото носленце на сладката Яна!  love001  love001  love001

# 248
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ.Два дни моето коте тича като лудо,не спираТоку щто проходила а вече няма спиране.Вчера боядисахме якето с блажна боя от боядисаните пейки в парка но така е навън.Не стига че целият парк е ва сега и боя.Напълно съм съгласна с Нан за Карловското АГ.имам приятелка на която изродиха тризнаци там и  е много доволна от персонала.За сметка на някои Софийски болници ми е идвало да наредя персонала и....Весел ден на всички.Дидито никаква те няма.Как е свеки,моята расте

# 249
  • София
СИЯНА2-тук съм!Крайно време е да се запознаем и да си ходим на гости,че настъпи лошото време,а на малкия му е скучно вкъщи,ако има гости е много щастлив и много хубаво  си играе,много ще ни е приятно! Grinning
Доколкото разбрах живеем сравнително близко,аз съм зад парка,,Заимов,,от страната на театър,,София,,и театър,,Зад Канала,,в началото.Като казах театър така ми се доходииииии
В нашия парк няма такива проблеми,много е чист,всяка сутрин чистят основно,цветята се поддържат,изобщо-красота,но както се казва-на хубавото се свиква и вече не ми прави впечатление,все си търсим други паркове-вчера бяхме в Южен,преди това около театър,,Иван Вазов,,-там пък са направили площадки за дребосите,в парка на Свободата също е много хубаво.За свеки-нямам забележки-само понякога и се ядосвам,но бързо ми минава,защото като цяло е много добър човек!
чакам да пишеш!

# 250
Цитат на:  Рони
Мерис, това е отчетна тема, в която всяка от нас споделя впечатления, или пък каквото и да било
newsm10
Малеее, тия зъби ще ни уморят. Tired Вече не помня откога само ви се оплаквам, ама това наш'то циврене край няма. ooooh!
Пак същото неспане, кисел, кисел...поне няма разстройство. Никое ли бебче не вади кучешки, ние ли сме първи?
Елип някъде се загуби. Помня, че нейния бебок беше напред със зъбките.

ivka76, бързо да оздравяваш! Flowers Four Leaf Clover Дано да има кой да ти помага с малкия, че аз на два пъти се разболявах, ама от нямане на време за себе си, оздравявах на крак. Помня колко тежко ми беше, само чаках да заспи и аз лягах. Tired

didito, твоя Влади много хаплив. Аз пък не поня Дани откога не ме е хапал докато цока... Thinking

Напоследък покрай тези зъби пак взе да суче към 5-6ч. Не помагат нито бибата,  нито водата. Протяга ръце и ако не го взема при нас на спалнята да цока... smile3514

Пиги Много сте напред с материала! smile3550 Браво на Цвети! Hug

Айде и аз да се похваля с нашата нова думичка- на топката казва"топа", като много старателно натъртва "П"-то. Laughing
Отивам при тенджерите!  chef

# 251
  • някъде
 Hug wavey  love001 newsm32

# 252
Иси-как са твоите момчета? Hug
и двамата  yu5 yu5 cry   33uu dontknow smile3505

# 253
  • София
Bo мерси за рецептата за гаргарата, сега в събота и неделя ще си направя, че иначе съм на работа и няма как  Hug
Иси, много добре си нарисувала картинката у вас, бързо оздравяване  Praynig
Нани, като се разболях и Цецко замина при баба си  Wink
Дю, започвай да се лекуваш, че да не стане  като при мен  Praynig
 Hug

# 254
  • Габрово
Момичета  wavey
Бързам да споделя с вас нещо важно за мен. Вчера  с Малчо бяхме на преглед в Пирогов и ни зарадваха, че операцията на пишето ще е само козметична, няма да му удължават пикочния канал - наред си е.  newsm44 Направо си отдъхнах.
Много болни има - да оздравяват по-бързо. Нослето на Яна да спира да боли. Бетта аз като малка само така сядах и до ден днешен ми е удобно, а и аз като yanac смея да твърдя, че имам прави крака.
Нита добре, че леко сте се разминали.
Нанни и при нас със зъби и без поне два пъти нощем иска човека мляко, вода не признава  ooooh!, биба не ползва-ужас.
Пиги Hug.
Аз започвам от другия месец работа, много не съм щастлива, защото имам опит от първия път, но нямам голям избор. Но пак ще съм с вас, чувствам ви много близки   bouquet.

Общи условия

Активация на акаунт