Ренито благодаря за кафенцето

И Цевти не говори казва само Мама, Тати, баба, бати(нищо че нямаме такъв) бау и боц.

Я, си дай един ден почивка поне 

Галко не спи ли 
, но аз не се притеснявам още, защото моя племенник проговори след 2 години, а преди това на всичко казваше "ъ" и сочеше с малкото пръстче. Даже сестра ми в един момент реши, че така му е по лесно и като спря да реагира на "ъ"-то и той взе, че проговори 

Лъчко май с всеки изминал ден повече започва да плаче, вчера го оставих да яде там, но уви - нито е закусил, нито обядвал. 

А за говоренето само мама, тати, дяди, бабооо, бау и бу/за кола/ Но всичко разбира и изпълнява. А бебешките - постоянно си бръщолеви нещо и ми обяснява много старателно, но в повечето случаи нищо не разбирам. Само че, онзи ден беше голяма терца - през деня бухме на ваксина, а вечерта отидохме при майка ми и той застана срещу нея и започна да обяснява и да показва с ръчичка гърдичките си и крачето, и така докато схванем, че иска да каже, че педито го е прислушала и му е била ваксина. 

Вчера взех първата и заключих че през бременността не съм се хранила правилно! 

,
.

Вчера ми се наложи да полежа няколко часа там /имах един проблем, който се реши, Слава Богу и не ми се говори за него
/. За кой ли път останах очарована! Обстановката - всичко е чисто, ново и светло. Прозорците са с ал. дограми, във всяка стая има климатик и телевизор
По две жени са в стая, има удобна мивка, огледало, леглата и шкафчетата са модерни и нови, стените са боядисани в приятно жълто и бяло, има и картини по тях. Няма баня и тоалетна във всяка стая, но пък на 14 жени има 3 тоалетни и 4 бани с постояно течаща топла вода, като всяка баня и тоалетна е в отделна кабина. Всичко се чисти сутрин и вечер. Абе ако не си там по лош повод, направо си е хотел.
През 5 мин идваха в стаята да ме питат как съм, а на другото легло беше момиче, което току-що бяха оперирали и акушерките идваха буквално през две минути да я видят дали има силни болки, да я питат иска ли да се обърне или просто да й оправят чаршафа.
Препоръчани теми