п.п. Уф, ама аз наистина откачам
Честит Рожден Ден, Кети! 

свикнали сме хубавото да ни учудва, а не лошото...за съжаление

не застана на едно място това дете.
дано не ми се налага. Когато бях на стаж в дет. градина, ми се струваше, че съм попаднала в казарма. Лелката беше командир на отделение, а учителката почти липсваше, появяваше се само да въдвори ред, ако лелката беше заета. Децата нямаха право да играят извън килимчето, редяха се на опашка за храна, сякаш за подеяния при гробна тишина, като лягаха да спят и някое кажеше, че му се пишка...всъщност или не го чуваха, защото ги нямаше в стаята или му се скарваха, че пречи на останалите...То бива строгост, ама това тяхното е направо грубиянщина. А като минаваха на проверка от ХЕИ да им се неначуди човек на любезността и на сръчността, как за нула време минаваха с парцала с белина...
Дано попаднем на хора-учители, че както са озверели с тези заплати... 
За платежоспособна изобщо нямам претенции да съм, тъй като по време на бременността съм дала 8 месеца по 20 лв. за преглед /което не е чак толкова много, имайки предвид, че отивам при добър специалист/, а за раждането, макар че аз го повиках доктора, не ми е взел никакви пари. До предния път и аз си мислех, че все пак може да е избирателно отношението, но вече съм сигурна, че не е. Точно за това написах сега по-горния пост, а не преди година. Момичето от Павел баня беше попаднало случайно тук и за първи път виждаше тези доктори. Нарочно следях отношението и към нея - беше безупречно! Друг факт е, че когато раждах и бях в отделението при родилките, които са малко отдалечени от другите жени, сестрите бяха други, познаваха ме, знаеха, че Каменов ме е следял и реших, че точно за това са толкова мили. Но не - вчера бяха други сестри и пак бяха мили. А едната сестра беше толкова добра, че чак не гледаше в очите и не й се чуваше гласа. Като някакъв прислужник с наведена глава там...милата
Предлагам да измислиш въпросите /май си доста изобретателна в това отношение
/ и да ги напишеш тук. Пък която от нас иска, да публикува отговорите си също тук. За мен ще е интересно 
И на нас само зимни обувки да купим останаха.
, Аз си го представях да стане като истински лексикон - със страници и всичко както си трябва. Не че знам дали изобщо може да стане така де. Но си представям, че ще има линк към него, например, и така всеки, който иска ще може да пише вътре, да добави снимка ако иска и т.п. Някой да ме спре, ако прекалявам! Иси, и всеки, който е компетентен, възможно ли е това???
!!!

Днес бяхме на консултация и сме само 9 300 и лекарката каза,че сме от цялата консултация единствнеи за манекени.Да се радвам ли,какво ли?
Направо не мога да си представя кка се оправят моряшките жени,ако нямат баби под ръка!? 
- мъжът ми я наричаше "лудата" ама с неговия акцент "людата"
) и нещата се нормализираха. В нашата ясленска група децата стигаха до 40, с 2, най-много 3 жени на смяна. Представете си за какво става въпрос. Ами да, няма как да знаят всяка минута кой какво прави. Тук често сте споделяли, че децата ви падат и се нараняват пред очите ви, а представете си тези жени как опазват 40 деца!!! Айде и 30 да са. Пък и 20. Нещата стават за секунди. Аз преди около месец установих след дъжд качулка, че Пипи е ухапан от сестра си, а даже не съм забелязала. Същият ден го успокоявах след разни дребни падания, но не съм видяла кога го е ухапала, а имаше отпечатък от всичките й зъби. Значи аз с 2 деца не мога да разбера какво става, собствените ми деца, дето цял ден с тях се занимавам. Не бива да се драматизира всяка драскотина на детето. Ами стават такива неща. Ако не можете да го преглътнете, просто си взимате бавачка и пак ви гарантирам, че всичко няма да е идеално. Защото никой друг няма да гледа детето ви точно както вие искате. Нормално е. А хората които работят в детските заведения не са чудовища, но пък затова търпят всеки ден критики от родителите и понякога и те реагират неадекватно, защото са поставени в ситуация непрекъснато да се оправдават за нещо. Честно казано и сред родителите има някои които прекаляват с претенциите си или пък с драматизма си. Сега в градината пък съм очарована от учителките. Те вече са педагози и това им личи. Да не ги урочасам, ама наистина съм страшно доволна от отношение, от грижи, от всичко.
А за камерите също мнението ми беше, че не са да следим, какво правят лелките, а да видим децата ни, че са добре. 

Само внимавай, какво ще измислиш, че мъжо ако види, че харесвам Брат Пит и ще ме изпрати при него 
Препоръчани теми