Просто е хипермаркет -дрогерия и затова мирише много силно на препарати и козметики.
Една мама разказа как в най-големите жеги отишла случайно по обед в яслата да си вземе детето и какво да видят бедните й очи-децата затворени в стаята и телевизорът им е пуснат,потят се страшно,а тъпите даскалици на климатик в кабинета на директорката
Други пък масово казват как го няма онова беснеене ,което ние помним от нашата младост
!
Иси, благодаря ти много
, че си сложила снимка и моята зверунка, въпреки, че аз съм несериозна и не съм качила нищо в общите албумчета.
Най-обичаме лопатки, кофички и гребла, и ... да грабим играчки от ръцете на другите деца. Какво ще я правя не знам

.Не го казвам защото ми е свекърва,а просто съм ходила в градината и виждам как стоят нещата.След всеки празник се връща отрупана с подаръци и т.н.За бой и щипане и дума не може да става,да не говорим че в групата им има и едно детенце с увреждания,/психични/и се грижат и за него.трудно им е естествено,но се справят.
Тука всички много важни по градините,направо ми идва 

,и Вертикални щори си сложихме в хола и съм много доволна,сямо че Дим постоянно ходи и се омотава в тях.Играе си човека,а аз удар ще получа
.За два дни ,спя да намачка две ,три
А пък мъжо откакто се е прибрал,само се караме
ква е тая раБота незнам 

. Как ми се иска да отида някъде...може и с малчо. Уж мъжлето обеща другия месец, ама много се охарчихме тези 3 месеца и не знам 

Снощи си намери нова игра преди заспиване. Разтопихме се тримата с тати и бате да го гледаме. Обикаля масата с вдигнати ръчички и само показва с показалчетата тавана -тичайки си бръмчеше - Вууууу. Имитираше явно кола
Препоръчани теми