страхотна си 
Сладкишюето на мама
.
. Как ми се иска ей така от никъде да дойде една по големичка сумичка и да се одадем на шопинг
, но като нема реалити има фентъзи

В "Кино и телевизия" има пусната тема за предаването, та от там дочух, че ще участват и тукашни форумки. Май днес ще е едната
Нали ще ходим в Турция тези дни и днес мъжа ми ме пита къде ми е м/ународния паспорт...Ха сега да
От 2 год. не ми е трябвал и направо съм забравила къде съм го оставила
Чакам майка да се върне от работа и да търси у тях, свекървата каза, че не го намира. Представям си как щях да стягам куфари, а на вратата без паспорт - хоп оставам си вкъщи
Тя даже има поставен плазмен монитор на стената да гледаш какво става докато те бърника и още като видях разбрах за какво става въпрос. Призля ми
Другия месец ще ходя да ми я гори.
Ако дават нещо по интересно пиши моля те 

... и без това нямам друга работа докато Даяна спи. А и след малко почва. Ти все пак можеш да си го гледаш на сайта, който са дали момичетата по-горе. Има записи от всичките предавания, а може и на живо. 

И ме дърпа.
На всичкото отгоре има някакви храчки в гърлото и точно като започна да го храня се дави и повръща. Постоянно ходи след мен и ме дърпа за панталоните, не се заиграва с нищо. Горкото ми детенце!
Искам да спяяяяяяяяя! 

Така, че потърси навсякъде 

На мен специално много ми хареса този лаф.
От два дена взима лопатката си и просто ми вади пръст от саксиите и я разнася из целия хол
Приемам всякакви рецепти и препоръки за спасение
Препоръчани теми