Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 13 000
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Eti  Hug

# 196
Етка  Hug страхотна си  Heart Eyes

Явно с Криси сте на една вълна, той от вчера е много любвеобилен цяла сутрин ме гушка и целува, дори ми докопа крака и нацелува.  Party Сладкишюето на мама Hug.

Ако знаете момичета за какво си мечтая за един ден посветен на шопинг. Имам нужда от изцяло нов гардероб и аз и мъжо и Криси, но май няма да е скоро  Sad. Как ми се иска ей така от никъде да дойде една по големичка сумичка и да се одадем на шопинг  Wink, но като нема реалити има фентъзи  Blush

# 197
Ох Дани и аз така си фантазирам ама риалити няма! Rolling Eyes

# 198
  • Габрово
Ети  newsm51 направо ме зареди със страхотно настроение.
Мама Дани  babydust7 .
Искаааааааам и аз хлебопекарна, ама все не ме огрява  Money.

# 199
  • somewhere over the rainbow
...но като нема реалити има фентъзи  Blush
Това ми хареса максимално Peace

Даяна пък си вика направо "цици". Търси си и нейните, и на баща й Crazy

Ивка76, във вчерашното предаване говориха за АБКМ и за бебетата и домашните любимци. И двете теми не ме вълнуват особено, за това гледах оттук оттам. Гост беше онази Велина от "Такъв е живота" /на французина Арно жената/ и е страшно отслабнала и...разхубавена Flutter В "Кино и телевизия" има пусната тема за предаването, та от там дочух, че ще участват и тукашни форумки. Май днес ще е едната Thinking

# 200
  • София
NAN, благодаря ти  Hug Ако дават нещо по интересно пиши моля те  Praynig
Обожавам шопинга и пълните торби  Joy

# 201
Такава съм блейка понякога, че чак се изнервям със себе си #Cussing out Нали ще ходим в Турция тези дни и днес мъжа ми ме пита къде ми е м/ународния паспорт...Ха сега да newsm78 От 2 год. не ми е трябвал и направо съм забравила къде съм го оставила Rolling Eyes При майка ми ли, при свекървата ли, вкъщи ли? Изрових цялата покъщнина - не и не. Ако не го намеря ще трябва да ходя по РПУ-та да издавам нов...суперекспресно - 150лв. Главата ме заболя чак ooooh! Чакам майка да се върне от работа и да търси у тях, свекървата каза, че не го намира. Представям си как щях да стягам куфари, а на вратата без паспорт - хоп оставам си вкъщи Confused

Вчера пък ходих на профилактичен при гинеколожката си и какво излезе - раничка Cry Тя даже има поставен плазмен монитор на стената да гледаш какво става докато те бърника и още като видях разбрах за какво става въпрос. Призля ми Sick Другия месец ще ходя да ми я гори.

Пламена пък вече се качва на всичко, до което се докопа..даже на спалнята ни, която е доста височка за нея, но детето е упорито. Днес за първи път излязохме на разходка без количката...само ние двете и тя вървя толкова много, че накрая искаше да я нося Crazy

Това е от мен...ще пиша по-късно дали изскочи този паспорт от някъде Praynig

# 202
  • somewhere over the rainbow
NAN, благодаря ти  Hug Ако дават нещо по интересно пиши моля те  Praynig
Обожавам шопинга и пълните торби  Joy
Ще пиша, разбира се Peace... и без това нямам друга работа докато Даяна спи. А и след малко почва. Ти все пак можеш да си го гледаш на сайта, който са дали момичетата по-горе. Има записи от всичките предавания, а може и на живо. Peace

Нарина, на снимката на аватара ти Плами много ми прилича на Дая. Същият образ е Crazy

# 203
Ух,много неприятно с тея ранички  Tired
Нарина дано да изкочи от някъде паспортът ти.При коя гинеколожка ходи и с вътрешен видеозон ли те преглежда?

Аз днес го гледах предаването.Ще го следя когато ми е възможно.Интересно е.Днес говорих а за чужд.езици при децата,логопед имаше.И за шоколадът.

Гали като ме види гола и започва Ъ-ъ-ъ едно мънкане докато не му ги дам.  ooooh! И ме дърпа.

Хайде до после.....

# 204
Мами, тези кучешки са страшна работа. Направо изкрейзвам вече. Заспива с рев, буди се с рев, тази нощ почти не сме спали, не яде едра храна. Акото още не се е сгъстило съвсем, но вече прилича на пюре, а не на боза. ooooh! На всичкото отгоре има някакви храчки в гърлото и точно като започна да го храня се дави и повръща. Постоянно ходи след мен и ме дърпа за панталоните, не се заиграва с нищо. Горкото ми детенце!
Взех му чай от маточина за спокоен сън, но пише, че не е подходящ при стомашно-чревни смущения... Crossing Arms Искам да спяяяяяяяяя! Tired
Утре ще ходя да ми горят раничката. Стискайте палци!

# 205
  • София
НАН знам че мога да го гледам и на запис, ама пусто като не ми остава време от работа, после къщна работа, бебешка работа и само работа. Превърнала съм се в една "голяма работа"  Tired
Затова още веднъж много благодаря, че разказвате  Hug
А какво казаха за шоколада, че Цецко го е опитвал вече.
А тези ранички много неприятни неща, а, имам чувството, че са често срещано явление  newsm78

Кажете ми мами, ако някой ходи на генеколог в Младост и е наистина добър, да отида и аз, че ходя, давам пари пия лекарства, ама никога не са успявали да ме излекуват напълно от това гадно бяло течение  Blush

# 206
Здравейте момичета. Heart EyesНие най-после имаме нет и ще се включвам редовно.Отивам да ви чета,че доста съм изпуснала. Hug

# 207
Nanny-ще стискам палци мила- Нищо няма да усетиш. Вярвай Wink
Narina-какво стана с паспорта? Намери ли го. Аз така и не можах да намеря стария и си платих акта, два дни преди да ми излезе решението сънувах къде е и наистина там беше, в един шкаф, дето не бих го сложила  ooooh! Така, че потърси навсякъде  Tired
За раничките казват, че след раждане около 60% от жените ги получават и затова е необходимо да се ходи на профилактичен. Не са страшни ако се лекуват. Hug
Аз вчера завидях-благородно-и Венци ме изненада следобеда като си поиска ябълка и си я гризка като голямо дете и изяде цяла чепка грозде. Много съм щастлива  Heart Eyes

# 208
Като заговорихте за шопинг се сетих за един виц на Слави,в който есенцията беше,че Ж или Г-точката при жените идвала от Шопингггггггггггггг JoyНа мен специално много ми хареса този лаф.
Момичета,как опазвате цветята си от децата?Вече не зная какво да правя,и по ръчичката го плясках,и по дупето и нежно и внимателно обяснявах,но не ще и не ще това зверо да разбере,че там не се пипа. SickОт два дена взима лопатката си и просто ми вади пръст от саксиите и я разнася из целия хол #CrazyПриемам всякакви рецепти и препоръки за спасение Praynig   

# 209
Намерих гооооооооооооо Party По-точно мама го намери...както си мислех - оставила съм й го на съхранение...Отдъхнах си Peace

Айде, лека, че стана много късно!

Общи условия

Активация на акаунт