Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 12 986
  • 311
  •   1
Отговори
# 210
  • Казанлък(Бургас)
Намерих гооооооооооооо Party По-точно мама го намери...както си мислех - оставила съм й го на съхранение...Отдъхнах си Peace

Айде, лека, че стана много късно!

Браво!  smile3501

Tizija ,аз едните си цветя ги качих на високо ,а другите ги махнах.

Фил току що пусна една от кафените ми лъжички в канала на тоалетната!!! ShockedБаща му ще ме убие! #Cussing out

# 211
  • София
Добро утро   food010 kaffeetrmker_2
Влизам само да ви поздравя и отивам на едно обучение за котли  smile3529
Надявам се всички да сте здравички и усмихнати  Hug

# 212
Добро утро  Wink

Tizija моите цветя са също нависоко...Чак забравям да ги поливам  Sick Но съм се ограничила максимално в количеството - 9 саксии само  Sad
Narina кога тръгвате. И аз искааам Crazy Давай после снимки!
Nanny много сте напреднали със зъбите! Ние имаме само резци... newsm78

Ванко от няколко дни като кихне и сам си казва "аве", което в превод е "наздраве". "Браво"-то е "аво".... Joy
От известно време вече не се буди нощем/да чукна на дърво/ и как ми се иска да го изместя, при ... големите. Ама те и не искат да чуят  Sick - стоят будни до 3-4 часа на компютрите. И тая стачка не свърши  #Cussing out

От първото предаване на мен ми направи впечатление, че имунитета на децата е по-голям, когато се отглежда и животно у дома. Ама като зная колко души сме у дома, само куче или котка ни липсва  Crossing Arms

# 213
 Hug
Добро утро. Ние днес се излюпихме много рано, иначе си поспиваме до към 9:30-10:30 ч.
Предаването по БТВ, Часът на Мама не е лошо, хубави теми се засягат. Днес ще е д-р Драганов(ортопед), ще говорят за детските обувки. И това ме подсеща, че не съм водила Ема на профилактичен преглед при него след като проходи.  ooooh!
Да ви се похваля, от понеделник сме с нов ТВ- LSD,  Simple Smile 32 инча, супер е , много съм щастлива. Сега чакам да дойдат да ми включат цифрова телевизия, и всичко ще е на 6.
Нарина,  и аз съм голяма блейка, не знам кое къде оставям. Хубаво е, че няма да се разправяш с ваденето на нов паспорт.
Лети, аз нямам проблеми с цветята. Нямам много, само 3 са, но Ема не им обръща внимание. По- трудно ми беше кучето да науча, че цветята не са за ядене и изровяне на пръстта.
Слънчев ден ви желая!

# 214
Да ви кажа какво ни  се случи вчера - катастрофирахме. Всички сме ок, Калоян се разрева, но защото се изплаши от мъжо, който побесня и се развика. Като видях, че детето е добре, успокоих и мъжо и слезнахме да се оправяме. Карах аз и на най-оживеното място пред парламента и министерски съвет един грък не спази предимство и си мина пред мен. Видях го, натиснах спирачки, но той караше бързо и го целнах по средата. До мен от ляво имаше голям джип и той го целна в задната гума. На джипа нищо му нямаше, слезнаха от него двама души, питаха как е детето и като видяха, че е добре, си тръгнаха. Ние останахме да чакаме КАТ. Като чух удара си мислех, че е доста сериозен, но ни е счупен фара, мигача и е подгънат леко капака. И така - голяма емоция беше.
Момичета слагайте децата си в столчета за кола.  Praynig

п.п. После ще се включа и по темите  Hug

# 215
Леле, Нита, ужасно нещо ви се е случио!!! Добре, че всичко е наред  Praynig

Попова, би ли ми казала какъв е тоя сушоар, дето изправя косата. Че аз с моите букли направо нямам вече нерви!!! След баня сушоар, а после и преса. С него ще мога ли да спестя времето за пресата?

# 216
Здравейте

Ох ние вчера бяхме на гости на Дая и Нан. Поиграха си децата, порадваха си се един на друг. Малко се поскараха за играчките и на Криси му омръзна, започна с неговото дин дин (което значи да си ходим).  Прибрахме се към 18 и нещо и на Криси му се доспа. Легна и не стана ...... мислех, че само ще дремне но не. стана в 12 да яде и уж пак заспа но в 12:30 стана бодър и наспан готов за весели игри.  ooooh! Така изкарахме в игри и закачки до 2:30 и накрая с триста зора го приспах, но в 6 беше пак готов а аз  Sad добре, че си изпи млякото при нас на спалнята и е заспал по някое време  Crossing Arms.

# 217
Nita, разминало ви се е, най-важното е, че всички сте добре. Само разправиите са ви излишни, ама няма начин.

Току що се връщам от гинеколог. Изгориха ми раничката и общо взето притеснението ми беше мнооого по-голямо, отколкото болката. То не беше и силна болка, а по-скоро приличаше на менструално неразположение за няколко секунди.

Ети Hug Ти ми даде кураж!  Hug

Баща ми дойде да гледа Дани, преди това го приспах и сега като се върнах, той още спеше. Като се събуди отиваме да го види педката, че вече сериозно се притеснявам за това негово разстройство. Струва ми се също, че и коремчето му е надуто... Tired

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 22:14 от Nanny

# 218
  • Варна
Нани,дано е нещо безобидно.Ще стискам палци. Hug

# 219
Нарина - Браво, че си намери паспорта. Хубавко да си изкарате на екскурзията и да покажеш снимки photo
Ивка - точно за бялото течение си говорихме с козметичката ми тия дни и тя ми каза, че всичките й клиентки имали. Та тя пила много лекарства, сменила няколко частни генеколози, докато накрая един не й казал, че това било нещо нормално. Усилвало се преди цикъл, после намалява и после пак се усилва. Не знам дали е така, но аз също имам и то от как се помня и съм се опитвала да го лекувам, но ефект няма.    Rolling Eyes
Тиция - Калоян като ме види гола и почва да се смее и търчи към мен.  Heart Eyes
За цветята - свеки имаше много цветя и като проходи Калоян махна почти всичко. Остави няколко и са нависоко.   33uu
Нани - дано да е от зъбите и Данката скоро да му мине   Praynig
Попова - честити придобивки. Със здраве да си ги ползвате. Peace
А как разбрахте, че имате раничка? При прегледа ли се установи или ви болеше нещо? newsm78
Предаването по ВТВ не мога да го гледам, защото Калоян спи и му пазя тишина, че леко спи. Ще се пробвам да го гледам на запис, ако ми остане време.
На ортопед ние въобще не сме ходили, педито все ми казва, че нямало смисъл.  Thinking
А юлче 2008 ние няма да правим. Да минат три-четири години и може да се пробваме пак.  babyuu

# 220
  • София
Леле Нита,както се казва малкия дявол е бил все пак.Но благодаря ти,че сподели и за столчетата се замислих.Винаги го ползвам,когато тръгваме на дълъг път,но в града си държа Люската в мен.Права си обаче,че то е задължително по всяко време.Радвам се,че всички сте добре. Hug
Нани,съчувствам ти мила.Не кучешки,ами незнам какви му излизат и на мойто.Досега в такова приключение със зъби не се бяхме видяли.
Тиция с цветята сме на твоето дередже.Не му увира на Люсака главата и си ги ровим профилактично.
На всички нови хлебарки честити придобивки и със здраве да си ги ползвате.Моят мъж не ще и да чуе за нещо такова,щото и двамата като едни хлябове сме втасали и хич няма да ни се отрази добре на фигурите.
Хайде лека ви нощ.И спокойна също.

# 221
Сузи, Нита Ох, аз също се надявам да е от зъбки. Тази нощ е спал непробудно до 5:30ч, после цока и откара до 8:45ч. След това през деня е спал 3ч, направо не може да си навакса детето сън. Вечерта си хапна, беше по весел и акото му още малко се е посгъстило. Не съм сигурна, но мисля, че най-сетне изби поредния кучешки зъб. Лошото е, че има още и то са тръгнали успоредно с тези да излизат. А педката я нямаше, на дом. посещения била. Дано не се стига да го водя при нея и утре да си е същия мой Дани. Praynig
Нита, раничката ми я установиха при прегледа, не съм я усещала по никакъв начин.
Попова Честит ви tv. Със здраве да си хапвате дом. хлебчета пред него... Wink Тоя твой мъж много те глези! Whistling
Тиция Аз от малък / Laughing/ съм го научила, че цветята не се късат, а само се галят. За сега ме слуша и дори като се навре малко повече в тях, се стряска и дръпва назад. Ама имаме едни сухи, които са му точно по мярка на земята и редовно ги шамаросва. Харесва му как им падат цветчетата, та после трябва да  newsm75 Съвсем като оплешивеят ще ги изхвърля...  33uu
Цитат на: kris79
Моят мъж не ще и да чуе за нещо такова,щото и двамата като едни хлябове сме втасали
hahaha Joy hahaha

# 222
Nita-ами аз получих болки, като си мислех, че е АГ, но се оказаха червата. Леле, че гадно го написах. А за столчетата, аз съм категорична да си стои в него. Единствено, два пъти като се прибирахме от  afwitch ме домързя да го слагам за 100 метра-те живеят на съседната улица.
Тиция-ами повечето ми цветя са вдигнати-поне тези, на които държа иначе другите не ги закача. Лятото много обичаше да скубе листата на едното цвете, но спря. Дано да не е временно  Praynig
Nanny-видя ли Wink Положителната енергия винаги помага  Hug
Мама Дани -мила, съчувствам ти , за нощните игри. Венци един път ми се събуди и стана и аз го сложих пак в креватчето, дадох му водичка и изгасих лампата. Мъника не го е страх от тъмното и се кокореше около 5 мин. след като видя, че няма да играем си заспа.  Simple Smile
Попова-честита ти придобивка. Много дълго да си я ползвате Wink
Днес бяхме на детски рожден ден. Венци се държа прекрасно. Понеже децата бяха на възраст от 4-11 год. и малко не му обръщаха внимание, обходи цялото заведение и го изтри с дънките си  hahaha Все се шегувах, че ще го пусна в пералнята с дрехите. Кумицата ми чака бебе м.декември демек е в 8 месец, но никак не е наддала и той сякаш усети бебчо. Прегърна я и седна в нея и не мръдна 20 мин. /по принцип е много енергичен , не спира за миг/.Бяха много сладка картинка.  Heart Eyes
Хайде и от мен лека и спокойна нощ  Hug

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 09:56 от eti_31

# 223
  • София
Здравейте,

черпя ви по едно сладкишче, защото днес стават на 2 години, откакто си направихме Яна:

Аз напомнях два пъти на мъжа ми да ми подари нещо, защото съм му родила такова сладко маймунче, а той да вземе да иде в командировка в Кърджали  Confused. Няма да правим юлче 2008  Mr. Green. Обаче все пак сутринта ни направи закуска и се появи с един букет, преди да замине.

Днес Яна падна и падайки, хвана един стол, от тежките, и той падна върху нея. Сега носът й е подут, ходихме да го снимат, но не е счупен, слава богу. Добре, че един приятел ни закара до Пирогов, защото ако бях тръгнала сама, Яна щеше да полудее в столчето - задръствания, там пък отидохме точно, когато се сменяха, Яна съклет я хвана. Сега ме е яд, че я облъчихме, но пък иначе цяла нощ щях да треперя, а и дофторът каза, че утре щяла да изглежда по-зле, кой знае колко щях да се притесня.

Нита, добре, че с малко сте се разминали  Hug. Като си помисли човек как за секунди стават нещата  ooooh!. Яна се вози само в столче, за безопасност, разбира се, но и за да не пищи, ако й хареса да е отвързана. А и често сме си двете сами.

Не съм много съгласна с твоята козметичка. Аз в момента съм здрава, скоро ходих на контролен преглед и нямам оплаквания за течение.
Раничката ми я видяха пак на контролен преглед с цитонамазка, но първоначално отложихме горенето за след няколко месеца. После обаче ми се появи една болка и тежест долу вдясно и като отидох, се оказа, че имам и възпаление, което с комплект с раничката си става доста опасно. Лекувахме възпалението с антибиотик и после ме гориха. После ми лекувахме гъбички заради антибиотиците  Rolling Eyes, но сега съм ОК.
Нани, всичко ще е ОК, да не пропуснеш обаче след 2 цикъла да идеш на контролен.

Сузи, аз все забравям да ти кажа, Жорко седи както моята Яна - крачетата като жабче и това според ортопеда водело до изкривяване на крачетата, ето на тази снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142383&photo=197. Аз все й оправям крачетата, като седне, но тя пак така си сяда.

Тиция, моите цветя сигурно ще си умрат тази зима на терасата, тя е остъклена, но ако се застуди, не знам. Не ми се внасят, някои са доста бодливи, други са чупливи. Мислех си да ги подаря на съседката  newsm78.

Хайде, стига, че се улях.

# 224
Мдааа и аз да се изкажа каквото знам за течението. Секрет е нормално да има колкото една чаена лъжичка на денонощие. Около овулацията се усилва. Естествено ако няма неприятни усещания и промяна в консистенцията, цвета, мириса е нормално. Вагината е лигавица.

Ние сме в Русе на гости. Утре оставяме Лора на баба и и ще скитосваме по кафетата.
Айде чао.

Общи условия

Активация на акаунт