Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 944
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
Преди малко се върнахме от докторката. Георги е вече наистина по-добре, пъпчиците поотшумяват, а той започва да става все по-бодър. Оказа се шарка скарлатина. В петък пак ще ходим да ни видят.

# 106
И Алекс продължава да е болничък, от снощи е и с температура, цяла нощ го носихме напред назад и я смъквахме , тази сутрин отново е с 38.7, след малко ще го водя на лекар. Сега заспа, миличкия, той дето не застава на едно място, от няколко часа все се търкаля на спалнята , придремва и пие много вода! Чудно ми е какво може да е, вече 1 седмица, в началото само течеше нослето, след3-4 ден почна да кашля, а температура вдигна чак вчера, на 7 ден от неразположението му, дали е зъби или нещо , напр. ангина?

# 107
Здравейте и от мен! Hug
След малко отивам на зъболекар,правят ми един зъб от 2 месеца и не стига,че още не е готов,ами събота и неделя се скъса да ме боли, а уж трябваше вече да е умъртвен Twisted Evil
Фибичка,много сладка тая малка Йоанка Hug
Стели,не се ядосвай на съпруга си,нали знаеш,че белите стават за секунди,важното е да не са сериозни нараняванията Hug
Веселка,още колко синини ще има......... ooooh!.......,само това да е Hug
Ивелинче,разбирам те напълно как си се почуствала,нали Ради падна от кошарата с главата надолу,аз бях по-уплашената  Rolling EyesВажното е,че Сисо е добре и се е разминал само с цицина.Не се похвали имате ли нова покупка от Пловдив?
Ави,много ми се иска да се запозная и  с всички вас,надявам се все някога да се случи! Hug
Бебе Дунди,Честито,браво,отличничка и другите така да минават! Praynig
Десси,радвам се,че Гошко е по-добре!
Цвети,дано да нямате Т и бързо да се оправяте вече! Hug

# 108
ОООоо банада!!! Hug
ЕЕЕто ни отново /след рекламите.../
След намесата на трите феи /опитния беловлас старец ще го пазя за по-страшни ситуации/, изпратени от Фибичка /за което сърдечно благодаря - без тях нямаше да е толкова лесно всичко/ съм на линия - в сравнително добро здраве и качествен философски поглед на нещата. Облаците /както често се случва по-скоро в мозъка ми/ вече ги поразсеях. Ясно е,че като не може нещо да се промени, трябва да се приеме - уж го бях приела, но-о в един момент... ooooh!
Мъчно ми стана да "видя" толкова болни другари, натръшкани от шаркии други есенни неразположения. Стискам ви палци бързо да се съвземете  Hug защото е наистина мнооого тъжно да виждаш омърлушени септемврийчета.
За цицините и сининте - в четвъртък спаси както си седеше на дивана и внезапно реши да направи салто в стил нинджа и така да слезе на паркета. Не беше тренирал достатъчно явно, защото с жестока засилка си залепи челото в земята. Мисля, че се сещате какво последва - щом се наложи накрая гързда да му дам - олкова неутешимо плака. За около 1 минута на мясотто на удара се появи не цицина, а истински рог  /около 2 см пред челото му/ - даже го снимах, но сега съм в офиса и не мога да ви го покажа. Синина все още има - избледняваща, но ми се струва и че има нещо като вдлъбнатина /гънка/ на челцето. Дано отмине...
За храненето, Веселка, наблюденията ти относно закономерността  размер на храната в лъжичката и апетит, и аз съм я установила. Като цяло ако не е супер гладен, много бързо му омръзва ва сина ми да дъвче и гълта, и започва да задържа храна в бузите , а когато давам по-малки хапки всичко си върви гладко ...
За невъзпитаните ... майки по-площадките, май ежедневните ми органицзационни ангажименти са  достатъчни, за да отделям време да организирам игрите и възпитанието по площадките. Обяснявам на детето като Никол5, че спаси е малък и е с предимство, а ако отникъде не последва реакция просто се изнасям, за да не се дразня /че с лъвската ми натура, току виж съм гризнала някой /
Марианка, честита ти докторска степен- как тихо-тихо и без оплакване си свърши работата. Поздравления!

НОВО!
Част от добрия ми тонус се дължи и на завръщането на фамилията от странство... Спаси получи сериозно количество дрехи - колекция ЕСЕН-ЗИМА 07-08 Mr. Green Много се зарадвах!
ЗАБАВНО!Днес както винаги денят на Спаси започна на гърнето. Естествено като повечето момченца от няколко месеца особен интерес представлява неговото мъжко достойнство /или както се смеем с баща му Пеперонето/. Та седна си Спаси на гърнето, аз с гръб към него нещо си бъркам кафето и когато се обръщам какво да видя - момчето си изкарало инструмента и се изпишкало пред гърнето, като с особено удоволствие си пошляпва в топлата локва и въодушевено писука, като продължава да си седи /и ака/ на гърнето!

хайде ставам, че от един час пиша този постинг, а и току виж още нещо съм се сетила
Целувки и прегръдки за всички приятели!

# 109
Ирини, радвам се да те "видя" отново така весела  Hug Ама и вие сте имали голямо падане, бързо да отшумява синката  Hug
yoana77, добре че ме подсети  Blush аз направо забравих да се похваля  Wink Купихме си столче за кола 9-36кг Рекаро, много съм доволна, може да ляга малко назад като заспи детенцето, има 5-точкови колани, отделно столчето е захванато с коланите на колата и като порасне детето се ползват само те. Другото което ми харесва е, че материята е много хубава, дишаща и не запарва и изпотява. Абе много много съм доволна  Crazy Ето и снимки:

# 110
И Никол е от пристрастените кърмачета. През лятото имахме период когато изобщо друго не искаше, затова аз първо постепенно спрях първо дневните кърмения (като често я връчвам по цял ден на бабите си) и сега си хапва по-добре. Обаче това, да спрем да сучем през нощта се оказа causa perduta и ще отложа. Като се събуди, с кърмене заспива до 10 мин. и това се случва по 2-3 пъти на нощ, което не ми е проблем. Ако не й дам отиват 2 часа в тръшкане и рев и накрая се предавам, но тогава и сукането не я успокоява веднага... Като бебе си спеше по цяла нощ и отдавам това будене на зъбоникненето, вчера напипах пробил кътник, а аз очаквах долните втори резци, но като чета, че при вас има кътници реших да проверя... Затова май нощното кърмене ще се окаже по-скоро в помощ. Макар, че ми се искаше вече да я оставям и да нощува при някоя от бабите й  Mr. Green, но ми е жал още за тях.
Ух, това ще бъде от мен, че изникна нещо...

# 111
Иринии - и Георги си е открил вече мъжкото достойнство и с голямо блаженство се изпишка на спалнята, докато го гонех да му сложа памперса. Ти как прилъгваш Спаси да седи на гърне? Преди иние го ползвахме доста често, но сега и дума да не става. Не иска и за секундичка да седне в него.

# 112
ехоооо:)

Едно бързо здрасти от българска земя мацки...

Не съм ви изчела, само отгоре отгоре... болничките бързо да се оправят, всички да се сдобият с добро настроение... носим морски топъл испански вихър  Mr. Green

Липсвахте ни, но пък изкарахме толкова динамично, а времето пак не остана за всичко. Ходихме до музея на Дали - уникално е, аквариума в Барселона - огромни акули около 1,5-2м плуваха над нас, Музея на восъчните фигури - мммного зловещо беше, зоо-то в Барселона - не по-голяма от нашата зоологическа, но пък с много разнообразни животни и много добре организирана, и какви ли не други местенца... и разбира се разходките по плажа и кафенце в любимото ни заведение Simple Smile

има доста снимков материал, ще гледам скоро да кача нещичко

Благодаря, че не сте ни забравили и сте питали дори за нас.

уффф напънаха ме децата, ще пиша пак

bouquet

# 113
 Hug Добре се завърнала щастливкеее.Чакаме снимки от страхотните преживявания от това пътешествие
Марианка честито ти докторска титла.Поздравления!   bouquet
бебе дундимоите поздравления и за теб.Продължавай в този дух с изпитите
fibi4kaмного сладка заспала снимка на Йоанка.Целувки за нея.
Ивелинчекакъв сериозен поглед на малкия Сисо.Насериозно е взел новият си стол.Много е хубав.
Ирини-мама лъвица  Wink звучиш по-добре  Peace
Толкова страници пропуснах,че със сигурност забравям някого.Но ще ме извините  Flutter  Heart Eyes
Виждам много нови аватари и никове  Laughing Свежо е!
Съжалявам да чуя за болни мъници и сининки от падания.И Арен е в тази група.Бяхме в Пловдив и напоследък е открил тичането и изобщо не гледа посоката.Резултата : едно синъо и подуто дясно око.Все едно е с грим  Mr. Green
Днес гледах предаването по БТВ - Часът на мама.Приятно е и им уют в студиото.
Хубава,топла и уютна вечер

# 114
  • гр.Русе
Здравейте,милички!  Hug
Наминавам ей така набързо да "видя" как сте...
Честита докторска степен на Марианка!!!   bouquet
Оооо и Щастливка се е завърнала  welcome
Irinii,много по-добре звучиш днес,радвам се,че проблемите отпад.  smile3535
А мъжкото достойнство отдавна ни е много интересно и го мяткаме насам-натам с гордост преди баня,когато сме без памперс.Понякога с такава сила го дърпа,че чак се чудя как не го боли  newsm78
За синките и цицинките-тъкмо една изчезне и вече имаме нова,казаха ми,че за да не посинее удареното веднага да се намаже с бебешко олио,ама като падне само ми е да мисля за олио,така че още не е изпитано.
 smile3501 за bebe_dundi
Desssy,радвам се,че Георги вече е по-добре,ужасно е да гледаш детенцето си болничко.
Цвети,а как е Алекс,какво каза доки?
Моето мъжленце тази вечер се е развихрил да ми готви кестени,спомена за някаква стара семейна рецепта от баба му,да видим...bon apetit   chef
И лека нощ.............

# 115
Мацкииии, зимен сън ли спите

щастливке, добре дошла! как е аклиматизацията? На момчетата как им се отразява промяната?
деси, пампите ги сменям бързо и ловко  Wink хихихи или му давам играчка, или просто му слагам памперс-гащи
Денис, да цункаш синьото око на малкия пират. Иначе здрав или сте?
Ивелинче - страхотно столче!!!! със здраве да го ползвате
Фибичка, тази нощ да не би Тръцолинка да те е е приспала първа теб...  Hug
Плами, обожавам кестени - пъривте месеци като родих Спаси всеки ден набивах по 200гр печени в парка. Бързо да казваш рецептата!

спаси напоследък е доста тежък... явно проверява докъде му стига влиянието и властта - станал е много "обран в емоциите" -например виждам го,че тича към вратата с възгласикъм татко си и в момента, в който го види веднага с ипридава някаква важност и започва да сочи някакви неща и да обяснява и с ефръцва в обратна посока. Ако не го последваш идва пак да те забаламоса с нещо и така - докато привлече вниманието. Обича да пренася едри неща - днес го снимах как мъкн еедна от тези големите възглавници тип табуретки и ще кача филмче днес-утре. научил се е мног онеща , а едно от най-смешните е кат осе изака и като му кажа мммммм как миришееееее и той започва да с ибърчи носа и да си присвива очите. И това съм заснела....

хайде лека и плодовита /за алфи и за всеки, който го желае де  Wink/

# 116
А, irinii , ама как - тук съм.....за вечерната проверка........Мен преди 2 часа сън не ме лови, затова пък сутрин /в 10/, като ме викне Йоанчето - така ми се спи - 2 не виждам  . Просто баща ми имаше РД днес /вече вчера, де/ и бяхме на семейно мини-парти. Радвам се много да те заваря теб тук в добро настроение, с нов аватар и нови забавни номерца от репертоара на Спаси!  Ще им вдигна заплатата на магЕсниците .....Hug   
ive1ina - дано това е последното така стряскащо за теб падане на детенцето! Peace То наистина не може без тях, ама да са все лекички. Ей го, Тръцито преди малко се изтърси от леглото докато спеше.... ама бързо забрави и пак задряма.
Ави - бях чела някъде, къде вече не помня, че всеки от нас през живота си трябвало да научи определени неща. Поради тази причина ни се случвали определени случки и ситуации, които се повтаряли толкова пъти, докато не научим урока.... newsm78... Може Търпението да е един от твоите уроци - научи го и край! Grinning
bebe_dundi - браво, браво - това си е наистина голям успех. Пожелавам ти и другите два да ги вземеш със същата успеваемост!
tzvety roussimova - как е малчо? Какво каза док?
dennis - ееее и аз щях да го гледам и забравих.... дано утре се сетя. Бързо да се маха този непредвиден грим от оченцето на Арен! Stop
Щастливкеееее - Mr. Green
Айде, лека ви нощ красавици!

# 117
  • Sofia
Добро утро!

Черпя ви за РД на моя любим съпруг!

По-късно ще ви почеря и за още нещо страхотно, надявам се Heart Eyes

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 09:57 от Vesana

# 118
Моми4ета, дойде ред и аз да се похваля: май месец 6те си имаме бебе  newsm30
И Филип 6те става батко. Ние с мъжа ми знаехме отдавна, но из4аквахме да обявяваме новината, докато преди няколко дни бях на преглед. Беб4е е в 8 ма седмица 20мм. Термин 21 май 2008г Видяхме и тупка6тото сър4ице Two Hearts

# 119
Добро утроооо
серивирам кафнцето в тази чашка  и излизаме.Имаме богата програма днес.Времето е страхотно.
Весана жив и здрав да е половинката и все така да има хармония между вас.чакаме още новинки.
Ириниздрави сме  Mr. Green колко неща пак знае Спаси.Арен  е на вълна да ни реши с четката за коса   Wink
фибича,как ми се спи до 10ч.
Тази сутрин в 4ч. се почна някакъв рев.С полузатворени очи давах вода,мляко,биберони,мазах венците..няма спиране.Накрая склоних да го взема от леглото му и  Shocked  не повярвах на това което виждам.Долнището на пижамата му събуто,памерса отлепен от лепките и всчко мокроооо.плами как станаха кестените?

Йеееееееееееееееееееееее.MariaF честитооооо!Колкоооо   се  радвам.Целувки за цялото щастиво семейство и за малкото човече .Как се чувстваш?

Хубав ден на всички  ,за мен е вече щастлив  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт