Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 954
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
Мария ФЧЕСТИТО!Лека бременност ти желая!
Весанада ти е жив и здрав рожденника!Чакаме и другите хубави новини!

# 121
MariaF леллллеееееееееееее супер! Ето о6те един  батко 6те си имаме!!!! Лека и безпроблемна!!!
Аз много се съмнявам за такава новина и от Vesana!!! Точно щях да пи6а това и гледам два нови отговора след нейния!
Честито!!! И сестра ми е бременна и тя е с термин 7 май! Ще се засе4ете зна4и в Отчетни- Очакваши бебета май-август!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • Sofia
MariaF, честито!!! Лека бременност!

Veeni, не чакай такава новина от мен в близките 3-4 години Mr. Green

# 123
Добро утро и от мен,банда!

MariaF,страхотна новина smile3501,лека бременност и чудесно здраво бебче накрая!Пожелавам ти всичко най-хубаво! newsm10
dennis,и ние една нощ имахме подобен инцидент,само че си беше свалил долнището на пижамкта,въпреки че спи със спален чувал #CrazyКак е станало-не ме питайте-просто не знам!
Vesana,честит рожден ден на съпруга ти,да е жив и здрав и много да те слуша! Laughing
Щастливка welcomeА,добре дошла,чакаме снимчици с нетърпение!

И ние естествено,знаем къде ни е достойнството Mr. Greenкато седне на гърнето и аз му го прибирам вътре,на следващия ден-какво да видя-моят човек ме имитира и сам го прави,след малък инцидент,когато ми се изпика на чорапа Mr. Green WinkНашият речник стремглаво се увеличава,опитва се да повтаря почти всяка дума ,която кажа!Знае имената на всички,които идват вкъщи-казва ги само първите срички и е много забавно,забелязах,че вече не ми казва само ма-ма,а и ма-мо,имитира животните,но любимото му е кончето-на което казва-дий!Много е забавно това с първите срички,аз го насърчавам и го уча на все повече думи-щом иска да говори-браво Laughing
Момичета,пъпчиците по дупето още не са ни преминала-малки червенички и с бяло връхче,досега не ми се е случвало подобно нещо ThinkingЧудя се дали да не го заведа на доки newsm78
Айде стига толкова,да не досаждам!
П.С.Дилипили,къде си,как си,пиши?!?

# 124
  • гр.Русе
Hello,мацки   Hug
MariaF,честито,честито,честито!!! Много ме зарадва!Желая ти лека и прекрасна бременност  и здраво,сладко бебче!   bouquet
Честит рожден ден на съпруга на Vesana!И аз помислих,че ще се похвалиш с бебе.  Grinning
И ние с моят съпруг тези дни сме се размечтали за бебе,но след преглед и мнение на док ще мислим дали и кога...
За кулинарните подвизи на моят готвач-след двучасово готвене в крайна сметка вечеряхме пилешко месце с гарнитура от зеленчуци и кестени,поляти с топено сирене.По мое мнение идеята му е била съвсем друга,но и това беше вкусно   chef
Alexal,голям бърборко си имаш ти,браво на детето! Нашият речник е доста по-скромен-мама,тати,баба,бау-бау,дай и още няколко срички
Излизаме на разходка...хубав ден!

# 125
 Хилоууу... Лаци заспа блажено..
МарияФ, много се радвам за теб, Честито! Нека тази бременност бъде лека, приятна и нека накрая посрещнеш едно прекрасно здраво бебче!!! Ааааа ама вие с Ави ще си гукате в майската тема,... малко ви завиждам  Laughing Браво на вас!
 Ирини , айде така не искаме, какви бяха тези облаци...
 Vesana, много си загадъчна.... я по- подробно моля! Честито на мъжа ти
Щастливка, айде добре дошла... ние искаме подробно да ви огледаме и да видим нещо да не са ви навредили там онези испанци.... и тез опасни акули... аха! как така , ами ако ви схрускат какво ще правим без вас... помислете и за нас де... Бързо на среща за подробен отчет
Алескал, аам и Минчо е акробат , а, с чувала си сваля пижамата, трябва да покажете това
 Всички подути очи, глави ( броя и вдлъбнатите) и други поражения моменталически да се оправят... иначе ще говоря с Фибичка да праща феите мед. сестри... Момичета нали знаете ,че като паднат така като го намажеш веднага с олио и не остава синка.. тествано е , е ако е мноооого зловещо ще има следи, но синка няма да има..
Ние от тази гледна точка сме ок, ама с пишката е весело, аха да махна памперса и се нахвърля да дърпа все е едно не е негова и забелязах, че в ниската част на корема , над пишката има обрив и червено, дълго време мислех, че е подсечено, но там реално не може така да подсече и го отдадох на това, че се пипа с не толкова чисти ръце, а там все пас е доста нежна кожата, от както не му давам да припарва нещата се оправят.... А за гърнето аз не сам постигнала успех, пробвах го но не ще за седи и това е, е да правила съм го два пъти но не ще и седне за повече от 10 сек... давайте идеи или ако има желаещи го давам на обучение... Whistling
 Ей... къде е бон есперанс, тя ту пише през ред , ту никаква я няма... СНежкеееееее
Аз да ви кажа уча по криминология, личи ли ми... не вчера водих Лацо при баба му и така ще е цяла седмица, но чакам 11:30 да взема кухнята и го карам. Много искам да се представя добре на този изпит, защото ми се иска за правя дипломна работа(ако докарам успеха също така) и да помоля този по Криминология да ми е как се казва , рецензент, за я правя пи него... Интересно е, а и той е свестен и ще ми помага, НО за целта трябва да бъда попрочела...конспекта е 38 въпроса, а аз съм на 7-ми... Sick Та от сега ако ме видите да пиша или чета или изобща пред компютъра.... Naughty санкции...
Дали щях да пиша още, нали ми е за последно... newsm78... еми незнам
Много поздрави, оздравявайте бързо..за Георги се сещам
Ааа да ви се похваля Лаци вчера изпи най-накрая едно шише с АМ и без кърмене заспа в леглото си с приказка... Hug е сутринта се кърмихме но спа спокойно и ако стане поне вечерното кърмене да махна, а после и другите.. е те са сутрин и рядко през деня за заспиване
Оооо и още нещо смешно, мъжа ми сутрин прави лицеви опори и Лаци пада и той на пода да прави... много е смешен, и той като Спаси татосва постоянно и все нещо обяснава, показва и носи най най тежките се играчки по цялата къща.. и всички обувки до които се докопа са в леглото!!!
Айде сега пък се събуди... чао момичета и по задачи

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 13:16 от mama_meggie

# 126
  • Пловдив
MariaF, ЧЕСТИТО!!! Страхотна новина! Направи и моят ден по-ведър!
Новият живот е едно вълнуващо събитие, което няма равно на себе си!

Честит рожденник на съпруга на Vesana! Много любов и здраве!
Щастливка,   bigdance2 Добре дошла! Чакаме весели снимки от вашето страхотно пътешествие!
fibi4ka, погледа, който имаш към някои неща наистина ме кара да се чувствам по-добре и по-философски! Преди време много ми напомняш мен самата /като мисли и настроения/, но с течение на времето май доста съм се променила... newsm78
dennis , Стенли си разкопчава ципа на спалния чорап, сваля си чорапите и ги крие под матрака на леглото! Сутрин обикновено е бос.... #Crazy Май е фен на събличаните и очаквам някоя сутрин и да е гол! Mr. Green
irinii, радвам се, че настроението вече е по-добре!
Цвети, как е Алекс?! Оздравявате ли?! Peace

П.С. mama_meggie , криминалогията е интересна! И аз съм държала такъв изпит! Ще се справиш!
И ние носим само тежки неща, леките не са ни интересни! А мъжкото достойнство буди весел смях у Стенли, когато го пипа или го вижда! Май има гъдел там! Mr. Green

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 11:35 от steli-ssd

# 127
Еха, какво чудесна новина имаме днес пак!
MariaF - желая ти 9 прекрасни месеца и едно сладко, пухкаво съкровище на края!

Vesana - жив и здрав да ти е мъжа, само положителни емоции да ти носи!

# 128
МарияФ, честито и от нас със Сашко! Желая ти лека, безпроблемна и щастлива бременност със сладък завършек като Филип накрая! Много се радвам, че сме двечки (засега)! Като си помисля, че Сашко и Филип бяха с един и същи термин - 23.09!    newsm30

Ирини, радвам се, че се завърна подкреплението!

Весана, честит рожден ден на мъжа ти! Много любов, щастие и да се завърне по-скоро при вас!

Сашко ме зове....

# 129
Йееееееееее - септември ще бъде май!!! Честито МарияФ, страшно се радвам за вас. Пожелавам ти много много лека бременност и още по-леко раждане. Няма да ни забравиш тук нали? Не те пускаме никъде. И... наблягай на биларата - виж какви хубави резултати се получават!  Hug
Весанка, айде честито и на теб. Ама какво те набедиха тук всички за потайница - казвай си всичко и да се свършва със съмненията ни  Party
Мама меги, айде успех по криминология и да не вземеш отсега да станеш някоя подозрителна и разследваща свекърва!
АлексаЛ, ми естествено, че ще е бърборив Минчо - с мама като теб  Hug Wink
Фибичка, да е жив и здрав татко ти!
С глас се смея и сълзи ми текат, като описвате забавното отношение на дребосъците към peperone-то им.

А сега ще ви разкажа накратко как ми тръгна деня:
един гаден номер за някой, който много мразите - пъхнете в пералня заредена с черни дрехи използван памперс, пуснете програма на 40градуса иви гарантирам 1 час напразни усилия по почистване на гел и хартиен пух и 50% неизползваеми дрехи!  ooooh! Мдаааа - наистина премръзнах на терасата от тупане на всяка една дрешка по 100 пъти , а парчензата памперс бяха като мъх - хиляди пухчета лепнещи навсякъде. После чистих и пералнята и сега се моля да не откаже да работи.
Друга забавна случка - както си спомняте преди 3 месеца спуках гума, която се оказа много специална и само от две места в европа можело да се поръча. В продължение на 2 месеца и половина от единствената фирма, който се ангажира с моя случай ми обещаваха как до 10 дни гумата ще дойде, измисляха безброй причини за забавянето, после се оказа, че друг модел са си записали и накрая днес ми съобщиха с огромно съжаление, че тази гума не се произвежда вече от Пирели  Shocked Та така - забавни случки.

На мен обаче  ми е супер - изаради новината на МарияФ, и заради факта, че мой колега стана татко вчера, а в неделя организирам baby shower за руга любима моя дружка!

поздрави и целувки на всичкииииииииииииии  Heart Eyes

# 130
Благодаря Ви за поздравите  Hug
Ави, вярно 4е Филип и  Сашко бяха с един и съ6ти термин. 6те купуваме ли заедно зимни бремелински рокли?  Wink
Фиби4ка, много мерси, но за 6тастие состават само 7 месеца.  Mr. Green Скоро влизам в 3я
И Филип знае много номера и как правят животните, кон4ето, бау бау, патето па па, знае и рибката: отваря си и си затваря усти4ката, без да издава звук. Бяхме 3мата на прегледа, мъжа ми държе6е Филип и доктора ни показа бебето. А Филип реагира като показа как прави рибката ... Па па па, без да издава звук. Явно видя сър4ицето как тупка, или пък бебето му заприли4а на рибка. Много бе6е забавно...  Heart Eyes
Аз се 4увстам сравнително добре, има ги от време на време неразположенията  Sick, но не мога да се отпусна и за момент... С първата бременност имах време да си по4ивам, да си лежа и да си мисля за беб4о, да 4истя. Нали си спомняте манията на бременната да е 4исто и подредено? Сега такова време по4ти не ми остава и понякога се изнервям, но... няма на4ин...
Об6то взето съм добре, в сравнение с приятелката ми от Гана, колежка от курса по Нидерландски. Децата ни са на една възраст. А тя милата сега пак е бременна .... с близнаци... а е едва 45кг  Whistling
Ирини, никъде не отивам.. и да ме гоните..  Sunglasses

# 131
  • Sofia
Кумците ни си имат прекрасно момиченце - Катерина, черпя ви за нея!

Много съм щастлива - кумецът ми е съученик и приятел от Математическата гимназия, кумицата ми е съквартирантка и приятелка от студентските години, а двамата са ни и семейни приятели newsm10. Пък и съвпада с рождения ден на нашия татко!

П. С. Не съм потайна, чаках събитието   smile3503 Всъщност може и да съм малко потайна..., но не си признавам без бой newsm47

Последна редакция: вт, 16 окт 2007, 14:41 от Vesana

# 132
  • София
Честито на марияФ! ЛЕКА И СПОКОЙНА БРЕМЕННОСТ!

# 133
И днес страхотни новини в темичката ни!
Мария Ф- най-хубавата новина- честита бременност, да протече леко и безпроблемнно и да се роди здрава и прелестна сестричка на Филип!
Весана-Честит рожден ден на съпруга ти и честито момиченце на кумците ви! Да са живи и здрави, с много късмет! И скоро да се видим за диска, отколко време се каним! А къде е съпругът ти, че скоро ще сте заедно, според Ави? Оздравяхте ли с Али?
Fibi4ka, Честит рожден ден на татко ти със закъснение! Много да се разбирате и обичате!
За всички вас:

При нас положението е горе-долу. Цяла нощ сме сваляли температура, в началото не я премерих като се пробуди Алекс, но почти час след като му дадох Нурофен беше 38.5, та може и да е била 39.5, целия гореше. Накрая към 4.-5 часа явно сме успели, и заспахме всички уморени. Днес май няма/поне не висока/, ако се появи пак до довечера, трябва да почваме антибиотик, а така ми се иска да го избегнем. Вече 9 ден продължава неговото неразположение- първо нослето потече, след 3-4 дена се появи кашлица, а чак на 7 ден-температура. Сега кашля общо взето нарядко, но дълбоко, с храчка.  И е почти постоянно кисел, от 5-6 дена все на ръце иска, останах/ме/ без ръце и кръст с баща му/когато се върне от работа и през уикенда/. Дано поне Ивето да устиска, тя подкашля по малко, но се надявам да й се размине, още не е тръгнала на градина , а почнахме болестите ooooh!!
Това е към нас, няма нещо за хвалене, всичко се върти около децата, когато са болнички!

# 134
МярияФ - чудесна, даже прекрасна новина! Вие с Ави много бързо се престрашихте, аз нямам такъв кураж ....

Весана - много тържества покрай теб! честито празнуване!

Цвети - бързо оздравяване!

Общи условия

Активация на акаунт