Весанада ти е жив и здрав рожденника!Чакаме и другите хубави новини!

,лека бременност и чудесно здраво бебче накрая!Пожелавам ти всичко най-хубаво! 
Как е станало-не ме питайте-просто не знам!
А,добре дошла,чакаме снимчици с нетърпение!
Нашият речник стремглаво се увеличава,опитва се да повтаря почти всяка дума ,която кажа!Знае имената на всички,които идват вкъщи-казва ги само първите срички и е много забавно,забелязах,че вече не ми казва само ма-ма,а и ма-мо,имитира животните,но любимото му е кончето-на което казва-дий!Много е забавно това с първите срички,аз го насърчавам и го уча на все повече думи-щом иска да говори-браво
Чудя се дали да не го заведа на доки 

Та от сега ако ме видите да пиша или чета или изобща пред компютъра....
санкции...
... еми незнам
е сутринта се кърмихме но спа спокойно и ако стане поне вечерното кърмене да махна, а после и другите.. е те са сутрин и рядко през деня за заспиване
Добре дошла! Чакаме весели снимки от вашето страхотно пътешествие!
Май е фен на събличаните и очаквам някоя сутрин и да е гол! 

Мдаааа - наистина премръзнах на терасата от тупане на всяка една дрешка по 100 пъти , а парчензата памперс бяха като мъх - хиляди пухчета лепнещи навсякъде. После чистих и пералнята и сега се моля да не откаже да работи. 

, но не мога да се отпусна и за момент... С първата бременност имах време да си по4ивам, да си лежа и да си мисля за беб4о, да 4истя. Нали си спомняте манията на бременната да е 4исто и подредено? Сега такова време по4ти не ми остава и понякога се изнервям, но... няма на4ин... 
. Пък и съвпада с рождения ден на нашия татко!
Всъщност може и да съм малко потайна..., но не си признавам без бой
!Препоръчани теми