Пъстри есенни листа събират в парка септемврийските деца

• 22 957
  • 274
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Мили ми вируални приятелки, искам да ви почерпя.
Вече е петък и аз днес имам РД. Това е за тялото: Wink

А това за душата: Hug

# 181
Честит празник, Силве!
Желая ти да покориш много върхове в живота си. Любов и щастие в изобилие.

# 182
Честит рожден ден, Силве!Желая ти много здраве,късмет,усмивки,много подаръци и весел празник!

# 183
Привет сладки!
Върнахме се от Велинград и опитите за отбиване са неуспешни Confused
Е .... не знам......а за ноща е ужас 3-4 пъти Shocked
Цвети да оздравявате!!!
Каролина поздравления за отбиването!!

Мария Ф   bouquet Честито айде и аз да се завъртя покрай вас с Ави та да стане и Ваньо батко Laughing, но с отбиването ми е зор Crazy

Целувки за малките ръчички Heart Eyes

# 184
Силве, Честит рожден ден!
Пожелавам ти здраве, усмивки и да се чувстваш винаги обичана! Да се сбъдват твоите мечти и винаги щастие да озарява очите ти!

Весел празник!

# 185
Честит Рожден Ден Силве!
Пожелавам ти от все сърце да си здрава,усмихната,преуспяваща,щастлива!

# 186
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, steli-ssd!

Много здраве, късмет, усмивки и слънчево настроение особено през настъпващите есен и зима! Да си много обичана и обичаща майка, приятелка и съпруга!

Весел празник!!!

# 187
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, steli-ssd!

# 188
Марианка- ужасих се от случката с Веси!Милото малко елфче  Cry Как е днес?Като се успокоите ще трябва хубаво да обезопасите цялата къща,защото децата са страшно изобретателни и може да стане беля от какво ли не.Напоследък с всички тези стотици ужасни случки край теб,предполагам че и ти имаш нужда от накакъв вид почивка и помощ в къщи и с дечицата.
Мама Капипсихическото пренапрежение почти никога не го усещаме докато не се изтощим напълно и тялото ни дава сигнали,че трябва да се вземат мерки.С теб съм  Hug сигурна съм че лекарствата ще ти помогнат,момента за теб е доста труден,но ще трябва да преминеш през него и както Киа беше пуснала тук една притча и в нея се казваше "И това ще мине"За свекър ти ужасно съжалявам.Знам какво преживявате всички и той и ти ...Преди 8 години бях в твоята ситуация.Болен беше чичо ми.Това което описваш като състояние в което той се намира са наистина последните мигове с него .Прегръщам те!
АлфиДобре сте си дошли  Heart Eyes   Hug
за хлебчето давам такова каквото имаме в момента у дома.
за плодчетатаАрен не им е фен,затова давам - ябълка,банан,круша -във вид на сварени и пюрирани.В суров вид яде грозде,ядеше пъпеш и диня и праскови/настъргани/.Обожава обаче да пие фреш от портокал,грейпфрут,ананас,лимон.Като цяло обаче е фен на зеленчука,месото,манджите .Сладки десерти ,бисквити не са му от любимите.
А вчера с негов приятел похапнаха кестени с бира  Wink
гърнето купих го когато беше на 7 месеца.Слагах го след сън и пишкаше вътре.Без да го насилвам.После отказа да седи и не го слагах докато ви се похвалих,че си го донесе от банята.Сложих го и имаше резултат.Далеч сме от това да махаме памперси.Слагам го сутрин и следобед след сън и ако му се доиграе и си го донесе сам през деня го слагам да поседи както и преди баня.Харесва му ако е по негово желание,защото му е забавно да си играе на него - има дръжки като на колело и една топка за въртене.Но понякога пишка и ака,понякога не.
Усмихнат ден  Hug

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 09:33 от dennis

# 189
                 Силви

За плодовете: най-често хапваме крущи, много ги обича. Сам си хапва с парченце в ръка или пасирани със натрошени бисквити.

За режима: 6.00 - 7.00ч. - 120ml Nestle Junior
                     9.00-9.30ч.    - попара, днес кус-кус със сирене и масло   
                    12.00ч.          -  ядене
                    17.00ч.          - кремче
                    20.30ч.          - 210ml Nestle Junior
 Mari_anka, само като чета и настръхвам, представям си как се чувстваш.  Hug
 Кия, ще се пробва 7-зърнената на Милупа.   bouquet
 Venush, и ние така си говорим. най- често му казвам "о, съгласна съм с теб" , "прав си", "и аз така мисля". Когато му се скарам, тай говори нещо насреща, сякаш обяснява и вдига ръце настрани  Hug
 За гърнето: не смятам скоро да го уча, баткото се научи на 2г и 3мес.
 Лек ден от мен!

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 11:14 от sladur4e*2

# 190
  • Пловдив
Много, много сте мили момичета!
Благодаря ви от сърце за хубавите пожелания и прекрасните цветя /макар и виртуални/!!!
Когато човек има истински приятели - те са пътеводната светлина в живато му, която му показва правилните пътеки! Hug

За плодовете: хапваме банани, ябълки, нектарини. Аз ги настъргвам или само намачквам, но определено не можем да ги гризем с нашите 4-5 зъба  Mr. Green Иначе пием и плодови сокчета и плодови пюрета също хапваме!
За хрененето: сутрин - АМ /210/, а понякога попарна /но Стенли въобще не я харесва/, плод или пюре, обяд - основното от кухнята + десерт, следобяд - кремче, грис или др от кухнята, вечеря - супа, преди сън АМ /210/.
 Стенли "говори" непрекъснато и имитира почти всички звуци, които чува! Съвсем целенасочено казва, мама, баба, тата, дядя и любимата му думичка е "Хайде". Подканя всички постоянно да му изпълняват желанията!

Приятен и слънчен ден!  bouquet

# 191
  • гр.Русе
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,steli-ssd!

Бъди здрава,щастлива и много обичана!!!

Днес моят любим също има рожден ден,да ми е жив и здрав и все така всеотдаен и любящ съпруг и баща!!!
Марианка,миличка,какво сте преживели  Sad Дано малката кукличка бързо се оправи
За хляба-и ние хапваме какъвто има вкъщи,не купувам някакъв специален за Крис
Плодове-намачкани,пасирани,фреш,зависи от плода и от сезона
Мама Капи,радвам се,че се чувстваш по-добре,а за свекъра ти не знам какво да кажа-ти най-добре чувстваш нещата и знаеш какво да правиш
Благодаря на всички за съветите за повишаване на хемоглубина-diman ме поуспокои.И аз имам съмнения,че резултата не е точен,защото Крис хапва месо всеки ден,по няколко пъти в седмицата му готвя с коприва и спанак,червено цвекло,с цел да повиша резултата на HGB,но се оказа че е станало обратното,което не ми се вярва.
Целувки за всички!  Heart Eyes

# 192
Стели-ССД, честит рожден ден и от нас със Сашко!

Към всички прекрасни пожелания до сега бих добавила много нови и вълнуващи пътешествия и професионални успехи! Весел празник днес! Очакваме репортаж   bouquet!

# 193
4естит рожден ден на steli-ssd, както и на мъжа на Плами.. Весело изкарване на празника, много усмивки и топлина в семейството  Heart Eyes

Марианка, надявам се Веси да се оправи най-бързо, а твойте тревоги да намалеят...  Hug
Плодове - Филип много оби4а да яде вси4ко и плодове не отказва. Правя му плодова салата, нарязани на ситно кру6а, праскова, ананас, ябълка, банан, сливи + сок от портокал или ябълка. Об6то взето каквото имам вкъ6ти. СЪ6то си отхапва киви или банан, те са по меки. Пасиран плод + бисквити. Когато сме навън или на път, вземам един банан с една лъжи4ка и му от4упвам пар4енца по пар4енце банан. Това е лесен десерт и той си го изяжда по4ти целия, с моя помо6т  Blush

# 194
Здравейте...
Сега нямам много време, дойдох да пия едно кафе с майка ми и сега ще си тръгваме да си вземем кухнята и да обядваме, а после следобеден сън. Влезнах само да отговоря на въпроса на кия за режима на ядене:

8ч. - попарка или каша за закуска
12ч.- обяд, ястието от кухнята
16ч. - кисела или десерта от кухнята или плодово мляко или кифла с мармалад ( Любимото и)
20ч. - вечеря, супата от кухнята
и после когато си ляга в колкото и да е часа си хапва АМ, и почти винаги изяжда 240мл.Обикновенно си ляга в 22ч.

сега искам да честитя Рожденния ден на steli-ssd. Бъди жива и здрава и много щастлива!!! Благодаря за почерпката!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт