steli-ssd ЧРД и от мен!
Пожелавам ти много слънчеви и щастливи дни, романтични пътешествия и сбъднати мечти!
Плами - ЧРД и на твоята половинка!

Радвам се ,че се включи след дълго отстъствие!

Честито айде и аз да се завъртя покрай вас с Ави та да стане и Ваньо батко 

Ядосах се много, защото нито имам какво да и дам за обед, и както и да е. Оставих бурканчетата у нас, защото реших, че ще ида поне да ми заверят за понеделник. Отивам и тя ми е позната вече жената и ме пита : "Ти днес нямаше ли ядене"? аз и обясних, че имаме, но сме си загубили заверката и сега няма как да го вземем. Тя ми отговори, че съм я забравила, там вчера и, че я е прибрала и можем да си вземем яденето...Добре, но аз нали си оставих бурканите у нас, а на нея и се броят и неможе да ми ги даде без тях и хайде пак обратно да ги взема, че пак се връщах до кухнята да взема яденето и после до майка и направо...ми се изплези езика от бързане. Сега Даная се наобядва и сега легна да спинка следобедния си сън.Сега и мама ще обядва и ще видим какво ще правим с баба и. Това е момичета исках да ви разкажа...Чао и лек ден на всички 

Сукането обаче си е сукане, от него не се отказва и денем и нощем
На мен за сега не ми е проблем.
Та в тази връзка и Дилипили, и Марианка, ясно е че децата ни са най-важното нещо, но няма как да сме 100% до тях, а и не трябва, колкото са по-самостоятелни от малки толкова по-добре. Господ Да Ги Пази!
но хайде да организираме нещо другата седмица... Авиии, хайде, че явно има желаещи да се отъркат в твоята пупа 
Утре пътуваме за Бургас, за да оставим малката при баба й до пролетта. Трябва да се връщам на работа
Ще ви наглеждам отвреме навреме, за да видя как сте
Но няма да имам какво да споделям с вас за малкото ми съкровище освен в случаите, когато ще сме заедно за кратко. 

,дано скоро заздравеят ръчичките а и ти да превъзмогне шока които си изживяла!Прегръщам ви и двечките!

Целувки на малките сладури 
-важното е че куклата е успяла да хапне 

. Искам да ти кажа, че ние все още не сме си купували четки и пасти, но дори и да имаме едва ли Даная, каквато е хуна, ще ми разреши, да и измия зъбките, макар, че процедурата става бързичко...така, че с две думи не се обвинявай, че си несериозна.Има време за миене на зъбки. 

Ами приятно пътуване, целувки на малката и да слушка баба си! 
лека и безпроблемна да бьде,а накрая едно хубаво сладурско моми4енце 

По кьсно може да пусна снимки на Мити.Олеее какьв ферман сьм изписала 

Препоръчани теми