Запознахме се с Дари и Ради и мама yoana77 и също така пихме кафенце със Стенли и мама steli-ssd
- http://www.snimka.bg/album.php?album_id=107690&photo=25
Едно, че и на двамата им се спеше, в същото време искаха да ходят и то най-вече към шадарвана и голямата вода
Но следващият път ще знаем и ще ги наснимаме първо, пък после нека пак спят
Той си беше извикал приятели за помощници и компания да гледат някакви мачове и не стига, че бебо вместо в 9,30-10 да е в леглото си е легнал в 11,30ч, но и паднал!!!!

А тези от вас,които са с Инфанрикс и Имовакс,кога трябва да е следващата? 
Вики си е пристрастена към маминото млекце
И ние днес ходихме до МОЛ-а на Стамболийски, но за разклика от вас намерихме къде да паркираме, чак на ниво -3 намерихме място:shock:. Купихме на бати очила за плуване, че точно Спийдо искаше детето 
Засега намалих дневните кърмения, давам само за заспиване и в екстремни ситуации...
Я да се преброим.
Аз имам една стратегия,която за момента действа.Спрях нощните кърмения.Последното е към 10-10:30 когато заспива малкия,а следващото най-рано в 5.Просто така случайно си избрах този час.Решение за такава тактика взех след около месец събуждане по над 10 пъти на вечер.Тъй като гледам почти сама Мони реших,че ми е необходимо да се наспивам вечер.Когато се събужда му давам биберона или вода.Първите няколко вечери беше ужасно,ревеше и не искаше нищо друго освен цица,но с малко търпение и постоянство и това отмина.Сега се буди само по 2-3 пъти на вечер,което си е голямо постижение.А през деня,не ми пречи и по 5-6 пъти да го кърмя.
Наведнъж се юрнаха да растат тези зъби, та сега не я тормозя повече с ограничаване на кърменията, нека се поукротят зъбките, пък ще видим. Благодаря, че сподели твоя опит, никак не е малко постигнатото и си е повод да се радваш! Ще опитам да се възползвам, само дето ние биберони не ползваме, вода пие само в краен случай 
...Ех, така е като си няма нейна стая, да заспива на тишина и спокойствие... но да се надяваме, че до един месец и това ще се променило! 
...
.... и как хубаво си общува с животните....
, ако те не помогнат пращам и този
/изглежда малко нескопосан, но е професионалист! 

Да се оправят бързо дечицата 
Ама директно на главата си, върху плочките
Така изтупка момичета, че сърцето ми спря. Много се ошашках, той като почна да плаче
След малко чак започна да се прозява и аз се шашнах да няма сътресение
Тя и лекарката, която ни пое ми каза, че му няма нищо на пръв поглед, че костите на децата са изключително гъвкави, но за мое успокоение ще го снимат. На рентгена лекарката също ми каза, че едва ли ще му има нещо, ама пусти му стрес
Станалото станало, добре че само с това се разминахме
А пък снимката, като видях и като ми мина малко уплахата, така се смях
Ясно е че децата ще падат, къде от наши грешки 
Преди като се гушнем и максимум половин час и е заспал. От няколко дни започва да клюма, да мрънка че му се спи, отиваме да си лягаме и той започва да играе. Голямо джаскане в леглото, не мога да го укротя и това продължава 1ч и 30мин- 2 часа
Като започна да го слагам до мен и да го гушкам се измъква веднага и става. Много му е забавно да се задържа прав в леглото и да прави крачки и да пада върху възглавниците
Поне от тези няколко дена, в които заспива по-късно
!