АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 810
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
Маниите й са да е облечена в розово, да е най-красивата и да има възможно най-много "малки понита" край себе си. Опасявам се, че отглеждам една Барби.

блазе ти, на Катрин манията са костенурките нинджа. Ходи с една детска въдица на гърба и скача от диван на диван като костенурките. И си е поръчала торта скостенурките за ЧРД-то

# 196
  • Sofia
Ехо, аз съм Веси, много съм заета и затова не се появявам. Бяхме болни след празниците, първо аз се тръшнах, после Гого и накрая Виктор. Само малкия се позадържа, въпреки че сега малко кашля, но не е фатално.

А аз наистина се преработвам. Вики ходи на градина, послушен е там казват. Даже яде, което вкъщи не се случва, обикновено само на шоколад кара. Сега плануваме да го записваме на ски-училище, за наше улеснение има организирани групи в градината. Допълнително ходи и на народни танци, че малко енергия да изгразходва.

И при него мания са костенурките нинджа, има два меча които си ги мушка във врата и така ходи из къщи.

# 197
Снощи бяхме на РД на един момък, който е фен на костенурките - нинджа. През цялото време стоя с плетени зелени ръкавици на ръцете и с меч. И както всички се шегуваха, тоя човек няма да получи гръбначно изкривяване, защото през цялото време мечък му стои забучен отзад във врата и го държи изправен.

Ирина еволюира в разбиранията за себе си и вече заяви, че тя самата била Барби. Спокойна съм.

# 198
Ирина еволюира в разбиранията за себе си и вече заяви, че тя самата била Барби. Спокойна съм.

Laughing

Роси, малко ми е смешно като те чета, защото и у нас е същата работа. Само че Ева още не се е отъждествила с Барби, но пък е "голяма мацка" и "страшна мадама" (може би е чула тези определения от баща си, от мен не е със сигурност  newsm78, но това ще го изтръгна от него с мъчения).
Всяка сутрин държи да ходи на детска с различен лак и всяка вечер се връща убедена, че цветът и е демоде (а те преливат в розово-цикламено-червената гама, естествено). И търси все по- ярко розово и все по-наситено цикламено, да се вижда от далече. За червилата не искам да споменавам колко ми е  съсипала  ooooh!. И си признавам без бой, че много изпуснах контрола над ситуацията - оставям я да се маже, съмо да не ми мрънка на главата  Embarassed.

# 199
Това много ме успокои. Признавам, че и аз вдигнах байрака и я лакирам, само и само мир да има. Тя е не само и просто женствена, а е войнствено-женствена. Ако й откажа някое мазило, вдига такъв панаир, че вече хич не си играя да споря с нея. А как си върти очите ... де да можех и аз така.

# 200
  • София
Ееех как ви се радвам на кокетничешките-момичешки емоции Heart Eyes Heart Eyes
А Иринка е такъв бонбон, няма нищо общо с малката дивачка от Рибарица Simple Smile
Нямам време за нищо, има нови неща около мен, но ще пиша по-натам Simple Smile
Ивчо прави жестоки номера за яденето в градината, ве4е два пъти ме викат да бистрим концепцията какво да го правят като и трохичка не хапва там...
Другата седмица е на ски-училище. Дано му дойде апетит за храната от градината..

# 201
Ехо, здравейте. Да се представя и аз Simple Smile Аз съм Силвия, майка на Гого, който в момента е вманячен по филмчето на Дисни КОЛИТЕ и постоянно се прави на МакКуин, четем за това, рисуваме това, играем това... Изобщо разбирам ви с куклите Барби, при нас просто моделът е друг.

Първата ми работна седмица беше ужасна, а втората - още по-ужасна, защото се разболях с остър синузит и съм в къщи на антибиотици, но не ме оставиха на мира и си работя кажи речи по цял ден от нас.

Всички бяхме болни по празниците, Гого преди празниците изкара грипа с повръщане и разстройство, а след празниците сага покрай нас - пак се грипоса с малко кашлица, но не е сериозно, мина за 2-3 дни.

Еми, и Гого не ядеше трошица в детската, но постепенно започна със сух хляб, а сега си яде и супата (е, не винаги и не цялата задължително) и следобедната закуска ако е по вкуса му. Може би е нужно време... Дано започне да яде де, аз много се бях шашнала в началото.

Е, хайде, казвайте какви са новогодишните равносметки?

Нашата е - тази година ще правим второ бебе (след като приключим втората част от ремонта обаче).

# 202
Силве, имаш ли резултати от онова интервю за Англия?
Много неприятно е да имаш синузит. И аз съм го изпитвала, голяма е отврат.

Аз не правя вече дългосрочни планове. Животът си прави шеги с нас, когато почнем да решаваме много занапред какво, кога и как. Вече се ориентирам към късата перспектива и сякаш така по-вървят нещата.

# 203
Аз съм Хриси.Драго ми е да се запознаем.
Майка съм на Веси,която се подвизава в съзнанието ми с кодовото име диване,дзвер и други подобни.
Аз изкарах едно зловещо разболяване.От 15 дек до 10 януари не можах да мръдна от вкъщи.Отвратителен синузит.Накрая се стигна до пункции и 10cc гной.Трябваше и да се повторят,ама мен вече няма кой да ме накара да отида.После ми се скри топката с един недоказан пиелонефрит.Абе ужас.Ама аз все пак да се пооплача тук.

Веси е станала една мацкаааааа,думи нямам да опиша.
Всичко в розово,ходи се с корона на детска градина,научила се е да прави фръц,фръц - предполагам от танците на които ходи.Лака и червилото просто няма да ги споменавам.Вече иска специална чантичка да си ги събирала.Сутрин ми се обяснява кое ластиче на коч дреха отивало.
Дядо Коледа и донесе едно синьо колело и си нямате на представа  какво става като види горкия старец на картинка или в някой магазин кукла и тн,застава пред него и започва "ти защо ми донесе синьо колело,аз нали ти казах розово.Просто падам да се хиля.Сега съм измислила ,че синьото колело много отива на розовата и рокля и затова дядо Коледа така е решил.
Много тежко го изживявам като една майка повече бивша,отколкото настояща хеви метълка,ама.....    Чувствам се ужасно безсилна в опитите си да я навлека в камуфлажния панталон.Да не говорим за рокерското яке ,което съм и шила още като беше бебе и сега би трябвало да носи,ама     ......няма.
Тя иска да е най- красива и да танцува бал с Денис/най харесвания от нея в градината/.
Скоро се виждам в ролята на родителите от една реклама с думите"къде сбъркахме".

Отиваме другата седмица в Банско.Надявам се да и хареса на ски училище да има шанс и аз да покарам малко без дзвер в краката:)Така че до скоро.Целувки за всички.

# 204
Здравейте и от мен - аз съм Ани, майка на Мартин.
Мдааа - както кзва Силвия - ние сме в друг полюс - всичко е коли,коли,коли.......
За моя голяма радост  манията достигна връхната си точка и като че ли започва да утихва лееекинко. Проявява склонности и към рисуване и лепене, вчера дори се заигра с едно монополи останало от племенника ми.
Ходи на училище - в Двореца на децата на занимания, но с оглед на това че сме "големи" казваме че ходим на училище  Grinning
За съжаление и нас не ни подминаха болестите - около коледните празници беше Мартин а аз след Нова година. Но мина общо взето сравнително бързо и без усложнения - благодарение на хомеопатията. Специално за синузита - миналата година отново страхотно ми помогна хомеопатията - такъв зверски синузит, такива болки.......
Аз нямам никакви планове засега. Искам само да сме здрави - идеално ми е така. Работата ми е добра горе долу, имам време за семейството си - което за мен е изключително важно .....не гоня кариера вече   Wink
За съжаление нещо моят мъж се опъва за второ дете а пък годините препускат........дано да успея да се преборя с голямото теле тази година  Joy

Последна редакция: пт, 18 яну 2008, 11:36 от Charr

# 205
Ееее, вие се разписахне нещо...... Joy.

Ева от както е тръгнала на градина до сега не се е разболявала. Не ме учудва, защото по принцип си е здрава и болестите някак все я пропускат (тук чукам яко на дърво).
Но сега имам една голяма чуденка  newsm78. В цялата им градина е пламнал новият грип - повръщане, разтройство и висока Т. Започна при най-големите-4-та група, където две седмици вече са по 2-3 деца, а от тази седмица по другите групи са не повече от 5-6 деца. Имам голямото желание другата седмица да си я оставя в къщи, но се чудя дали е удачно или да я водя, пък естествения подбор да реши дали ще се разболее. Но това повръщане и разтройство много ме притесняват, а не ми се ще и аз да мина под ножа (което ще е неизбежно може би).

При вас как е здравословната обстановка в градините? Плъзна ли грипът вече?

# 206
В нашата градина трета група падна под ножа - останаха само 5 деца и доколкото знам, майките предпочетоха да ги спрат и тях.

В групата на Ирина няма болни засега, но ако се появят, ще я оставя в къщи. Дори и да го е прихванала, ще го изкара по-леко, а може и да ни се размине. Нямам намерение да поставям организма й на изпитания. Иначе върви добре, не е боледувала, освен в самото начало, когато тръгна на ДГ. Добре е, да чукам да дърво.

# 207
Нашата е - тази година ще правим второ бебе (след като приключим втората част от ремонта обаче).
супер,
да разбирам ли, че си се отказала от чужбинецията
Нашия ремонт върви от 1 седмица с пълна сила. Надявам се до няколко месеца да съм новодомец

# 208
  • София
И на Кари групатаж вече  е повалена от кашлица и темп. Гордея се, че бяхме от последните, разболели се   Laughing . Уж вече спадна темп. ама още малко кашля и тази вечер повърна като се закашли. Това са ми тревогите сега.

# 209
Силве, имаш ли резултати от онова интервю за Англия?
Много неприятно е да имаш синузит. И аз съм го изпитвала, голяма е отврат.

Роси, да, имам - няма да стане. Честно казано "Слава богу!". Ние бяхме в голяма дилема и точно пред ида замина за интервюто като че ли наклонихме везните към това, че ни е по-добре тук засега. Особен мотив беше, че ако заминем, трябваше да забравим за второ дете в следващите 2-3-4 години... Така че аз като че ли заминах за Лондон с нагласата, че не искам да стане... Иначе обратната връзка от фирмата е много положителна, особено относно професионалните ми и експертни познания за позицията - всъщност единственото, за което не покривам очакванията им според тях е, че нямам достатъчно международен опит, а те търсеха такъв (позицията беше доста висока, отговаряща за високо ниво мениджъри в офисите на фирмата в цяла Европа). Но пък заплатата си я биваше дори и за Англия, а също и останалите придобивки... Агенцията обаче ми каза, че ще продължава да ме тормози за обяви из Европа като за мен  Mr. Green

супер,
да разбирам ли, че си се отказала от чужбинецията
Нашия ремонт върви от 1 седмица с пълна сила. Надявам се до няколко месеца да съм новодомец

Жени, виж по-горе Simple Smile Какъв ремонт правите в това време? Аз докато не стане поне 15 градуса навън не почвам ремонта Simple Smile На нас ни предстоят баня, тоалетна, кухня и коридор, останалото го поприключихме тази година. Давай да обменяме опит, че на мен ми настръхва косата като пак си представя какво ще е ...

Общи условия

Активация на акаунт