АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 814
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!
МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ

# 181
За много години!!!

Как е зимната обстановка при вас? Тук е ужасна зима.

# 182
  • Sofia
Честита Нова Година  Hug Да е по- добра и успешна, желая на всички ви здраве в огромни количества, щастие и късмет   bouquet

Жени, съжалявам да прочета за бебко. Прегръщам те силно и ти желая успех след 3 месеца.

# 183
Честита Нова Година и от мен!

Нека тя ви донесе здраве и успехи!

При нас е яко сняг, но той не ни попречи да пообикаляме с шейната!

# 184
За много години!!!

Как е зимната обстановка при вас? Тук е ужасна зима.
сутринта не можах да изляза от улицата. Язък, че само си разривах колата. С Кети бяме днесна вънсшейната. Голяма игра. Не иска да се прибира. Даже мъжът ми ми се скара "Какво значи не иска да се прибира, ти като малка искала ли си да се  прибираш от пързалката?"

# 185
  • София
Честита Нова Година !!!
Желая ви една година с по- малко сополи и инати  Grinning !
Да сте здрави всички и да имате парички  Grinning !

# 186
ЧРД на Бавна плавна  bouquet  Пожелаваме ти всичко, от което се нуждаеш!!!

# 187
  • София
ЧРД  Бавна плавна !!!
Много здраве, любов и късмет ти желая !!!
newsm59

# 188
Благодаря за пожеланията!

Честита нова година на всички!

# 189
  • София
Хеееееееееей, скрихте се, а ?
Като поотраснаха децата и се забравихме май. Аз се казвам Катя, приятно ми е ! Grinning
Аз работя, Кари ходи на градина, утре ще разваляме коледната украса......... и това е в общи линии.
Милен отиде на рожден ден на колега, аз съм си наляла чаша вино и си правя пенсионерски купон  Wink .
След малко ще мия Кари, ще я слагам да спи и ще си пусна някой филм.
Дребни "социалистически" радости.
Хайде, вие сте!  Wink

# 190
И на мен ми е приятно, Зори съм, ако сте ме забравили  bowuu.
Избягах на фас почивка, защото брат ми и снаха ми с малката са в нас и двете дребосъчки вече обърнаха къщата с краката на горе. Уж сме взели и бабата да ги гледа и занимава, но като я гледам как набляга на ракийката след малко ще я сложим да си ляга май  hahaha.

Такива работи у нас, нещо Коледно-Новогодишните празници не щат да свършват и си измисляме поводи Simple Smile.

# 191
Кати, браво на теб Hug, аз тъкмо влизам във форума, за да ви попитам, къде се загубихте из преспите Wink
Аз съм Мирослава, Дария щурее вкъщи, слуша в ДГ, съкровището Дилян носи на ръце своите принцеси Hug
Преди няколко дни Дари получи интересен подарък - "Малкият кукловод" картонена сцена за театър, герои и текстовете на 3 приказки. Забавлението е пълно за цялото семейство, защото всичко се изрязва, лепи..., написахме покана за тати и в края на първата приказка Дария се разплака, не защото е свършила тъжно (напротив), а защото представлението е свършило. В края на втората приказка се включи и тя да мести фигурките, а третата тя е представи. На следващия ден от вратата след ДГ за театъра...

# 192
а аз съм оная лудата дето работи като изоглавена и си изостави детето. Чувствамсе ужасна майка. Но след случилото се си казах СТОП и сега си определих дни само за семейството и най-вече за Кети. Днес е такъв ден. Ще я водя да сипоиграе в клуба за 1 час, после отиваме да караме кънки и след това трябва да правя снежни човеци. Тя сама си съчини програмата по моя заръка. Добре се е справило детето, само дето нямам ръкавици за снежния човек, та ще импровизирам.

# 193
  • Добрич
Хи-хи, здравейте и от мен. Ани ми викат, майка на една пораснала вече госпожица и един малък сладур Пенко.
При нас годината започна зле, с някакъв ужасен грип, който домъкнах миналата сряда незнайно откъде..
Резултат: изпотръшкахме се всички вкъщи. Ние възрастните го изкарахме за ден (тати); два (аз), но децата бяха най- зле. За съжаление и двамата получиха усложнения: каката е със синузит, а малкия с някаква неизвестна все още инфекция (УНГ, бели дробове- чисти; чакаме резултата от стерилната урина). Така или иначе от 3 дни са на АБ след като в продължение на 5 дни вдигаха Т от порядъка на 39 и отгоре. Вчера за първи път не съм давала температуропонижаващи, много съм доволна. Вчера преобърнаха къщата с главата надолу. Щом беснеят така, значи се оправят.
Това  е накратко. Не съм решила кога да пусна пак Пепи на ДГ, може би ще го задържа при това положение до февруари. Само майка ми е да е здрава, да има кой да го гледа. Аз съм на работа, всеки ден от 9 до 18. Не мога да свикна още с това работно време, нищо че вече повече от година се трудя на този фронт...
Пожелавам на всички ви здраве!

# 194
Ей, дружино, събрахме се!

Аз ходя на работа и почти не ми остава време за развлечения като форум и пр. в работно време. Вечер - още по-малко. Ирина е доста изискваща малка дама. Снощи, например, бях на събиране с колегите и тази сутрин тя ме събуди, за да я лакирам. Сега седи на дивана с шише розов лак и крещи. Ето една нова нейна снимка:

Маниите й са да е облечена в розово, да е най-красивата и да има възможно най-много "малки понита" край себе си. Опасявам се, че отглеждам една Барби.

Иначе сме добре, май нищо ново няма край нас. Освен, че се поохраних по празниците, но пък от това бюстът ми стана още по-разкошен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт