блазе ти, на Катрин манията са костенурките нинджа. Ходи с една детска въдица на гърба и скача от диван на диван като костенурките. И си е поръчала торта скостенурките за ЧРД-то
, но това ще го изтръгна от него с мъчения).
. И си признавам без бой, че много изпуснах контрола над ситуацията - оставям я да се маже, съмо да не ми мрънка на главата

Аз съм Силвия, майка на Гого, който в момента е вманячен по филмчето на Дисни КОЛИТЕ и постоянно се прави на МакКуин, четем за това, рисуваме това, играем това... Изобщо разбирам ви с куклите Барби, при нас просто моделът е друг. 

.
. В цялата им градина е пламнал новият грип - повръщане, разтройство и висока Т. Започна при най-големите-4-та група, където две седмици вече са по 2-3 деца, а от тази седмица по другите групи са не повече от 5-6 деца. Имам голямото желание другата седмица да си я оставя в къщи, но се чудя дали е удачно или да я водя, пък естествения подбор да реши дали ще се разболее. Но това повръщане и разтройство много ме притесняват, а не ми се ще и аз да мина под ножа (което ще е неизбежно може би).
Какъв ремонт правите в това време? Аз докато не стане поне 15 градуса навън не почвам ремонта
На нас ни предстоят баня, тоалетна, кухня и коридор, останалото го поприключихме тази година. Давай да обменяме опит, че на мен ми настръхва косата като пак си представя какво ще е ...