Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 014
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
  • София

А,вече втори път Нана ми прави добро впечатление- споменава само гарсониерата като пречка за второто! kyllmg
Нали?!  Wink И както скоро ще идат на ново място  Whistling  Laughing
Дарко са хубави. Баща ми ме запали по Изида.  Peace
С. с колко Т е? Да се оправя бързо!  Hug
А на Лори как са изследванията?

# 196
  • гр.София
 Елвинг,пада и се вдига над 39 -Т.  О-о-обаче,хем е замаяна,хем се бори като тигър с мене ,когато й слагам кърпи с оцет или бутам сиропите в устата,започва се едно уливане...Добрата новина Winkе ,че реве по-малко и с по-ниски децибели.
 Вст80, наистина,какво става при вас?

# 197
  • София
Искрено се надявам да не разваля доброто впечатление за скромната си персона у теб Бланк, но гарсониерата е основната, но не и единствената причина за липсата на второ. Другата е по-съществена - нервната ми система.
Сигналите от нея сочат категоричен отказ от второ майчинство без значителен риск да бъда затворена за дълго на топло и при това прегръщаща се Wink И тъй като освен огромната си обич към Вождове тая в душата си и малко топлина към самата себе си, смятам да се лиша компанията на д-р Терзийски и прочие мастити психиатри Grinning

Супер Митко най-накрая се прибра. Отивам да поплача на топлото му рамо, че днес вече съм в тотален стрес от гледането на 2 деца Joy

# 198
 Blush
Велмарче не се променяй!  Hug
Мама Марго,отговарям ти-успявам да накарам Пепи да прочете нещо от лятната задължителна литература-ама е ужасен бързак,чете на крак,ходейки из къщи. чат-пат пишем и диктовки.
Joy Че той си бил един недоразбран гръцки философ  Laughing
Разделението за мъжете е само за утеха на мамите ,т.е условно  Mr. Green
Елвинг,пада и се вдига над 39 -Т.  О-о-обаче,хем е замаяна,хем се бори като тигър с мене ,когато й слагам кърпи с оцет или бутам сиропите в устата,започва се едно уливане...Добрата новина Winkе ,че реве по-малко и с по-ниски децибели.
 Вст80, наистина,какво става при вас?
Ей много гадно,мразя ангините и аз покрай Ники знам колко е гадно!Дано по скоро ви падне налепа че докато е там лечението не помага,ама какво да те съветвам ти си знаеш ...
Да ,Изида не са лоши,но май и ние сме на Дарко,големите кутии от Метро са ми любими  Crazy

Ето и малко снимки на Еличка с новите дрешки Еличка

# 199
Искрено се надявам да не разваля доброто впечатление за скромната си персона у теб Бланк, но гарсониерата е основната, но не и единствената причина за липсата на второ. Другата е по-съществена - нервната ми система.
Сигналите от нея сочат категоричен отказ от второ майчинство без значителен риск да бъда затворена за дълго на топло и при това прегръщаща се Wink И тъй като освен огромната си обич към Вождове тая в душата си и малко топлина към самата себе си, смятам да се лиша компанията на д-р Терзийски и прочие мастити психиатри Grinning

Супер Митко най-накрая се прибра. Отивам да поплача на топлото му рамо, че днес вече съм в тотален стрес от гледането на 2 деца Joy
Всички сме за там вече  Joy
Както се казваше в УлИцаТа :"Питат ни защо снимаме само ненормални хора ?"
"ами какви да снимаме,то други не останаха " hahaha
Ох това беше последно включване ,че досадих тух  Embarassed,а както каза Блан с тази липса на Блу и Бубчето,мястото трябва да се пести.

# 200
  • гр.София
 Обещавам утре само да ви чета Embarassed

Нана,тук тематично сме събрани с обща диагноза Simple Smile.
Аз съм последния човек,дето ще те ръчка за второ-твоя или божа работа си е!
Ама много се заричаш и за това съм се втренчила в тебе.

# 201
  • София
Нана,тук тематично сме събрани с обща диагноза Simple Smile.
Аз съм последния човек,дето ще те ръчка за второ-твоя или божа работа си е!
Ама много се заричаш и за това съм се втренчила в тебе.

Принципен човек съм доста и рядко думата ми става на две.  Sunglasses За Божата работа - да ме прощава Всевишния, но един българин преди около 40 години е измислил противозачатъчните... Wink

# 202
  • гр.Добрич
Здравейте мацки. Чета ви редовно, но нищо интересно няма при нас и затова не пиша.

Честит рожден ден на Мишето!!!
Сега се включвам, защото имам зор - другата седмица отиваме на почивка и съм в такава чуденка какво да помъкна. И понеже повечето от вас обиколиха морето и други места все ще имат опит. В какво къпехте децата, защото не мога да помъкна корито. Как топлехте вода за млякото? Ивчо яде само пасирано, значи и пасатор ще мъкна. Сгъваемото легло и негоооооо. Давайте идеи.

# 203
Здравейте!

Благодаря ви за загрижеността   bouquet. Ами, ако трябва да бъда честна незнам какво да ви кажа. Днес ми беше притеснено, тъй като докторката каза, че иска да се видим за да коментира резултатите, а до сега ни е казвала само по телефона какви са. На резултатите от урината излиза някаква инфекция, бактерия или каквото беше там, хич не го запомних  ooooh!, но тя ни обясни, че се съмнява в тези резултати, тъй като  е почти невъзможно да се изолира такова нещо при толкова малко дете, а и на самото листче от лабораторията пишеше, че резултатите са съмнителни и да се повтори. Но ние ги правихме вече 3 пъти  ooooh! Та в резултат лекарката каза, че не иска да се съгласи с тях и да започва нужното лечение с антибиотици, тъй като Лори не изглежда болна, няма никакви симптоми, наддава и т.н. Иска ни в четвъртък в Правителствена болница, където всъщност работи тя. Там ще й направят подробни изследвания, каза че ще я прегледа и на ехограф и се надявам тогава да разберем всъщност какво става  Praynig и дано детенцето ми да е добре  Praynig Praynig Praynig
Аз този път си обещах, че няма да се притеснявам предварително, че ще изчакам изследванията в четвъртък, ама то май си ме яде отвътре  Sad

# 204
Добър вечер,
пак имаме притеснения около болнички, стискам палци на ВСТ и Блан да оздравяват дечицата!
Аз ще правя прощъпулник в неделя, някой има ли наготово линкове, че многооо ме мързи да търся из нета...
И снимки многоооо ме мързи да качвам, абе изобщо карам го малко йорковски....

# 205
Марги, понеже си тук, да взема да те нагушкам, а?
  bouquet

# 206
  • София
ВСТ, дано всичко е наред!  Praynig
И С. да се оправя!  Heart Eyes
Спинки, ние си купихме ел.кана - много е удобно така Peace Иначе не съм влачила пасатор, карахме само на пюрета и каши от бурканче. Кошарата си носихме, разбира се. И люлката, в която заспива Ивчо  Crazy Абе, добре че бяхме с 2 коли  Joy Embarassed
И да ги нямаме такива!  Naughty Не стига, че сме малко, ами и щели само да четат! Ама-ха! Къде го има това!  Wink
Ох, Ивчо се дере.  Close До после!

# 207
Добро утро и от нас!
Ние сме тук, но повече ви чета Grinning
По едно кафе от мен:

Сега ни правят външна топлоизолация и е малка лудница удома, но днес или утре вече ще са готови и ще мога да си изчистя хубаво. Надявам се да има ефект от нея през наближаващата зима.
МамаМарго, Еличка е страхотна и новите дрешки са много хубави, тя като на модно ревю Laughing
Болничките да се оправят бързо.
Времето днес е хубаво и след малко ще излизаме да се разходим.
Приятен ден на всички!!! Hug

# 208
Vst мисля че след като лекарите се съмняват в резултатите...е добра новина. Т.е. по-добрата. Стискам палци и се надявам а и вярвам че всичко с Лори ще е наред. Още повече че детето няма други симптоми. Дано да е лаб. грешка или замърсена уринка.

MamaMargo права си за четенето Sad .... ама верно ще ми закърнее съвсем мозъчето...да идва др. месец да се връщам на работа да ми го раздвижат бързо бързо че то срамота Simple Smile)))
Иначе за ангините (нали ние април лежахме в болница от ангина...ама понеже нямало пътека за тях ни "лепнаха" и един ларингит)...та спомням си че ние бяхме излекувани от Т и от другите благинки...ама налепите си стояха дълго след това...та всички лекари после ни казваха че те бавно падали. Кой прав и кой крив сега? (и мен много ме е страх от тези ангини...щото то май почне ли сееееее - нема край, а?). А Еличка е такъв бонбооон.

ами това е..за второ дете....ние си казахме с Нана по 2-3 реплики по ICQ...ама ние ако не бяхме в гарсониерка...или имахме маааалко повечко финанси - ВЕДНАГА, АМА ВЕДНАГА ВТОРО, а и нали ви казах че в родата на мъж ми има близнаци и то на всяко поколение....тайничко се надявам втория път да са 2 (дай Боже). А ако знаете първата си бременност как се молех да е 1...и ето че не е т най-кротките деца....ама си заслужава бе, само като ми каже "ТАТА" (да, и аз и баща му сме ТАТА, иначе кравата казвала "МАМА") и забравям и ангини и мангини и свичко...така че кой каквото иска - това да му се случи!

# 209
blanc, дано бързо да оздравява Мис С., че направо не ми се мисли в какъв стрес си... С тази висока температура  ooooh!
Velmar, не се притеснявай толкова! С изненада ще установиш, че след седмица вече не плаче, като влиза, а след около месец ще подскача нетърпеливо на вратата като излизате за ясла. Просто в момента стресът за детето е огромен. Струва ми се обаче, че от двете ти си по- притеснената  newsm78
Нашето магаре вече не само чака на вратата като излизаме за ясла, ами и вътре няма търпение да му обуем вътрешните обувки- започва да ме влачи към вратата на групата. /Малко като оная просташка песен- куче влачи рейс  Crazy /
vst_80,вярвам, че резултатите са съмнителни, и че всичко с детето е ОК.
didka25, ефект от изолацията ще има... много скоро ще го усетиш!
nana77, я не се заричай по темата за второ дете! Ти за майка- индианка с едно дете чувала ли си? Вождът съвсем скоро ще започне да те врънка за братче или сестричка... Пък и я го гледай какъв е красавец? Не се ли изкушаваш да сътворите и една хубавица- мома- индианка?  Mr. Green
spinki, ние не пренесохме цялата къща. Само половината  Mr. Green
Само дрехите бяха много. Иначе не носих корито /оказа се, че може да се къпе и прав/, нито кошара /той спи с мен./ Носихме количка, в която ИЗОБЩО не стоя- тогава тъкмо прохождаше и пищеше при всеки опит да го гарирам в количката. За яденето- ти си преценяваш какво точно яде детето и дали ще го намериш на мястото, където ще почивате.
И защото съвсем се олях- за последно- ЧРД на патерица на Мишето!

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 10:28 от elia_gg

Общи условия

Активация на акаунт