Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 012
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте и от нас!
Vst_80, надявам се, притесненията ти бързо, бързо да отминат и да става въпрос за замърсена урина  Peace.
Бързо оздравяване и на София  Hug.
spinki и ние си бяхме взели ел.кана и само сипвах изворна вода и леко я затоплях. Къпеха се прави с баща им под душа, гушнати.
Качих малко снимки, ето да гледате: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176439&photo=50

# 211
  • София
nana77, я не се заричай по темата за второ дете! Ти за майка- индианка с едно дете чувала ли си? Вождът съвсем скоро ще започне да те врънка за братче или сестричка... Пък и я го гледай какъв е красавец? Не се ли изкушаваш да сътворите и една хубавица- мома- индианка?  Mr. Green

Хич даже. Mr. Green Ако говорим принципно по-скоро искам още един индианец. Като се върнем в действителността - ще се радвам на вашите втори и на децата на брат ми - когато има. Wink

# 212
Ама наистина много мами ги няма... newsm78, все едни и същи пишем. Simple Smile
А уж е студено...
Бубчето сигурно е заета на работа, ама с Блу какво става?Дано да са добре.

Vst_80, стискам палци и се надявам, че просто резултатите не са коректни.А пък и щом Лори е добре... много  Hug на малката госпожица.Не се притеснявай предварително. Peace
Blanc, бързо оздравяване на София! Peace
Didka25, наистина има ефект от изолацията, ние сложихме миналата година.Преди това през зимата спалнята я ползвахме само като гардероб, беше по-студено от навън.
Spinki, ние къпахме Вики права под душа, а за храненето - носих пасатор и ел.кана.
И да ви питам - слагате ли вече шапки и ръкавици.Вики не търпи нищо на главата и какво ще правим тази зима незнам, трябва да мисля нещо да не може да си ги сваля.А за ръкавичките питам, защото вече два дни на Вики ръчичките й са направо лед, като сме навън.

# 213
Сега разгледах снимките - много професионално ревю на Еличка!  Mr. Green
Adrianska, разбихте ме с тези екипи! Simple Smile А четвъртия член на семейството има ли си екип?Сигурно сте атракция по улиците, много сте хубави! Peace

# 214
Момичета, направо съм бясна  Twisted Evil За утре ни трябваше направление от личния доктор на Лори, за да не плащаме в болницата и днес помолих брат ми да отиде и да го вземе от джи пито. Е, този човек направо ме побърка - 10 пъти ми се обажда, искаше да отида лично, да се подписвам, 10 пъти му обясних, че няма на кой да оставя датето, а съм далече от кабинета му и няма да успея да отида. След хиляди разправии  #Cussing out накрая му казах, че не искам направлението и ще си платим каквото е необходимо в болницата и ще си се оправим с лекарката там, а той след 10 мин ми се обади, каза че е написал направлението и веднага ми затвори телефона като не ми даде възможност да му кажа нищо  #2gunfire Направо не го издържам вече - той се е заял яко с нас, тъй като познава педиатърката при която ходим, работили са навремето заедно, и сега явно умира от яд, че тя работи на по-добро място от него. Не мога да го разбера, вместо да гледа здравето на детето ми, той се заяжда  #Cussing out

Ох, оплаках ви се, за кой ли път  Cry, но наистина ми поолеква. Сега да взема да си изведа детенцето малко, пък после ще ви прочета на спокойствие и ще се включа по обсъжданите въпроси.

# 215
  • София
ВСТ, правилно ли разбирам, че и вие ходите при двама педиатри? Нашата не знае колко й нямам доверие  Mr. Green , ходим си и при "готиния" д-р, но той досега не ни е взел нито лев, а хем е в частна клиника  Rolling Eyes Странен тип е. Ти не се ядосвай, важното е всичко да има щастлив край!  Peace
Ембър, Ивчо също не търпи шапка и караме с качулки, които също се опитва да сваля, но ги нахлупва още повече и се отказва  hahaha Ръцете също са му ледени, но не сме слагали ръкавици. Може би трябва.  newsm78
Много са готини всички сладури в албумчето!  Heart Eyes Hug
Дидка, честита ви външна изолация!  Peace Искам и аз, ама друг път  Laughing , по-точно - догодина, надявам се!  Praynig
За второто, сещам се една реплика на етърва ми (така ли се казваше жената на брата на мъжа ми newsm78 ) - "Аз да не съм дойна крава! Едно, колкото да не кажат, че сме ялови и толкоз!"  #Crazy Чудя се дали ще й дойде друг акъл след време. Аз определено искам още едно. И за разлика от Нана, искам девойка, но каквото и да е, живо и здраво да е!  Praynig
Тони, успех с близнаците!  Peace И в моята рода има, дядо ми е имал братя тризнаци, (от които на времето само един е оживял  Cry ), но аз не си представям да се оправя с повече от едно!  Stop
Май прекалих.  Blush

# 216
  • гр.Добрич
Момичета мерсаж за отговорите.  bouquet

За близнаците и ние имаме - майка ми е близначка, но другото бебе е починало. Сестрата на свеки също има близнаци. Та така, аз много се притеснявах дали няма да са 2, но втория път. Mr. Green

ВСТ80, не се ядосвай толкова. Наистина е много неприятно това висене пред кабинети с малки деца и препращане на още 1000. Важното е резултатите да са добри и да отпаднат всички съмнения.

Другата седмица ще имам път към Софето, че да ви питам за хубави детски магазини - не ме интересуват играчки, а по-скоро дрешки.

Адрианска много сте ориндж. Laughing

# 217
dusheto  Hug Имах нужда,болна съм,носа ми тече като поточе,главата ми  ще се пръсне и гледам и двамата ,картинка просто  ooooh!
 Много прегръдки и от мен,разминахме се вчера май  Mr. GreenЗа прощъпулника знам много версии ,но ще ти кажа ние как го направихме ,аз знаех че майката меси питката и си я омесих сама ,после постелихме една покривка и я търкулнахме като трябва да има и други деца които да тичат,в случая беше нашия батко  Wink,После наредихме предметите наречени за разни професии и я пуснахме да отиде сам до тях и каквото хване това  Peace Беше весело  Crazy
Иначе от тук научих че в някои краища на Б-я е прието майката бягайки да раздава питката,че трябва да се омеси от човек с двама живи родители,че трябва да е при нарастваща луна и т.н и т.н....За мен беше важно да се посмеем,ти сама си прецени кое да спазиш и кое не  Peace

vst_80 не си хаби нервите излишно,това си е негово задължение  Close
didka25 честита ви изолация!   bouquet Със сигурност ще има ефект! А вашия Ники също е много готин,ама и аз си имам слабост към мъже с това име   Flutter Mr. Green
Tony_M пожелавам ти от сърце ново голямо жилище и много дечица в него! Hug
Ember Елица определено мрази шапки и затова ще разчитам на качулките и якета с много дълги ръкави  Wink
Adrianska хайде още едно и сте готов отбор по баскетбол  Mr. Green Снимката в коритото е много сладка  Heart Eyes
Elwing успех и на вас ,като гледам този сладък Ивчо ако имате две близначки ще трябва да се редувате с пушката от терасата  Laughing

# 218
Здравейте!
Ние направихме една доста приятна и освежаваща разходка, която успя доста да ме разведри и да забравя заядливия доктор.  Elwing, да и ние сме с двама доктори, въпреки че аз хич не харесвам това положение. Но нашата "готина" докторка, каза да запишем личен доктор, който да изписва ваксините на Лори от здравната каса, тъй като тя не можела. Е, направо през носа ми излезоха тези ваксини - незнам още колко остават, ама предпочитам ако е възможно да си ги купувам, вместо да си късам нервите с този доктор - а да не говорим, че почти съм убедена, че Лори пищи неистово в лекарските кабинети именно заради него. Не ми се говори колко грубо я преглежда, как я натиска и дърпа  #Crazy Както и да е надявам се утре всичко да е наред с моето мишленце, това е важното.

dusheto аз от тук четох за прощъпулника
 http://www.bg-mamma.com/site/content/view/286/60/
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9290.20
а иначе и нашия протече горе долу като при MamaMargo
didka25 честита ви изолация!
Adrianska наистина твоят отбор е много готин  Peace
spinki за пътуването и багажа хич не ми се говори, че направо си ме е срам  Embarassed След ходенето ни до морето татито е твърдо решен, че ще си купува комби. Аз тогава още кърмех Лори, та не мога да помогна за АМ, но давах за пиене от изворната вода. Пюретата и кашите си бях взела в бурканчета от тук, че не бях сигурна дали ще намеря там каквото ми трябва. А за къпането -стъпваше в едно легенче, което носех от вкъщи, за да не стъпва на плочките там. Абе общо взето бях помъкнала не половината, а цялата къща  ooooh! Embarassed
За магазините за дрешки, незнам дали ще ти бъда много полезна, тъй като моята сестричка праща дрешките на Лори от чужбина и на мен не ми се налага да купувам оттук - не съм много наясно. Но въпреки това не издържам на изкушенията и редовно й взимам нещо от Fox и Mothercare от Мола на Стамболийски. Иначе днес една приятелка ми каза, че е гледала доста сладки неща за нейното момченце  в магазин Бокал и е било доста добре заредено - сещам се че има такъв магазин точно срещу Мола, но аз не съм влизала там  Embarassed Дано някой да успее да ти помогне повече от мен  Embarassed

Tony_M колко хубаво звучи това за близнаците - желая ти ги от сърце  Heart Eyes И ние имаме доста близнаци и тризнаци в родата и аз докато бях бременна баща ми все подскачаше от радост и ми казваше, че с такъв огромен тумбак ще ги изненадам с близнаци  Laughing И аз не бих имала нищо против  Laughing

Ember и Лори не понася шапки, ама майка й е доста упорита и през цялото време на разходката си играем на "изхвърли, сложи шапчица"  Mr. Green

# 219
Айде пак аз. Simple Smile

Vst_80, радвам се че си се разведрила  Peace, не си заслужава човек да се ядосва, ама като става въпрос за децата ни...всички сме така.
И аз благодаря за линковете, ще са ми полезни, че нали и ние прощъпулник се каним да правим.

Ние бяхме на консултация, биха ни "шаркавата" ваксина, оревахме болницата... ooooh!, Вики вече е 10.500 и 82 см.Питах и за очен - лекарката каза че вече се правил на 2 години, но тъй като аз съм с проблеми с очите и за да не се притеснявам ще ни прати малко по-рано, около годинка и 7-8 месеца.Аз споделих какво ме притеснява, каза че е нормално до 2 годинки да са малко криви очичките, така че съм по-спокойна сега.
Спирам вече. Simple Smile

# 220
Привет - мривет!  Laughing
Абе нали знаете, че ние счетоводителите до 15 число на месеца имаме мноооого работа (то са фактури, ДДС-та, осигуровки и т.н.), та за това не мога да пиша често.  Mr. Green
А този месец ми се наложи да ускоря малко нещата и си ходихме миналия четвъртък да празнуваме Байрам. И то бяха едни софри едни балкави -страшна работа ви казвам. Поотпуснах му края и естествено кантара никак не ме зарадва. Добре, че всеки ден не е Байрам.
И докато ви прочета и вече забравих какво обсъждахте.  Mr. Green
Иначе Токи е добре и ще остане още съвсем малко при баба си, защото на 10.11 ме поканиха на изложение в Турция и ако не ни мине котка път ще отидем до там. И аз сега съвсем тенденциозно не си купувам дрехи, за да мога да развържа кесията. Отсега съм казала, че искам един ден да ме оставят в някой МОЛ и да ми дадат една кредитна карта. Много съм скромна нали.  Mr. Green
Днес купих яке на малкия, а след малко ще ходя за обувки. Всичко ми се струва много скъпо, но когато е за детето ми нищо няма значение.
Зачекнали сте темата за 2-ро дете. Аз искам второ, но ако може някой да ми подари. Хич не ми се нрави идеята да бременувам пак. Тези дни една колежка ми каза - "Ще видиш как като се подредят нещата с новия дом, детето тръгне на градина и в един момент ще искаш да се грижиш за още някой - само че тогава вече може и да е късно". Тя има едно дете и думите и все ми се въртят в главата. И май ще се прежаля още веднъж.  Laughing Но ако трябва пак да се мъкнем с половинката по болници докато забременея? - незнам дали ще мога да го изживея още веднъж. Но може би заради най-искрената усмивка, прегръдка и целувак на света си струва да опитаме още веднъж.
Е, те такВИЗ ми ти размисли и страсти ме терзаят тези дни.
Хайде мамите с по две деца да споделят как са се решили на второ?
Хайде бай от мен засега!  Heart Eyes

# 221
Ей, Dreams, можа ли да не ни поканиш за Байрама?! Аз не се притеснявам за фигурата си... Mr. Green
А, да ти кажа ли моето мнение за 2-ро дете...хайде ще си премълча този път, ти си знаеш... Mr. Green Две е между едно и три. Wink

Ember, не се плритеснявай - наистина се израства. Аз съм пример за това, въпреки че ако питаш брат ми съм абсолютно кривогледа. Mr. Green

MamaMargo, ще имате проблеми с таз мадама след няколко години. Wink А Гого само гледа рибите как ядат, защото аквариумът е 100 л и неможе по никакъв начин да се помръдне.

Ние днес излязохме в 11 за кухня и се прибрахме в 17. Embarassed То бяха игри в яслата, после кафенце, спинкане и т.н. А една леличка в яслата ми каза, че е по-добре по-рано да го дам, защото на 2 год по-трудно ще свикне. А нашият тате не е съгласен и тогава, защото щял да бъде най-малък и да го бият другите деца. Rolling Eyes Mr. Green

# 222
здравейте моми4дта.Пиша с една ръка ooooh!, та - ще ме извините за "краткия разказ" Laughing
ВСТ- не се ядосвай за глупости-важното е   нещата с Лори да са добре.Стискаме палци Peace
Дриймсче,радвам се 4е се разписа Hug
Имате поздрави от Дани и Найа GrinningВидях ги днес следобер из квартала.Още нямат нет Rolling Eyes

Ох, отивам да къпя Дария и после  ще пробвам да се вклю4а пак , 4е сега ми е много трудно Crazy

# 223
  • София
Здравейте  Hug
Благодаря ви за пожеланията преди няколко страници за моето учене. Много ми е хубаво, рисуваме, пишем красиви букви, чертаем, малко компютри, малко английски и това е за първия семестър. Остават ми още 10 дни.
spinki, по въпросите за пътуването: За къпането, аз Марти от много време го къпя прав под душа, на морето също бяхме без корито. Вода не съм топлила, защото беше топло, сега за това време не знам.  newsm78 За храната, купи му бурканчета, за леглото ако сте на хотел, някои вече предлагат кошарки, така че попитай, за да не го мъкнете и него.
Да, виждам, че сте топлили вода с кана, трябва и аз да взема една, че и за Нова година мислим да пътуваме и ще ми трябва.
blanc, дано малката се оправи по- скоро, VST80, всичко ще е наред.  Praynig
От къде якета за малките, аз гледах в няколко магазина, но нищо не ми хареса. Иначе понакупихме някои неща от Пинокио и съм много доволна.
Второ дете искам и аз, ако са близнаци ще е интересно, но се случва често хората да искат още едно дете, а те да са двечки  Crazy Планирали сме го за след две - три години пък ще видим.

# 224
Добър вечер!
Vst_80, хубаво е, че малко си се успокоила. А, вие при коя докторка сте? Ще стискам палци за утре, всичко да е наред  fingerscrossed
Ембър, радвам се, че и ти си се успокоила, само така  Peace  Grinning
Dreams, бих казала, че доста хубави мисли ти минават през главата, наистина си заслужава  bowuu  thumbsup
А, пък аз, тази вечер бях на аква аеробика, онази за която разправяше Обърквация. Е, наистина е много готино, толкова ми беше приятно, че усмивката ми не слизаше от лицето през цялото време. Определено ще ходя честичко и мисля, че ще има голям ефект Laughing.
blanc, каза че днес ще четеш само, айде разпиши се, де  Laughing!
Лека нощ на всички  smile3524!

Общи условия

Активация на акаунт