Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 825
  • 284
  •   1
Отговори
# 105

Честит рожден ден на днешните рожденици бебе Ема на мама Дбс, бебе Йоана на мама Йо, бебе Ема на мама Миринда 
да са живи и здрави и много да слушкат мама и тати

кръц-добре дошла пак в отбора Hug и друг път не ни зарязвай Crossing Arms Цеци е много пораснал и още по голям сладур е станал,той си ми е любимец на мен Heart Eyes

# 106

ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА НА НАШАТА ПРИЯТЕЛКА ЕМА!
Да расте здрава,весела,щастлива,да радва мама и татко,да изпълва живота им с безброй усмивки и хиляди слънчеви дни!
Честито и на другите рожденици днес-Ема на dbs,Митко,Йоана и Виктория!Да са най-вече здрави и много послушни!  newsm59

Нашите сополи вече поспряха,ама сега сме пък на вълна кашлица.Не е някаква сериозна,ама покашля си отвреме навреме.Водих я при педито-изписа ни Проспан и спрей Тантум Верде.Дано да и помогнат,че ми е гадно да я гледам такава.Иначе е жизнена и си хапва с охота,което поне малко ме успокоява.

Мамчета,благодаря ви отговорите за Вигантола.И аз мисля да го мятам пак,ама като Миринда и аз все забравям.  Blush
Добре дошла на Кръц!   bouquet
Добре дошла и на новата мама!   bouquet Разполагай се удобно!
Относно АМ-ние бяхме първо на Фризовом,после на Фризо 2.След годинката взех Фризо 3,за да не го сменяме,но Виктория категорично го отказа и сега сме на Nestle Junior.Харесва си го и си пие по 210-240 всяка вечер,че понякога и сутрин.
dbs,поздравления за плетивото!Убий ме с мойте двете леви,нищо подобно не мога да сътворя  Wink

# 107
Честит рожден ден на днешните рожденици бебе Ема на мама Дбс, бебе Йоана на мама Йо, бебе Ема на мама Миринда   

И аз съм взела Несле , но имам още НАН 2 и не съм го мятала да видя дали ще и хареса макар че от раждането си е на НАН Crazy

heart - рибното филе го слагам във фолио , завивам от всякъде и го пека в една тавичка, аз слагам обаче и домат резени отгоре щото той пък на почит вкъщи , но ще стане и без него  Wink става сварено опечена в собствен сос  Mr. Green

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 09:56 от Леля Зеля

# 108
  • Откъм Варната
Честит рожден ден на комшийката Ема
Честит рожден ден и на другите днешни рожденници

# 109
Честит рожден ден на двете адашки, бебе Йоана, на бебе Виктория и бебе Димитър!
И ние сме на Nestle Junior.
Нещо ни се запуши нослето и сутрин вече 3-ти ден ни е малко зор да се кърмим, даже едната сутрин категорично ми отказа newsm78
Жалко че се развали времето, вече не знам как да я обличам, един ден жега на следващия студ Rolling Eyes
Хайде поздрави Hug

# 110
Живи и здрави да са днешните рожденици.
За АМ-аз бях на Фризо2 ,сега минахме на Фризо3...много хубаво ухае на ванилия.
За Вигантола-Нашата педи ни го спря още в 8ми месец,защото ни се била затворила фонтанелата.
Ние сме вече здрави пу пу пу. Момичета я да ви питам как заспиват вашите деца вечер сами или ги приспивате вие..?Ние водим война вечер.То не са носеници ,мрънканици и тамън заспио и я оставя и след 5 мин.пак е станала.Два пъти я оставях да се нареве и заспи сама..резултата беше непробудна цяла нощ.А сега да ви се похваля..Кари прави първи крачки сама..малко залитайки,но скоро ще дфа е истинското прохиждане.

# 111
Честит рожден ден на бебе Ема на dbs,бебе Йоана на Йо и бебе Ема на Миринда! newsm59  cook baloniДа сте здрави,весели и с пълни от радост детски очички!
Днес при нас тече с пълна пара подготовката за предстоящото ни събитие.На самата дата ще празнyваме с приятелчета от разходките и с техните мами,а дрyгата седмица ще е с роднините и тогава ще правим и кръщенето.Нямам много време в момента да ви чета,но като отмине сyматохата ще наваксвам.Засега ви оставям с пожелания да сте здрави и приятни разходки(времето въпреки лошите прогнози все пак става за разходки)!

# 112
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици! Да растат здрави и щастливи дечица!

Харт, весело изкарване на Юндола.  Hug
dbs, много е пораснала Ема, станала е голяма госпожица вече. А жилетката е страхотна, аз такова чудо не мога да направя.  Blush
mama toni, Ачко сам си заспива. Вечер като го изкъпя, слагам го в леглото, оставям само нощната лапма да свети, после си изпива АМ-то и си заспива. Понякога проплаква, но биберона спасява положението. Като цяло спи спокойно.  Peace

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 13:10 от Flores

# 113
Добър ви ден и от нас. Hug
Честит рожден ден на Ема,Йо и Ема на Миринда да са живи и здрави дечица и много радоста да ви носят в къщи. Hug Hug Hug
Дбс много е сладка малката госпожичка а жилетката е разкошна ще ме накараш и аз пак да започна да плета.Бях го позабравила този занаят. Embarassed
Харт приятно прекарване на Юндола.И внимавайте да не се разболеете. Peace
Ние сме на НАН-2 но слагам само в попарата и някой път в кашите.Иначе ние не пием АМ.Все още имама малко кърма с която се храним след вечеря и сутрин към 6.00.
И по тоя повод да питам майките които още кърмят и по точно тези които се кърмят само сутрин и вечер.Как сте с лактацията намаля ли ви?Аз направо се чудя дали вече да не го отбивам понеже изобщо не му достига.Просто давам ей така колкото да казвам че още се кърмим и да има поне мъничко някаква и имунна защита.Не знам до каква степен го защитава но така съм решила докато има да давам. Simple Smile
Някой ако прави и друг риба нека да каже и други рецепти понеже смятам тази събота и неделя да давам малко рибка но и аз се чудя как да я приготвя. newsm78.Зеле мерси за твоята рецепта.  bouquet
На болните дечица желая скорошно възстановяване. Praynig
Приятен ден на всички. Hug

# 114
  • Варна
Момичета благодарим за пожеланията. Hug

Честито и на останалите рожденици днес - да са много здравички и послушни. Heart Eyes

Ето и малко виртуална почерпка:  Wink

# 115
ама рецептата е само за рибата, тя става "суха", прибавете я към карт.пюре например ако ще правите ядене  Crazy аз лично я намачквам с вилица за да и излязат костите Whistlingако има някои останал, но то винаги има Confused

# 116
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙО И НА ДВЕТЕ НИ ЕМИЧКИ.ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТЕ.

Аз рибеното филе го  варя.Когато на зеленчуците им остава много малко за да са готови я прибавям и става много бързо.После преглеждам милиметър по милиметър за кости.
По въпроса за заспиването.Няма начин да заспи сам.Трябва да е на гърдата Crazy(малко за вечеря и малко за успокояване).Приспиваме се най малко по 15 минути, че и до час стигаме често.Заспи и не пуска Mr. Green, а ако искам да стана започва да недоволства.Когато успея на час или на половин час филма се повтаря.....малко се уморих да си призная Sad.Татето иска да ми помага милия и се опитва да го носи, да го успокоява но нощем категорично е отхвърлен от малкия човек Sad
Момичета, Андрес категорично отказва мляко Confused.Незнам това как да го интерпретирам....нито в биберон, нито в лъжица, нито на попара.
Тази нощ мина тежко, кашля много милото Cry

# 117
mira sm ние се кърмим само сутрин, вечер е толкова бясна, че ме хапе ужасно Sick
Не знам колко суче, но аз все си мисля че е някакъв имунитет, а и не ми пречи да я кърмя, докато тя иска така ще бъде.
За рибката, само на морето съм давала от нашата, все забравям да и сготвя Blush А каква рибка взимате, аз мислех някаква бяла, че да няма кости newsm78

# 118
  • Откъм Варната
Риба не съм давала още, ще изчакам още малко

Кърмим се много, от 18 часа до сутринта към 8 - 9 дамо това яде, и 1 кърмене имаме към обед

# 119
  • Някъде в Европа...
Привет!
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖЕДН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! дА РАСТАТ ЗДРАВИЧКИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

приспиването -  вечер само на гърда. След поредното ни събуждане нощем пак само гърдата помага....нали спим заедно, не го и усещам вече. Може би грешката е моя - не съм пробвала по друг начин Embarassed, но съм толкова изморена за други опити, а и статуковото ме задоволява на този етап... Embarassed. През деня се приспиваме в количката, иначе трябва да прибягвам до гърдата....
млякото - не му давам друго освен кърма от 21х вечерта до 8ч сутринта. Представа си нямам дали му достига newsm78. Пробвах с кисело мляко няколко лъжички, не иска...
Кърмещи майчета - давате ли АМ и кога?
сукането - вечер към 21ч, на всяко будене, което е през час горе долу и на събуждане пак. Не знам колко е кърмата newsm78

Фрики, при нас е абсолутно същото.., имало е сутрини така ми се ходи до вц, но стоя и не мърдам, защото човека си суче и а мръдна се е събудил, а така и той спи и аз.....За млякото не съм пробвала с АМ, но кисело не иска.... Като беше по - малък и кърма даже не искаше от шише... Според мен по-големите кърмачета някак си инстинктивно свързват млякото с гърдата на мама и затова не искат от другото. Знаят, че като не го пият и мама ще ги гушне и ще им даде лубимата гърда Mr. Green
Мирка, а ти откъде си сигурна че не му стига млякото, в смисъл като количество, не за наяждане. Според мен на малчовците вече гърдата не може да ги нахрани, по-скоро си задоволяват жаждата. При нас обаче, Ради закусва(с попарата) поне час и половина след като е станал...Иначе суче почти постоянно вечер, но едва ли е от глад,просто ме ползва за биба.... Рибата вчера на кухнята беше като доматена манджичка с риба....
Кръци, добре дошла! Никакви забежки повече Wink, че много ни липсва сладура Цеци....

Нашия тати след малко си идва. Ние нали сега сме като гаджета, виждаме се само събота и неделя Laughing. Утре смятаме да оставим за пръв път Ради на баба му и дядо му и да забегнем нанякъде (за пръв път ще  се опитаме да останем без него от една година насам) Дано няма изненади от негова страна  Simple Smile

Хайде, че целия арсенал от дрехи вече е на земята, а и доиде време за приспиване!

Общи условия

Активация на акаунт