Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 827
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
не стига, че нямам време от както съм много работна ... ми и написаното зачезна нейде Close

давам по същество:

DBS, не ми вдигаш телефона, а исках да чуя Ема. Да й честитя Рожденния Ден да й пожелая да е жива, здрава, палава, игрива, да папка всичко, което мама й приготвя, да е все така завладяваща млада госпожица  Heart Eyes На мама и тата пожелавам здарве, любов, късмет  Hug

Страхотна украса сте спретнали на Емката, а за жилетката - нямам думи. Браво!

Липсвате ми  Blush

# 121
Здравейте майчета  bouquet!
Честит празник на всички рожденици  bouquet!Нека са живи и здрави, винаги усмихнати, много щастливи и много да радват мама и тате Hug!
На всички болни бебета да оздравяват бързо!Аз да питам вие давате ли някакви витамини за подсилване на организма?Аз давах първо витамин C, а сега едни комбинирани и за възбуждане на апетита и мисля, че вършат работа Peace.
риба-тук в кухнята често готвят риба и аз си му давам.Да ви кажа, че съм доволна много от Свищовската кухня разнообразно и хубаво готвят Peace!
за заспиването-ние си заспиваме с шишето мляко, но ако така не стане се люлеем на крака.

# 122
Михаела Ив.я кажи какви са тия витамини за възбуждане на апетита че ние нали сме малко проблемни с храненето?

# 123
Верчиту, ти ли си в Сделка или не?  newsm78

# 124
Честит рожден ден на празнуващите! Здраве и безгрижно детство.

Набързо и аз да се включа по въпросите.
За кърменето - след баня до сутринта суче през час. Почти съм сигурна, че не му е за яденето. Понякога го кърмя и през деня, особено ако не иска да заспи. Засега не сме опитвали да заспива нощем без кърмене. Вероятно като се нареве за 1-2 часа ще заспи, но ми е жал.
Риба не съм давала. Имам едно пюре с риба на Ганчев и сигурно ще го пробвам тия дни.

Лека вечер.

# 125
Верчиту, ти ли си в Сделка или не?  newsm78

Даммм

# 126
Михаела Ив.я кажи какви са тия витамини за възбуждане на апетита че ние нали сме малко проблемни с храненето?
и ние сме от злоядите и ми се ще да давам и аз нещо такова Rolling Eyes
Как се казва и колко струва?

# 127
  • София
Честит рожден ден на всички сладки дечица, които стават на една годинка  днес!!!
[/color]

Да растат весели и безгрижни! newsm59  bigdance2 newsm59

Темпото ми е доста напрегнато.....Чета ви редовно!

До скоро!

# 128
Привет и от нас..
Малко зачезнахме, но мнооого работа и обзавеждането трябва да върви..
Да поздравя всички малки рожденници !!!
Да са здрави и да имат най-щастливото детство. А за мама и тате мноого весели мигове с малкото съкровище
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Михаил ходи свободно, има 8-мо зъбче и вече е на преходна храна. От два дни е почитател на гризкането на сухари.. а аз се сприятелявам с прахосмукачката  hahaha

Мерките са 10,400 , 75 см висок, а Hgb е 126, имахме малко по-високи левкоцити, но педито каза, че е заради зъбите вероятно.

вигантол - не давам отдавна, педито каза само през декември -януари ако е лошо времето и не го извеждам всеки ден.
риба- яде сефте приготвена от свекито, но и от кухнята му хареса хека
сукането - само сутрин, вечер хапе.. но като гледам и от сутрешното се отказва. Вече става по-късно и вместо в цицата гледа в коша с играчките и да се намести при баща си да играят, преди да е тръгнал за работа Whistling

Отивам за две седмици при мама на гости, да ме поглезят преди да е завяло и зафучало Mr. Green

# 129
mama toni,на Виктория явно именно тоя аромат на ванилия във Фризо 3 не и хареса и отказа да го пие.Аз разбирам да е малко ароматизирано,ама те пък наистина се се пооляли...
Иначе си заспива сама в кошарата.След банята и вечерния тоалет я слагам вътре,връчвам и шишето с млякото и я оставям.Като си го изпие,ако е много каталясала заспива на мига.Ако е спала повечко или по-късно след обяда и не е чак толкова изморена,след като си изпие млякото се надига в кошарата и настава една луда игра(Понякога и по час-два.),която накрая завършва с леко мрънкане и заспиване в някой ъгъл на кошарата в супер странна поза.Аз от малка я свикнах да си заспива сама.Е,имаше няколко екстремни ситуации,когата се изправях на нокти в началото от нерви и ревове,ама свикна.Според мен по-добре няколко вечери мъки,отколкото с години приспиване на ръце,крака и тем подобни.
Айде отивам аз да стягам багажа,че утре пътуваме за Бяла.Отиваме да погостуваме за събота и неделя и на другите баба и дядо.Случихме време,ама ко да се прави... Tired

# 130
Maца и от сбора да донесеш на зетя петленце - ай дан вкарваме сватовете вътре може и захарно да е Simple Smile

# 131
Аз днес съм рожденничка, мили мами! Аз съм щастлива августовска мама от 2007 и надниквам във вашата темичка, за да честитя годинката на родените на моята дата.
Бебки Калина и Вяра (на мама Ася и Камист), бъдете здрави и усмихнати малки душички. Аз съм щастлив, обичан човек, вечно заобиколен от приятели. А тази година имам и любовта на най-милия малък мъж Явор.
Октоврийски мами и бебета, честитя празниците на всички ви. Това е най-красивото време на годината според мен - светът се омайва от пъстрота.

# 132
Благодаря ти !!!Много щастие и късмет от нас!!!

# 133
Четито и на днешните рожденници. Да са живи, здрави и щастливи! Simple Smile Тиги - Мигъл    bouquet

Много ви благодарим за всички хубави пожелания, които получихме вчера Simple Smile
Емка беше гроги, беше спала само 1/2 час за целия ден, но вечерта се освежи, когато дойдоха гостите с играчките Mr. Green В крайна сметка заспа буквално за секунди без баня и така си спа детето почти до сутринта.

Сега да се включа малко и в разговора:
Добре дошла на Кръц Simple Smile
Мирка, честито ви новодомство.Много щатливи мигове и уют!!!  Simple Smile
Камист, посещавала ли си лекциите на "9 месеца" - изглеждаш ми позната.
Малко неактуално вече май, но...
Вигантол - не давам от пролетта.
С рибата - ще изчакам.
Приспиването е на цица, а когато е много изморена с малко компания от тати си заспива детето. Понякога четем  приказки, но не защото разбира съдържанието, а защото ни слуша и се унася. Започнахме да го правим след като Ема веднъж заспа в скута на чичо си докато кака й й разказваше приказка  Heart Eyes

Отивам да отмарям, защото днес ни чака детското парти Simple Smile
лек и спокоен ден на всички ви Hug

# 134
  • София
Честит рожден ден на  Вяра и  Калина!
Ден пълен с настроение, радост и разбира се много подаръци![/color][/color]

Мами, днес ще ходя да купя нещо подходящо за вкъщи на Калина - за крачетата, понеже с чорапи ме е страх да не изстине, а и се пързаля много когато прави стъпки. Какво е най-подходящо според вас, с какво обувате малките? Ние явно вкъщи ще прохождаме и незнам на какво да се спра? newsm78

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 09:02 от mila71

Общи условия

Активация на акаунт