Малчо спи и аз бързам да се разпиша...

Херка, честито прохождане. Много е сладка малката муцунка

Таси, честити ви крачета.....
Харт, явно тръшкането е при всички.

Камист, явно в началото наистина е било трудничко (като се сетя аз в какво състояние бях, въпреки че се роди в 37г.с., но тежеше 2560 и 46 см, даже първите ми думи като ми казаха бяха дали ще е в кувиоз), но важното е сега да сте добре. Не се притеснявай ако някой неща ги прави малко по-късничко от връстниците си - чувала съм, че при недоносените дечица определяща била датата на термина, а не рождената (но това сигурно си го знае, де)
Фрики, много е интересно това с езиците... Любопитно ще ми е да разбера като поотрасне малко Андрес теб като те види дали ще ти говори само на български, а на баща си съответно на испански. Имаме едно приятелско семейство, които заминаха в Испания след раждането на детенцето, т.е. то там се учеше да говори. ВКЪЩИ Му говорели само на бг, а в детската градина естествено на испански. Като си дойдоха в Бг, детето с възрастните говореше на български, а с децата на испански - много интересно беше, в градинката към майка си се обръща на бг, а към децата на испански. Така беше свикнало човечето

Барабана, важното, е че рождения ден е бил незабравим....
Любопитка , и Ради е с "лично отношение към лъжицата" - от вчера иска да яде сам

Ние се оправяме, почти нямаме сополи. Добре, че беше слънчево тия дни да ни понапече малко
. От вчера се опитваме да ядем сами, можете да си представите как изглежда столчето му след ядене, а и около столчето
, значи я отлагаме за по-късен етап
. Снощи много сладко ме изненада хлапенцето... ще оправям спалнята и отворих шкафа с чаршафите, обаче се загледах в пц, обръщам се и го гледам... извадил долния чаршаф (той е на сини делфини и много му харесва),присурнал го и го качил на спалнята и пъшка ли пъшка - опитва се да го разгъне
. Много мило ми стана - преди година беше безпомощно животинче, а ето вече е малкия ми син
Оффф, много се разчуствах нещо 
Хайде, оставям ви! Отивайте на разходки, че от утре пак ни чака къщната скука...
:: 

Жестока торта си направила,признавам те 

Навън също ми прави номера като иска някоя играчка
Сумарно го давам по веднъж на седмица. 
скромна почерпка от нас с много благодарност за това, че ви има и сме заедно