Торта хубава и сладка ОктОмВрийЧеТо ще папка.

• 14 821
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
  • Някъде в Европа...
Привет и от мен!
Малчо спи и аз бързам да се разпиша... Simple Smile

Херка, честито прохождане. Много е сладка малката муцунка Heart Eyes
Таси, честити ви крачета.....
Харт, явно тръшкането е при всички. Mr. Green При нас е много отдавна, някъде към средата на 10 м. почна. Не го превъзпитавам, за бой да не говорим Shocked. Опитвам се да му привлека вниманието, ако не става и сме вкъщи просто го оставям на земята да си се натръшка и напищи...Навън досега не ми е правил сериозно тръшкане, не знам как ще процедирам... newsm78
Камист, явно в началото наистина е било трудничко (като се сетя аз в какво състояние бях, въпреки че се роди в 37г.с., но тежеше 2560 и 46 см, даже първите ми думи като ми казаха бяха дали ще е в кувиоз), но важното е сега да сте добре. Не се притеснявай ако някой неща ги прави малко по-късничко от връстниците си - чувала съм, че при недоносените дечица определяща била датата на термина, а не рождената (но това сигурно си го знае, де)
Фрики, много е интересно това с езиците... Любопитно ще ми е да разбера като поотрасне малко Андрес теб като те види дали ще ти говори само на български, а на баща си съответно на испански. Имаме едно приятелско семейство, които заминаха в Испания след раждането на детенцето, т.е. то там се учеше да говори. ВКЪЩИ Му говорели само на бг, а в детската градина естествено на испански. Като си дойдоха в Бг, детето с възрастните говореше на български, а с децата на испански - много интересно беше, в градинката към майка си се обръща на бг, а към децата на испански. Така беше свикнало човечето  Simple Smile
Барабана, важното, е че рождения ден е бил незабравим....
Любопитка , и Ради е с "лично отношение към лъжицата" - от вчера иска да яде сам Rolling Eyes, излишно е да обяснявам, че храненето му става мнооого сложно.... Simple Smile

Ние се оправяме, почти нямаме сополи. Добре, че беше слънчево тия дни да ни понапече малко Simple Smile. От вчера се опитваме да ядем сами, можете да си представите как изглежда столчето му след ядене, а и около столчето Rolling Eyes  Днес на кухнята имаше риба, реших да му дам 2-3 лъжички.., въобще не я хареса Sick, значи я отлагаме за по-късен етап  Simple Smile. Снощи много сладко ме изненада хлапенцето... ще оправям спалнята и отворих шкафа с чаршафите, обаче се загледах в пц, обръщам се и го гледам... извадил долния чаршаф (той е на сини делфини и много му харесва),присурнал го и го качил  на спалнята и пъшка ли пъшка - опитва се да го разгъне Simple Smile. Много мило ми стана - преди година беше безпомощно животинче, а ето вече е малкия ми син Heart Eyes Оффф, много се разчуствах нещо  Simple Smile

Хайде, оставям ви! Отивайте на разходки, че от утре пак ни чака къщната скука...

Heart Eyes Heart Eyes ::

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 15:30 от AIR

# 91
Ехо здравейте и от нас. Hug
Честито на всички рожденници които съм пропуснала и на всички които празнуват днес да сте живи и здрави и многооо палави Hug Hug Hug
Аз малко се позагубих но нали се местихме в новото жилище и лудницата беше голяма.Важното е че вече всичко е ок и аз малко по малко разчиствам сега и не ми остава време за нищо.Иначе вече ни монтираха и кухнята и сега ми е много по-добре. Simple SmileКато я поуправя ще я снимам да видите какъв е резултата.Иначе ние сме добре малкия си хапва вече по-добре и най-важното е че започнахме да се храним от кухнята.Което много ме радва.
Риба не съм давала освен веднъж от бурканчета и май му хареса но не знам някой ако е чувал все пак да ми каже в кухнята на Джуниър дават ли риба?Понеже все забравям да питам. Embarassed
Вагинтола и аз го бях спряла лятото но доки каза да давам докато проходи стабилно по 2 капки.
Момичета много хубави снимки на рожденниците.А тортите на Кали и Барабана са страхотни.Браво момичета. Peace
Честито на проходилите бебоциbouquet
Честото и на озъбилите се.
Добре дошла на Камист настанявай се удобно при нас.Наистина си имала доста неприятности около раждането. Hug
На болните малчовци пожелавам бързо оздравяване.
За тръшкането ние за сега не се тръшкаме много но понякога когато ме ядосва го потупвам лекичко по дупето. Embarassed
Ами това е в общи линии.Извинявам се ако съм пропуснала нещо но нямам кой знае колко време да чета. ooooh!
Приятен ден на всички. Hug Hug Hug

# 92
Момичета, някой знае ли защо няма Аптамил 3 по магазините и аптеките? Вие какво АМ давате на малките?

И аз днес исках да купя ама нямаше,затова взех пак на Милупа ама Миломил3 пък ще видим как ще и се отрази сляната Rolling Eyes

барабана-поне ще си спомняш дълго време за първия роден ден на малкия Mr. Green Много е лошо това което ви се е случило,но важното е края че е минал добре Hug гледай само от хубавата му страна Wink Жестока торта си направила,признавам те  chef
хера-честито ви прохождане,свърши и твоето спокойствие Mr. Green
mira sm - пожелавам ви само положителни емоции в новия апартамент Hug

# 93
О, Хера дупе да ти е яко вече!
Мале, момичета какво ще правим като се застуди, че и големи дъждове го дават, а така свикнах да е топло!Голяма скука и хаос вкъщи ще настане.Ама да стискаме палци да не е като миналата, но и да не е много студена, че май не толкова детето, а аз не издържам вкъщи.

# 94
  • Стара Загора
Бързам, че творя тука един "Крокодил" дето и нашето Барабанче е правило и ще пиша после по-задълбочено но прочетох че питате за Аптамил3...аз днес със зор взех две кутии защото в магазина от където купувам винаги го нямаше но собственичката беше там и ми каза, че ще имат пак от вторник другата седмица а е бил спрян вноса защото щели да го правят в нови кутии пластмасови и по 900гр. всяка...естествено и цената ще е хубава Twisted Evil жената ми каза, че ще варира нещо от сорта 24-25лв за кутия.
Отивам да доготвя..после пак.
Мерси за честитките Heart Eyes

# 95
"Новите" кутии на аптамил-а са влезли на "запад" още от март месец. Имаше брошурки в кутиите. Същата кутийка от 800 гр. Ангелина я купила във Виена за 7 евро, или 14 кинта грубо. (ако не съм права Тедито да ме поправи). Тия, нашите, са верно големи кожодери... Усещам как Йо минава на кисело мляко с всеки изминал ден....

А, и честито на всички от вчера и днес.

# 96
ЗДРАВЕЙТЕЕ  Hug
 Blush Blush Blush Blush Blush Blush

Не съм писала мнооого отдавна Blush Няма никаква конкретна причина, просто и  аз незнам защо Rolling Eyes

Честно да си призная не съм и чела. Влизах от време на време и хвърлях по един поглед . Не съм запозната с много неща от развитието и израстването на повечето октомврийчета и съжалявам за което. Но има  време - ще наваксам Wink

Малко за нас. Цеци ходи, станал е голям дивак и бандит.Бие се със децата, скубе и хапе и не дава нищо свое. Освен че не дава своите играчки, но иска на другите деца и съм се видяла в чудо с него - егоист ooooh!. Абсолютен бандит. Таси даже го кръсти "Цеци Звяра" Simple Smile

На една годинка е 11,500кг и 79 см. Днес го боднаха и хемоглобина е 130, но левкоцитите са малко високи. Може и да е от зъбите. На 11 м. му избиха първите зъбчета и още си е само с два зъбака долу tooth

Обожава баща си. Всяка вечер когато си идва, буквално му се хвърля в ръцете и не спира "Тати", татии". Толкова сладко го казва, аз се разтапям, представям си Цецо. Казва отделни думички и си прави бебешките номера Crazy

Ами това е от нас. ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ,КОИТО СЪМ ПРОПУСНАЛА. НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, НЕКА РАСТАТ БЕЗГРИЖНИ И ЩАСТЛИВИ И МНОГО,МНОГО ДА РАДВАТ МАМА И ТАТИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Фрики, много хубава темичка  bouquet

Ето малко снимки от рождения ден на Цеци: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=177964&photo=60

Това са пак снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=58

Чао и лека вечер на всички Hug Hug Hug

# 97
Хера, честито ви прохождане!   bouquet Ей сега вече Слави ще е във вихъра си, да видите какво значи бяс.  Mr. Green
Кръц, честито и на Цеци!
Калоян е "много послушен", цитирам баща му. Само дето като иска нещо крещи с пълно гърло "Неее". Просто го оставяме да си вика, да си поплаче ако иска. Опитваме се да отвличаме вниманието му с нещо друго, но номера не винаги минава. Обикновено ако нищо не помага му давам да яде нещо. Преди давах зрънчо, но спрях откакто веднъж се разкашля и го заведох на лекар. Оказа се, че е от зрънчото. Сега давам кексчета, някаква закуска, банан или сирене. Млъква като яде, защото му е пълна устата.  Mr. Green

# 98
Sleepy, системата ти е безупре4на Mr. Green....няма как да протестира с пълна уста Mr. Green
Аир, ще разказвам Laughing.Между другото, майка ми е учителка и тук организира курсове по български за деца.Ами нещо страшно е CrazyБългарчета пък между тях си говорят на испански Crazy.....да видим моя от къде ще ме изненада.
Кръци, добре завърнала се. Ами като те няма и се редуваме за темичките Wink.Не искаш ли пак да си поемеш тази си ти дейност Mr. Green, че много добре ти се отдава.
Мира, честитооооооооооо.Искаме снимки.С радост, разбирателство и много любов да си живеете в новото жилище.
Ходихме на лекар и се оказа,че гърлото е много зачервено и раздразнено.Сега и малка температура вдигна

# 99
  • София
Кръцииии, така се радвам, че си пак сред нас!  Hug А Цеци колко е пораснал, пу-пу. Много ми харесаха снимките, хубав детски купон сте си спретнали.  Heart Eyes
Мира, честито за новата кухня. Чакаме снимки  Grinning
AIR, имаш си голям помощник за оправянето на спалнята.  Heart Eyes
За Аптамил 3- и аз днес не можах да намеря и взех двойката. Предполагам, че ще го пуснат вече в новата опаковка и с нова цена.  Crazy

Обикновено ако нищо не помага му давам да яде нещо.
sleepy, системата ти е супер! Ще взема и аз да я пробвам.  Mr. Green

# 100
  • Варна
Честито на рождениците днес!
Да растат здрави, умни и послушни!
 newsm38

Момичета, успокоихте ме, че не е само моето диване, дето се тръшка така. Hug Mr. Green От няколко дни е ад, направо - вкъщи само ми сочи разни неща и вика "дай, дай" и като й кажа НЕ... ooooh! ужасТ направо, реве, извива се на дъга, като я взема ме удря и блъска. #Crazy Навън също ми прави номера като иска някоя играчка (с която си играе друго дете, ако никой не играе с нея и тя не я иска Twisted Evil ). Опитвам се да я разсея с нещо, но гледам да не става на нейната.  Явно е период. Confused
Вигантол, педито каза да давам по 1 капка, ама аз нали съм патка и все забравям. smile3537 Сумарно го давам по веднъж на седмица. Embarassed
Барабана, супер е тортата, нищо че в последния момент си я правила, нали вече имаше опит. Wink Да видим аз какво ще направя за втория опит.
Кръц, добре дошла!
Добре дошла и на новата мама!
Всички сополки и зачервени гърла бързо да минават. То няма как в това шантавото време. На Ема й беше спряла хремата, а сега пак нещо й хърка нослето, но само като спи го чувам, иначе няма сополи през деня. Thinking
Лека нощ! Hug (като си спомня миналата година по това време бях в болницата за предизвикване на раждане и ми беше едно кривооо Crazy )

# 101
  • София
Добро утро на всички!

Честито на днешните рожденици - бебе Ема на мама Дбс, бебе Йоана на мама Йо, бебе Ема на мама Миринда - да растат здрави и щастливи малките госпожици, и много да ви радват!

Венци се събуди в 6:30 ч. готов за подвизи и аз станах с него да си играем. Но явно много се измори и преди малко го сложих да си легне. Той вече спи по веднъж на ден, но трябва да е станал поне в 7:00, за да издържи до 13:00 да си легне. Ние днес пътуваме за Юндола, така че сега ви пиша за малко и отивам да приготвям багаж.
Вчера му премерих на дребния космонавта от миналата година, който е размер 80 и му е малък. В смисъл на дължина е ок, но му стяга в раменете - сега ще трябва да купувам ново яке и грейка, защото се задават студове. Пък и ние много редовно ходим на планина през зимата.

Много ми е интересно сега като се съберем на общия РД как всички дечица ще ни се тръшкат. Wink
Мами, благодаря за инфото за Аптамила.
Гудза, и аз взех Милумил 3, не искам да връщам детето пак на 2-ка, макар и Аптамил. Така и така скоро ще има пак Аптамил, така че ще се върна на него.
Мире, браво за новия апартамент. Пожелавам ти да ви е много хубаво и уютно там.
AIR, ама Ради ще ти е пръв помощник. Peace На мен Венци ми помага с прахосмукачката и като готвя нещо иска лъжицата да разбърква яденето.
sleepy, за съжаление Венци като се тръшне дори и храна не помага.
Кръц, добре дошла отново. Цеци наистина много е пораснал. Както и другите русенчета на снимките - голям купон е било. Пък и вие майките изглеждате много добре.
Сега остава да се появят другите мами, които са зачезнали неизвестно поради какви причини и не пишат. Confused

Ставам! Пожелавам ви приятен уикенд и здрави дечица!

# 102
Добро утро  Simple Smile

Честито на всички рожденници днес. Да са живи, здрави и щастливи!!!  Heart Eyes

Миналата година по това време Ема все още беше в корема ми, но в 9:30 ч. вече се беше родила и се видяхме за първи път.
 newsm38    food002   beer3   скромна почерпка от нас с много благодарност за това, че ви има и сме заедно   bouquet

Ето една, две снимки да ни видите, пък после ще кача още Simple Smile
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176087&photo=67

Ще се включа пак. Приятен ви ден! Hug

# 103
Аз давам на малкия Nestle Djunior.Много съм доволна и този месец като взех майчинството купих 4-ри кутии с два мечока плюшени, подарък.

# 104
  • Стара Загора
Честит рожден ден на днешните рожденници бебе Ема на мама Дбс, бебе Йоана на мама Йо, бебе Ема на мама Миринда   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За вит. Д не съм давала от пролетта..сега като ходим на консултация ще питам за зимата.
Млякото - купих количество Аптамил3 преди време и мисля, че ще устискам докато пуснат новите партиди.

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 09:24 от Хера

Общи условия

Активация на акаунт