Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За страничните ефекти от ваксините...има ли пострадали дечица...

• 179 728
  • 677
  •   1
Отговори
# 150
  • Реъкйавик
може би не съм се изразила правилно но тук се използват нови ваксини от 2002 както казах и по горе ММР ваксината която не съдържа тимерозал. под из4истени имах в пред вид 4е нямат страни4ен ефект. другот което е съм 4ела 4е това с ваксините не доказано от никого 4е вредят. задавали ли сте си въпросът защо нараства броя на аутисти наприме въпреки по добри ваксини и други подобни?
на последък се разкрива 4е в основата пове4ето увреждания лежи генетиката и мутацията на гените. тук например имаме много известна компания http://www.decode.com/ koqto otkriha genite na zatlastqwaneto naprimer.

# 151
другот което е съм 4ела 4е това с ваксините не доказано от никого 4е вредят.

А чела ли си темата, в която пишеш??    Thinking   Какви специални доказателства ти трябват???

# 152
другот което е съм 4ела 4е това с ваксините не доказано от никого 4е вредят.

А чела ли си темата, в която пишеш??    Thinking   Какви специални доказателства ти трябват???
stelt77, подкрепям зададеният ти въпрос с две ръце! Доказателства има и то много! Просто, ако се разкрие истината за убийственото влияние на тези ваксини, можеш ли да си предтсавиш какви загуби би претърпяла световната фармацевтична индустрия? Това ще бъде световен срив. Идеята е да се изтребва населението или да му се вреди умишлено и оттам веригата е ясна - ваксина, странични ефекти, медикаменти от аптеката за справяне с проблема от посттравматичния ефект на ваксината и така качествено пълним пазвичката на фармацевтите.... всичко е толкова просто и ясно, но кога ли ще се събудим от този дълбок, обгърнат от върховно невежество сън? Позволяваме да ни се промиват мозъците, като заблудени овци сме....  Tired

# 153
Фриг,
Много благодаря zа линка.
Дано всеки го отвори и види теzи,които скоро (надявам се) Ще бьдат на сьдебната скамейка.
Слугите на Монсанто и на Scientology,марионетките на масонските ложи.

http://www.decode.com/

# 154
  • Реъкйавик
а имате ли доказателства 4е то4но заради ваксините децата са с синдроми и болести? можете ли да го докажете?
явно разли4ното мнение тук не се приема.

# 155
а имате ли доказателства 4е то4но заради ваксините децата са с синдроми и болести? можете ли да го докажете?

Ти какво разбираш под доказателства??? Да го е подписал и подпечатал лекар ли???

# 156
  • София и там където не се пуши
ФРИГ да не дава господ на никого от ваксина да ти пострада детето, а на деца с проблеми от рода на асма, алергии и т.н. направо си е престъпление да им се слага. и  много лекари са на това мнение, но ги глобяват, ако не го направят.
В рода си имам пострадало дете (доказано от ваксина) - а от същата ваксина навремето пострадаха още 100 деца, някои веднага починаха.
Имам и познати лекари, които до ден днешен не са си слагали ваксина на децата, нито една - е нищо им няма на децата вече 29 годишни, а и никога не са боледували.

# 157
Когато аз изказах моето предположение защо детето ми е болно на лекар, тя отговори "не можеш да го докажеш". Само, че и тя не можа да докаже обратното. Та въпросът може да е реципрочен - къде има доказателства, че ваксините са безвредни, та се прилагат на всички, без оглед, на раса, пол, предварителни изследвания, оценка на риска и т.н.? Това, че масата го твърди не го прави автоматично правилно. Лошото е че тези, на които не им трябват доказателства в посока вреда, най често са ги изпитали на собствения си гръб.

# 158
Здравейте.
Съжалявам,че толкова късно прочетох за вредата от ваксините и допуснах на синът ми да му сложат всички задължителни ваксини и реимунизации.
Последната ваксина на дъщеря ми беше в 5-тия месец.Оттогава казах КРАЙ на ваксините.
Поради тази причина и си смених личната лекарка(педиатърка).На всяка консултация на бебка ме гледаше на криво,заплашваше ме,че детето ми никога няма да види детска градина или ясла,да не съм съжалявала един ден,че не съм си ваксинирала детето с всички задължителни ваксини и т.н.
Задължи ме да подпиша,че доброволно се отказвам от ваксиниране.Аз естествено нищо не подписах.

# 159
"Ваксината против рубеола спомага за артрит и болки в ставите. Ваксината против заушка (паротит) при деца протича доброкачествено, но при младежи и възрастни може да доведе до възпаление на тестиси/яйчници и дори до смърт. Комбинираната ваксина морбили-заушка-рубеола - глухота и др. Една от най-токсчните и опасни ваксини е дифтерия-тетанус-коклюш(магарешка кашлица) - мозъчни увреждания + детска смъртност. "Не бих дал това дори на своето куче" - американски лекар. Хепатит-В - от него боледуват наркомани, хомосексуалисти, така че имунизирането на бебетата през първите 24 часа от живота им, както и на 1-я и на 6-тия месец са напълно излишни. Тази ваксина се отглежда в яйчниците на китайски хамстери - може да увреди плода, зрението, ставите, паметта и репродуктивните възможности. Може да демиелинизира (разлага миелиновата обвивка на невроните), разстройва умственото развитие на детето, аутизъм, забавено развитие, диабет, астма, зрение, слух, проблеми в поведението, неврологични увреждания, хронични заболявания. Тази ваксина е насилие спрямо развиващата се имунна система на новороденото. И резултатът е - децата заболяват все по-често, 3 пъти по-често. Е, ще защитаваме ли конвенционалната имунизационна философия или ще отстояваме смело здравето и благополучието на децата ни? Ваксината против едра шарка (вариола) води след време до възникване на епидемии с много висока смъртност. Тази ваксина има мутагенен ефект върху човешките хромозоми - податливост на туберкулоза (поради силно отслабена имунна система)."  #Crazy #Cussing out #2gunfire

# 160
  • Реъкйавик
ФРИГ да не дава господ на никого от ваксина да ти пострада детето, а на деца с проблеми от рода на асма, алергии и т.н. направо си е престъпление да им се слага. и  много лекари са на това мнение, но ги глобяват, ако не го направят.
В рода си имам пострадало дете (доказано от ваксина) - а от същата ваксина навремето пострадаха още 100 деца, някои веднага починаха.
Имам и познати лекари, които до ден днешен не са си слагали ваксина на децата, нито една - е нищо им няма на децата вече 29 годишни, а и никога не са боледували.

не ми говори за господ дан еми дава това и онаова моят син не страда от хреми и настинки нито е с артрит и подобни. когато на нас ни поставиха диагнозата аутизъм и аз като вас се интересувах от ваксините и какъв ефект имат. да разбира се 4е не са полезни но при услаовие 4е една ваксина може да предотврати друго заболяване което може да завърши със смърт или от другата страна е оределен процент от деца които имат страни4ни ефекти. но не можете да ме убедите 4е имунизациите са при4ниа на други увреждания като аутизъм, душен, спинабифида, и още много други.
да не дава господ наистина децата да не боледуват, е да ама не не е то4но така. къде е този господ да види коко много болка има в о4ите на един родител с дете с увреждане, къде е този господ да види децата с увреждания?
 http://proquest.umi.com/pqdweb?index=0&did=1424179431&Sr … Passwd=&cfc=1

# 161
  • Реъкйавик
http://himbrimi.bok.hi.is/searcher/StartSearchAction.do
тук можете да търсите инфо последните резултати на тази тема

# 162
от другата страна е оределен процент от деца които имат страни4ни ефекти.

Искаш да кажеш, че е определен процент от деца, които имат странични ефекти ли???    Thinking   Кой го е определил тоя процент???    newsm78   Не те разбрах, може ли да ми обясниш горното изречение???

# 163
  • София и там където не се пуши
Фриг - използувам фраза идиом - не ти говоря за Господ. Извинявам се, че така се засегна.

Детето ми беше напълно контактно до след годинката. Назад тръгна свързвам го с тримовакса  и ДТ

# 164
  • Реъкйавик
хеи Дороти не съм се засегнала ама на мен ми се бяха струпали много неща на главата и диагнозата на сина ми беше върха на нещата та за тов и не вярвам в божията помощ.
Ина4е искам да ви пожелая весеела коледа и щаслива нова година, успех във всяко едно на4инание, по малко болести през новата година и много много любов. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт