Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 519
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Наде, честито дипломиране и успех в реализацията на наученото!

Краси, имаме сходни роднини и моят вуйчо е същият, но той умори и двамата си родители (мир на праха им), а баба ми директно я уби (колкото и силно да звучи), но да оставиш майка си подута и да изгониш жената, която я гледа и то при условие, че жена му е доктор и живеят на втория етаж си е преднамерено убийство. Но има справедливост и той рано или късно ще си получи заслуженото.

Ние се отопляваме с една духалка и за да не я стига Тони и да натиска копчетата съм я качила на един шкаф, тя се самоизключва като достигне определена температура и през деня е постоянно включена, но нощем я изключваме, защото много изсушава въздуха.
Сокове и вода, ако не са били в хладилника не топля.
Лек ден!

# 166
Е Наде, браво, 4естито   bouquet  Hug  Ама zа такъв повод само едни бонбони.....иzложи се  Laughing 

Ние пускаме парно само ве4ер, ако въобЩе пускаме.

Пете, www.preissturz.at  Wink

# 167
  • Варна
Енви, заповедта е по отношение на баба ми, майка ми, брат ми и мен. Тъй-като сме заплашвани. А него го изхвърли полицията след заповед на съда. Не можеха да го изгонят от жилището на баба ми без подобно оплакване. Тя си стоеше заключена в спалнята, горката. Сега ще има дела, защото трябвало да се доказва домашно насилие. Ей, това ми е странно как да не можеш да изгониш някого от собствената ти къща?! Той има след като дядо почина 1/6. Явно са ни такива законите.
Скарлет, всички луднаха. Заради пари, имоти най-вече...Просто да се чудиш. Аз като знам къв малоумен баща имам, а дядо ми беше най-страхотноя човек на света. Толкова ми е мъчно за него..

Иленка, и мойто дрищи как ненормално...Колкото по-редовен става, толкоз не мога да го хвана. Докато се надупи и айде пълни гащи. Преди имах време за реакция Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 168
Е Наде, браво, 4естито   bouquet  Hug  Ама zа такъв повод само едни бонбони.....иzложи се  Laughing 

А, не  Naughty Другото довечера  Mr. Green

# 169
Привет Hug
Ходихме при педката днес, нищо сериозно, малко е настинал само, но го оставих в къщи днес, в понеделник сме на контролен преглед и дано всичко да е наред вече Praynig
Вода и аз не топля. Сокове ако давам са само домашни и те са със стайна Т.

Наде, браво на теб  bouquet. Сега заслужено се отдай на почивка от ученето

# 170
  • София
Честито Наденце и успешна реализация!   bouquet

Нищо не притоплям ни вода, ни храна. Яденето му ако е изстинало му го давам без притопляне - все пак не готвя със свинска мас.
В нас все още температурата е над 20 градуса и не съм включвала отопление - като през деня сме с отворена врата на терасата, а през нощта спим на отворено прозорче. Емо много се върти като спи и се отвива постоянно. Като позамръзне ревва и ни събужда да го завиваме.
Ели, Магито сама ли се храни? Емо не проявява интерес към лъжичката да се храни сам и чинно си отваря устата като я види.

Наскоро имах гости с 14 месечен юнак. Само 4 месеца, но такава разлика между малчовците. Емо направо ми се видя много по... във всяко отношение. Беше послушен и разумен, затова Ренка, си мисля, че ако го сравня с едно токущо родено бебе може да изглежда като голям човек Simple Smile Не е виновна майка ти - просто ти трябва база за сравнение.

Красе, дано не ви прави проблем вуйчо ти!

Нокти режа като спи  Peace

# 171
НАДЕ,ЧЕСТИТО ДИПЛОМИРАНЕ И ОТ МЕН!
НА ТАТЪК БЪДИ ДВОЙНО ПО-УПОРИТА В ПРОФЕСИОНАЛНАТА РЕАЛИЗАЦИЯ ОТ КОЛКОТО ДО СЕГА В ЧЕТЕНЕТО!
ЧЕСТИТО РАДВАМ СЕ ЗА ТЕБ ОТ СЪРЦЕ!

Ние вече от 2 дни палим вечер камината и е много уютно и топло.А сутрин свеки пали печка на дърва в кухнята и също е много топличко.Аз мразя студа.

Водата не им топля нито сока но той е с стайна температура.Единствено киселото мляко защото е от хладилника.Често им правя чай от лайка,и боза много обичат,през няколко дни им купувам.

Капките за нос ги мразят и голяма борба пада,рев сополи но за кратко после се успокояват.

# 172
  • Русе
Деси, добре че не е сериозно при Кало. Praynig Изписаха ли ви нещо?
Дилянката и тя май по същата причина простина - ама аз съвсем оптимистка, бях я занесла по потник и тънка памучна блузка отгоре  Banghead. Естествено на обяд ми я върнаха и с резервната блузка отгоре (и тя тънка памучна) и ме предупредиха да я обличам по-дебело... И това след като предния ден питах другата сестра дали е достатъчно облечена и тя ми каза, че е "екстра", имало слънце, пускали климатик и т.н.  Close

Преслав е хванал някаква епидемия, ми каза гастро-то днес. Tired Проявите бяха само стомашни болки... Thinking. Вчера и друга майка на дете от неговата група ми каза, че са със същите симптоми - от доста време, както и при нас, и ходили на хирург - със съмнение за апендицит. Абе, кво е туй чудо, кви са тез вируси... ooooh!. Сега се притеснявам, че Диди няма как да ми каже ако я боли коремчето... Rolling Eyes

Ренка, тез умения дето си ги очаквала от Вальока, са принципно постижими на тази възраст, ама не съм ги срещала едновременно усвоени от 1 дете май  Thinking Peace. Ти ще да си била генийче. Laughing Пък и тогаз е нямало памперси, и ако майка ти е била все заета с братлето... еми, трябвало е да се спасяваш. Wink

# 173
  • София
Здравейте !

Наде, ЧЕСТИТО! Ти си герой.

И аз не притоплям напитките. Даже понякога давам и кис. мляко студено от хладилника, когато нямам време да го стопля. Забелязала съм, че Соня препочита такива неща като кисело мляко и кремчета студени. Ексчето беше писала подобно нещо за нейната щерка, но ние не в чак такава степен.

Ноктите на ръцете ги режа без проблеми, а на краката когато спи.

Днес и аз съм герой, защото бях на зъболекар и ми направиха цели 2 зъба. Другата седмица ще отида да ми направят още 2 кариеса и ставам чисто нова. Искам да си ги оправя преди да почна работа.

Ходих и до яслата и говорих с директорката Соня да си остане вкъщи зимата. Каза, че няма проблем и ще ни пазят мястото. Та на пролет ще се пробваме пак.
Сега започва инсталирането й при свеки.

# 174
  • Варна
Брей, много прости хора имало! Оня ми вуйчо (то не че имам друг), като ме видя че отивам на кухнята и айде на вън от офиса. Стои си отпред и се прави, че храни котката. Наблюдава ме през цялото време, дори и след пазаренето пак стоеше навън и ме зяпа. Май няма да съжителстваме мирно. Много добре знае,ч е само като го видя и паля метлата и полудявам. Сега ще ми ходи по нервите. Е, няма да си променя маршрута, пък! Баси офиса е точно до детската кухня и магазините в квартала! Иначе нашт спечелили делото, той не се явил. Сега баба ми ще си поживее спокойно, ама само 11 месеца. После оня имал право да се върне! Ей, полудявам, каква е тази държава бе! Предствете си, ако имате мъж насилник, че то спасение има само за 1 година и после пак!
Както и да е, ще си затварям устището и ще си налягам парцалите, все ще го уволнят някой ден!

Момичета, какви са тия вируси..направо почвам да се плаша. Накрая май доброволно ще си седим в къщи. Не че има шанс да оцелеем Simple Smile
Тука уж слънце пече, ама аз умирам от студ. Много мразя да ми естудено. Пак набримчих климатика

# 175
Краси,
заповедите по принцип се издават със забрана, да не доближава жилището, работата и местата за социални контакти на потърпевшия. Ако и вашата заповед е така, можеш за сигнализираш полицията, т.к. ти доближава местата за соц.контакти. Явно имате адвокат - уведоми го! Peace

# 176
  • Русе
Красе, не се отказвай от яслата - пробвайте, може да потръгне. Peace
Абе, как ще оставят тоя след година да се върне.... да мъсти?!?? Shocked  Close. Ми, то по-зле ще стане! ooooh!

# 177
Просто ще си заведат ново дело и ще има нова забрана за нови месеци.
Ако нещата загрубеят - прокуратура.
Ако пък имаш мъж-насилник - напускаш го, развеждаш се, удевомяваш прокуратура...

Не бързайте, да обвинявате държавата!  Wink

# 178
Привет!
Ние сега ставаме от сън с Преското Tired, още ми е недоспало едно.

Наде, честито дипломиране!Браво!  Hug   bouquet  Hug

Аз рядко претоплям храна, сокове и вода-не.

Пускам вече духалка сутрин и вечер, че и на мен ми е студено.
Надявам се да пуснат парното тез дни.

# 179
Деси, добре че не е сериозно при Кало. Praynig Изписаха ли ви нещо?
Да, изписа ни някакви билкови сиропчета - Mucoplant на Dr. Theiss и Fitolor и каза да пръскам Стеримар, че се стичало секрет от нослето към гърлото. Това ме учуди, защото той няма хрема, ама явно не е невъзможно newsm78

При нас пуснаха парното вчера и е идеално вече, иначе и аз пусках вечер при къпането духалка.

Общи условия

Активация на акаунт