Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 507
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Красе, какви са тия криминални саги при вас, много неприятна работа! Сигурно е доста стресиращо?

Матей последния път като го водих на фризоьор орева света!

# 196
  • 2 етажа над тавана
Красе, дано притесненията ти относно вуйчо ти да са напразни и всичко да е наред.

Енви, Маги по принцип си спеше следобяд от 13,30-14 до 15,30-16, но сега като спи сутрин следобяд към 17-18 й се доспива, не винаги спи, но ако много се кисели гледам да поспи, че иначе е непоносима.

Раче, яде момата сама само някои неща, т.е. не й давам всъщност само по-течни яденета сама да яде. С лъжицата не се справя все още добре, на лека-полека ще се научи. Онзи ден яде сама с лъжица зеле, днес макароните ги яде с вилица, но като й писна да й падат макароните се отказа от вилицата и почна ръчно хранене. Иначе и тя доста често  отваря уста като гардже и чака да я храня.

Духалката понякога я пускам сутрин и преди баня, но обикновено ако на мен ми е хладно, иначе - не. Миналата година по това време като че ли по-често пусках духалка.
Водата не й я топля, сокове не пие, киселото мляко и аз понякога го притоплям, ако е от хладилника.
Противогрипна ваксина засега мисля да не слагам.

Пете, много сте сладки на снимките!

Някой дава ли вече прясно мляко? Не знам дали сте го обсъждали, извинявам се, ако сте писали вече.

# 197
Добър вечер, героите са уморени! Tired
Тони си разби главата днес от удари - веднъж се спъна и се натресе в масичката за децата, направи си резка и цицинка лека, а втория път на ъгъла на масата - направи си точка - как рева само!!! ooooh!
Наде, честито дипломиране!Завиждам ти за държавния, тея нашите само дипломна работа признават баси... #Cussing out Нека ти върви в професията!Дано!  bouquet
Стройко започна вече, утре ще ходим да гледаме какво се предлага - кухни , какви цветове - иначе проекта ми е готов, само трябва да я поръчам и...платя hahaha
Другата седмица стачката няма ли да мине вече, че с 4 деца ми е нанагорно. За излизането - извеждам ги на двора, когато съм сама, а когато сме с помощничката ходим в парка. 2 дни бяхме там на разходки, беше супер. От парка ме делят...20 метра има-няма .
Ако сега ви снимам дома си няма да повярвате, че са били деца, а не стадо бизони  Crazy

# 198
Ели, докато бяхме в БГ, дадох на Милена Мле4ко на МайДей (мерси, Иленке   bouquet ). Ина4е тук пие някакво на Милупа zа след годинка.

Бубке, аz не zнаех, 4е противогрипната става zа наШите мъници  Thinking

И аz не топля пиенето, само млякото от хладилника, но киселото не   Crazy

# 199
Млечко и аз дадох, но не го хареса и продължаваме с киселото  Peace

# 200
Прясно мляко давам с какао сутрин, със закуските на нескуик или това с мед, с банан разбито също, абе всякак го пие, а и айрянче много обича  Mr. Green

# 201
Ема и тя не хареса прясното мляко и не съм пробвала повече.

Наде, честито дипломиране и успешна реализация и от мен   bouquet.

Пуснаха преди малко и нашето парно  newsm44, умряхме от студ, пусках една духачка, ама като се преместим в другата стая само я пренасям и докато затопли пак се местим.

За противогрипните се колепая и за себе си. Един познат на мъжа ми , лекар от Военна болница , му казал , че ако пипнеш грипа и си ваксиниран , много трудно се лекува. Рядко се случва, но се получават усложнения и мен ме хвана шубето.

Краси, дано няма проблеми!

Аги, честит ви нов дом и от мен.

# 202
Противогрипна си бих вече, доки препоръча и на малката прием, бие се или детска или половин ваксина от наще.
Давам всичко от хладилника не топля Peace , не навличам дрехи и шапка още не слагам щом на мене не ми е студено на главата значи и  на Анжела и е добре.

# 203
  • София
Деси, на Вальо първо му тръгват сополките от носа и след 2-3 дена изчезват и почва да се дави, т.е. стичат му се в гърлото. Доки ми каза пак да капвам редовно физ. разтвор, нищо, че не тече носа.

Аз малкия с голям зор го научих да яде затоплена храна, а вие с тея ледени неща ме разбихте!  Shocked  Ние взимаме храна от кухнята и едното ядене винаги  е месно, а постното е с масло, та много гнусно ми е да ги давам залоени отгоре и винаги топля.
И друго се чудя, аз като се разболявам, все имам нужда да се гушна на топличко, пробвах веднъж номера със сладоледа и настинката, и резултата беше 4 месеца яка кашлица и повредени дробове за цял живот... Та мислълта ми беше, как Хамериканските лекари се обосновават, когато препоръчват ледени напитки и храни и по-здрави ли са децата? Дали пък ключа към успеха не е в много ранното закаляване  newsm78
А Вальока пие по близо литър сок на ден + още толкова вода + 250 мл мляко сутрин + чаша айран следобед... Няма да ви казвам по колко памперса сменям на ден и колко пъти преобличам напикани дрехи. Питах вчера педито дали да не му ограничавам течностите, ама тя само лекинко ме оплю.  ooooh! А на мен ми писна вече да сменям напикани и насрани памперси по 10 пъти на ден - по зле сме от кърмачета, да му се не види!  #Crazy

Пускаме духалка от няколко дена, малкия се опари веднъж и след това въобще не я е пипал.  Сега правим молебен за парно!  Praynig Дано утре ни огрее и нас!  Grinning

И Вальо е за фризура, но ще си го подстригваме ние, че му правим много арт прически.  Mr. Green Сега ни е паднало да се развихряме с Пепи, че после като тръгне на ясла няма да е уместно да го резилим така.  Laughing

Хм, а Надето уж щеше да почерпи с нещо вечерно!  Naughty

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 23:25 от Renkata

# 204
  • София
Аз ще сипя за Надето! Наде, БРАВО!

Ние бяхме без РС тези дни и сега от кеф не ми се спи чак. Да чукна на дърво, Стаско е много по-добре вече, кашлици, сополи, безсънни и тежки нощи са зад гърба ни  Praynig Praynig Praynig Цяла седмица спи по мин. 3 часа през деня, а сутрин става след 9,30 ч. (тук ми е малко съвестно от Ренката да го пиша това). Доволна съм, удържахме без АБ! До сряда сме вкъщи, а след това, ако е живот и здраве - ясла.

Момичета със свекървите - леко вече ви завиждам  Embarassed друго си е като има на кой да разчиташ.

# 205
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Наздраве, Дански!

# 206
  • София
Наздраве Ренчонски!

Такава съм краставица - Ст почти ми изпи Тюламореца, а аз го не близвам, защото нямам подходяща чаша...

# 207
ДОбро утро на всички Grinning

Черепаха е с кучето в парка - брррр. А смона още спи (като по чудо) и аз се добирам до компа.

Наде, честито. Браво.  bouquet

Хайде, Данче, Стаско да повлича крак за всички болни.

Хладилника - киселото мляко е от там директно. Манжите леко претоплени, сок не пие, вода на стайна, прясно млако не харесва. Мое леко гърлено раздразнение лекувам с кола, така че съм по американската схема Wink

Парно имаме. Юле, да ви дадем духалка. .
За поръчката, казвайте момичета, че аз съм решила да се включвам в общата от "Пазара". Но ако се организираме априлско, да се отписвам на време
 Нокти режа трудно, един май , един нейн, или разкавам как Джери си реже така ноктите, или пък докато спи. Всеки път импровизирам.
Вика ме.... Бягам

# 208
  • София
Добро утро  Hug

Какво ще правиме и днес в това лошо време незнам  Confused

Черепахче, поради липса на кю тези дни не съм пуснала мухата за организация за поръчка от сайта на Танчето. Мисля, че ще ни бъде по-добре да е само наша поръчката отколкото в На пазар, а? Ако не ми рестартират РСто ще разглеждам играчки, лошото е, че имам мн лакоми очи.

# 209
Добро утро и от нас, точно започвам да чистя и си търся повод да отложа началото. Laughing
Абе този крем Бочко му е слабост на Тонката. Вчера не го гледах 5 мин и да видите - лицето, ръцете, дрехите целите +камината - всичко беше побеляло, а това как се пере не ме питайте просто! #Crazy Саш точно си влизаше - детето бяло, пода със ситно накъсана тоалетна хартия, играчки навсякъде, сок по ламината - веселбата бе за децата, а за мен.... Blush

Вода и сок давам направо. Понякога опитвам и к.мляко да не претоплям, за да го калявам това гърло. Прясно мляко пие, АМ не иска /половин кутия изхвърлих за резил/. Всъщност топли напитки Тони не пие като се замислям.

Саш отиде да купува твърдо гориво за котлето, като набичи парното и у нас не се спи просто - онази вечер спах гола представете си, не можех да изтърпя и тениска даже. Е, сега като стегнат студовете няма да е толкова топло вече.

Общи условия

Активация на акаунт