Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 507
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Ние нямаме още парноRolling EyesПак сме на климатик, а в детската на радиатор!

Матей не пие мляко, яде кисело, но само подсладено.
Студени неща недавам попринцип. Може и да е грешка.

Днес сме не Рд на една приятелка и Мати е при свеки. лора и Милен отидоха на басеин тук във Вилхелм Пик, а след това ще ходим зо Илиенци да видим какво продават.

В понеделник съм на работа! Crazy

Писала съм ви разни дълбокомислени неща в другата тема за Коледа. Моля и несофиянки да четат и да планират посещение за 15.12!

# 211
  • София
Вени, за завиждане си  Embarassed

Кажете честно, това за момченце става ли?

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 10:12 от Данче-Калпазанче

# 212
Добро утро  Mr. Green
Ренка, ама голяма съм овСЪ  Crazy снощи забравих да сипа по нещо по-силно, ама Данчето е виновна  Whistling
Абе и аз не мога да дам на детето да яде слоена манджа  Sick Сокове и той изпива по един литър на ден, водата най-обича да я излива по паркета  Crossing Arms
Данче, как кво ще правим днес  newsm78 ми пак ще подивяваме като вчера  Mr. Green
Данче, нищо не виждам  Rolling Eyes

# 213
  • София
Данче, не се отваря!

# 214
Добро утро!

Тази нощ беше ала безсъници в Сиатъл TiredВключително и малкото се бунтуваше в унисон с неспящият си брат Crazy

Абе имам аз едни съмнения, от кухнята дават за следобедна закуска някакъв кафяв крем, предполагам с какао.
Вчера го предложих за първи път, до сега шоко работи не е ял, дали може от това да му се наруши съня Rolling Eyes

# 215
  • София
Незнам защо не се вижда  Confused Една готварска печка е, детска - тенджери, черпаци и тн.

# 216
  • София
Фил, и във нашага го дават тоя крем, но не съм го предлагала до сега.

Данче, що да не става, ако детето го привлича...!

Какво си харесахте от сайта? Танче, за там ли беше 10-те % отстъпка?

Аз за сега съм се спряла на това:  или това: , а може би направо това :

За каката се колебая за това:

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 11:07 от Вени*

# 217
  • Варна
Добро утро!
Днес нашият стана с рев още в 6.30. Отидоха с баща си в другата стая. Селд малко с рев се носи обратно си доспа Simple Smile Баща му пак се прецака и не можа да спи. Ходи и мърмори насам-натам.
Не се ли раздрискват вашите от прясно мляко? Моят като пие и хапне мляко с ориз, после 3-4 нон-стоп!
Под нас почнаха апартамента. Направо не се стои в къщи, къртят ли къртят. Дано поне се нанесат скоро , че да ни топлят краката Simple Smile

# 218
Тони не знам какво иска за Коледа, но аз искам това:

Аз обаче много искам да му купим нещо такова, но то по-скоро ще е за Рден май:
http://www.preissturz.at/garten-Kat118/bunte_sandkiste___sandkas … dach_-Art476.html

В люлин има един магазин ТСМ, където намираме доста хубави и на добри цени неща. Обаче малко вероятно е да изпадне играчка. Немски са нещата.
Сега има щори-пердета по 10-12-16 лв, а на Есприт са 20 лв.
Купихме един Грундиг, телевизор, 21" за 170 лв за спалнята.
Какво още имаше....силиконови плоски тави за печене, разни окраси за градина и дом и т.н.

# 219
Прясно мляко - само допълнително термично обработено, т.е. в мляко с грис, в бисквитена торта, като заливка на баница.
Мисля, че им е рано за директна консумация, нали е алерген, но и моето е домашно мляко, т.е. не е пастьоризирано.

Впечатлява ме ентусиазмът ви по играчки. Peace

# 220
Мисля, че им е рано за директна консумация, нали е алерген, но и моето е домашно мляко, т.е. не е пастьоризирано.
Да, аз му дадох домашно мляко, което бе преварено, а после за да го получа го бяха замразили.
Иначе малко имам задръжки при даването на домашни продукти, макар всъщност добре преработени термично да са много по-полезни от купешките.

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 11:58 от Чаено момиче

# 221
Добро утро моми4ета  Hug

Междувременно полу4их от други сайтове каталоzи и се ровя като луда, днес или утре Ще ви покажа игра4ки, които според мен са подходяЩи zа таzи въzраст, zа да не ровите много  Wink  Те zа 3 сайта с доставка до БГ, Ще ви покажа вси4ко и после си реШавайте. За мен няма zна4ение, раzбира се. Вени, не, аz полу4аам намаление в един сайт който няма доставка до БГ. А ако аz ги праЩам по поЩата, става толкова сложно и скъпо, 4е няма сми.
Вени, тоzи комплект с улиците (последния) го има и барабар с паркинг http://www.kidoh.de/artikel.php?mode=art_det&artikelnummer=9 … a92cdd9d9aad4e96d  (това е друг сайт с доставка до БГ, доставката е 22? плюс 1? zа всеки кг).

Енви, мен педито ми каzа 4е Щом детето консумира храни с мляко (прясно сирене примерно), мога спокойно да давам и прясно мляко, но пастьориzирано  Naughty  И то, макар 4е Милена е с АД. Явно след годинката ве4е не е опасно  Thinking 

Как е времето при вас? Тук в 10 4аса беШе 1°С   Shocked

# 222
И мен ме зарибихте с тези играчки. Ще изчакам Татяна с линковете, защото с немския съм скарана, а и не ми се рови. Ще се включа да знаете Simple Smile

Аз съм сама за уикенда и ми е много тъпо. Времето е ужасно. Димитрина се будеше на всеки час. Кажете какво може да е? Не са зъби. Може ли да е заради запек? Но това с буденето е 4 или 5 нощ. Направо се побърквам вече. Иска да я вземам на спалнята. Рита ме после, абе приказка. Да не споменавам, че пак има сополи. И затова питам - Може ли да е от Ериус (анти-алергично е), някакво после чистене или нещо от сорта?

Мами, които ползвате банка физиологичен разтвор - как изтегляте от нея? Аз изобщо не мога да се справя. А тези помпички вече ми удрят джоба.

# 223
Галя- банката се отваря и със спринцовка си дърпаш  Peace
Прясно дадох на Млечко но въобще не го хареса, кисело пие вечер и то без захар

# 224
  • Русе
Гале, от секретите не може да спи - задънва се нослето или се стичат в гърлото. Диляна е същата в момента, и аз съм недоспала. Tired Да не казвам, че по цяла нощ е при мен на спалнята... ooooh!
Фил, аз отдавна го давам този шоко крем от кухнята - не съм забелязала да влияе на съня. Thinking Обаче, тя изобщо много зле спи напоследък и трудно заспива - абе, не мога да си позная детето. Sad

За играчки...ами, аз днес не се стърпях и купих вече една кукла  Blush - отде да знам дали ще намеря такава по Коледа.  Crazy По-висока е от Диди и... такава "тип Барби" - кльощава и с бюст  Flutter. Абе, луда работа... #Silly, ама много ми хареса. Отделно ще и взема и някакво бебе.

Прясно мляко - не давам директно, иначе отдавна е включено в кремове, бисквитени торти и пр. "Млечко"-то и Диди изобщо не го хареса  Rolling Eyes(Татянка, радвам се, че Миленка е одобрила  Hug)

Общи условия

Активация на акаунт