Слънчо есенен плахо напича, АПРИЛче топли дрехи не иска да облича

• 14 514
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
деси, стискам палци Кало бързо да се оправи и в понеделник да е на линия! Hug

А тоя Мукоплант и аз съм го давала, но докторката при която впоследствие водих Пресил каза, че е скъпоструващ билков чай и не го харесва Rolling Eyes

# 181
  • Русе
А, Деси, сополките ги очаквай вдругиден... Wink.
Фитолор не знаех, че има и на сироп. Thinking

# 182
  • София
Наде, честито! А от тук нататък..?

На мен ми предстои - 9,11!

Ние пускаме вече 2 вечери климатика, а ношес оставих децата да спят на един електрически радиатор Теси, което доведе до недоспиване, защото все се притеснявах да не стане нещо - това мъжа ми ми го вмени с неговото....! #2gunfire

Купих от Фокс лайф на Мати комплектче за 20 лева - панталонче и блуза ватирани и тънка блуза за 10 лева!

Отивам да гледам сайта!

# 183
деси, стискам палци Кало бързо да се оправи и в понеделник да е на линия! Hug

А тоя Мукоплант и аз съм го давала, но докторката при която впоследствие водих Пресил каза, че е скъпоструващ билков чай и не го харесва Rolling Eyes
Ами това дето на Кало изписаха е сироп и струва 6.00 лв за 100 мл. Аз си нямам никаква представа от цените на лекарствата...

А, Деси, сополките ги очаквай вдругиден... Wink.
Еее Иленка, ти ме успокои Laughing

Купих от Фокс лайф на Мати комплектче за 20 лева - панталонче и блуза ватирани и тънка блуза за 10 лева!

Вени, къде е този Фокс Лайф?

# 184
Хайде ако искате да поръ4вате, най добре си направете някаква органиzация, някоя да събира поръ4ките и парите и да каже срок  Wink

# 185
Вени, сега към магистратура се насочвам  Wink Ще ти стискаме палци на 9.11.
Одеве бяхме на фризьор да подстрижа Стенли и той милия заспа, докато го подстригваха  Joy аз както му държа главата и той се отпусна и заспа  Whistling  като беше готов просто си го облякох и си го занесох в леглото и той продължи да спи, а жената се изуми  hahaha

# 186
ето малко снимки от нас
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=90527&view=1&photo=9
Вени да няма намаление във Фокса  Thinking
печка пускам вечер като го къпем, вода и сок затоплям
Наде честито   bouquet

# 187
  • Boston, MA
Наденце, честито! Много късмет в професията ти желая!   bouquet

Като ви чета за затоплянето, и разбирам защо бабите се силеха всичко да му топлят на Дани  Laughing - той си пие от хладилника всичко. На неговата възраст децата тук пият всичко с лед. Манджите са на стайна температура, така се е научил, че да е малко по-топло, връща и вика"Уф, уф!"  Laughing.

Парното в нас е пуснато, то само се регулира с термостат и понеже вчера и днес се затопли, не се включва.

Днес сме на лекар, пак ще го боцкат... аман от тия ваксини. Чудя се за противогрипната, някой от вас ще слага ли?

# 188
Днес сме на лекар, пак ще го боцкат... аман от тия ваксини. Чудя се за противогрипната, някой от вас ще слага ли?

Буби4, zа тебе ли или zа Дани?  newsm78

# 189
  • Boston, MA
За Дани, за мен ще си я сложа със сигурност, нали пътувам, а по самолетите се въдят вируси...

# 190
  • София
Фокса е в Мола! Има намаление на някои неща!

Дайте друг сайт - нещо тука...! newsm78

# 191

Като ви чета за затоплянето, и разбирам защо бабите се силеха всичко да му топлят на Дани  Laughing - той си пие от хладилника всичко. На неговата възраст децата тук пият всичко с лед.

Бубка, верно ли бе  Shocked ох, не мога да си предствя да му дам сок от хладилника  ooooh!

# 192
  • Boston, MA

Като ви чета за затоплянето, и разбирам защо бабите се силеха всичко да му топлят на Дани  Laughing - той си пие от хладилника всичко. На неговата възраст децата тук пият всичко с лед.

Бубка, верно ли бе  Shocked ох, не мога да си предствя да му дам сок от хладилника  ooooh!

Да бе, пие от хладилника (кисело мляко). Сока разреждам с вода, а каната е обикновено на стайна температура, така че той не е баш леден.

Децата като ги боли гърло тук и имат температура, им дават замразени близалки. Точно обратното на топъл чай - студено, за да спадне възпаленото. Аз не съм давала де, заради излишната захар по-скоро.

# 193
  • София
Брех!

# 194
  • Варна
Енви, така е. След година пак дела и т.н. А адвоката ни е една фондация за семейства в риск. Мога само добри думи да кажа, страхотни са. Постоянно се интересуват, адвокатът е безплатен за нас.
Та мисълта ми беше, въпроса не се решава окончателно. Да ти кажа хич не ми се занимава снего, ще изчакам да го уволнят. Ако досажда винаги мога да се обадя в полицията.
Той и нашия за фризьор, ама ще видим свеки кога е свободна. Ако ме няма мен подстригването минава с по-малко "лиги".
Бубка, и аз се чудя дали да не пие мляко от хладилника. Ама аз щот ме мързи да го топля. Изключили сме микровълновата, че много я пуска.

Общи условия

Активация на акаунт