ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 689
  • 286
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Здравейте и от мен милички Hug Hug Hug
Искам да ви питам дали вашите разбойници успяват да се измъкват от креватчетата си? Снощи както си "спя", чувам в просъница едно пъшкане и след около 10-ина секунди, чух ТУП и рев, който не се забави. Марти взел, че излезнал от кревата #Shocked. Искам да подчертая, че кревата му е с нормални размери и е на най-ниското ниво. Набрал се човека и прескочил. Това е! Вече и по време на сън трябва да съм на щрек.

# 181
 Чушчице и Ади ми прави "скок"   но   нощно  време до сега не се е  случвало ,но  сякаш с това  постоянно ставане и сънят ми не сън,-чувам  я почти веднага   , а  тук http://adi555773.multiply.com/photos/photo/10/35   направо си стъпи ня бюрото и  -хоп да падне ,добре че съм винаги над  главата  й  Laughing
Саси  не съм я подстригвала,но   на 4 месеца  косичката й беше нацяло изпадала
  Лека  вечер и  целувки на сладките муцунки  Heart Eyes

# 182
Добро утро с кафето!  Simple Smile

Честит имен ден на Шоши!  Със здраве да си носиш хубавото име!  Hug

Честит имен ден на всички вас, които имат именници вкъщи!

Чушчице, съжалявам за случката. Дано не се повтаря. Стефан е със сгъваемо легло и до преди месец беше на горното ниво. Никой не вярваше за което. От месец го смъкнахме така да се каже. За радост не сме имали инциденти.

Комплименти за Дари и Ади!
  Simple Smile

# 183
  • София
Честит имен ден на всички, които са именници, да ви е живо и здраво името!!! Да ви почерпя от сърце, и аз съм именничка! bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 08:53 от Буболина

# 184
  • София
Ади, Ане,  Hug Hug Hug

Честит имен ден на всички празнуващи. Да ви е живо и здраво името и да го споменават само с добро!!!  bouquet

# 185
...мерси много за поздравите   newsm51

Черпя Wink

Честит празник на всички празнуващи newsm68

# 186
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ Wink

# 187
Честит имен ден на Шошо и на всички празнуващи!
Оооо черпя се веднага от вкуснотийките на Дидолинка/без зелето и карфиола/,че май с моито неядене станах пак фиданка  Rolling Eyes Mr. Green и сега пак наново ще сменям целия гардероб  ooooh!
Чуш Hug от нас за вас.Диди още май не е вдянал как да излиза само може да влезе като се набере на решетката.
Аз днес бях да работя при една приятелка,ходих сега да прибера дзверо от ясла и ми казаха,че от понеделник ще остава да спи бил спокоен  Rolling EyesОх да си призная малко ми е гадно,че го давам ама нема как.
Приятен ден на всички

# 188
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ШОШКО! ДИДКЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ БАНДИТА И ВСЕ ТАКА СЛАДЪК И ДОБРИЧЪК  bouquet
чЕСТИТ Имен ден и на всички останали именици,бъдете живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet

Ади, творенията ти са невероятни и съм учудена ,че ти плащат толкова малко Shocked,аз една подобна рамка за снимка купувам за не по-малко от 6-7 лв #Crazy ,а малката ти принцеса е супер,пу-пу
За наборката Дари на Саси, немога да кажа друго освен че е бонбона Heart Eyes
Сонка, какво поработваш бе мила newsm78
Корни, пиши ,когато ще идвате да ти дам тел.си
Чуш, Hug за Марти,дано всичко е ок.Тея още не ми е правила този номер,но знам ли
Сега ви оставям че отивам на зъболекар отново Sad

# 189
Коте по принцип съм шивачка и сега една приятелка си купиха с една друга 2 машини и 1 оверлог,вземат работа от фирма и аз ходих да шия на едната  Rolling Eyes
Ади наистина много хубави рамки.А би ли споделила колко парички и дали може и аз да притежавам такова творение?

# 190
Честит имен ден на Шоши! Благодарим за хубавата и изискана почерпка   на мама Дидолинка Laughing!
Честито и на всички именници! С пожелание за здраве и всичко най-най!

Ей, какъв хубав моряк си имаме, направо страшно ми хареса Хрис, аз тайничко си мечтая Ники да стане например капитан на кораб  Embarassed, и за това имам слабост!

А Иванна, просто не може да ме стресне, само може да предизвика усмивка , а тотално ме разсмя Дими! Еееее , сладури малки!!!

И аз много се тревожа за едно такова среднощно скачане от кошарката...Чушчице , дано повече е се повтаря.Ние сме просто на косъм, и като шумне веднага скачам да проверя,че едвам ни мина голямата цицина ,остава да направим втора.

Аdi_5 направо  е документирала ситуацията, с какъв кеф Ади си е провряла крачето  Joy!
Искам да благодаря на Таталинка за съветите , много ни помогна   bouquet.

Пазете се!

# 191
Честит рожден ден на всички именници и от мен!Да са живи и здрави и много щастливи!  bouquet

# 192
Честит Имен Ден на всички малки и големи!!!!!
Много хубави прически сте докарали на сладкишчетата!
Ани е падала веднъж от леглото,когато обиколникая го бях вързала нависоко,не успя да се удари,че за щастие,мойте чехли бяха долу и главата и падна точно на тях  Grinning.Сега съм свалила обиколника надолу,а вечер спи в чувал и не може да прекрачи  Wink.
Ето малко снимки и на Ани:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=168837&photo=26
Ние сега излизаме,че до сега Ани спа.
лек следобед  bouquet

# 193
  • София
Сонка, Коте Hug.
Коте, пак ли бре дарлинг. Успех и до последно се бори за упойка. Гледах едно предаване по тв-то, в което говореше един стоматолог. Той каза, че когато стоматолога ти причинява болка, е време да го сменяш.

# 194
Добър ден и от мен!
Сонка, Коте Hug.
Коте, пак ли бре дарлинг. Успех и до последно се бори за упойка. Гледах едно предаване по тв-то, в което говореше един стоматолог. Той каза, че когато стоматолога ти причинява болка, е време да го сменяш.

Чуш, сега оправям последствията от мъдреца,който извадих,оказа се че е увредил предния зъб и сега него лекувам Sick а за болката и упойката си абсолютно права Peace аз не сядам на стола без упойка и аз спокойна и зъбаря доволно работи Peace
Днес май всички сте по разходки,и ние бяхме до преди малко,но Тея вече спи , а мама отива на фитнес Wink
Ето едно фото от нас да видите как се храним сами  и после мама как си запълва времето с чистене Joy

Общи условия

Активация на акаунт