ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 687
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Добро утро !
Ето и кафе  food010 kaffeetrmker_2 Coffee
Ехооооооо,къде сте бе мацки newsm78 newsm78 newsm78,аз сама ли ще си пиша в темичката?

# 196
  • 5 етаж в ляво
Ето снимки и от нас.Досега не съм пускала,най накрая се наканих
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80533&view=1&photo=65
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80533&photo=66
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=80533&photo=64

Последна редакция: сб, 10 ное 2007, 17:16 от danidji

# 197
  • 5 етаж в ляво
Пак нищо не съм направила.Ще чакам дъщеря ми да се прибере,щото явно сама не мога да се справя Rolling Eyes

# 198
Здравейте!Тук при нас вали цял ден  Sad и настроениета ми такова тъпо.Димитър от сутринта е с Т не мног овисока 37.5 ама я има и ужастно буха.Незнам вече какво да го правя,сигурно е лепнал от мен.
Коте много добре се храни даже госпожицата аз не виждам мръсно около нея  Laughing
Даниджи хайде оправяй,че да ви видим.Мисля,че трябваше да излезеш от акаунта си  newsm78 май тъй беше
Оооо оставям ви,че болния се е развихрил да ми разхвърля кулинарните списания  ooooh!

# 199
  • 5 етаж в ляво
Готово newsm44  Сама се справих пък  smile3534Само да кажа,че са в първият ми постЕто тук

# 200
Скъпа пак не се вижда  Flutter

# 201
  • 5 етаж в ляво
Тоз път вече стана ooooh!

# 202
Да стана.Голяма сладурана е Мира,а спортистка ли ще я правиш? Laughing

# 203
здравейте, момичета!

Днес е отвратително времето и се радвам че вчера със Стефи бяхме от 10 до 17 часа на вън. Чак бузите ни позачервиха. Сега климатика е на мах, но пак зъзна.

Даниджи, да показваш по-често снимчици на принцеса Мира. Има и чудесно име, едно от любимите ми, харесвани от мен кратки имена. А домът ти е разкошен от към интериорни решения. Разглеждала съм го вече в Дом и семейство, да си кажа  Blush

Коте, желая ти успех в зъбореконструкцийте. Много неприятна тем. Слава богу, че по рождение имам здрави зъби. Това не значи, че трябва да съм спокойна, де. Но от лоши материали и некъдърни зъболекари, се здобих с 3 коронки.

И Стефан се храни сам като Тея. Дори днес се случи чудесна случка. Тръгна да храни баба си на една снимка в албумче, което стоеше на масата. Като чук " Ам, ам, бабу!"  и вече поднася лъжицата с млякото. Щях да падна. Дай боже повече такива изненади.  Laughing

Приятна и топла съботна вечер!

# 204
Здравеите момичета. Честит първи сняг, както казва моята госпожица "няг" Laughing. Милата ми тя, като видя снега и гледаше с еииии такива очички smile3556. Много му се радва, но не успяхме днес да излезем сутринта, 4е голяма виелица бе6е, та си го гледахме през прозореца и 4ат-пат от терасата. Следобяд излязохме, но ве4е няма6е "няг". А сега да ви се похваля как Бубата ве4е активно ми помага в 4истенето smile3521.

Лека и спокоина но6т от нас  bouquet

# 205
  • Пловдив
Здравейте и от нас.
Ние както винаги се позагубихме, но използвахме до вчера приятното време да скиторим.

Лида, май на децата желанието да помагат им е от името. Моя хубостник доста отдавна шета с прахосмукачката:

Бяхме на гости на майка ми и той пръв да помага....
оставям ви, че се чува рев по бейбифона

лека нощ

# 206
изглежда цялата юнска група са чистофайници. Аз не мога да приложа снимков материал, но няма по любимо нам нещо от прахосмукачката, парцала за чистене, някоя кофичка или легенче, кърпата за прах, с която и мен забърсва  Rolling Eyes . Прахосмукачката може да я обикаля с часове, да я разучава и търкаля ( да не ме чуе свеки  Confused)  и ако откажа да му я дам изпада в дива истерия.

# 207
Честит рожден ден, Саси!
С пожелание за много здраве, късмет и истински празничен ден!
Много настроение, цветя и усмивки!

smile3510

# 208
Здравейте момичета!
Честит имен ден на всички юнски дечица носещи имената Виктор и Виктория!На мамите пожелание дечицата им винаги да са победители като имената си!  bouquet
Честит рожден ден на Саси!
Честит първи сняг на софиянки и там където е завалял!щото при нас няма сега даже е пекнало някакво слънце.
Лида,Пепи много сладки чистници си имате.И аз за жалост нямам фото на моя ама дето вика Ане ние сме първи на прахосмукачката и стирката  LaughingДаже само да чуе думата и веднага вади  ooooh!Ами то с мене само това ще гледа детето на ден сигурно по 3-4 пъти минавам и бърша  ooooh!
Ние днес сме по-добре даже сутринта го оставих на баща му,а пък аз ходих на мамешка среща за Коледния базар.
Диди много обича напоследък да гледа снимки и да ги целува,че и мен ме кара,показва и казва кой кое-мама,тати.
Това е от нас засега   bouquet

# 209
Здравейте мацки!
Саси,Честит Рожеден ден от сърце!  bouquet
Остани винаги така усмихната и позитивна,бъди винаги обичана и уважавана съпруга и майка!  bouquet

Честито и на имениците днес  bouquetНека са здрави и много послушни Hug
Даниджи, страхотни сними си пуснала на малката госпожица Hug,а надникнах и в албума за жилището и получаваш веднага моите аплодисменти,супер е всичко Peace и от любопитсво с дизайнер ли направихте това newsm78
А сега да кажа колко ме накефиха Юнските чистофайници лЮБЧО,лЮБИМА,Стефчо/макар да не е сниман и в подкрепа на тезата за помагачите,ето доказателство и от нас

Сонка, надявам се Дидко да е по-добре и бързо да оздравее Praynig

Тук си нямаме сняг,но затова пък вятър имаме в изобилие Sick
Айде до скоро  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт