ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 684
  • 286
  •   1
Отговори
# 210

Момичета, нека се обединим и помогнем в този момент. Време за губене няма.

да помогнем на Марти на Ивето

# 211
Ще помогна с каквото мога!    Praynig Praynig PraynigКураж ,Иве!

# 212
Силна прегръдка Иве. Марти ще се оправи Praynig Ще помогнем, ще пратя линка и наши приятели.

P.S. Някой писал ли е дали не може да се добави банковата сметка на Марти тук: http://www.save-darina.org
Ще питам и Тiheri.

# 213
  • Варна
Благадаря за пожеланията милички Ане, Котето, Сонка, Любе!
Ние сме на гости в Асеновград и набързо минавам, за да ви почерпя за мое здраве.
  party023  food002 beer2 Wine Glass

# 214
  • София
И аз ще помогна. Гадно е когато невинни дечица страдат.
Иве, ще се моля за Марти. Прегръщам те. Вярвай, че всичко ще бъде Ок Praynig.

# 215
  • София
Саси, честит рожден ден! Бъди жива, здрава и много щастлива! newsm59 newsm59 newsm59

# 216
Саси, извинявай че те забравих Embarassed Много съм отвеяна Embarassed

Честит Рожден Ден, Саси! Пожелавам ти да си здрава, красива, обичана и щастлива! Весело изкарване, искаме и снимки!

# 217
Честит Рожден Ден, Саси!

Бъди винаги така лъчезарна и усмихната! Пожелавам ти много любов, здраве и щастие!

Ние скоро ще се местим в друго жилище и мислите ми са заети с това. Направо не ми се мисли как ще успеем в студа да оправим новото  жилище и да се пренесем. Но имам опит, не ми е за първи път. Само дето преди бяхме с един палавник, а сега с двама. Свикнах с мухъла и мишките в сегашния апартамент, но не мога да се примиря с повишената цена на наема /400 лв в обикновен квартал, без обзавеждане, а и уговорката когато се нанесохме преди 2 години беше поне 3 години да не се променя сумата от 300 лв/.... направо се забравят някои хора.

Елена днес каза М Тел, докато разглеждах фактурата от сметката, и не спря да го повтаря само и само да и обръщаме внимание. Тя много обича рекламите и явно е запомнила знака на фирмата. Може тук да пишат служители на М Тел и аз работих 1 година преди много време там, не вярвах, че такава сериозна фирма може да има пропуски в системата си. Оказа се, че въпреки, че сме в група ни таксува произволно разговорите с абонатите в групата. Сега ще пускаме жалба. Предупреждавам ви да имате едно наум и да си правите ел разпечатки в сайта на М Тел.

# 218
  • София
Ние скоро ще се местим в друго жилище и мислите ми са заети с това. Направо не ми се мисли как ще успеем в студа да оправим новото  жилище и да се пренесем. Но имам опит, не ми е за първи път. Само дето преди бяхме с един палавник, а сега с двама. Свикнах с мухъла и мишките в сегашния апартамент, но не мога да се примиря с повишената цена на наема /400 лв в обикновен квартал, без обзавеждане, а и уговорката когато се нанесохме преди 2 години беше поне 3 години да не се променя сумата от 300 лв/.... направо се забравят някои хора.

Елена днес каза М Тел, докато разглеждах фактурата от сметката, и не спря да го повтаря само и само да и обръщаме внимание. Тя много обича рекламите и явно е запомнила знака на фирмата. Може тук да пишат служители на М Тел и аз работих 1 година преди много време там, не вярвах, че такава сериозна фирма може да има пропуски в системата си. Оказа се, че въпреки, че сме в група ни таксува произволно разговорите с абонатите в групата. Сега ще пускаме жалба. Предупреждавам ви да имате едно наум и да си правите ел разпечатки в сайта на М Тел.
Pineapple, успех при преместването и дано този път имате повече късмет. Малко ме шокира това, че за мухал и мишки искат 400 лв. Shocked. Това сигурно са екстри към апартамента...
Колкото до М тел и аз се съмнявах, че вършат такива неща. Ние с мъжа ми сме в служебна група и би трябвало да говорим безплатно, нооо сметката говори друго. Жалба и пак жалба и дано имате успех  bouquet.

# 219
Ананасче, успех от мен и дано си намерите по-хубаво гнезденце. Трудно си представям през какви перипети минавате. С такъв висок наем, не е ли по-добре нещо собствено да осигурите. Извини ме за тъпия въпрос, но погасяващ месечен кредит някъде към толкова излиза. Но все пак Варна, София и отчасти Бургас си отават най скъпите градове. Щях да падна вчера като прочетох, че апартамент в София от 400 м2, се продава за 1 600 000 евро. Бога ми, излиза колкото имение в Щатите. Тия хора съвсем полудяха.

Относно М-тел и аз четох за некоректни фактури. аз проверявам моята сметка чрез нета от моята е-фактура. бих сменила с удоволствие М-тел, но повечето ми приятели са към този оператор.

# 220
  • София
Иве, ще се моля за Марти, още утре ще ти преведа пари но със запис Hug, всичко ще е наред, много сме, силни сме, ще се съберат паричките Praynig

# 221
Здравейте ,момичета!Аз пак зачезнах за няколко дни,но нещо не бях добре,отделно,че и нерви много се понасъбраха....ама вече сме що-годе на крака/аз де/ и да чукна на дърво май и тоя път оцелях/ме/....Иво вади кътници и това допълнително разнообразява обстановката/не ще да яде-та видях и аз какво е това чудо,да се молиш да хапне поне нещо,че досега не знаех/....та ако не пиша-да знаете-озъбваме се....

Повода да се разпиша е,да пожелая Честит рожден ден на Марти на Ива78-днес става на 8 годинки-пожелавам му да е жив и здрав и дано скоро мама му  се похвали с успешен завършек на тяхната нелека история Praynig Praynig Praynigизпращам им всичката си положителна енергия и моля и вас да направите същото...А,който има възможност и желание/сметките ги знаете/,може да е малко,но се надявам,че все ще успеем да съберем сумата Praynig

На всички Вас желая много здраве и късмет! Heart Eyes Hug  bouquet

# 222
Иве силни  Hug от нас ще помогнем с каквото можем  Praynig
Честит рожден ден на Марти!Много много здраве,свършване на тези мъки,а после весело детство и игри!

# 223
Здравейте и от мен!
Аз само ви чета, но нещо тез дни май,май хич ме няма...
Много се усмихвах,като гледах снимките на чистофайниците - ама каквито мамите ,такива и децата нали...Ние също обичаме много нашата прахосмукачка, то и как няма, ползваме я всеки ден по два -три пъти.
А вчера ходихме на куклен театър, беше голямо шоу- първо защото на касата ни казаха,че няма смисъл да плащам,щом детето е толкова малко ,щяло само да плаче, но аз не та не! - влязохме и ей такива ги опули щом започна представлението, беше като препариран и дори към края вече пляскаше с ръце щом и другите деца пляскаха...После се настанихме в детския кът и така добре се забавлява, много,ама много му хареса....
Говорите за квартирите - да наемите скачат всеки ден и наистина по-добре да се купи жилище с ипотечен кредит отколкото да се плаща същата сума за чуждо жилище.
Ох, ставам,че лудницата е пълна, отново всичко е с главата надолу ooooh!!

Честит рожден ден на Марти!!! и аз ще помогна с каквото мога!

# 224
  • Варна
Здравейте! Много ми е домъчняло за вас, но пусто все не остава време. Криско се е затъжил за мама и не ми оставя и минутка свободна. Отделно днес се занимавам със застрахователи и сервизи, че при разминаване с един камион от въздушната струя и излетелите изпод гумите му парчета лед и камъчета ни се отчупи мигача на колата, той пък удари калника и надраска предното стъкло. Връщахме се точно в събота в голямата буря и поледица. Снимките от разходката прехвърлих на компютра и се надявам скоро да намеря време да кача няколко. Иначе беше хубаво, ходихме на Перперикон, после в Девин, Банско, Велинград и накрая Кръстова гора. Видях страхотни местенца, макар и за малко. През Пловдив минахме само за малко и нямаше как да се обадя, за което много съжалявам. Бързахме да се приберем и да си гушна детенцето.

Да е честит рожденния ден на Марти и дано по-бързо се съберат парички за лечението му  Praynig Аз днес сутринта минах през банката и служителката много се учуди, че и изписва на вид сметка "особенна". Като й обясних за какво става въпрос каза, че май татко му работел в тяхната банка и ще говори с колегите си да помогнат и те. Дано се излекува горкото дете Praynig

Общи условия

Активация на акаунт