. Мале какви глупости им раждат малките главички не е истина просто
. А иначе за кулинарните умения незнам, хванах го на няколко пъти да си забърква нещо в кухненските джажи на Еми
, ама май афинитета за сега клони към консумацията
, много обича да си хапва детето

.... но ще наваксвам. 
Лека бременност и здрави дечица да си имате !i]
Бъдете живи и здрави , обичани и безкрайно щастливи !
:

, не ми се мисли за другите, пък за кътниците изобщо
И на мойта госпожица и се потят крачетата и си мисля, че е от обувките, ама много е неприятно
Ама как да не им се потят, като не им слагат стелки като хората, поне нашите си нямат, или са на кожа, или са на гума (маратончиците и спортните обувчици) и аз вече слагам възможно най-тънките чорапки, които ми позволява времето... Ти защо се притесняваш за рахит
. А за изпотената главица - онази вечер установих, че я обличам прекалено много (потниче, боди с дълъг ръкав и пижамка, ама то щото от дупене почти развита спинка), а печка пускам само когато термометъра падне под 18 градуса. И снощи реших да и спестя потничето и да я завия с по-лека завивка и резултата е на лице - няма мокро петно под главичката, нито мокра косица... 
И аз все се каня да потърся в чичко Гугъл сайта им, че така и не успявам да разчета мейла, който изписват в "Кой е по-по-най"... Успех, мила, стискам ви палци
И честит ти племенник, да ви е жив и здрав и много, ама много да ви радва 
Дай го тоз убавец да го видим бе
Хайде и да се оправяте бързичко и безпроблемно 
Евала ти правя, мила, за куража
Ти си ми идеала за майка, не те знам как се справяш с двама беладжии и си мислиш за трето бебче (тоест знам, както казваш, всичко е въпрос на организация) и много ти се радвам
...
и само се моля да не ми се случва 
, дано новините са добри... Но като се сетя какви неща съм чела за този така наречен фонд за лечение на деца в чужбина, ми настръхват косите... Дано не им се налага да прибягват до тях, че не е ясно какъв ще е крайният резултат... или по-скоро за съжаление е ясно
Паричките се събират 5124367 пъти по-бързо от дарения, добре че има добри хорица, които да се отзоват...
Много лошо е станало с нейния син,моля се за него и дано този път да се оправи 

! Много е тъжно и гадно едно малко невинно детенце да страда така.

Днес преди обед ходихме на разходка до Кауфланд,заради лошото време и си купих страхотни бамбукови подложки за маса и съм много щастлива,защото идеално ми се вързаха с цвета на кухнята ми
,от цялата работа недоволен остана мъжо,защото 'разходката' ни излезе 50лв 
липсваше ми ,и искам да видя Нана колко е пораснала,пусни някоя нова снимка
А сега кажи какво прочете за нощното събуждане,че и ние се будим нощем.
,ЧЕ ТО ВЕЧЕ МИНА ПЪРВИЯ СРОК ПОЧТИ 
и от мен !
, давай, разказвай за нощните събужданки, че и ние сме с двата крака в отбора
И дано не боледувате вече, че цял месец
Не ми се мисли през какво си минала, като знам на мен какво ми беше... ние уж болни, ама то май-май от зъбите ще да е било наш'то 
. Сега поне сме с дебелите дрехи, та дано и контузиите са по-малко... ама и тя си е внимателна де, та до сега сме се разминали само с ожулване на две пръстчета, ама айде стига, да не викам дявола 

Препоръчани теми