ЮНЧЕТАТА вече са големи и събират есенни листенца позлатени

• 12 688
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
  • на брега на Дунав
Честит Празник и от мен на всички именници. Много здраве и щестие да има в живота ви и много успехи   bouquet

Саси, наистина дребните с всеки ден стават все по-забавни, но и по-големи беладжии също  Joy. Мале какви глупости им раждат малките главички не е истина просто  ooooh!. А иначе за кулинарните умения незнам, хванах го на няколко пъти да си забърква нещо в кухненските джажи на Еми  hahaha, ама май афинитета за сега клони към консумацията  Joy, много обича да си хапва детето  Mr. Green. И като заговорих за манджа ша взема да спирам, че да не ми загори мусакичката  дето съм сложила да къкри във фурната Mr. Green
Чао сладурки   bouquet

# 91
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на малките празнуващи именници!

Много да са зрави , и за мама и тати да са само повод за усмивка !

# 92
Здравейте милички ! hug
Минавам през темичката без да успея да я прочета  book.... но ще наваксвам. Rolling Eyes
След едномесечно боледуване сме добре , вече имам нет и обещавам този път наистина по-често да пиша .
Искам , макар и със закъснение да честитя именния ден на всички празнуващи и да им пожелая много здраве , обич и щастие !     bouquet
А  за бременлийките ни - Честити ембриончета! Grinning Лека бременност и здрави дечица да си имате !i]
Анитка и Сонка , честит рожден ден и от мен -  по-късно , но не по-малко сърдечно. Grinning Бъдете  живи  и здрави  , обичани  и безкрайно щастливи  !   newsm51:
Мимик , съжалявам !Дано следващия път всичко е наред. Praynig
Люба , моля те приеми искрените ми съболезнования !Много съжалявам за огромната ти загуба Flowers Rose
Ани, честит ти племенник и от мен.Да расте здрав , силен и умерено палав , разбира се . Grinning
Прощавайте , но днес съм уморена и неадекватна и спирам да пиша .Пожелавам ви един спокоен и уютен след обяд!
Много целувки от нас!  loveuuu

Последна редакция: сб, 27 окт 2007, 15:18 от Вили1

# 93
Привет и от нас  Laughing

Леле колко празници съм изтървала, ама ние нали вече сме самостоятелни и мама гледа да поизчисти, докато малката хала си играе или спинка... Май стана по-добре така с късното ни "прохождане", защото сега си е много стабилна и въобще не ме занимава  Mr. Green , само се гоним насам-натам и се следим да не бута каквото не трябва, абе голяма забава пада, особено като гоним котака, пък като го заиграем с някое топче и изпадаме в истерия от смях  hahaha

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПАТЕРИЦИ НА АНЕ, СОНКА И АНИТКА !!! БЪДЕТЕ МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ, МОМИЧЕТА, И СЕ РАДВАЙТЕ НА ЖИВОТА КАТО ЗА ПОСЛЕДНО, УСМИХВАЙТЕ СЕ И МИСЛЕТЕ ПОЗИТИВНО, НА ПУК НА ЗАОБИКАЛЯЩАТА НИ ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ !!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАЛКИ ИМЕННИЦИ !!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА ВИ РАДВАТ, ДА РАСТАТ В ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО И ДА СЕ ГОРДЕЕТЕ С ТЯХ !!!

Поли, за отбиването - и при нас все още не е на дневен ред и не знам дали изобщо скоро ще бъде четено  Mr. Green , ама кво да се прави, както и преди съм казвала, не знам вече кой е по-пристрастен към кърменето - Белослава или АЗ  Embarassed

Пепи, голям сладур тоз Любчо бе, ама ей на - пак ни се размина срещичката, че ние видяхме два-три слънчеви дни след студа и не ни се видяха очите в къщи, от де време за форум   bouquet

Зори, мила, ми ние кво да кажем, като все още сме си с 3, ама четвъртият вече "чука" на вратата, и ако не се покаже скоро, ще лудна  Mr. Green  Вече почти спи при мен, то иначе голям зор  #Crazy , не ми се мисли за другите, пък за кътниците изобщо  Rolling Eyes

Таталина, много сладък аватар  Grinning  И на мойта госпожица и се потят крачетата и си мисля, че е от обувките, ама много е неприятно  #Crazy  Ама как да не им се потят, като не им слагат стелки като хората, поне нашите си нямат, или са на кожа, или са на гума (маратончиците и спортните обувчици) и аз вече слагам възможно най-тънките чорапки, които ми позволява времето... Ти защо се притесняваш за рахит  newsm78 . А за изпотената главица - онази вечер установих, че я обличам прекалено много (потниче, боди с дълъг ръкав и пижамка, ама то щото от дупене почти развита спинка), а печка пускам само когато термометъра падне под 18 градуса. И снощи реших да и спестя потничето и да я завия с по-лека завивка и резултата е на лице - няма мокро петно под главичката, нито мокра косица...

За гърнето - ползваме си го по предназначение от 7-ми март насам, с малки изключения - като беше болничка след рожденния си ден в Силистра, но като се върнахме в Пловдив, още на следващият ден нещата си дойдоха на мястото.

Саси, и ние не спим на възглавница, ама то и как ли да спим, че тя в спящо състояние (докато не заспи дълбоко де) и за 3 минути не се задържа на едно място, само обикаляме леглото, то голямо дупене, голямо чудо, та си викам "Ква възглавница"  newsm78

Бургаско Ани, видяхме днес твойто сладурани по ТиВиТоооо  Mr. Green  За конкурса на Тео Бебе  Grinning  И аз все се каня да потърся в чичко Гугъл сайта им, че така и не успявам да разчета мейла, който изписват в "Кой е по-по-най"... Успех, мила, стискам ви палци   bouquet  И честит ти племенник, да ви е жив и здрав и много, ама много да ви радва   bouquet

Корнииии,  Hug  Дай го тоз убавец да го видим бе  Laughing  Нали и наш тати е музикантин, пък и тъй като гледам, щерчица се е метнала на него в тва отношение, та може и да се получат работите  Mr. Green  Тя Дева-Ко скоро не се е появявала, та ще я разжалвам аз нея от поста "сватя"  hahaha  Хайде и да се оправяте бързичко и безпроблемно  Praynig

Любе,  Hug  Евала ти правя, мила, за куража   bouquet  Ти си ми идеала за майка, не те знам как се справяш с двама беладжии и си мислиш за трето бебче (тоест знам, както казваш, всичко е въпрос на организация) и много ти се радвам  Laughing  Пожелавам ти една хубава гуспоица, когато и да е, господ си знае работата  Praynig ...

Лелеее, аз съм се забравила в писането, ама го пиша от 2 часа, че щерчица не ще да спи, подремна за половин час и сега е кукуряк, та ще приключвам вече, че ми е трудно да пиша с нея в скута  Mr. Green  И ще гледам скоро да ви пусна снимки да ни видите (иначе на сайта и има, на който му се гледа...)

# 94
Здравейте...с риск пак да разваля настроенинето в темата ще ви пусна цитат от една друга тема и ще ви помоля ако има възможност да помогнете.
Здравейте милички,благодаря на всички ви за подкрепата.След направения резонанс  от преди две седмици съм в шок и се опитвам да събера сили,защото  положението на Марти все повече се усложнява  и мисля да търсим помощ от чужбина.Благодаря на Господ че го има д-р Георгиев,защото той страшно много ни подкрепя  и ни помага.Това че Марти  има киста  ние си го знаехме  проблема е че оная гад отново е пораснала,налага се трета операция за премахване на кистата  и нова хистология.Аз обаче си мисля дали някъде в западна Европа могат да ни помогнат или поне да махнат по голямата част от тумора,в интернет намерих доста адреси на неврохирургични клиники,преведохме  епикризите и хистологиите на английски  и ги разпратих,днес получих първия отговор от Бон  Германия,проблема е че не знам  бъкел английски и ще чакаме до довечера  наш познат да го преведе,но на пръв поглед ми пишат че според тях може да се махне кистата и   по голямата част от тумора.Все още не сме уточнили сумата за операцията но предполагам че ще е огромна и ужасно много ме е страх дали ще успеем да я съберем,още повече че нямаме  много време,защото кистата расте.за капак на всичкото отгоре  пък се  появи проблем с бъбреците и сега Марти е с катетър  защото не се изпразва пикочният му мехур.Живеем в истински ужас,но надеждата все още ни крепи,не сме са предали и не смятаме да го правим.Ако някой от вас знае какви са начините за набиране на средства и с какво може да помогне този фонд за лечение на деца в чужбина,моля да помогне.Това е за сега като имам сигурни новини ще пиша пак.

И нека отново се помолим за Ива,Марти и цялото им семейство Praynig Praynig Praynig

# 95
# 96
Ох, боже, настръхвам, като чета такива неща  Cry и само се моля да не ми се случва  Cry
Моля се за Марти  Praynig  Praynig  Praynig , дано новините са добри... Но като се сетя какви неща съм чела за този така наречен фонд за лечение на деца в чужбина, ми настръхват косите... Дано не им се налага да прибягват до тях, че не е ясно какъв ще е крайният резултат... или по-скоро за съжаление е ясно  Cry  Паричките се събират 5124367 пъти по-бързо от дарения, добре че има добри хорица, които да се отзоват...

# 97
Откакто прочетох снощи,само за това мисля Sad
Боже,дано се оправи малката душичка Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Думите са излишни...... Praynig

# 98
Прочетах темата където е писала Ива. Sad Много лошо е станало с нейния син,моля се за него и дано този път да се оправи  Praynig
Тя затова така се загуби от нашата темичка,дано всичко се оправи и да се разпише с добри новини.
Албени то в хубавите дни дето ги имаше, ние бяхме болни и още аз покляшлям леко.Но другата седмица вече сме готови за срещи.Ходи ми се до "ЕВРОЛЕНДА" на главната......
Ще бягам,че Ани изгладня, а и иска да спи вече.
лек следобяд  bouquet

# 99
  • Варна
Много е тъжно това, което се случва с Марти. Дано намерят начин за операция в чужбина  Praynig Горкото дете... Скоро сигурно ще открият набирателна сметка за да можем да помагаме.

# 100
  • Варна
Здравейте момичета!
Дано Марти се оправи  Praynig! Много е тъжно и гадно едно малко невинно детенце да страда така.

Вили, добре сте се завърнали. Радвам се, че сте добре и дано болестите да не се връщат. И да пишеш често!
Албени, погледни тук за конкурса на Тео Бебе : http://www.f-s.bg/bg/products.php?cat=4

И въпреки мрачното време ви пожелавам много слънчево настроение!

# 101
Добро утро  от мен! kaffeetrmker_2

Въпреки лошото време навън никой не пише в темичката ....колко тъжно  Sad
Изцяло съм си ангажирала вниманието с проблемите на нощните събуждания на Нана , с предстоящото ми връщане на работа и май колкото повече чета , в толкова по-задънена улица попадам.
 smile3529 smile3528
Относно гърнето тези дни смятам да и купя , защото започна да проявява признаци че е готова пък ще видим.  33uu
Възглавницата  не ползвам щом може да си спи без такава ок! smile3524
Ива  Praynig
Саси мерси за топлото посрещане  Hug

# 102
Здравейте и от мен!
Навън вали и е студено,затова днес ще сме си вкъщи Sad Днес  преди обед ходихме на разходка до Кауфланд,заради лошото време и си купих страхотни бамбукови подложки за маса и съм много щастлива,защото идеално ми се вързаха с цвета на кухнята ми  Grinning,от цялата работа недоволен остана мъжо,защото 'разходката' ни излезе 50лв Joy
Вили Hug липсваше ми ,и искам да видя Нана колко е пораснала,пусни някоя нова снимка Wink А сега кажи какво прочете за нощното събуждане,че и ние се будим нощем.
Анитке, чакам снимки от РД, И ОТ КРЪЧМАТА Peace
А, на всичкото отгоре преди малко се обаждам в училището на Крис да питам дали утре са на училище и те ми казват НЕ, #Crazy ,ЧЕ ТО ВЕЧЕ МИНА ПЪРВИЯ СРОК ПОЧТИ #2gunfire
Хубав ден на всички ,напук на лошото време  bouquet

# 103
Коте   Hug и от мен !
НАна е пораснала наистина , но не съм качила снимки .Обещавам скоро да го направя и ще пусна.
Ами нощното събуждане в най-честите случай е провокирано от неразположения свързани с никнещи зъби , настинка и запушен нос, болки в ухото или коремчето.Нищо тревожно - това си го знаете , но когато те не са спирали още от раждането и мама става по 10 пъти на нощ , вече е неадекватна и хронично уморена започва да се търси решение този процес да се спре.
пробвах да спи при друг , да съм в отделна стая , да я приспива баща и ..но резултат няма.
Обърнах се към хомеопатията на Боарон ...нъц.Особено сиропът Киетюд така действаше че влоши проблема здраво или просто и двата пъти , в който го давах съвпадаха със силни нервни кризи , ставане в леглото , пищене "Мамо доди " , "Мамо гуш" и после любимото и "Цици".
Сблъсках се с хорският вечен проблем - "Виновно е кърменето" то нали за всичко е виновно та ако не беше цицата да утешава работата да съм се споминала.
И последното -изпокарах се с де що видя "доброжелатели"  дето дават акъл и им е лесно , яхнах метлата , отказах да се занимавам с традиционната медицина според която децата са си такива и сега сън зареяла поглед към класическата хомеопатия.С мъжо сме на нож , защото той не я приема като вариант и накрая ще взема да си изляза от дома съвсем сериозно и който както може и знае така да се оправя.
Уф че песимистичен пост ..напълно в унисон с времето Rolling Eyes

# 104
Ха добър ви ден!

Тук не вали все още, не е студено, но е мрачно и само за сън  Rolling Eyes  Щерчица спинка, че бяхме на прощъпулник и поразбутахме режима, ама тъкмо, нали трябва да влизаме в крак с новото часово време, няма да си лягаме с кокошките я  Laughing ! Така и така се будим по хиляда пъти на нощ, аааа, като стана дума, имаме си вече 4-то пробило зъбче, надявам се малко почивчица да ни дадат останалите, да видим  Thinking  

Та, Вили, първо добре дошла  Grinning , давай, разказвай за нощните събужданки, че и ние сме с двата крака в отбора  Wink И дано не боледувате вече, че цял месец  #Crazy  Не ми се мисли през какво си минала, като знам на мен какво ми беше... ние уж болни, ама то май-май от зъбите ще да е било наш'то  newsm78

Момичета, забравих да ви благодаря за пожеланията около наш'то така бленувано "прохождане" или по-скоро престрашаване за самостоятелна ходенка  Laughing , та благодарим ви много   bouquet . Сега поне сме с дебелите дрехи, та дано и контузиите са по-малко... ама и тя си е внимателна де, та до сега сме се разминали само с ожулване на две пръстчета, ама айде стига, да не викам дявола  Peace

Мамо Саси, мерсаж за инфото  Hug   bouquet

a _witch, абе че съм си патица, си знам, ама и голяма съм забравана  Mr. Green  Абе голяма сладурана таз твойта Деничка бе, особено на оная снимка, дет го  пробутваш детето да си търсиш зетьове...
Айде чао ви, че плачка...

Общи условия

Активация на акаунт