В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 519
  • 292
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Нашият режим е следният (но ние сме от облагодетелстваните с баба  Heart Eyes), ставаме с мъжО към 7, приготвяме се набързо за работа и потегляме. Велизар си спи обикновено, не се налага да го будим нито за ясла, нито поради някаква друга причина. като се събуди се гледат с баба му, хранят, преобуват, разхождат, играят и т.н. Тя много го хвали, че се слушат и че е много кротък, развеселява се и почва с магариите чак като се върнем от работа, тогава видимо се раздивява.  Mr. Green
Аз съм на работа до 6, татито ме взима, за да мога максимално бързо да се придвижа до вкъщи  Heart Eyes Там докато се видим и наиграем става време да вечеря буболечко, къпем се и се приготвяме за лягане. Тъй като живеем с нашите почти винаги е сготвено, къщата не е разрушена, облекчена съм максимално, въпреки, че сме малко като в дядовата ръкавичка - но е весело, поне... Mr. Green
Слагаме дребосъка да спи (към 8 и нещо), ние си вечеряме, Вели си се приспива и дупи в стаята, и като станем от масата, обикновено е заспал.  Heart Eyes
През нощта не се буди (ако няма зъбни епопеи...), с по - глобалните и времетраещи домакински и родителски задължения  Laughing наваксваме събота и неделя...
Чао, целувки на сладурчетата, всички са прелестни! Heart Eyes

# 121
Отново благодаря на всички за поздравите и на патерици приемам.
 Дарито е прекрасна, много миловидна и нежна Heart Eyes
Сега ставаме и ще се насладя на кафенцето.

# 122
Тази идея с коледното парти и на мен много ми харесва  Mr. Green Нали приемате и гости на столицата  Wink Може и змейковица да навия (почти сигурно).. А за белобрадия старец.. Ако можем да намерим на мъж ми костюм, който да му става, ако знаете как хубаво влиза в ролята - че с туй коремче е мнооооого подходящ  hahaha Само дето миналата година гледахме от тези костюми, които продават в магазините един, ами .. хич не беше за Дядо Коледа.. Или по-скоро за някой доста недохранен, че мойто мъж не можа да побере тумбака вътре  Joy Ако имате идейки или сте видели някъде такъв костюм (на сносна цена де), в който да поберем нашия татко - Дядо Коледа е готов  Hug Един чувал, пълним играчките.. и веселбата започва  santa2

Иначе ние пак не спахме на обяд.. Добре, че времето се пооправи та потрамбовахме улиците малко.. В момента са с баща си в банята и се надявам поне 1/2 час да ми отпуснат да оправя малко бъркоча от през деня Rolling Eyes

Ани, как работя ли - ами вечер (по-скоро по нощите) като го приспя.. Или баба ми като се вясне за 1-2 часа да си поиграе с малкия, тогава гледам да действам бързо и ефективно..

# 123
  • Варна
Их че хубаво като има толкова много отчели се мамчета   bouquet

Недче, мерси за загрижеността мила  Hug Моето главоболие е в следствие на това че в неделя вечерта въобще не съм спала заради Макси. Отидохме си при мама и тати да ги видим и те ни навиха да останем там. А аз по никоето време се сетих, че не съм взела АМ за Макс. Пробвахме с кисело, прясно мляко, сок, ама не и не. От 1 часа през ноща до сутринта през 30 минути на сън си търсеше млякото моя млечко-буболечко. Като бебетата сме още. И аз въобще не спах, а и настинах нещо.... Днеска пак не съм много добре, ама по се ядва. Изпих някое и друго хапче ....

Хриси много хубава  Heart Eyes А Дари наистина много нежна госпожица  Hug

Днеска излизахме и ни наваля дъжда на връщане.... Сега пия Колдрекс, че бая се понамокрих и настудувах, а тати и Макс нещо си бърборят за някакви колички  Mr. Green

# 124
Днес пак бихме рекордите по сутришно спане. Станахме в 10.20. Като си видях часовника и не можах да повярвам че сме спали толкова много. Но затова пък после обедния сън никакъв го няма, едвааа час и половина, дали имаше и толкова.

Мимето, за коледни подаръци още не сме мислили, но видях че в Кауфланд има еленски рогца със звънчета, за малки кратунки и мислех да купя, но Дидо ме разубеди че било рано. Но още при следващото пазарене ще взема, че после ще свършат и като му дойде времето няма да има! А за решетката и не мисля да я махам скоро, че както се върти, може да забие глава в земята спящ! 

# 125
 Много ми е приятно, че в темичката ни се говори с такъв интерес за кукления театър, моята слабост Heart Eyes (нали 5 г. работих в русенския като стажант актриса Blush) Да обясня, че има пиеси за по-малките на възраст детска градина и за по-големите, ученици. За да се хареса на нашите мишоци, трябва да е от първия тип, те са с по-големи кукли, по-вече музика, светлини, цвят и по-упростен и лесен за разбиране сюжет. Точно на такава пиеса ходихме и тя много се хареса на Йони и братовчеда Илиян. Ето снимка от пиесата:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4330422
 Ето ни и нас след постановката:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=4330327

# 126
Привет и от нас!
Чета ви редовно, но не съм писала, тъй като около нас няма нищо ново, освен, че издивяваме вкъщи в това лошо време.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕТЯ! /на патерици/

С удоволствие си разглеждам снимките на порасналите ни дечица - всички са страхотни!
Ето и малко снимки от нас, да не ни забравите: http://ilonkatoleva.multiply.com/photos/photo/12/1

Лека и спокойна нощ от нас!

# 127
Пете, много точно! И аз затова се борих за театъра с големите кукли, но беше сменен. Даже и по големи са от тези на снимката. Горе долу колкото един човек са. Но този на който отидохме беше повече рисунки на стъкло. И щом имаше такъв интерес, значи и по шарените ще му харесат!  А на тази снимка, едната кукловодка да не си ти!? Много ти е хубав аватара!

# 128
Iggiberry о със сигурност е била майка ми,тя е една голяма приказливка  GrinningДано вече всичко лошо е зад гърба ви и повече да не стъпвате там  Heart Eyes
За театъра-постановката "Принцесата и змея" беше с такива големи кукли,особено змея,също така много емоция и светлини имаше и това караше моя син да не отлепя очи от сцената GrinningМисля че точно такива представления са подходящи за децата.
Аз да попитам, мами от Варна няма ли дето искат да си направим Коледно тържество Wink

# 129
Ех, за съжеление не съм аз. Така ми се насълзиха очите, докато гледах представлението и се присещах как и аз съм била на сцената. А иначе кукловодката, която прилича на мен също се казва Петя Simple Smile
 А на аватара съм си аз, благодаря  bouquet

# 130
Добро утро!

Честит рожден ден на патерици на Петя! Желая ти много здраве, щастие и професионални успехи!

Честит рожден ден на Ади101! И на теб желая много здраве, радост и щастие!

Личи си, че в България времето е лошо, не мога да смогна с четенето  Rolling Eyes. Сега и аз да кажа как протича моят ден. Ставам в 6.10, почти винаги с мъжа ми заедно, правя кафе, той си прави закуската. Чакам да дойде първото детенце и като дойде му давам нещо да си играе, тогава се оправям, взимам душ и т.н. След това будя Георги за училище и приготвям закуската. Докато закусват, приготвям на Георги нещо за ядене за голямото междучасие. Изпращам ги на училище и детска градина, след това с друго детенце, което междувременно е дошло, ходя да пазарувам и на разходка. Домакинската работа бързам да свърша, докато Килиан спи и най-вече гладенето. Работя до към 17.30 - 18.00 часа, след това готвя, Килиан помага за подреждането на масата, Георги се крие да помага  Naughty, вечеряме всички заедно, после мъжа ми къпе Килиан, облича го и ми го предава. След това Георги взима книжка и се упражнява да чете, като Матиас му помага. Аз през това време приспивам Килиан. След това Георги си ляга и към 20.15-20.30 е времето за нас с мъжО.
И понеже ежедневието ми е толкова еднообразно винаги събота и неделя се организираме да ходим някъде и най-вече на Женевското езеро. Там по цял ден се излежаваме, четем, ходим на разходка, играем с децата и чат пат градинска работа.

Айде стига толкова съм писала, ами да си гледам работата  Mr. Green.

Лек ден!

# 131
Честит рожден ден на Ади!!! newsm67
Руми ако нямаш възможност да звъниш в Приказка без край кажи може аз да се заема с организацията а и на мен ми е близо този клуб ако се наложи нещо да се ходи на място няма да ми е проблем. Не съм звъннала до сега за да не се повтаряме и да не се обърка нещо.
Сат 11 не се отчайвай дано да е период и всичко да си дойде на място след време а за идей какво да правите с мъжа ти като сте сами - кино, хапване навън, разходете се да си купите нещо или за някой от вас или за къщата, а защо не в това време да му спретнеш един пикник на пода в хола гасиш тв от контакта пускаш лека музика.
Уна как е Рали - свали ли температурата?
Да се покажем снимка от вчера че не беше на ясла и я водих в един клуб

Духи разбира се че приемаме гости за Коледното парти - хайде съобщи как са минали преговорите със Змейковица. Олче а ти за коледното???

Последна редакция: ср, 24 окт 2007, 10:35 от galiushana

# 132
  • София
Честит рожден ден на Ади, всичко най - хубаво ти желая (ако изобщо влезеш да си видиш честитките...  Rolling Eyes)!   bouquet

Олче а ти за коледното???

За къде без нас...  Mr. Green Дано само не се засече с някой тийм - билдинг - моя, или на мъжО... За първия не съм сигурна кога ще е , но за този на Мариян най - вероятно ще е 3 дни (те малко като на циганска сватба го подкарват в тяхната фирма  Mr. Green), считано от 16 - ти, но тъй като бебешкото парти ще е преди обяд, ще пътуваме (към Банско  Crazy) след това... Не ми се пропуска да намачкам сладурковците, толкова са порастнали, веселбата ще е в умножени пропорции, в сравнение с миналата година...  newsm52 ukliam1 smile3540

# 133
Здравейте. Смайли, честит рожден ден и от мен на патерица! Бъди щастлива! Отдавна не съм писала, ама нещо съм супер подтисната напоследък. И аз имах рожден ден в събота и преди него ми беше едно криво, да не ви разправям. Но благодарение на двете ми най-любими същества, се почувствах много приятно в самия ден и си направихме приятна вечеря вкъщи. Мия, миличката беше толкова усмихната цял ден и постоянно бърбореше и повтаряше "мама,мама", че ми стана супер хубаво. Много малко хора се сетиха да ме поздравят, но важните за мен хора направиха всичко възможно, за да се чувствам добре. Мия взе да се заглежда по анимационни филмчета, даже отвреме навреме си гледат двамата с баща й. Вече имаме един кътник, открих го случайно, защото е горен, а аз все чаках отдолу да излезе.
Иначе нашият ден протича по следния начин: ставам към 8, освен ако Мия не се събуди по-рано, но това рядко се случва, правя закуски набързо, приготвям се. През това време майка ми е дошла и тя облича и преобува Мия, а аз изчезвам на работа. В последно време пътуването ми е огромен проблем и това също допринася за подтиснатото ми настроение. Работя по принцип на малко съкратен работен ден до 16 часа и към 17 съм вкъщи обикновено. Играем с Мия или ходим на разходки, когато времето го позволява. Тя вечеря обикновено към към 19,30 -20 часа след къпането, слагам я да спи към 8,30 -9. Не се буди нощем, освен ако нямаме зъбни проблеми. През деня спи само веднъж следобед за около 2 часа, 2 и половина понякога. Готвя след като я сложа да спи, пера основно в събота и неделя, за спорт засега не намирам време, но ходя пеша поне по 30 минути на ден. Късно вечер имаме време и за нас двамата с баща й -гледаме филми, хапваме, пийваме и т.н. Отвреме навреме излизаме в петък или събота, но рядко -много ми е съвестно да тормозя майка ми и тогава след като я гледа цяла седмица.
И да не ми отегчавам повече. Ето малко скорошни снимки накрая: http://www.snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=185499

# 134
  • София
Честит Рожден ден Ади, да си жива и здрава и много обичанаbouquet
Ето и малко снимки от мен, нали бях обещала.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=80 Тук яде филия с лютеница - с лъжица
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=82 Тук в една сладкарница упорито хранеше баща си
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=83 Обядва, но манджа има навсякъде другаде, но не и в устата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=149821&photo=84 Новата ни поза за кърмене. Не се стряскайте от телесата ми  Embarassed
meshko106 - албумът ти е личен и не се разглежда

Общи условия

Активация на акаунт