), ставаме с мъжО към 7, приготвяме се набързо за работа и потегляме. Велизар си спи обикновено, не се налага да го будим нито за ясла, нито поради някаква друга причина. като се събуди се гледат с баба му, хранят, преобуват, разхождат, играят и т.н. Тя много го хвали, че се слушат и че е много кротък, развеселява се и почва с магариите чак като се върнем от работа, тогава видимо се раздивява. Аз съм на работа до 6, татито ме взима, за да мога максимално бързо да се придвижа до вкъщи
Там докато се видим и наиграем става време да вечеря буболечко, къпем се и се приготвяме за лягане. Тъй като живеем с нашите почти винаги е сготвено, къщата не е разрушена, облекчена съм максимално, въпреки, че сме малко като в дядовата ръкавичка - но е весело, поне... Слагаме дребосъка да спи (към 8 и нещо), ние си вечеряме, Вели си се приспива и дупи в стаята, и като станем от масата, обикновено е заспал.
През нощта не се буди (ако няма зъбни епопеи...), с по - глобалните и времетраещи домакински и родителски задължения
Чао, целувки на сладурчетата, всички са прелестни!
Може и змейковица да навия (почти сигурно).. А за белобрадия старец.. Ако можем да намерим на мъж ми костюм, който да му става, ако знаете как хубаво влиза в ролята - че с туй коремче е мнооооого подходящ
Само дето миналата година гледахме от тези костюми, които продават в магазините един, ами .. хич не беше за Дядо Коледа.. Или по-скоро за някой доста недохранен, че мойто мъж не можа да побере тумбака вътре
Ако имате идейки или сте видели някъде такъв костюм (на сносна цена де), в който да поберем нашия татко - Дядо Коледа е готов
Един чувал, пълним играчките.. и веселбата започва 

) Да обясня, че има пиеси за по-малките на възраст детска градина и за по-големите, ученици. За да се хареса на нашите мишоци, трябва да е от първия тип, те са с по-големи кукли, по-вече музика, светлини, цвят и по-упростен и лесен за разбиране сюжет. Точно на такава пиеса ходихме и тя много се хареса на Йони и братовчеда Илиян. Ето снимка от пиесата:
Дано вече всичко лошо е зад гърба ви и повече да не стъпвате там 
, вечеряме всички заедно, после мъжа ми къпе Килиан, облича го и ми го предава. След това Георги взима книжка и се упражнява да чете, като Матиас му помага. Аз през това време приспивам Килиан. След това Георги си ляга и към 20.15-20.30 е времето за нас с мъжО. 
) след това... Не ми се пропуска да намачкам сладурковците, толкова са порастнали, веселбата ще е в умножени пропорции, в сравнение с миналата година...