В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 516
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Ирка, благодаря ти. Simple Smile
Кате, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!
Честито и на именниците днес.
Страйпър, браво за новата работа. И аз си търсех, ама засега много неуспешно, т.е. нищо не са ми предложили. Странното е, че пък мен въобще не са ме питали дали имам дете или не, но пък много се впечатляваха от образованието ми и на всички интервюта ме питаха що е това културология и как съм избрала да уча точно това. навсякъде интервютата протичаха много добре, правех и тестове и анкети, ама накрая получавах отговор, че не пасвам на профила, който търсят. Но ще видим по нататък пак. Олче, завидях ти за есктрите. Искам и аз такава работа....
Вчера Мия се задави ужасно и аз направо се уплаших. Ама вината беше изцяло моя. Тя ме гледаше как ям ябълка и аз реших да й дам парченце, при положение, че много добре знам, че не може да дъвче такива твърди неща, ама си викам, че е време да се научи. И тя милата се задави, почервеня, започна да кашля, накрая повърна и от устата и от носа, абе страшна гледка. Почувствах се ужасно.
Между другото къде ще бъде коледното парти?

# 166
  • Варна
Кате, честит рожден ден!!! Пожелавам ти здраве, късмет и още повече помощници да имаш  Mr. Green

Честито на Страйпър и Смайли за работата!!!! Да ви върви по вода!

Честит празник на всички с името Димитър, Димитричка, Димо, и производните му!

Мимозка, как е Жули? Какво й има? Дано се оправяте бързо Praynig Честит имен ден на Митко! Да ти е много здрав, послушен и да помага с Жули!

Макс също се разболява или по-точно вече е болен. Температура, хрема, кашля от хремата. След обед ще го водя да го види докторката, нищо че преди 2 дни ходихме на консултация. Иначе вече е 11,5 кг /с всичкит му катове дрехи, обувки и памперси/, 82 см. И след месец пак онова гадно ДТК, аман вече от тия ваксини. Или ще е болен, или ще го бодат...
И Ники на Ивон е болна милата. Явно са лепнали от някое детенце по площадките  Sad

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 12:43 от Vif

# 167
Анна вас с две деца нали?
Мечко Коледното парти се планира за 16 декември (неделя) 10.00 часа в детски клуб Приказка без край http://www.prikazka.net/

# 168
  • Пловдив
Честито на всички рожденници и именници от днес и последната седмица   :bouquet:   bouquet  bouquet  bouquet

За коледното парти не мога да кажа със сигурност, ще видя как ще ме убеждава Духи  Mr. Green

Да ви се похваля - бях на семинар в Костенец за 3 дни. За пръв път се отделяме с Кали за толкова дълго време. Много ме беше страх, че ще плаче, ще й липсвам, че ще имам проблеми с цеденето и т.н. , обаче никакви проблеми е нямало  Laughing Чак малко ревностно ми стана.
А  аз да си призная бях като отвързана там  Embarassed То не бяха алкохол, цигарки (не ми се е случвало от 3 години) Blush голям купон си спретнахме. А тръгнах на семинара с нагласата, че ще се наспя там и ще бъде голяма скука  Rolling Eyes, а то какво стана - за 3-те дни ми се събират общо 5 часа сън  Mr. Green Определено имах нужда да се откъсна малко от ежедневието, страхотна терапия ми беше  Wink И на всичко отгоре баш шефа ми разбрал отнякъде, че още кърмя и обяви, че ще ме правят дойка на институцията  hahaha всички много ми се дивят, не са и чували, че може да се кърми толкова дълго  Sunglasses

Кали е станала много интересна, всяка вечер като се върнем от работа с татко й започва да ни целува и прегръща и ни изнася представления, страшна актриса е  Hug Постоянно иска да слуша музика и танцува, върти се, пляска с ръцете... Още говорим на "китайски" демек нищо не й се разбира, но не й липсва желание  Joy От няколко дни прави кълбо напред, е понякога не й се получава, но много се кефи на опитите  Laughing

Толкова засега от мен, че ме чака работа   bouquet

# 169
  • София
Кате, Честит Рожден Ден! Да ти се случват само хубави неща оттук нататък, бъди все така оправна Mr. Green и лъчезарна! Много щастие и любов, и нека всичките ти мечти станат реалност!

Честит имен ден на всички именици!  С добро и хубаво да им се чуват имената!  bouquet

Честита нова работа на Страйпърче и Смайли! Много бърза адаптация  Mr. Green, професионални успехи, сигурна реализация и добри финансови резултати! Hug

Макси, Жули и Елла бързо да оздравяват, малките сладури, и да се връщат към пакостите! Praynig

Е по повод работодателите да спомена и Олчето, че е попаднала на страхотна фирма ако не е проблем кажи коя е!!!

Галюшка, аз май писах, че фирмата е PolyComp, и освен тази екстра  Crazy има още много (по - стандартни), ама да не се превръщам във фукла...  Embarassed Дано и занапред да съм доволна, че на мен трудно може да ми се угоди по принцип...  Mr. Green

Мешко, и от мен ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН (доста позакъсняло Embarassed), признавам се за виновна, но в събота въобще не ми беше до компа, цяла седмица съм 8 - 9 часа пред него и вече към края чувствам, че сериозно дефектирам  Laughing, гади ми се и имам ужасно главоболие. Затова през уикендите не влизам хич, или съвсем за мъничко...
А това за НАШАТА "интересна" специалност ми е до болка познато...  Mr. Green Или гледат много умно и питат АджЕба що е то, или деликатно си замълчават с едно такова "разбиране" в погледааа...  Laughing Аз затова и все отлагам това мое дипломиране прословуто, защото от самото начало бях наясно, че тази специалност ще ми донесе само вътрешно удовлетворение, но не и други дивиденти. За съжаление в България културата и всяка производна с нея дейност не са доходоносни...  Sad Ако сме завършили "това"  Mr. Green в Гърция, примерно, едва ли ще сме в това положение... Ама стига съм философствала, че мойте размисли и страсти край нямат...  Blush

И не на последно място:Момичета, аз го въртя и суча все за подаръчета (да си разменят дребосъците), но не мислите ли, че е по - нужно и на място всяка присъстваща мама на Коледния купон, да купи подарък за малката Неличка, на мама kalia...? Нещо съвсем поизостана тази кауза.... Sad

# 170
  • София
Анна вас с две деца нали?
Мечко Коледното парти се планира за 16 декември (неделя) 10.00 часа в детски клуб Приказка без край http://www.prikazka.net/
Да, никъде не ходим без баткото.

# 171
Лелеееее, кога сте изписали толкова?!?!
Не съм ви изчела, но само да заявя присъствие на Коледното парти:
tania_ark с Ники и тати
denz с Марто и тати

Хайде, после ще пиша пак...

# 172
  • Велико Търново
Честит Рожден Ден,Катя!Желая много здраве и щастие на теб и семейството ти!

Честит Имен Ден на всички носещи това хубаво име!На прима виста се сещам за на Мимозката мъжете,ако има други да ме простят!

Нямам никакво настроени да пиша,след като разбрах,че Криско на Лилибон е станал ангелче!
А,има и една добра новина,но аз,не мога да и се зарадвам една приятелка е спечелила 50 000лв.

Аз,изчетох всички и само да подкрепя Олчето,че ще е много хубаво да изпратим подаръци на Неличка!Галюшана,като видиш Десив попитай я дали знае как са Кали и Нели Praynig

Това е от мен!

# 173
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички,които празнуват на този хубав ден  bouquet
 За Коледното парти бройте и ikati с Велизар.
 Много мъчно за Криско,дано почива в мир малката му душица...

# 174
  • София

И не на последно място:Момичета, аз го въртя и суча все за подаръчета (да си разменят дребосъците), но не мислите ли, че е по - нужно и на място всяка присъстваща мама на Коледния купон, да купи подарък за малката Неличка, на мама kalia...? Нещо съвсем поизостана тази кауза.... Sad

Точно за тях си мислех, а не е ли по-добре да съберем там пари и да купим нещо по-голямо от името на всички?

Кейт, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, пожелавам ти най-прекрасните неща и една розова лентичка най-скоро време Heart Eyes

santa2 Галюшана, на мен ми казаха, че искат капаро за минимума хора - май беше 6 деца = 30 лв. и колкото дойдат повече - си плащат. Ако няма да има поръчка на храна - още по-лесно.

# 175
Ехе посъбраха се желаещи за купон - браво  smile3501
Това за храната за възрастните ще го решиме ние, защото за децата няма смисъл.
Другата седмица ще се обадя да ми направят оферта за 30 деца и да видиме как ще го измисля за капарото - аз имам грижата.
Браво на вас за активността!!!
О да сега ще звънна на Деси - имаше много работа довечера ще я питам и ще ви кажа.

# 176
  • София
за катето и всички именици:

бъдете здрави и весели, заобиколени от обичта на близките ви хора!

змейко, тъкмо мислех къде ли сте с кали?! Simple Smile

духи, поздравления! Hug ти си бомба!

# 177
  Честит рожден ден, Кате! Много здраве, щастие и любов. Весел празник!

Честито на всички именяци!

Честити нови работи на Страйпър и Смайли.
  Има тема в Дом и сем.,  беше за това, че много често не наемат майки с малки деца!

# 178
Кате,честит рожден ден-желая ти много здраве и късмет!
Същото пожелавам и на всички днешни-малки и големи-именници!Дано да имат много поводи за усмивки!

# 179
Честит Имен Ден на всички именници! Честит празник на Митко на Мимозка! Да ви е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт