В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 513
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря ви много за хубавите пожелания!

Ето и почерпката:

Мъжът ми ми е приготвил изненада! Вече нямам търпение!

Приятна вечер!

# 181
  • София

Другата седмица ще се обадя да ми направят оферта за 30 деца и да видиме как ще го измисля за капарото - аз имам грижата.

не е ли много голяма бройка  newsm78

ЧЕСТИТО НА ИМЕНИЦИТЕ ДНЕС!   bouquet

# 182

Другата седмица ще се обадя да ми направят оферта за 30 деца и да видиме как ще го измисля за капарото - аз имам грижата.

не е ли много голяма бройка  newsm78

Аз мисля, че и 20 ще е доста  Rolling Eyes

Тони вече кърти.. Заспа в няма и 21 часа.. след 12 часов маратон  Crazy Ей спира ми тока туй лапе - имам чувството, че ако помириша възглавницата съм откъртила на секундата.. Ама пералнята не е на това мнение  Tired

# 183
Хич не ти завиждам Духи, но като пресмятам спане от 21 до 9 сутринта са си 12 часа, а Йони спи по 10 през ноща. Може би заради това не му се доспива денем newsm78 Йони тази нощ изобщо не се събуди, голям кеф, за това съм вече много щастлива и се наспивам. Но както знам Тони става често да цока и ти не си доспиваш Crazy, дано и ти скоро се похвалиш наспана и ведра.  Следобед Йонка си поспива по час и половина-два, а понякога откъртва 3 часа, доволна съм.
 Благодаря на всички за честитките за новата работа, тази вечер ще видя каква е хавата, малко се притеснявам, дано мине добре.

# 184
Честит празник на Катя и Мешко!!Много здраве и щастие!На имениците също.
момичета блягодаря за честитките,имам трима именици и преди малко се прибрахме  Peace

Черпя ви за тяхно здраве  newsm38 newsm24

Утре ще ви чета ,че лягам.. Tired

# 185
  • София
добро утро,

е, не е 20 градуса и слънчево като лято , както на сватбения ни ден
,  но пък днес сме все така щастливи заедно, а любовта ни е по-силна  Heart Eyes

мами, черпя за р.д. на нашето семейство:

love001

# 186
Ванче честито пожелавам ви още много години семейно щастие, разбирателство и любов и да се замислите да направите на Миа братче, че вашия материал си го бива!!!  love001 и един прекрасен ден  1dating нищо че не е слънчев.
Аз да се оплача днес съм на работа и така ще е още 4 съботи подред  smile3518много ми е мъчно ще виждам бебочи все по малко. Днес се гледат с баща й дано се справи до сега не се е доказал, че може да я гледа цял ден та днес е неговия шанс дано не се провали че ще има да се видя в чудо за другите съботи  newsm78
А момичета сега видях че съм писала за 30 деца, а като й се обадих казах да направи оферта за 20 деца споко - грешка  Embarassed до два дена каза че ще я направи така че в понеделник ще ви я предоставя за обсъждане. До сега са се събрали 17деца така че....20 е ок
Хайде лек ден на всички които си гушкат децичата днес а аз съм на бач  Cry

# 187
  • Пловдив
Ванилка, честит празник, все така да се обичате още дълги години   bouquet  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ние с Кали заминаваме на кърмаческа среща у Духи Пухи  Mr. Green

Кали днес също има празник - става на година и половина  bowuu Вчера я измериха - вече е 10,250 кг и 81 см  Laughing

# 188
  • Варна
Ванче, честит ви семеен празник!!!! Мноооооого романтика, силна обич и страстни дни и нощи ви желая дълги години!!!!   bouquet

# 189
Ванила, честита ви годишнина! Нека любовта ви един към друг да става все по голяма!   bouquet

Духи, благодаря ти за отговора. А като ти видях аватара и си помислих че Тони се е променил леко и после като прочетох че това е мама Laughing ... страшна прилика!

Целувки на Макс и Ники , да оздравяват бързо!

Катеее, сподели изненадата като си я получиш , че разпали любопитството тука!

# 190
  • Varna
 Ванилка, честито още много дълги години така да се чувствате.
 честито и на патерица и на Катето и Митковците.
 galiushana, и аз съм наказана като теб - днес съм на работа и утре също Twisted Evil. Но пък затова ще почивам сряда четвъртък.
 На болничките бързо  оздравяване.

# 191
  • Велико Търново

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА,ВА НИ ЛА!

# 192
Ванила, честита годишнина! Пожелавам ви любовта ви винаги да бъде така силна и да се радвате на много деца, внуци и правнуци заедно!

Тук е мрачно, но топло. Бабъл, нали Румен го гледа майка ти в Чирпан? Как го оставихте първия път? За 1-2 дена? Колко често се бяха виждали преди това?

# 193
  • София
Честита годишнина на Ванилка! Желая ви още мнооого години да съхраните тръпката. И обичта ви да даде още такива красиви "плодове"...

# 194
  • София
Предишната честитка беше от мен  Mr. Green, ама така е като не гледам и пиша от профила на майка ми...  Embarassed
уФсЪ!  animal085

Общи условия

Активация на акаунт