Мами,не ми се пише,извинете!Няма смисъл да загрозявам темата.Първо,ужасно гадно ми стана за Криско на Лилибон.Второ,не съм спала цяла нощ,че Елла е болна с температура и мноооого плаче.
Трето,ужасно съм ядосана на Петър.
много сили и дано Елла се оправи бързо и забравите, че се били болни
с тая ужасна хрема, повръща от антибиотика, добре че смъкна температурата... Ама има надежда де, днес е жизнен. Даже ми се пречка цял ден, а аз пренаредих едната стая изцяло, и чистих ли чистих навсякъде .... изкарах два работни дни в един май... и сега всичко ме боли

Аз се върнах на работа, а сладкишка е на ясла от 17.09
И е моята гордост- от втората седмица спи и яде там, казват, че е най- дружелюбното дете в групата, свиква вече да яде обща храна, че вкъщи мама си я глезеше до скоро с почти пасирана

Давам имуностимулатори Есберитокс и Мултисаностол, а и прахчета за зъбките, че без тях сме за никъде...
. Анди обаче категорично ми забрани да причинявам такова нещо на малката и заведохме детенце при не толкова популярен УНГ лекар. Познайте какво- човекът ни изписа капки за нослето и каза да си давам прахчетата за зъбките и имуностимулантите- ВСИЧКО Е ОТ ЗЪБКИТЕ, СПОКО 

Помощница е - всички шкафове се опразват периодично и се налага пак да ги подреждам, разбира всичко и на двата езика, говори доста добре, но повече на български, че баща и няма много време, но скоро заминаваме за седмица - две при родата в чужбина, така че там ще оправим английския 
и една с усмивката, с която тръгваме за там
:

А причината я открих чак сутринта когато пак така реагира на пръстчето ми.

От НИЩО не го е страх мойто диване

болничките да оздравяват.
трябва да имам очи като тези
с тези мъници не е лесно.
Върнаха Стоянчо от яслата. Обадиха ми се на 45 мин - не са издържали на писъците му. Въпреки, че като отидох вече не викаше ми го върнаха. И първо искаха да го заведа след един месец, но се разбрахме другата седмица да го заведе баща му. Та такива са нашите ясленски неволи
Не зная какво да си мисля