Кате, честит рожден ден! Бъди много щастлива и обичана!
Честито и на именниците днес.
Страйпър, браво за новата работа. И аз си търсех, ама засега много неуспешно, т.е. нищо не са ми предложили. Странното е, че пък мен въобще не са ме питали дали имам дете или не, но пък много се впечатляваха от образованието ми и на всички интервюта ме питаха що е това културология и как съм избрала да уча точно това. навсякъде интервютата протичаха много добре, правех и тестове и анкети, ама накрая получавах отговор, че не пасвам на профила, който търсят. Но ще видим по нататък пак. Олче, завидях ти за есктрите. Искам и аз такава работа....
Вчера Мия се задави ужасно и аз направо се уплаших. Ама вината беше изцяло моя. Тя ме гледаше как ям ябълка и аз реших да й дам парченце, при положение, че много добре знам, че не може да дъвче такива твърди неща, ама си викам, че е време да се научи. И тя милата се задави, почервеня, започна да кашля, накрая повърна и от устата и от носа, абе страшна гледка. Почувствах се ужасно.
Между другото къде ще бъде коледното парти?
Честит имен ден на Митко! Да ти е много здрав, послушен и да помага с Жули!
голям купон си спретнахме. А тръгнах на семинара с нагласата, че ще се наспя там и ще бъде голяма скука
И на всичко отгоре баш шефа ми разбрал отнякъде, че още кърмя и обяви, че ще ме правят дойка на институцията
всички много ми се дивят, не са и чували, че може да се кърми толкова дълго
Постоянно иска да слуша музика и танцува, върти се, пляска с ръцете... Още говорим на "китайски" демек нищо не й се разбира, но не й липсва желание
От няколко дни прави кълбо напред, е понякога не й се получава, но много се кефи на опитите
има още много (по - стандартни), ама да не се превръщам във фукла...

Галюшана, на мен ми казаха, че искат капаро за минимума хора - май беше 6 деца = 30 лв. и колкото дойдат повече - си плащат. Ако няма да има поръчка на храна - още по-лесно.