В есенни студени дни, МАЙчо мирен не стои!

• 12 506
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Честита годишнина,Ванилка!Бъдете и занапред така влюбени и щастливи!
Мами,не ми се пише,извинете!Няма смисъл да загрозявам темата.Първо,ужасно гадно ми стана за Криско на Лилибон.Второ,не съм спала цяла нощ,че Елла е болна с температура и мноооого плаче.
Трето,ужасно съм ядосана на Петър.

# 196
  • Варна
Ирка, пращам ви много  Hug много сили и дано Елла се оправи бързо и забравите, че се били  болни   Praynig

И Макс две вечери не спи.. Tired с тая ужасна хрема, повръща от антибиотика, добре че смъкна температурата... Ама има надежда де, днес е жизнен. Даже ми се пречка цял ден, а аз пренаредих едната стая изцяло, и чистих ли чистих навсякъде .... изкарах два работни дни в един май... и сега всичко ме боли  Tired

# 197
Здравейте и от мен и Стефани Елизабет  Hug
Сигурно сте ни забравили вече, но нямам кой знае колко време за форума  Sad Аз се върнах на работа, а сладкишка е на ясла от 17.09 Simple Smile И е моята гордост- от втората седмица спи и яде там, казват, че е най- дружелюбното дете в групата, свиква вече да яде обща храна, че вкъщи мама си я глезеше до скоро с почти пасирана  Embarassed , вече пее и песнички от детската, танцува като бебето от рекламата на Памперс, абе все хубави неща  Party Party Party
Е, не се разминахме и със "яслените" сополи, ангина и една седмица на АБ, но вади 4 зъба едновременно и имунната и система се беше просто сринала Sad Давам имуностимулатори Есберитокс и Мултисаностол, а и прахчета за зъбките, че без тях сме за никъде...
Да ви споделя и продължението на сагата ни с АБ- почна моята шушулка да си ходи на ясла след изпития АБ и след реакцията, която направи към сироп за кашлица с МЕД!!! и си беше напълно здрава- гърло, нос, всичко, но след седмица пак заточи сополи и закашля. Водя а аз при личната- нищо и няма, само промивай нослето и давай Панадол, ако вдигне Т, и аз така и направих, но след 2 дни започваме с Т- 37-38.8, и не спим по цяла нощ от кашлица  Cry
Реших да я водя на УНГ и госпожата лекарка - доста популярна в Благоевград- ми казва- Съжалявам, но детето има незнамкакъв си синузит  Shocked и ще трябва да пие АБ 10 дни  #Crazy. Анди обаче категорично ми забрани да причинявам такова нещо на малката и заведохме детенце при не толкова популярен УНГ лекар. Познайте какво- човекът ни изписа капки за нослето и каза да си давам прахчетата за зъбките и имуностимулантите- ВСИЧКО Е ОТ ЗЪБКИТЕ, СПОКО  Shocked Така се и оказа- вчера проби третото поред, остана едно зъбче от тази акция  Praynig
Представяте ли си, ами ако бях се доверила на "най- добрата лекарка в града"   #2gunfire #Cussing out #2gunfire
Та вмъкнах и темата за меда- мислех си аз да го избягвам до 3г, но с този сироп (EURESPAL) се уверих, че по- добре е да изчакам. Иначе се храни сама, но след като аз съм си я нахранила, защото иначе яденето ще отнеме около 2 часа Joy Помощница е - всички шкафове се опразват периодично и се налага пак да ги подреждам, разбира всичко и на двата езика, говори доста добре, но повече на български, че баща и няма много време, но скоро заминаваме за седмица - две при родата в чужбина, така че там ще оправим английския  Party
Това е от нас, че амй досадих  Embarassed
Ето ви и една снимчица от преди няколко дни, докато беше топличко и ходехме на кафенце след ясла Simple Smile и една с усмивката, с която тръгваме за там Simple Smile  :

П.С ОЛЧЕ, миличка, благодаря ти за хубавата снимчица на Стеф на 1-ва страница. Я кажи кога ще ходите на Банско, че ни е близо, та може да отскочим да запознаем наборчетата най- сетне  Hug   bouquet

# 198
  • Varna
Дани, Сефани Елизабет, как ще ви забравим. Голяма кукла е сттанала Стеф, Като голяма госпожица е вече.  Hug
  Иначе аз си вися сама в хотела днес, сега чакам да дойдат да ме приберат от тук и малко да се поразходим в това чудесно време.

# 199
  • Плевен
  Иначе аз си вися сама в хотела днес, сега чакам да дойдат да ме приберат от тук и малко да се поразходим в това чудесно време.

Завиждам ви благородно за хубавото време, при нас цяла седмица е едно мрачно и мъгливо...и ужасно подтискащо  Sad

# 200
  • София
Сватя, аватарът ти ми напомня за това Simple Smile

# 201
Здравейте майчета Simple Smile
Хайде да пораздвижа темичката,че тук през уикенда е тотална пустош.
Ние сме добре(пу-пу да не чуе Twisted Evil)Моят син се очертава голям бъзльо-стряска се от много неща,не желае да опитва нищо ново за ядене от първия път,а снощи се уплаши от лепенката на порязания ми пръст и дори бягаше цяла вечер от мен и плачеше.Не знам какво му е в главицата,но аз много тежко го изживях CryА причината я открих чак сутринта когато пак така реагира на пръстчето ми.
Дани стеф много ти е хубава щерката,а и оправна-езици,ясла...браво на вас Hug
Руми много ме развесели с тези космонафти Grinning
Болничките бързо да оздравяват,а мамите им да пишат как са децата,за да не се тревожим. Hug
Как се справяте с новото часово време,моят син май го кара по старо му и сега ме караше да се къпем,а после следва сън.Не ми се мисли утре кога ще стане.
Кате,хайде разказвай за изненадата,че и моето любопитство запали Simple Smile
Целувам ви всички-и малки и големи Hug Heart Eyes Hug

# 202
  • Varna
Ей Руми, точно в десятката Laughing  Така или иначе на 12 сме родени и тренираме за космонавт.

# 203
  • София
Ей Руми, точно в десятката Laughing  Така или иначе на 12 сме родени и тренираме за космонавт.
Добре сме ги събрали значи - Косьо днес усърдно се упражнява за парашутист /като един истински син на майка си - да продължи делто/ като се катери на столовете в трапезарията и от тях на масата. Веднъж достигнал целта, почва да вика с пълно гърло "Кооооок!" - разбирайте "скооок", и чака да го хванем, че го е страх още да се хвърля от такава височина... и Слава Богу, де  Crazy

# 204
Добре сме ги събрали значи - Косьо днес усърдно се упражнява за парашутист /като един истински син на майка си - да продължи делто/ като се катери на столовете в трапезарията и от тях на масата. Веднъж достигнал целта, почва да вика с пълно гърло "Кооооок!" - разбирайте "скооок", и чака да го хванем, че го е страх още да се хвърля от такава височина... и Слава Богу, де  Crazy

А Тони направо скача  Crazy От НИЩО не го е страх мойто диване  Rolling Eyes Затук все син и контузен ходи  ooooh!

# 205
Добро утро!

Я да избутам темата, че започнала да хваща прах  Wink

Отново благодаря за страхотните пожелания по случай моя рожден ден!

Честита годишнина на Ванилка на патерици! Нека любовта ви става от ден на ден все по-силна!

За любопитните - изненадата беше вечеря в един много изискан и романтичен испански ресторант! Беше страхотно! Точно както си го представях на 30 тия ми рожден ден! А на другия ден имахме гости - няколко семейства.

Желая бързо оздравяване на Елла!

Дани Стеф, Стефани е станала истинска красавица!

Сега ви оставям, че работата не чака!

# 206
За понеделник съм първа добро утро на всички посполивки - дано има повече такива че аз едвам гледам то само с 1 почивен ден как ще я карам незнам, а и малката става в 6.30 още не се повлияла от смяната на времето явно.... а аз съм smile3507

Ето кафенцето за ставащите сега.... аз вече си изпих моето мляко с какао докато ви четях.
Да разкажа: в неделя водихме малката на куклен театър толкова ми беше мерак, че реших да рискувам ми то детето си седя 30 мин и си гледа после си поиска шишето и седя пиейки още 6-7 мин и реши че не й се седи повече и пообиколихме малко залата подскачахме най отзад и то представлението свърши и като запяха се разтанцува и разпляска занесох я пак отпред и пляскаше докато се покланят и така....смея да кажа че първия ни опит беше успешен. Аз съм много доволна и мисля от време на време да продължавам да я водя а догодина живот и здраве като разбира повече всяка седмица много ми харесва да я гледам щастлива.
Трябва да намеря време довечера да сваля снимките и да ви покажа.
Все още чакам офертата от Приказка без край.
А сетих се да ви разкажа нещо - яслени неволи: в петък като я е взимал баща й още като го видяла почнала да му пее нещо и да танцува и да ви кажа два дена не спря да пее и то едно и също и да мърда ръчички по един и същи начин, сутринта беше някакъв ад като я заведох от ревящи деца и на лелката не й беше до това да ми казва текста на песничката, но довечера вече няма да си тръгна без да си запиша текста много искам да я пееме и да я научиме. На мама голямото момиче вече.... babydust7
yu5 болничките да оздравяват.
Денистеф страхотна кукла си имаш!!! пу-пу
Кате хайде споделяй как мина празника ви!!! О ти публикува преди мене и вече си писала! Много се радвам че си щастлива! Прегръщам те!
Руми и Духи вие направо ми изправяте косите с тези парашетисти без парашут - неми се мисли на вас какво ви е   tiptoe трябва да имам очи като тези muhi с тези мъници не е лесно.

# 207
Добро утро и успешна седмица.
Ние май няма да ставаме парашутисти. Ако е като майка си - едва ли ще спортува много.
ДаниСтеф, не вярвам някой да ви забрави! А и Стефани-Елизабет е станала истинска красавица. Плачеше ли в началото, когато я пуснахте на  ясла?
Днес ще ходим до личната лекарка, за да й поискам синя книжка за Криси.
И трябва да разбера от кога почвам работа - 2-ри или 14-ти.

Ники игра цял уикенд. Вчера сутринта ходихме до майка и после като заседна пред компютъра, стана в 3 през нощта. Днес трябва да се реваншира.

# 208
  • София
Добър ден, Макар за мен да не е такъв  Sad Върнаха Стоянчо от яслата. Обадиха ми се на 45 мин - не са издържали на писъците му. Въпреки, че като отидох вече не викаше ми го върнаха. И първо искаха да го заведа след един месец, но се разбрахме другата седмица да го заведе баща му. Та такива са нашите ясленски неволи  Cry Не зная какво да си мисля  newsm78

# 209
Наде, защо чак след 1 седмица? Не е ли по-добре и ти да влезнеш малко докато свикне.

Как стои въпроса с частните ясли? Когато говорих с директорката на една, тя ми каза, че не оставят децата да плачат. И че докато са нови какичките ги гушкат и занимават. А и ми каза, че са 2 или 3 момичета за 6 малчовци. Таксата е 330 лв, но е в Бояна. Може около вас да има нещо подобно.

Общи условия

Активация на акаунт