София-ж.к Бъкстон,Борово,Красно село,Павлово

• 36 179
  • 308
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте мили мами, от скоро живеем в Борово, имам малка принцеса на една годинка и ще се радваме да се запознаем.
Пожелаваме ви весел и усмихнат уикенд.

# 61
Здравейте и от мен. от другия месец ще живеем в Павлово до площада Знаме на мира и никой не познавам. Имам дъщеря на 2 год. и половина, но не познавам района и не знам къде се събират деца. Ще се радвам да се запозная с други майки от квартала, за да не бъдем сами с малката.

# 62
Сиска, здравей!!  Hug
Много се радвам да те видя от една отчетна в нова и за мен и за теб отчетна тема!!
Сега какво - сменяме парка на Герена с някой наоколо? Grinning Габриела много е порастнала!! Heart Eyes

# 63
ЕЕЕЕ, много се радвам Simple Smile Simple Smile Супер
Ми ще го сменяме.... ама с кой парк...
И твоя син много е пораснал, ще се радвам да ги срещнем догодина Simple Smile и с другите майки естествено  Hug

# 64
  • София
Честит Рожден Ден на Гошко!
Да расте здраво, палаво и безгрижно дете!

Добре дошли и на новите мами и дечица  Hug.

# 65
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМИ
НА МЕН ВСЕ ОЩЕ МИ ПРЕДСТОЙ ДА СЕ СДОБИЯ С ПЪРВА РОЖБА ПРЕЗ ЯНУАРИ 2008г.НО НЕЗНАМ КЪДЕ ДА СЕ ЗАПИШЕМ ПРИ ДОБЪР ПЕДИАТЪР А АКО Е ВЪЗМОЖНО И ДА НИ Е БЛИЗКО.НИЕ ЖИВЕЕМ В БОРОВО.ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО НЯКОЯ ОТ ВАС СПОДЕЛИ ВПЕЧЕТЛЕНИЯ И КОРДИНАТИ ЗА ВАШИТЕ ПЕДИАТРИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.ЛЕКА ВЕЧЕР

# 66
Честит Рожден Ден на Гошко на мама =^._.^= !    bouquet
Да ти е живо и здраво детенце!

Добре дошли на всички нови майчета!

ЗАПОВЯДАЙТЕ В СРЯДА 28.11.07
клуб Ментов Носорог - бул. Бъкстон
10.30!
Ние с Lovi ще сме там!   Hug

# 67
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МАМИ
НА МЕН ВСЕ ОЩЕ МИ ПРЕДСТОЙ ДА СЕ СДОБИЯ С ПЪРВА РОЖБА ПРЕЗ ЯНУАРИ 2008г.НО НЕЗНАМ КЪДЕ ДА СЕ ЗАПИШЕМ ПРИ ДОБЪР ПЕДИАТЪР А АКО Е ВЪЗМОЖНО И ДА НИ Е БЛИЗКО.НИЕ ЖИВЕЕМ В БОРОВО.ЩЕ СЕ РАДВАМ АКО НЯКОЯ ОТ ВАС СПОДЕЛИ ВПЕЧЕТЛЕНИЯ И КОРДИНАТИ ЗА ВАШИТЕ ПЕДИАТРИ.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.ЛЕКА ВЕЧЕР

Здравей, добре дошла!  bouquet
Не знам конкретно име, но на теб ти е най-близо 20-та поликлиника.

Аз съм доволна от Ковачев, той е на свободен прием.
Намира се в кв. Павлово, ул. "Кота".
Оказа се доста популярен сред майките, не само в тази част на София.
Лека бременност!  bouquet

# 68
  • София
А вие ходихте ли да видите Острова на съкровищата?
Вече ходих. Много е хубаво и има място. Има и много атракции. Само, че има проблем с паркирането.

# 69
zdr ot men ! jiweem w pawlowo ot po4ti godina.deteto go zapisahme w 4dg zwezdi4ka-prepora4wam q gore6to-mnoogo sam dowolna,o nai-we4e e dowolna da6teri4kata mi. po-trudno se manira mqsto za sledobedni igri i za weekend-a. v mentov nosorog sme bili i ni haresva-mislq tam da i rezerwiram za roj den,kojto e na 5-ti jan. ostrovat po snimki sa6to izglejda dobre,ako nqkoj e wodil deteto tam da dade mnenie . za sega jelaq na vsi4ki uspe6na sedmica

# 70
  • София
здравейте отново, ние ако е удобно ще се присъединим към компанията в сряда Laughing
Декември месец и аз мисля да сменя педиатъра избрала съм др. Тотева от 20 поликлиника, чух доста добри отзиви за нея и се надявам да не сбъркам в избора си
До скоро от мен

# 71
  • София
Чакаме Ви  Hug!

# 72
ние въпреки ,че сменихме квартала,ре6ихме де запазим старата джипка,тъй като тя познава детето ни и е водила консултациите й до момента. смяната на ли4ен лекар е важно ре6ение. аз моя не съм го посещавала ,но не искам и да го 4увам - когато съм го търсила по спе6ност винаги няма възможност да реагира,докато лекарката на детето сама идва вка6ти по време на епидемии, за да не излагаме детето на риск

# 73
Здравейте и от нас!
Съвсем на бързо и в последния момент се включвам, но ще минем и ние с Ема на срещата. Ще се радвам да се запознаем и надявам се да се познаем.
Добре дощли на новите мами и макар и с малко закъснение ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Гошко на Котка.

# 74
Привет и от нас!
Благодаря за поздрвленията!
Клуба след кръстовището с Тодор Каблешков ли е?

Общи условия

Активация на акаунт