изпитани сайтове за парфюми

• 285 054
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Привет, момичета! Аз поръчвам от ягодката. Поръчвала съм и от мегашоп-а преди година, но малко се разочаровах. Всичко си беше наред с поръчката и доставката, но като разопаковах парфюма, на дъното на шишето пишеше " произведено в Турция" . Бях си поръчала един парфюм на Lanvin. Платих малко над 60 лв, но не знаех как се движи цената му. По-късно в един козметичен магазин видях , че цената му за същата разфасовка ( 50 мл) е около 80 лв, но с по-разлчина визия- шишенцето имаше много приятен наситен цвят, а моето беше бледо, почти безцветно.  Shocked Помислих , че съм улучила джакпота с тази моя цена и не обърнах внимание. Но 2 месеца по-късно моя приятелка се върна от Англия със същия парфюм - същия цвят като в магазина- наситен, цената около тази в магазина и ароматът беше много по-траен, по-мек, нямаше тази спиртна миризма и не се налагаше да се пръскам често. Но относно доставка, точност, коерктност- нямам забежки, напротив.  PeaceОттогава не поглеждам тези сайтове.

# 121
Стига бе, тъкмо се навих да си поръчам от МЕгашоп Shocked
След толкова позожителни мнения Rolling Eyes

# 122
  • София
Леко лирическо отклонение Simple Smile Дали ще са онлайн магазини или обикновен козметичен магазин ( или нетолкова обикновен), всички те си набавят парфюмите от едно и също място- вносител, или някой търговец на едро, който и внася. Моя приятелка работи в митницата на Бургаското летище и от нея знам , че една голяма част от парфюмите тук са ментета от Турция или измислени аромати от Белгия. Единствено ми гарантира за Трансимпекс ( май на Божков) и пазаруваше само там. Не съм пазарувала там, но тя и от безмитния на летището не купуваше. Лек ден!!

# 123
Сега погледнах какво пише на моето шише (след постинга на myranovel). Пише "Произведено в ЕС". Парфюмът ми е познат, ползвала съм го и преди, ароматът е същия. Пръснах се в 10.30 -11 някъде и още мирише доста наситено. Само на китките малко е поизветряло, но от тогава няколко пъти съм си мила ръцете със сапун  Peace

# 124
поръчвала съм само от Ягодка  Simple Smile

# 125
Momicheta shte dadete li link za qgodka?az ne go znam tozi sait :(A nqkoi pazaruval li e ot http://www.parfumi.info/  cenite tam sa mn niski

# 126
Momicheta shte dadete li link za qgodka?az ne go znam tozi sait :(A nqkoi pazaruval li e ot http://www.parfumi.info/  cenite tam sa mn niski
за Ягодка си има отделна тема - разгледай малко

# 127
Преди няколка дена поръчах парфюм от Мегашоп. Парфюма си е наред.

# 128
  • Linz
Тия дни ми доставиха тестер от Мегашоп, впечатлена съм колко е траен... на тази "смешна" цена Rolling Eyes

# 129
  • На черешатааа
Пазарувала съм от http://www.aromati-bg.com/ и get.bg  .Вземала съм тестери и съм доволна.За качеството мисля,че е като всичко в Бг-почти оригинално

# 130
Стига бе, тъкмо се навих да си поръчам от МЕгашоп Shocked
След толкова позожителни мнения Rolling Eyes
НЕ се отчайвай ! Аз преди седмица си поръчах Ескада и си е същия, като този,който имам внесен от Англия !

# 131
Леко лирическо отклонение Simple Smile Дали ще са онлайн магазини или обикновен козметичен магазин ( или нетолкова обикновен), всички те си набавят парфюмите от едно и също място- вносител, или някой търговец на едро, който и внася. Моя приятелка работи в митницата на Бургаското летище и от нея знам , че една голяма част от парфюмите тук са ментета от Турция или измислени аромати от Белгия. Единствено ми гарантира за Трансимпекс ( май на Божков) и пазаруваше само там. Не съм пазарувала там, но тя и от безмитния на летището не купуваше. Лек ден!!

myranovel,от Бургас ли си?Защото парфюмерията на Трансимпекс я затвориха много отдавна-с/у митницата.Да не би да има друг магазин и аз да не знам  newsm78.Иначе и аз съм от недоволните от Мегашоп,ако бях прочела по-рано поста ти,нямаше да поръчам оттам-писала съм тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=327377.120
Иначе се радвам,че не поръчах Ланвин,и аз му бях хвърлила око отдавна.

# 132
  • някъде там
поръчах си и дъм доволна от www.parfum-bg.com  Peace, тестер в кафява опаковка без капачка

# 133
  • Ах, морето
Искам да поръчам този парфюм от посочения сайт за подарък. Парфюма на живо не съм го виждала обаче. Как мислите изглежда ли ви оригинален или е някакво откровено менте? Веднъж вече поръчвах от този сайт парфюм за мен и много ми хареса. Беше си в оригинална опаковка, пише, че е произведен в Италия (парфюмът беше на Фере), а и от трайността не мога да се оплача, но все пак преди това го гледах в парфюмерия, а този на Lanvin, както казах, не съм го виждала и не мага да преценя.  Hug

# 134
Да побутна темата.Някой беше дал идея за черен и бял списък на сайтове за парфюми  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт