Преди малко се върнахме от Пловдив, където Мимка беше на психолог. Докато чакахме да и свърши урока, пийнахме по чаша горещ чай, а някои от нас в комбинация с ром.
Веси вече спи блажено, Мими разхвърля из стаята, а аз притичвам между котлона (готвя) и компютъра.
steli-ssd, tzvety, заинтригувахте ме с вашето дюканство и снощи се намърдах в темичката ви. А там "засякох" DVV

la estrella, благодаря ти, ръчичките на Веселушка са значително по-добре. Вече сме се специализирали с мъжо и и правим перфектни превръзки, а в болницата ходим само да я наблюдават.
MariaF, ти силно ме впечатли, че скоро Филип ще е ученик.
Е, поне ти е решен въпроса с ясли и градини.fibi4ka, интересна тема подхващаш. Браво! Помня, че когато дечицата ни бяха още бебчета я дискутирахме. А сега вече се сблъскваме по-сериозно с това.
Водеща роля при възпитанието на децата ми е силната ми любов към тях. Любовта е основния двигател в живота на човек и много ми се иска да им предам своето усещане. Надявам се да израстнат щастливи, уверени в себе си хора, състрадателни и добри. Старая се да им показвам правилния път и се водя от майчиния си инстинкт дори при възпитанието им.
Силно вярвам, че един ден ще се гордея с моите принцеси. Но точна рецепта не мога да дам. Сърцето ме води. Ще се радвам, ако успея да им предам онези ценности, които са ми предали моите родители. 
Евичка, чудесно е че днес Софийка е заспала у дома.

дилИпилИ, и аз съм разглеждала снимки от вашата ясла. Невероятна обстановка! Но в нашата родина нещата не изглеждат така

Спокойна нощ на всички сладурани и мънички сладурчета!

се простих за сега с идеята за гледачка.
много се смее и от съвсем малка има страхотно чувство за хумор, сега вече и тя се прави на магаре като усети, че нещо ни забавлява, нооооо не става ли нещо както тя иска или взема ли и нещо от ръцете - ревва сърцераздирателно - така че сърцето да ти се скъса, напоследък започва и да се тръшка
ужас. ААА пък любовта ... страшно е гальовна, гушка се, дава ни да я цункаме и се наслаждава на всеки миг блаженно внимание - абе май много ще я разглезим, а баща си какво го прави - той така се размеква, немога да го позная
сега поне после пак заспива, че лятото редовно посрещах изгрева на морето на терасата - дремейки ядосано и ме успокояваше красивата гледка 

А сега ми се спи ужасноооо 
Ако не успея чак до там, поне ще гледам да видя тоз прословут замък Нойшванщайн . Помня че sladur4e бе много въодушевена от него. Ако и това не стане, ще се задоволя с баварска бира и вурстчета...
Събудих се неотпочинала, но пък вече съм във форма! Бях на зъболекар и съм много приповдигната от предстоящата частична промяна Освен това вчера за една седмица си дойде лелята на Спаси от Малта - беше ми домъчняло за нея и сега сме щастливи заедно!
.
.
.