Отговори
# 75
  • гр.Русе
Привет и от мен!  Hug
И тук е много гъста мъглата,дано се вдигне,че е ужасно подтискащо времето.
Честит имен ден на всички,носещи името Димитър!!!
И аз да не остана назад и да кажа,че Никол,Габи и Йоанка са големи сладурани,а косичката на Габи впечатли и мен,ех как искам и аз момиченцееее
Йоана77,Дари ще е мацка с характер,ще слага всеки мъж в джоба  Joy
Ави,наисина ли си усетила бебенцето?Аууу,с трепет си спомням оново сладко пърхане,ох как ми липсва.
А за заспиването в необичайни поне за мен пози-докато пълзеше си забиваше главата,вирваше дупе и спеше,редовно все още заспива седнал,а скоро беше заспал прав облегнат на мен.
За игрите-по цял ден обикаля с една от онези коли,дето се прекрачват и се бутат с крака,разтоварва и багажника,пуска музика и т.н.,обожава да му чета книжки,имаме една поредица за животни и непрекъснато ми ги носи да четем,разбира се пренареждането на вещи е любимо.
Сладурче2,как е Мишо,премина ли обрива?
Мама Капи,много ми стана тъжно като прочетох постинга ти.Светла памет на свекър ти,поплачи си,освободи се от тъгата.Може би сега е на по-хубаво място,където е спокоен и не изпитва болка.Прегръщам те.
Крис заспа,аз включвам на турбо и трябва да изчистя,сготвя,да гладя............

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 10:33 от Плами

# 76
Добро утро и от мен! Моите дечковци още продължават да спят и аз използват момента да седна пред компютъра!

Честит имен ден на всички празнуващи днес,  на Мити на Сесилия, Димитър на Фибичка!
В тази вече слънчева сутрин, ето един любим поздрав от мен![
http://zazz.bg/play:f7ed6d87

Усмивка

От усмивката мрачният ден е по-светъл.
От усмивката в небето ще се събуди дъга.
Сподели своята усмивка,
и тя неведнъж ще се върне пак при теб.

Припев:И тогава със сигурност изведнъж ще затанцуват облаците
и щурчето ще засвири на цигулка.
От синьото ручейче започва реката,
е, а дружбата започва от усмивката.

От една само слънчева усмивкаще спре да плаче най-тъжният дъждец.
Сънената гора ще се прости с тишината
и ще заръкопляска със зелени длани.

Припев.

От усмивката на всички ще им стане по-топло –
и на слона, и даже на малкото охлювче.
И затова нека навсякъде на земята
като лампички да се включват усмивките!

Пожелавам на всички едни  изпълнен с усмивки ден !

# 77
Добро утро на всички.
Честит имен ден на Митко на Сесилия да расте здраво и усмихнато дете. Честит именник и на Фибичка, много да я слуша и глези.
Ако има именници под прикритие, честито и на тях.

Марианка благодаря ти за отзивчивостта   bouquet, аз сега ще се огледам по внимателно из тукашните магазини и ако не открия такава играчка ще свиркам  Whistling . Как е Веси, има ли новини около нея?
Цвети Берова дано температурата на сладката Габи не е нещо сериозно и тя бързо да се пребори с нея. Ще чакаме резултатите от лекаря.
Йоанна 77 ами ти си имаш мома с характер и половина. От сега си личи, че ще е оправно момичето  Laughing А за гледането на близнаци направо не си представям как успяваш, тя моята дето е една понякога ме прави разногледа и ходя да я диря в коя стая се е навряла и какви ги майстори, а ти с двете май наистина скоро няма да си починеш  Crazy.
Стес много се радвам да те "видя" сред нас. Надявам се мрачното настроение бързо да отминава и само хубави неща да ти се случват занапред. Пиши как е сладката Рая.
За заспиването на нас не ни се случва да заспим без разнасяне на ръце или без цицата. Един единствен път заспа на връщане от Мола, още в колата се кротна и докато я кача по стълбите на блока вече беше заспала  Grinning
Много целувки за запетайките на Ави и Мария Ф и успешен ден на всички. Сега ще приключвам, че с Ивета водим истинска борба за контрола над мишката  Laughing.

# 78
  • Пловдив

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ, които празнува днес![/color][/glow]
Желая им много да са здрави, весели и щастливи!

Ние боледувахме семейно - първо мъжа ми, после Стенли, а накрая и аз! Те 2-та са вече здрави, но аз още не! Отдавна не съм била болна и тежко ми се отрази!

Моите съболезнования на Мама Капи!!!
Марианка, дано Веси се оправи бързо! Стискам палци!

Чао засега, че Стенли пищи.... #Crazy

# 79
ЧЕСТИТО НА
                ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ И
                                            ИМЕНИЧЕТА!

# 80
Честито на всички именници!Много здраве,хиляди положителни емоции,щастие и много любов!

Ние днес също имаме повод за празнуване-имаме годишнина от сватбата и братчето ми е Димитър!По този повод ви черпя! newsm38  party023  bigdance2 newsm64 newsm63  food002 cheers

# 81
  • Munich
МамаКапи, искрените ми съболезнования за свекър ти! Бъди силна, за да си опора на съпруга и зълва ти, на тях сигурно им е още по-трудно, а като си сама, давай воля на мъката си и говорете много за него, и за вас, и за душата му е хубаво. От разказа ти става ясно, че е бил чудесен човек. Много съжалявам!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Добър ден на всички участници в сериала (чието действие обаче много бавно се развива в последните дни) и най-вече на днешните именици! Да са живи и здрави Мити на Сесилия, Митя на Фибичка, Mитко на снежкасмешка (Ави, добре се е сетила и за татковците и батковците) и на Димитър, брат на Алексал! Честита годишнина, мила! Да се обичате много и да празнувате дълги години! А ние ще имаме честта лично да поздравим първия изброен именик днес Simple Smile Нямам търпение!
Фибичка, почти съм свършила книгата, първите дни четях само нея, не можех да погледна друго, сега пак се върнах към обичайните четива, но през вечер попрочитам и от нея. Гледам бодиарта е на мода у вас... Е, по-добър вариант от рисунки по стените, но може и през това да минете, щом я дърпа изкуството. А твоята хубавица какво ти избра от „Пейо Яворов“?
Tonitta и cvetiberova, много са ви красиви дъщеричките!
Денис и Базел, добре че ми напомнихте за дрешките и ботушките за дъжд, аз трябва да купувам за яслата. Не знам писах ли ви, че я отложихме за първи декември, защото докато бях в България, изтървах един важен за мен срок и сега няма защо да бързаме да започва. Даже искахме от февруари, но не стана.
Марианка, много се зарадвах, че операцията може и да се размине!
Днес поисках да се обадя на баща ми (говоря през интернет) и гледам, няма го моят верен приятел интернетът, не мога и да пусна този постинг, написан още сутринта. Проверявах, проверявах на няколко пъти няма и няма. И по едно време се сетих да погледна модема, моят хубостник го изключил от копчето. Ей с такива неща се занимава като го изпусна от очи. В момента ближе отражението си в огледалото и му се смее.

# 82
 Здравейте юбавици... аз както се вижда май съм по - ведра днес, станах, разтребих бардака и сам с много повече сили от вчера. Естествено оказа се , че всичко си има обяснение, сестра ми каза, че луната била еди къде си и планетите още по еди как се и всичко е заради тях! Съгласна съм... да ви кажа и колмимацията (как ли пише newsm78) вчера - фирмата ни ползва и-нет банкиране и последния път ми казаха да сменя паролата ,че много време била едно и съща и аз чинно отговаряйки на 1002 изисквания за сигурността на паролата я смених.. и познайте каквато съм отвеяна вчера трябва да направя един превод за чужбина и не мога за влезна в акаунта #Cussing out направо луднах какви ли не комбинации пробвах и не става и нестава... трети път за деня му дръпнах един рев.. накарах се на мъжа ми каква съм овца.. Shockedтой не знаеше да ми се кара ли, да ме успокоява ли...слава богу поне се прибра за един час , за да отида спокойно на масаж.. и както по филмите края на епопеята беше щастлив, на мен ми просветна пред очите като се приброх се обадих на банката , те ми казаха онези 1002 изисквания за паролата и аз взех, че я оцелих bowuu...Та така усмихната Меги се завърна...
 ДилиПили, много се радвам да те вида, звучиш много добре .. И Лаци ме гледа само да не го гледам и почва да ги варши едни... направо ме удивлява понякога..
Стес, и на теб добре завърнала се , надявам си да по-ведра и по- често да ни пишеш.. я наистина да дадеш малко повече отчет за теб и Райка...
 Честито на именниците , да са много здрави и весели и оптимистични...
Боже колко форумки ми липсват, няма ги изреждам, но мълчаливо ги призовавам да се завърнат при нас... сутринта си мислех, аз дето не съм форумка от времето на бременеенето усещам липси и то усезаеми, представям си в началото колко сте били...
 Алексел, на теб специално желая много щастие и дълъг семеен живот и някой ден като баба и дядо да се гледате със същата любов, с която и сега...
Денис, моля те кажи къде ги гледа тези ботушки минимен и ние сме много за нови обувки , че тези нещо са тегавки ...
 Марианка, как сте днес, по- добре ли се чувства Веси..
 Бон есперанс, за пореден и не последен път! Къде се затри....
 Айде от нас, да се втурваме насам -натам...

# 83
Мерси, мерси момичета!

За вас

За Мити

И за alexal

# 84
Мамо Меги,днес съм си включила телепатията и откликвам на зова ти Wink
При мен положението също е подобно Стес,само дето се тегля сама за косата като барон Мюнхаузен..късно ме тръшна следродилната,ама бая качествено..Много блясък загубих,много се затворих,много си ривах..Ама вчера се пречупих и си казах - до тук!Стига!Тигър пристига  Mr. Green тва е от Мечо Пух..Така де,най-хубаво е когато денят започва със щастлив край Simple SmileИма си една горчилка,но и тя е временна..Мамо Капи,и на поста ти ревах като за световно..Много си силна,а емоцията е най-голямата ти сила..Аз до ден днешен си спомням дядо ми и дишането му - цялата стая кънтеше от него..а после вече не..Представям си бледо какво ли е да усетиш последния дъх..Но си била избрана да се отпусне в ръцете ти..Моят не - законен свекър се запозна с мен когато Мия беше на 3 месеца..Но това е друга тема..
А, да не пропусна,че макар и в сянка ви огледах всички красавици в бяло,всички невероятни малчовци..Просто да изплакнеш очи!Момичета и бебковци страхотни сте!
Как е малката сладка Веси?Изтръпнах като те прочетох Марианка..Всичко да ви е наред и бързо да се оправяте!Я да спират всички инциденти и болести на септемврийчета!И ние сме в групата на сополанковците,но сме вече на финалната права..но не сме спирали да излизаме че с моето настроение и между 4 стени мисля че щях да се озова на 4ти километър;)
Бебе Дунди, за игрите сладко си се сетила да разменим опит,че с тия дъждове..Нас като ни прихванат лудите и подреждаме всички плюшковци и кукли на земята и се почва една..храним,решим,казваме кой какво прави,танцуваме,пеем..Но любовта ни е за всичко забранено и опасно.. #Crazyмного ме уморява да съм вечно нащрек,но белите вече са ни конкуретноспособни на познатите на по 3годинки.."Зен"е вълшебната думичка...
Аз мълча,мълча,ама като взема думата  Laughing Няма да е поименно,че Ирини ще трябва да прави нова тема,но все пак за финал да поздравя всички,които сме пропуснали с хубав повод, да поздравя празнуващите днес и да ви пожелая да ви завладее предпразничното настроение отсега!За малките ни запетайки смециални галки по коремки,батковците да се държат мъжки и да се грижат за мамитеX2!
Слънцето се е усмихнало навън, и днес вече съм убедена,че се усмихва на нас Wink Нали Стес?
Целувки милички!Доскоро!

# 85
bonne_esperance, Hug: Успя да ме разривеш, ама и аз съм една ревла напоследък... Сама не мога да се понасям и ще ми е нужно още малко време преди да се отворя отново, ама съвсем малко - обещавам  Peace,  а  горчилка винаги има как  иначе ще усетим сладките неща Wink Честит нов аватар, а Мия е такова съкровище Heart Eyes, много е сладка с тия джуфки и роклички, а Рая не търпи никакви неща по главата си, играе само с коли, екшънмени и др. мъжки играчки, ама с по-голям брат, когото боготвори е нормално.

Мама меги, днес напрово си свежарка! Масажът прави чудеса! Веднага взимам пример от теб и си записвам час за утре.
Ави Hug Много ми стана забавно за запетайчиците, а първите движения при следваща бременност се усещат по-рано, защото вече знаем какво да очакваме. Галки по коремчетата и от нас Heart Eyes
И да не забравя най-важното
 Честит имен ден на всички именници днес! Пожелавам им много здраве и само хубави емоции около тях!  :  bouquet
А сега да почерпя, защото и моят баща се казва Димитър! Да е жив и здрав и да преодолява проблемите с лекота!

Рая се събуди и излизаме, хубав ден!

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 17:17 от stes

# 86
  • Munich
Аз пак да се включа...
Stes и bonneеsperance, чудесни са мъничките!
Йоана, Виктор в женска компания също винаги губи битката за играчки, а и той по същия начин се тръшка точно тази играчка, която държи в момента другото дете. Нали знаеш, под мотото „Чуждата жена е най-хубава“.
Много хубав въпрос за игрите... Играе си доста често сам, но има условие, аз да съм край него. Опитвам се да му поощрявам самостоятелните занимания, но и не пропускам да се включа. Играе си с едни кубчета, с един охлюв на Фишер Прайс, сочи ми Бобикар-а и ми подава въжето да го качвам на колата и да дърпам, разглобява килимчето-пъзел (но за съжаление сглобяването оставя на мен), много си играем на криеница; друг хит е следното - махам двете пръчки на кошарата му и така може да влиза в нея и да излиза, пълзейки и се забавлява много, а ако забравя да го аплодирам, си пляска сам с ръце; свалям едни големи кожени възглавници на земята и умира да се мята по тях и да го гоня и целувам като го хвана. Май попрекалявам с целувките, но няма как, зависима съм вече. Друго занимание от днес следобед: пред нас точно катастрофираха двама по много нелеп начин, нищо сериозно. По това време крепях Виктор на прозореца, играеше си да дърпа и сваля щорите. Та моето момче се залепи на прозореца и не мръдна оттам, докато не си тръгнаха всички, полиция, замесените в инцидента и зяпачите. Разшири си пасивния речник с думи като катастрофа, полиция, клюкари.
Mamamegi, нищо не каза имаше ли екшън с Лаци при масажистката...
Не знам дали ви казах, но като се върнах след 25дневно отсъствие Виктор въобще не си спомняше за кърменето, учудващо е как бързо забравят, а той беше голям фен.
Ави и МарияФ, аз усетих малката рибка в 20а седмица, но е възможно да усетите по-рано, и аз така съм чела, че втория път по-рано се усеща.
Ави, за Виктор допреди месеци най-странното място, на което е заспивал, беше креватчето му. Сега вече си спи без особени проблеми, но ще е чудо да заспи по време на игра или без разните му там подробности и ритуали.
Сега ви напускам, следва следобедна закуска и гости у най-малкия именик от нашата тема, Мити на Сесилия   bigdance2

# 87

Честито на именниците днес.Пожелавам на всички най-вече здраве и късмет!
Честита годишнина и на вас Алексал -обичайте се така както в самото начало  Heart Eyes
Стес,Бон Есперанс никакви сълзи повече  Hug И на двете слънчицата ви са страхотни.
Рая много ми харесва в банята.За изяждане е  Flutter
Мама Меги,Стес - масажите правят чудеса  Flutter
Дилипилипристрастена съм да целувам и гушкам Арен също.Докато се дава....и той обича и отвръща,това е още по-сладко.
И Арен е неотстъпчив в борбата за интерестни предмети.Готов е на всичко,за да се сдобие с желаното.Ако го получи без съпротива ,бързо го премята от едната ръка в другата и го преотстъпва,но ако има борба после не го изпуска.
Необичайни места за заспиване.Имаме само 2 случая .Заспивал е веднъж под душа на самите плочки и веднъж на коридора докато му събувах обувките след партито в Барбарони.Иначе не заспива в каквито и да е пози и където и да е.Докато има нещо интерестно е буден въпреки всичко.
Днес ,"часът на мама" даваха за обувките,проходилките,кърменето и бибите.Гледахте ли?Имаше интерестно инфо.
Прегръдки и лека вечер.

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 17:18 от dennis

# 88
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ!!!!
С пожелания за здраве, щастие, късмет и по-малко бели!!! Simple Smile

# 89
  • София
Честит имен ден на Митя на Фибичка, на Митко на Снежка, на брата на Алексал(честита годишнина), на таткото на Стес и най-вече на Мити на Сесилия, както и честит рожден ден на кръщелника на Сесилия(на мъжа и де). Утре сме на купон с бате Дари и от сега ми белеят косите. Като се съберат двамата става страшно. А след обяд сме на рожден ден пък на моята кръщелница...пълна програма.
Абе май тая депресия е заразна....И аз съм в такова настроение-че всички са ме забравили, никой не ме търси, а само аз звъня и едва ли не досаждам...Светъл лъч донесе раждането на синчето на наши приятели съседи-трети ден го поливаме горкото, а днес дори го и видях и с умиление си спомних колко отдавна и моята мишка беше толкова малка...
Денис и аз редовно следя предаването Часът на мама, че покрай мен и една приятелка, която няма бебе Simple Smile
Ох, отивам да паля камината, че стана студено...
МамаКапи, моите съболезнования.

Общи условия

Активация на акаунт