И тук е много гъста мъглата,дано се вдигне,че е ужасно подтискащо времето.
Честит имен ден на всички,носещи името Димитър!!!
И аз да не остана назад и да кажа,че Никол,Габи и Йоанка са големи сладурани,а косичката на Габи впечатли и мен,ех как искам и аз момиченцееее
Йоана77,Дари ще е мацка с характер,ще слага всеки мъж в джоба

Ави,наисина ли си усетила бебенцето?Аууу,с трепет си спомням оново сладко пърхане,ох как ми липсва.
А за заспиването в необичайни поне за мен пози-докато пълзеше си забиваше главата,вирваше дупе и спеше,редовно все още заспива седнал,а скоро беше заспал прав облегнат на мен.
За игрите-по цял ден обикаля с една от онези коли,дето се прекрачват и се бутат с крака,разтоварва и багажника,пуска музика и т.н.,обожава да му чета книжки,имаме една поредица за животни и непрекъснато ми ги носи да четем,разбира се пренареждането на вещи е любимо.
Сладурче2,как е Мишо,премина ли обрива?
Мама Капи,много ми стана тъжно като прочетох постинга ти.Светла памет на свекър ти,поплачи си,освободи се от тъгата.Може би сега е на по-хубаво място,където е спокоен и не изпитва болка.Прегръщам те.
Крис заспа,аз включвам на турбо и трябва да изчистя,сготвя,да гладя............
, аз сега ще се огледам по внимателно из тукашните магазини и ако не открия такава играчка ще свиркам
. Как е Веси, има ли новини около нея?
.

Нямам търпение!
) вчера - фирмата ни ползва и-нет банкиране и последния път ми казаха да сменя паролата ,че много време била едно и съща и аз чинно отговаряйки на 1002 изисквания за сигурността на паролата я смених.. и познайте каквато съм отвеяна вчера трябва да направя един превод за чужбина и не мога за влезна в акаунта
направо луднах какви ли не комбинации пробвах и не става и нестава... трети път за деня му дръпнах един рев.. накарах се на мъжа ми каква съм овца..
...Та така усмихната Меги се завърна...
, а горчилка винаги има как иначе ще усетим сладките неща
, много е сладка с тия джуфки и роклички, а Рая не търпи никакви неща по главата си, играе само с коли, екшънмени и др. мъжки играчки, ама с по-голям брат, когото боготвори е нормално.