Отговори
# 135
ЧЕСНТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ  ПРАЗНУВАЩИ!!!Здраве,щастие и много любов да изпълва живота им! smile3525 newsm51.Добре дошла и новата мама и от мен welcome.Относно въпроса дали дават жито със канела в дк,при нас досега не са давали.Дават на дечицата предимно кремчета,кисели и ориз с мляко,което Поли категорично не иска да яде.На Поли вече и пробива и 8 зъбче ,то е долно и ,вече ще си имаме 4зъбчета отгоре и 4 долни.Честито християнче на Маша и от мен! smile3525  love001 smile3525

# 136
Много съм недосетлива, честит празник на всички празнуващи днес. Бъдете живи и здрави и винаги усмихнати!
Наша Ани няма нито един зъб, разчитам на това,че е нормално и въпреки всичко ги чакаме с голямо нетърпение. С баща и се редуваме да и бъркаме в устата и да ги търсим. Вие докъде сте стигнали с прохождането, не слагам Ани в проходилка, тя е много подвижна, но за ходене не може и да става въпрос.

# 137
  • София
Честит празник на всички имнници! С гордост да си носите хубавите имена.

Баба ми, Бог да я прости, също беше именничка днес. Стана ми мъчно като се сетих. Милата, не успя да види каква хубава правнучка си има!

По въпроса за:
ходенето: още се държим за една ръчичка.
Зъбите: 5 броя, 6ти е на път.
Килограмите: вчера беше 7,300 според нашия кантар.
Кухнята: предимно готвя аз, от време на време взимам от Ози, но такива завъртяни десерти не съм взимала.
Зкуската: попара с 2 и половина сухара, а после довърршвам с плод или плодова каша или с кисело мляко с бисквитка.

# 138
Дени4ка,
Благодарим, 4е и ние сме ве4е в списъка Flutter

И не ман ми е много мъчно, че мойта баба не можа да види  Аничка, а как щеше да и се радва

# 139
На нас това ни е втората седмица на дк, преди все  аз си и готвех, не е лошо в кухнята, но ми е странно някой друг да и готви, да не знам какво слагат вътре и дали го правят достатъчно хигиенично и тн. аз редувам на закуска попара и кус-кус, днес за втори път яде и май и харесва кус-кус де Simple Smile.  Много обича фрикасе, а в кухнята досега не са ни давали, десертите са засукани наистина, учим се жсе още да ги ядем, но ме притеснява, че най-вероятно са с мляко и яйца.

# 140
Ето ме и мен, с малко закъснение искам да пожелая

Честит рожден денна ПРЕКРАСНАТА ЧАРОВНИЦА ТЕА И СЛАДКИЯ ВЛАДИ!!! Желая да са много здравички и да радват мама и тати!!!

Ние се готвим за партито! То ще е доста скромно бих казала. Не сме поканили бебета (но това е предпоследно), само роднини, а вечерта приятели. Ще е в къщи, защото в недаля са избори и не можем да почерпим на вън (само с кола, а за РД не върви... )

Добре дошла на Ани и нейната мама

# 141
Майчета,някой участва ли в конкурса:татко и бебе?Аз пратих снимка,на 4 страница сме,ако искате да ни видите bowuu(мама и бебе).

# 142
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички,които празнуват днес!Да са живи и здрави и името им да се споменава само с добро!
Добре дошла на Мария и нейната принцеса  Hug

# 143
Честит имен ден на всички празнуващи!!!  bouquet

# 144
Дима, дай линк, аз не знам къде да го намеря този конкурс, иначе искам да ви видя, пък и глас да пусна Simple Smile

Моята кукличка днес беше боцната с втория прием на тетраксим. Плакала е миличката ми бонбона, така искама да я нацелувам! Иначе за 1 месец е пораснала 3 см и е 72 см и е 8480 гр Simple Smile

# 145
Честит имен ден на всички малки и големи именници!
Да са живи и здрави и с гордост да си носят името!
Весел и незабравим ден!
  bigdance2

# 146
Мами, да ви се похваля, че имаме още един зъб КЪТНИК. То затова преди 2 вечери ми плака ангелчето. Между другото има ли някаква последователност за никнене на зъби или си е индивидуално за всяко дете? Защото имаме 2 отгоре 2 отдолу и сега кънник, малко се изненадах  Thinking очаквах отново отгоре или отдолу.

# 147
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ И С ГОРДОСТ ДА СИ НОСИТЕ ИМЕТО!

Днес моят татко също има имен ден, почерпете се за негово здраве

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 16:04 от Angeliha

# 148
Честит имен ден на всички, имащи повод за празник днес и по-специално на Митко на Радинка /т.к. го познавам лично/. Да си носят със здраве името    bouquet

А аз черпя за здравето на моята майчица, която също празнува днес.

# 149
ООО, мъглата се е раздигнала най-после и навън пекна   Nature Sunny
Аз се прибирам, за да изведа поне за малко моето гълъбче на разходка.
Лека вечер и умната  cheers

Общи условия

Активация на акаунт