Честит имен ден на малки и големи! Със здраве да си носят името и с гордост да го предават на внуците! 

И ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО СИ ВИ ОБИЧАМ И ЧЕ СЪМ ЩАСТЛИВА, ЧЕ СПОДЕЛЯМ ТОЗИ ТАКА СПЕЦИАЛЕН ЗА МЕН ДЕН С ВАС.БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА 

Да са много здрави и палави! Пожелавам им най-щастливото детство! 

за прохождането питаш..моя Данаил е от най-рано проходилите бебета..от края на 10-ти месец ходи стабилно. Почна отведнъж, не е лазил. Сега тича. За закуска давам кус.кус на Плазмон и попара с АМ и сухар. ДНЕС дадох бутер баничка с кренвирш, ама вече я беше опитвал на морето... 
СТАВА с рев, живее с рев и непрекъснато ИСКАНЕ ДА ГО ГУШКАМ все ми е в краката и ме дърпа за долнището, за гащите , за блузата..квото докопа ..деколтетата са ми до глезените..

Или ще го дам на ясла на половин ден, за да мога да имам малко време поне, или ще викам момиче да го гледа ча по 3-4 часа вкъщи..докато аз нещо правя, защото НЯМАМ и време понякога да изляза преди обяд..Изляза ли - няма да готвя, пера и т-н.

така и не разбрахме.Дано и останалите излязат като тези
Вижте моята маймунка как добре се справя с трите зъба 
Обичайна гледка сме аз да кълцам нещо в кухнята а Данни да ми отваря и затваря шкафчета на разстояние 1м от мен... ако е на повече плаче...

Препоръчани теми