Отговори
# 150
  bouquet Честит имен ден на малки и големи! Със здраве да си носят името и с гордост да го предават на внуците!   bouquet
Подсладете се за здравето и на моя Митко.

# 151
Линк не зная как да сложа,обаче отиваш на чичко Гогол,пишеш конкурси за бебета,най-отгоре ти излиза мама и бебе,чукваш и излиза конкурс със татковци.Надявам се поне да съм написала каквото трябва. newsm78

# 152
  • София
Линк не зная как да сложа,обаче отиваш на чичко Гогол,пишеш конкурси за бебета,най-отгоре ти излиза мама и бебе,чукваш и излиза конкурс със татковци.Надявам се поне да съм написала каквото трябва. newsm78

Ох, аз смятах да пращам снимка за този конкурс, ама имаме хубави на двамата като е по-малка Йоанка, скорошни нямаме. Ако се снимаме до крайния срок, май 30ти беше, ще се пробваме.

# 153
Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес   bouquet

Дилянка, много хубави снимки, Гого е напълнил едни бузкииии .... мммм да ги щипкаш само  Mr. Green

# 154
Привет момичета!   Simple Smile

Нямах нет два дни та се загубих малко  Confused

Искам да ви благодаря за прекрасните пожелания за моето слънчице  Hug И ИСКАМ ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ МНОГО СИ ВИ ОБИЧАМ И ЧЕ СЪМ ЩАСТЛИВА, ЧЕ СПОДЕЛЯМ ТОЗИ ТАКА СПЕЦИАЛЕН ЗА МЕН ДЕН С ВАС.БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ВИ ИМА  Hug

Партито мина супер, Теа изглеждаше доволна и получи страхотни подаръци.Лошото е, че РД съвпадна с никненето на първото ни зъбче и точихме сополки и кривяхме през една част от купона.От емоции по някое време рожденничката засп ИЗТОЩЕНА, ВЪПРЕКИ ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ  Mr. Green Снимки ще кача утре, че днес пък татито ни е именник  Simple Smile
По този повод да ви почерпя :

Та вече и ние можем най-после да се похвалим с първо зъбче  Mr. Green То трябвало да станем на годинка, за да се озъбим  Laughing Иначе другата седмица ще правя и прощъпулник  Mr. Green Моето човече вече яко върви.Само да стъпи на крака и отлепя  Laughing Малко прави чупки в кръста, ама нали е мацка, трябва да върти дупата  Wink

Извинявайте, че не съм ви чела, но сега дойде нета и бързам да се отчета, а сега трябва да се приготвям за празника на тати.

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!НЕКА СЪС ЗДРАВЕ ДА НОСЯТ ИМЕТО СИ И С ДОБРО ДА ГО ЧУВАТ  Hug

bouquet

# 155
Честито на всички именници! cheers

Мама_на Аника, добре дошла!  bouquet

Мамаминьон, браво за отличието!

Клю, аз също съм давала хляб да хапва докато вечеряме, напоследък го припичам в тостера и май му е по-вкусно на Ангелчо Crazy

Бубалина, за житото, не са давали в нашата кухня, само крем с овесени ядки, изяде ги тях, ама какво те притеснява, ако му харесат на дечко, давай, може да пасираш ако му се видят едри зрънцата на детето... Wink

Днес си взимам кайве от 1 автомат и ми пада чашка с Името на Антония Първанова и номера на бюлетината й, егати, и кафето вече спокойно не можен да си пием Crossing Arms Mr. Green #Cussing out

Сега пека ябълки на фурната, да видиме дали дребния ще ги хапне Heart Eyes

лека петъчна вечер, да пийнем по една  beer

Ангелиха, много хубава малката, пу-пу! Simple Smile

# 156
ехе, интересен начин за агитация, спор няма!

Ох, наистина мина неусетно една година. По това време си стягах багажа за болницата и рев до небето, защото и лекаря се беше притеснил, че бебка е започнала да расте много бавно в коремчето и не знаех какво става. На 27-ми сутринта ме приеха в болницата без никкави изгледи за раждане, но ми откриха някаква артерия с повишено налягане или нещо такова и решиха, че рождения ден на Неда ще е 28 октомври. Слава Богу всичко свърши добре за нас Simple Smile

# 157
Ей Цвети, много мили спомени, изпълнени с трепети, страх и очакване на голямото събитие... Heart Eyes

Аз по-това време вече бях в Поморие, на 22.10 ме взе вуйчо ми с колата и с мъжа ми тримата потеглихме...да чакаме бебчо Heart Eyes
Ама то се нзаело че ще съм със секцио, само аз не знаех, е разбрах го на 1.11, а секциото беше на 3.11, а аз мислех че ще е нормално раждане, ама........живот и здраве втория път Crazy

Вие момичета мислите ли за втори(трети, четвърти Mr. Green) бебчета, а планувани ли ще са или когато стане?
Нашия Ангелчо си го планувахме, така мислиме и за втората бубичка, ама то не се знае, ние нека си планираме пък... Heart Eyes

Лека нощ сега!
Цвети утре щастливо посрещане на големия ден за мама и бебе а и за цялата рода!  bouquet

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 22:44 от dreben78

# 158
Здравейте, дами!   bouquet

Честит рожден ден на всички пораснали ноемврийчета!   bouquet Да са много здрави и палави! Пожелавам им най-щастливото детство!  Heart Eyes

Ние също проходихме, на 24ти тичках с питката! Момата първо си пипна докторски слушалки и огледало, ама после се заигра с лак за нокти.  Crazy
Имаме вече 5 зъба, чакаме и останалите.
Готвим се за рожден ден .. лошото е, че няма заведние, в което да събера роднините и да не се пуши. Close

Целунете малките големи бонбони от мен и Дари!  Hug

# 159
ДОБЪР ВЕЧЕР НАЙ-СЕТНЕ И ОТ НАС!!! ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЦИТЕ !  ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ!!!  bouquet Heart Eyes

ВЕСИ с
- дано се оправят очичките по най-бързия и най-ефективният начин   Praynig

КЛЮ и ДАни е ревльо и иска НЕПРЕКЪСНАТО при мен..повече от всяко друго дете, повярвай ми.. Tired Tired Tired

ДИМА, честито озъбване! ще погледна в списанието.

СОФИ, блазе ти за режима  bowuu

МАМА НА АНИКА, добре дошла  Hugза прохождането питаш..моя Данаил е от най-рано проходилите бебета..от края на 10-ти месец ходи стабилно. Почна отведнъж, не е лазил. Сега тича. За закуска давам кус.кус на Плазмон и попара с АМ и сухар. ДНЕС дадох бутер баничка с кренвирш, ама вече я беше опитвал на морето... Mr. Greenза това се осмелих след страхотни страхове по отношение на атопичен дерматит, алергии и прочее за което Дани дълго време беше на специални пюрета и то само на тиква, ябълка и круша.. Tired

ФЪСТЪЧКА,Джоана мноооо пораснала беее, ееей...

БУБАЛИНА, ДА, има такова дете като твойто и това е мойто JoyСТАВА с рев, живее с рев и непрекъснато ИСКАНЕ ДА ГО ГУШКАМ все ми е в краката и ме дърпа за долнището, за гащите , за блузата..квото докопа ..деколтетата са ми до глезените..

ГУГИ- за софийски РД, предложих да направим в ПРИКАЗКА БЕЗ КРАЙ, там наема на залата за 10 деца е 50 лв, а за нас мамите може да поръчаме или да си внесем торта, плата, вино, безалкохолни квото решим...За всяко следващо дете се плаща по 5 лв.

СБРУНИ, дано малката се отпусне да ходи без страх.. Peace

СОФКО, Дани на 11 м. беше 8.900, не мисля че трябва да се притесняваш за Данни ..в норма си е и е много добре..особено в пижама Mr. Green

КЯЗИ, честито за държавния не се и съмняваме в теб, ти си нашата гордост!!!

ЕЛИМИРА с Нели може да се прибирате винаги с пълна торбичка, не е нужно да пазаруваш..направи два тегела между сергиите и вечерята е готова.. Joy

ГОРИС, като видя лентичката и нещо ми трепва!! Хубав е и вашия режим..ТАКА И ТИ ще си по-спокойна  Peace

АНГЕЛИХА, много ти е яка косата, и цвета ти отива..ЗА адашката кво да кажа освен че няма по-проницателен поглед от нейния ПУ ПУ ПУ егати теменужките..

СИМОНА - честит ви 5-ти зъб

РАГТАЙМ, това за кортикостероидите е доста притеснително . Ако искаш мога да ти дам координати на хомеото ни, ще ви помогне да се изчистите предполагам...ако решиш в скайпа - пиши

КИЧО 22 , ЧЕСТИТ 8-ми зъб на Поли!!!

МАГИ А, на вас честит кътник ooooh! Mr. GreenИма някакъв ред уж...ама не винаги  Laughing

МАЛКО ЗА НАС..нищо ново под слънцето, ДАни е много зависим от мен, иска непрекъснато да го нося и всъщност НЕ ЗНАЕ КВО ИСКА, забелязвам че така са доста деца, кой повече , кой по-малко МОЛЯ СЕ НА ГОСПОД ТОВА ЧУДО ДА СВЪРШИ  Praynig Praynig Praynig

ЗА РЕЖИМА - СмЕЛО мога да кажа че нямаме такъв ..обикновено напоследък обядва към 15 часа..просто по-рано не е гладен и хвърлям пюрета..ВЕЧЕР заспива в различно време - ту в 8 , ту в 23 часа..Сутрин обаче винаги е на линия към 6 часа, максимум 6.30 , а се е случвало и от 4.30 да иска сървайвър за майка си.. Mr. Green Crazy Crazy Crazy Или ще го дам на ясла на половин ден, за да мога да имам малко време поне, или ще викам момиче да го гледа ча по 3-4 часа вкъщи..докато аз нещо правя, защото НЯМАМ и време понякога да изляза преди обяд..Изляза ли - няма да готвя, пера и т-н.

ЛЕКА НОЩ И СПОКОЕН СЪН!!!  
   bouquet

# 160
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ !   bouquet

Добре дошла на новата мама и нейното бебе !

masha
, честито християнче !

# 161
Честит имен ден на всички празнуващи днес-здраве и много положителни емоции!  bouquet

И на нас ни излязло 3-то зъбче,но точно кога newsm78 така и не разбрахме.Дано и останалите излязат като тези PraynigВижте моята маймунка как добре се справя с трите зъба Grinning
http://images21.snimka.bg/004354517.jpg

Добре дошла на новата мама Hug

# 162
Карил, при нас е абсолютно същата история и с яденето и със спането и с висенето на мама по краката...  Peace Обичайна гледка сме аз да кълцам нещо в кухнята а Данни да ми отваря и затваря шкафчета на разстояние 1м от мен... ако е на повече плаче...

Пера в събота и неделя, юркам татето да закача и сгъва дрехи и съм благодарна на човека измислил сушилните, защото знам точно кога ще имам поредната порция чисто и сухо пране...

От общата ни любов с Данни, засега за пътуването до БГ съм приготвила само документите...  Whistling Mr. Green

Сега ще сложа снимка на Данни по пижама при 11 месечните Wink

На повечето снимки "чете", защото това му е любимата занимавка, честно ви казвам... А днес го оставих гол замалко и го намерих да си опъва пишока скрит зад една детска книжка..  Embarassed Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=88

Последна редакция: пт, 26 окт 2007, 23:16 от sofkobofko

# 163
Момичетаааа, връщате ме година назад към най-милите ми спомени ....   babydust7 Flowers Sunflower Flowers Bouquet

Карил, в дневника на Габи съм пейстнала твоето стихотворение - много ме развълнува имисля,че вече е времедави го припомня:

babydust7 babydust7 babydust7
На пролет зрънцето посяхме   поливахме го със мечти!
Душите си разтворихме - обятно.
Дъждец любовен, за да го вали...

И то покълна в летен порив,
разчопли с крехко стебълце
душите ни за Господ -ТО отвори
сърцето му - във нашето сърце.

Сега в НОЕМВРИ вместо зрънце,
очакваме градина със цветя...
А аз жадувам Мойто Слънце-
                                                            да грейне в моята леха!   Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Дребен, мислим си за още едно бебче, но не го планираме ... чакаме го, а пък то ще си дойде, когато реши  Heart Eyes

Браво на Дари, да ви е жива и здрава   bouquet

# 164
Мами, понеже си прегледах пощата и видях интересно инфо от Крио Сейв , та да споделя...има нови открития относно възможността на стволовите клетки да обърнат хода на заболявания като вроден диабет\ при децата\ и множествената склероза..Това на мен лично ми доказва за кой ли път че няма по универсален организъм, по-съвършен и себеизграждащ от човешкия. Просто НЕ сме на ясно все още със способностите му.

ЕЙНДЖИ  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт