Отговори
# 165
Карилче  Hug, аз пък мъничко ви завиждам за гушкането, защото Дари изобщо не му е фенка. Много е целувана и гушена от бебе, но не й е от най-приятните занимания. Много е самостоятелна, играе си сама в кошарата, на земята и само се закача с нас.

Колкото до РЕЖИМА ..
Ставане в 9 ч.
хапване - каша, овесени ядки с кис. мляко, АМ
после я оставям в кошарата да си играе, докато аз се пооправя
забавляваме се някак си до към 11 ч.
Излизаме на разходка и да вземем кухнята
Посещаваме пейките в парка при приятелчетата .. ходене, ходене и пак  ходене.
Прибираме се с рев към 13-13:30 .. папкаме
и отнасяме плувката
Спи до към 16 - 16:30 ч.
папкаме си кремчето от кухнята. Поиграва си в кошарата и после навън.
Пак ходене, ходене и ходене .. и към 19 ч. се прибираме отново с рев.
Хапваме супата .. поиграват си обикновено с тати.
Около 21 ч. се къпем (правим го през ден) и към 22 ч. - нани бебе!  Simple Smile

# 166
лееле ИЗАБЕЛА, момичета  Sadразплаках се като си прочетох стихчето - ПОМНИТЕ ЛИ ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ПРЕЗ НОЕМВРИ ВИ БЯХ ОБЕЩАЛА ДА ПИША ПО ЕДНО СТИХЧЕ ЗА ДА СА НИ ХУБАВИ ДНИТЕ НА ОЧАКВАНЕ.... Hug Hug Hug

[Маргаритки набирам, за да свия венец.
Да окича НОЕМВРИ със нежност
Ореолен го виждам и с лик на светец,
и очи пълни с ласка-безбрежност.
Ще изпрати той шъркелче
в син небосклон-деветмесечен път извървяло.
Да дарува със слънце нашия дом
а живота ни с ново начало.
/color]

ЗАБРАВИХ ДА ВИ КАЖА.....малко се подстригах - 2 см ама много съм доволна, косата ми изглежда по-гъста и плътна...егати ..ПОДСТРИГА МЕ фризьорка в квартала за 5 лв  Shockedпри която ходя за първи път..ЕВАЛА!!!

МАЦИКИ 1. ИМА ЛИ ЧАТ??
              2. ЧЕСТИТО ЗАВРЪЩАНЕ НА ДЕЦАТА В УЧИЛИЩЕ ОТ ВТОРНИК!!!   bouquetнай-сетне след големия запек

# 167
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА КРАСАВИЦА МАРИЯ!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И САМО РАДОСТ ДА НОСИ НА МАМА И ТАТИ!ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!
АНГЕЛИХА,ЧЕСТИТ  ПРАЗНИК И НА ТЕБ!ДА Е МНОГО ЩАСТЛИВА И ЛЪЧЕЗАРНА МАЛКАТА ПРИНЦЕСКА
ПОЖЕЛАВАМЕ ВИ ТОЗИ ДЕН ДА ОСТАНЕ ЕДИН ОТ НАЙ-НЕЗАБРАВИМИТЕ КАКТО ЗА МИМИ,ТАКА И ЗА ВАС!

# 168
Честит имен ден на Митко на Ради и на другите Митковци и Митки също Simple Smile
Такааа, почвам по точки тоя път и аз си записвах.  Mr. Green  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
1. Като питах за режима имах предвид не бебешкия, а вашия - т.е. ранно вечеряне (преди 21.00), ранно ставане, гледане на ТВ примерно - има ли такова нещо.. занимания всякакви, различни от бебето. Или не чак толкова съобразени с него.
Но все пак разбрах като гледам бебешкия, кога ви остава време и на вас за нещичко. Ние хайманите - нямаме никакво време почти.
2. Онзи ден ходих на нова аеробика+релаксация накрая - амио нещо ми стана и се разплаках. Обстановката е страшна просто - след 1 час супер интензивна тренировка, гасят се лампите и се палят свещи. Около 10-15 мин. са последните йогически упражнения (силно казано), дишане.. и рев  Shocked Blush Не съм си представяла че мога така странно да се почуваствам. Явно доста отрицателна енергия съм изхвърлила.. А мацката, която го води това говори през тези минутки разни нещица, които явно са ми повлияли както се е очаквало. Много ми хареса.
3. Сашко също реве и изкрещява МАМА, МАМА..
4. От вчера повтаря непрекъснато БАБИ И ДЕДЕ Simple Smile Явно го е чувал все в комбинация, ама друг път казва баба, после деде. А сега - заедно и цял ден днес това викаше. Даже на някакви баби в парка така викаше Simple Smile
5. Казва Р - баща му се ядосвва малко даже  Mr. Green Mr. Green
6. Купих на Сашко зимни обувчици, мноооого сладки, от ТСМ, за 22 лв. страхотни са (Карил, може за такива да си говорела един път) - тъмно червени + сиво, мекичка подметка, твърдо отзад.. НО най-големия номер е 21. Мерих и мисля че ще му стават цялата зима.
7. Ходихме тази седмица семейно на изложба Simple Smile Сигурно сме последните хора в София, които не са били там, на моста на НДК - ами много интересни неща има там, после се размислих за някои от снимките, после като гледах тези на Ивето.. все едно съм била на толкова места..
Айде, че много романтично ми стана вече Wink
Лека!!
И като стана дума за романтика - моите родители днес (вече) имат 28 г. от сватбата Simple Smile Много им се радвам и си ги обичам Simple Smile

# 169
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА МАРИЯ!!! ДА РАСТЕ ВЕСЕЛА, ЩАСТЛИВА И КРАСИВА ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА НЕЙНАТА МАЙКА АНГЕЛИКА!!!

# 170

Честит рожден ден на Мария!
Нека расте здрава, красива, умна, обичана, обичаща...

Angeliha, много радост да ви носи малката пораснала сладурка! Весел празник!

# 171
Здравейте,
Честит рожден ден и от нас на Мария, нека малката адашка да расте усмихната, послушна и здрава.
Празнувахте ли на вчерашния празник, ние с нашия тати се прибрахме в 3 часа и сега се чувствам много странно. Не излизаме често, нямам тренинг, днес ще е тежък ден. А Аника е във вихара си.

# 172
честит рожден ден на вече порасналата принцеска Мария.Нека винаги да радва мама и тати,да расте умна и красива,цял живот щастлива..

# 173
Карил евала,аферим,ма шала,ашколсун,брависимо за стихотворенията Hug Hands Clap  Hands Clap

# 174
  • София
Ей, момичета, от днес започва истинския празник сред ноемврийчетата. Ще пада всекидневно честитене на дечица и майки, защото в рамките на един месец има 2-3 дни, в които си нямаме рожденици Mr. Green Така, че официално обявявам месеца на купона за открит!!! Нека да празнуваме    ura dance dazzler1  bigdance2 newsm18  Party Time  4uu  costumed034 Tada Gift  party002 Tada  party041 newsm38  cook  party023  Gift newsm67 nbirthday newsm59

# 175
Честит рожден ден на Мария!!! Да е жива и здрава!! Много късмет и безгрижно детство!!!

ЖЕНИ, аз нямам режим. През деня не спя, лягам късно, ставам рано, през нощта ставам, още не ходя на аеробика, йога и пр. Не излизам сама или с приятелки. Да, за тези ТСМ-ски ботушки говорех, но на Дани крачето не влезе в тях. Взехме му румънски, естествена кожа за 25 лв. Много топли и удобни, разкопчават се от две места - цип и лепки отгоре и са лесни за убуване. Взех 21 номер. Блазе ти за заниманията WhistlingЗа изложбата не сте последните ние я разглеждахме на два пъти защото първия беше късно вечерта и стана студено ..СТруваше си обаче...Най-ме изкефи снимката от Дания, с кръглите площи с групите къщи в тях ...ИСКАМ ТАААААМ...

НИе излизаме...ЛЕК ДЕН НА ВСИЧКИ!!

# 176
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден на Мария   bouquet   bouquet   bouquet

Честит Имен Ден на всички именници!!!!!!!!!!!!!!!

Карил точно си мислех да ти казвам, че много ми липсват твоите стихове и мисля, че не е справедливо да  ни лишаваш от тях. Дарбата на талантливите хора  не  е само за тях, дадена им е от Господ, за да радват всички останали с нея. Така че чакаме с нетърпение поредното стихотворение.

и да, има чат в момента!!!!!

# 177
Честит рожден ден на Марийчето Simple Smile Да е много здрава и да радва мама Simple Smile

# 178
Честит първи рожден ден на Мария! Да расте здрава, красива и умна за радост на мама и тате!  newsm59

# 179
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ !   Tada

Карил, ако всички искат в Приказка без край, аз мога да отида да резервирам, да платя ако има нужда. Само да решим за кой ден и час. За през седмицата е по-голям шанса да има свободни часове, но ще се пробваме и някой weekend, ако така е по-удобно. Само казвайте! Живея на 2 мин от клуба, по всяко време мога да отида.

Вчера подстригахме Кати, много е готина. И страшно и хареса процедурата, дадоха и един флакон лак за коса да си дрънка с него. Не съм я снимала още, после ще кача снимки.

И  ботушки купихме. От ЦУМ, на КиК. Само те и станаха. Кафявички са, кожени, вътре с мекичко. Не са най-красивите ботушки за моя вкус, но за нейния мини крак толкова! Имаше едни бежевки с розовичко, много красиви, уж и те 20 номер, но зловещо си кривеше краката с тях! Като порасне ще се кипри пък  Grinning

Днес сме на РД в един детски клуб в Лозенец, Патета се казва. Дано и хареса на бубата.

Приятен дъждовен ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт