Отговори
# 180
dreben, ами ние по принцип сме планували второто съкровище, когато Тедката навърши 2 години Thinking ама то Господ си знае работата, ако стане по-рано няма да го върнем Mr. Green
Angel, да ти е жива и здрава проходилата принцеса Дари! Peace
sofko, абе като гледам снимките на Данни направо мога си помисля, че чете детето Wink...много е пораснал... Simple Smile
jenny, моя режим май се различава единствено във времето за лягане...Тедката заспива около 20.30 и едва тогава с татето вечеряме, гледаме  tv или пък  luvbed Общо взето през целия ден сме с младежа, изключая времето, когато някоя баба или леля го вземе на разходка за около час - час и половина...тогава пия кафе с приятелки, ама пак в парка, където ходим с Тедката Crazy През деня не спя, просто защото не мога и ако не съм пред комп-а, гледам да си ошетам... Излизам вечер рядко, но не защото нямам възможност, а защото не ми се излиза...предпочитам да си остана вкъщи, да почета книга, да погледам някой филм или да спя, отколкото да изляза и на другия ден да се чувствам като парцал...виж татито излиза почти всяка седмица по мъжки, ама това е друга тема... Grinning

# 181
Ей Цвети, много мили спомени, изпълнени с трепети, страх и очакване на голямото събитие... Heart Eyes
Вие момичета мислите ли за втори(трети, четвърти Mr. Green) бебчета, а планувани ли ще са или когато стане?
Спомените и мен все по-често ме сполитат. Аз миналата година тъкмо бях влязла в деветия месец и си мислех, че има още мнооого. Бях убедена че Гого ще се роди след термина си 22.11, а тойвзе че избърза две седмици.
За второ, аз определено мисля. Само нашия татако да се върне от чужбина след по-малко от месец и май ще започнем да работим по въпроса Wink

Кaril Добре, че го припомняш на другите това стихотворение, зцащото аз тогава не бях във вашата дружинка и съм го пропуснала. А сега като го прочетох просто ми се насълзиха очите. СТРАХОТНО Е

# 182
А тук може да ни видите и нас. Не е много довършен, но се надявам тези дни да е до край попълнен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185694

# 183
Честит Рожден Ден на малката Мария-да е здрава,весела ,засмяна-на мама и тате радост голяма newsm51

Нашият режим всяка седмица се сменя WhistlingНо в общи линии-9-10 вечерта заспива,става пак по същото време сутринта/пу-пу/.По обяд заспива около 1-2,откарва 2,с повечко късмет 3 часа. В момента не мога да щъкам никъде с приятелки,че мъжо и той е като бебе,но живот и здраве по-нататък ще имам време и само за себе си.Влади си има бавачка и добре ,че е тя-иначе не знам как щях да си гледам и мъжа в болницата и детето в къщи #CrazyЗа излизането вечер-ми лятото ден през ден бяхме навън с малкия,но сега не става.Зимата ми е по-гот да си каним гости в къщи - топло,уютничко...

# 184
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ bdbaloni baloni newsm59.Много здраве,щастие и едно безгрижно незабравимо детство,пожелаваме с Поли на малката принцеса.Както и незабравим купон на този ден newsm38 nbirthday  bigdance2 Tada happy bd :bdballoon.Ей,Карил пак си във вихара си newsm10.Имам едно въпросче.Понеже все още се кърмим с Поли само вечер,вече съм решила да спирам и с вечерното кърмене,та исках да попитам мамите,как да процедирам.Имам рецепта за Бронокриптин,но ми се ще да е по естествен начин, а не с хапчета.Чувала съм ,че се пие чай от Салвия и имало ефект.Благодаря на всички предварително,който ми отговорят.

# 185
Честит Рожден Ден на МАРИЯ  
Да е жива, здрава и много щастлива!!!
Честит празник и на нейната мама прекрасна  
bouquet

Верчееее, как чак сега ще се открива празника на ноемврийчетата?!?! Аз лично смятам, че трябва да е открит още с рождения ден на малката Ангелина на Надето... Така сеедно ние, с мъници родени преди ноември месец не сме от купона  Wink

Ки4о, не пий хапчета за спиране на кърмата. Постепенно намали количетвото на млякото когато кърмиш. Може вместо да го кърмиш да се изцеждаш и малко, по-малко да намаляваш количеството, което цедиш. Хем така и бюста няма да ти пострада Simple Smile

# 186
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИМИ !!! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, УСМИХНАТИ ОЧИЧКИ, ВЕСЕЛИ ИГРИ . ДА Е ВСЕ ТАКА КРОТИЧКА, ПОСЛУШНА И ДОБРИЧКА.

Ани,   в този така вълнуващ  ден това е за теб :

За свободното време мога да кажа, че на мен не ми се открива много такова през делниците. Днес например мъжо почива и му оставих Ая за три часа. Разхождал я из апартамента, от което го заболял кръста  Crazy. После я нахранил и приспал, та се върнах и се лепнах на компютъра. Иначе през седмицата се занимавам все с нея, т.к. тя не се заиграва с нищо. На обяд спи по 1,5 часа, а вечер в 9 вече дреме. Аз не ходя ни на танци, ни на йога - искам, но не съм чувала тук да организират нещо подобно.
А да ви се оплача - от 1-2 дни Ая се научила да свъсва вежди и да гледа гадно, като си навежда главата надолу. Карам и се, защото ме е страх, че ще и се изкривят очите. Мен поне ме заболява като правя така. Как да я отуча?  #Crazy

Бела,  Hug Hug Hug
Дени, пратих ти паричките. Казаха, че ще пристигнат във вторник.
ki4o22 , да знаеш, че тези хапчета намалят кръвното. Аз че чувствах ужасно от тях. Нека другите мами да ти кажат естествени методи за спиране на кърмата.

Спокоен уикенд на всички ви  Heart Eyes.

# 187

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ!БЪДИ СЛЪНЧЕВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ

# 188
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА, ВЕСЕЛА И ЩАСТЛИВА!!!

# 189
   newsm59  Мария!Да радва много мама и тати!
     И аз взех на Ивайло ботушки за 33лв-ама само те бяха с цип и връвки - в други не можахме да вкараме нашия фин 22-ри размер крак smile3532
      Момичета Ради се загуби нещо newsm12

# 190
  • Плевен
Честит рожден ден, Мария newsm59

# 191
Честит първи рожден ден Мария! Бъди здраво и безгрижно дете! Нека теменужните ти очички блестят щастливо и радват мама и тате!

# 192
 newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ !!! newsm38 ДА РАСТЕ ЗДРАВО, УСМИХНАТО И УМНО ДЕТЕ !!! newsm51

# 193
 Tada newsm59 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И УМНА !!! newsm59 babydust7

# 194
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРИЯ! ДА РАСТЕ ЗДРАВА, УМНА, ЖИЗНЕНА И ПОСЛУШНА!

И букет за мама:

Приятна вечер!
 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт