ама то Господ си знае работата, ако стане по-рано няма да го върнем Angel, да ти е жива и здрава проходилата принцеса Дари!

sofko, абе като гледам снимките на Данни направо мога си помисля, че чете детето
...много е пораснал... 
jenny, моя режим май се различава единствено във времето за лягане...Тедката заспива около 20.30 и едва тогава с татето вечеряме, гледаме
или пък
Общо взето през целия ден сме с младежа, изключая времето, когато някоя баба или леля го вземе на разходка за около час - час и половина...тогава пия кафе с приятелки, ама пак в парка, където ходим с Тедката
През деня не спя, просто защото не мога и ако не съм пред комп-а, гледам да си ошетам... Излизам вечер рядко, но не защото нямам възможност, а защото не ми се излиза...предпочитам да си остана вкъщи, да почета книга, да погледам някой филм или да спя, отколкото да изляза и на другия ден да се чувствам като парцал...виж татито излиза почти всяка седмица по мъжки, ама това е друга тема...

Но в общи линии-9-10 вечерта заспива,става пак по същото време сутринта/пу-пу/.По обяд заспива около 1-2,откарва 2,с повечко късмет 3 часа. В момента не мога да щъкам никъде с приятелки,че мъжо и той е като бебе,но живот и здраве по-нататък ще имам време и само за себе си.Влади си има бавачка и добре ,че е тя-иначе не знам как щях да си гледам и мъжа в болницата и детето в къщи
За излизането вечер-ми лятото ден през ден бяхме навън с малкия,но сега не става.Зимата ми е по-гот да си каним гости в къщи - топло,уютничко...
.Много здраве,щастие и едно безгрижно незабравимо детство,пожелаваме с Поли на малката принцеса.Както и незабравим купон на този ден
:bdballoon.Ей,Карил пак си във вихара си
.Имам едно въпросче.Понеже все още се кърмим с Поли само вечер,вече съм решила да спирам и с вечерното кърмене,та исках да попитам мамите,как да процедирам.Имам рецепта за Бронокриптин,но ми се ще да е по естествен начин, а не с хапчета.Чувала съм ,че се пие чай от Салвия и имало ефект.Благодаря на всички предварително,който ми отговорят.